We couldn't have asked for a better experience with Nicolai. As first-time home buyers from abroad, navigating the Danish housing market and legal process felt daunting, but he went above and beyond t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det har vÊret en fornÞjelse at have dig med ombord, og vi satte stor pris på at kunne lÊne os tilbage, mens alt blev håndteret professionelt og fejlfrit.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan kun give min aller varmeste anbefalinger til at bruge HjÊlp til huskÞb. Nicolai har vÊret en stor hjÊlp ved mit fÞrste huskÞb og jeg har fÞlt mig meget tryg hele vejen igennem -ligefra da det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
It was not the easiest request that we have given Nicolai as we are buying the property from overseas, but he has taken it on with utmost professionalism and gusto. His advice was transparent and w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HjÊlp til huskÞb â uvildig kÞberrÃ¥dgivning til boligkÞbere i hele Danmark Jeg hedder Nicolai Vinum og er stifter af HjÊlp til huskÞb. Jeg har mere end 25 Ã¥rs erfaring fra den danske boligbranche, og min eneste opgave er at hjÊlpe dig som kÞber â fra fÞrste boligvisning til nÞglerne er i hÃ¥nden. HjÊlp til huskÞb er 100% uafhÊngig. Jeg modtager ingen provision fra banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber eller ejendomsmÊglere. Det betyder, at du altid kan stole pÃ¥, at min rÃ¥dgivning udelukkