Hillewaere Vastgoed レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer goed contact met onze makelaar Nikolaas Maene. Een vlotte communicatie en een zeer goede opvolging bij de verkoop zelf. Heel professionele aanpak met duidelijke afspraken. Van start tot einde wer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vanaf het eerste contact hadden we een goede klik met Nikolaas, bij het eerste gesprek voelden we meteen de jarenlange ervaring die hij heeft met de verkoop in de 'hogere' prijsklasse. Hij nam al onze... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Wij hadden gedacht dat jullie de juiste partij waren om ons huis aan een zo goed en conform mogelijke prijs te verkopen. Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Our agent was very professional, honest and overall genuinely nice, we never got the impression that we were being rushed. He was incredibly patient with us during the process., and was always availab... もっと見る

企業情報

1. 不動産業者
  2. アパート
  3. 財産鑑定士
  4. 不動産業
  5. 不動産鑑定士
  6. 不動産コンサルタント

当該企業による記述

Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 89

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Wij zijn ontzettend tevreden over de…

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Hilleware bij de verkoop van ons huis. Redgy en Morganne waren van begin tot eind professioneel, behulpzaam en altijd bereikbaar. Hun persoonlijke aanpak, marktkennis en inzet gaven ons meteen vertrouwen. Dankzij hun efficiënte werking en sterke begeleiding werd ons huis vlot en tegen een mooie prijs verkocht. Hilleware is zonder twijfel een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbaar immokantoor!

2025年5月9日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening bij de verkoop van uw woning. We zijn blij dat onze professionele en persoonlijke aanpak, marktkennis en inzet zo gewaardeerd werden. Hartelijk dank voor uw aanbeveling.

5つ星のうち5の評価

Mies willemsen heeft ons prima…

Mies willemsen heeft ons prima ontvangen , en zeer goed gecommuniceerd is heel vriendelijk en heeft alles goed voor ons geregeld top

2025年5月6日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn dat alles goed geregeld werd en de communicatie prettig verliep. We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk voor uw review.

5つ星のうち4の評価

onze makelaar

Ontzettend vriendelijke en behulpzame makelaar. Altijd bereikbaar voor vragen.
Snel geregeld.
Seth, heel erg bedankt voor alles!

2025年4月24日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen. We zijn blij dat we snel konden handelen en dat we al uw vragen konden beantwoorden. Bedankt voor de mooie woorden.

5つ星のうち5の評価

professionele aanpak tot op het einde

professionele aanpak
goede opvolging tot de ondertekening van het compromis

2025年4月25日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Fijn dat onze professionele aanpak en goede opvolging tot de ondertekening van het compromis u bevallen zijn. Bedankt voor uw feedback.

Topmakelaar!

Bedankt aan Nikolaas Maene van Hillewaere Gent voor de vlotte verkoop. Dankzij de professionele en correcte ondersteuning is alles vlot en transparant verlopen.
Prima makelaar met de juiste attitude!

2025年4月29日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn dat de verkoop vlot is verlopen dankzij onze professionele aanpak. We zijn blij te horen dat u de ondersteuning correct en transparant vond. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

5つ星のうち5の評価

Wij waren heel tevreden over gans de…

Wij waren heel tevreden over gans de lijn!.
Peter was zeer bekwaam hij heeft ons goed geïnformeerd!

2025年4月10日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. We zijn blij te horen dat de gegeven informatie nuttig was en danken u hartelijk voor de mooie woorden.

5つ星のうち5の評価

Alles verloopt prima en netjes

Alles verloopt prima en netjes , alles wat ze beloofde zijn ze nagekomen en een plezier om mee samen te werken

2025年4月14日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze samenwerking als positief ervaart. We waarderen uw feedback en mooie woorden enorm.

Correcte service

Correcte service, goede bereikbaarheid en eerlijke informatie

2025年3月19日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Fijn dat onze correcte service, goede bereikbaarheid en eerlijke informatie u bevallen. Dankuwel voor uw positieve feedback.

Hillewaere Vastgoed からの回答

Fijn dat u onze dienstverlening als positief heeft ervaren, met de nodige zorg en aandacht. Dank voor uw terugkoppeling.

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend blij dat ik voor…

Ik ben ontzettend blij dat ik voor Hillewaere met name Nikolaas Maene heb gekozen. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed geïnformeerd en ondersteund.

Ze hielden me altijd op de hoogte van elke stap en waren bereid om al mijn vragen snel te beantwoorden.

Ik kan deze makelaars absoluut aanbevelen aan iedereen die zijn woning wil verkopen. Ze weten waar ze het over hebben en zorgen ervoor dat het proces in goede handen is!

2025年3月17日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had met onze makelaar Nikolaas. We zijn blij te horen dat u zich goed geïnformeerd en ondersteund voelde tijdens het verkoopproces. Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons team.

5つ星のうち5の評価

Goede ervaring bij de aankoop

Nikolaas was helemaal niet opdringerig en gaf een goede uitleg bij de rondleiding. Open en eerlijk hoe zij te werk gaan bij het indienen van een bod. Tijdens de compromis-periode, konden we samen met hem nog enkele belangrijke afmetingen opnemen in het bijzijn van hem. Gaf ook nog enkele goede tips mee naar inrichting.

2025年3月17日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Fijn te horen dat de rondleiding en uitleg over het biedingsproces zo positief zijn ervaren. We zijn blij dat we konden helpen met al uw vragen. Bedankt voor uw feedback.

5つ星のうち5の評価

Een uitstekend professionele dienstverlening!

Een uitstekende dienstverlening tijdens het ganse verloop van de verkoopprocedure: goede waardebepaling, uitstekende bekendmaking, efficiënte administratieve ondersteuning, snelle respons bij vragen, ...

2025年3月5日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met onze dienstverlening tijdens het verkoopproces. We zijn blij dat u tevreden bent met onze manier van werken en communicatie. Dank voor uw feedback.

Vriendelijk en correct.

Van in het begin waren zij zeer duidelijk en wisten zij perfect te zeggen wat de correcte verkoopprijs was.
Zij hebben steeds op een zeer klantvriendelijke manier op al onze vragen geantwoord. Voor ons echt een aanrader.

2025年2月3日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn te horen dat onze duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid zo gewaardeerd werden. We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn en danken u hartelijk voor uw aanbeveling.

5つ星のうち5の評価

Vlot en correct: een aanrader!

Wij zijn zeer tevreden van de vlotte en correcte samenwerking met Vastgoed Hillewaere. Nikolaas Maene is een zeer aangename en vriendelijke makelaar die ook steeds bereikbaar was voor vragen of hulp. Een aanrader!

2024年11月7日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de vlotte samenwerking. Hartelijk dank voor de aanbeveling.

Fantastische samenwerking met Eline Buyse van Hillewaere vastgoed

Wij willen heel graag via deze weg laten weten dat wij enorm tevreden zijn over de samenwerking met Eline Buyse van hillewaere vastgoed Hoogstraten .
Zij heeft ons vanaf het 1ste contact vertrouwen gegeven in de verkoop van ons huis . Ook haar aanpak met de foto's , beschrijving en publicatie van ons huis was zeer professioneel. Bedankt Eline voor de prettige samenwerking !

2025年2月11日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze samenwerking en de professionele aanpak van ons team. We zijn blij dat de verkoop van uw woning vlot is verlopen en danken u hartelijk voor uw feedback.

Vlotte verkoop en afhandeling

Vlotte verkoop en afhandeling. Zelfs vanop afstand met groot aantal verkopers. TOP

2025年1月30日

Hillewaere Vastgoed からの回答

Fijn om te horen dat de verkoop en afhandeling van uw woning vlot zijn verlopen. Bedankt voor de top beoordeling!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。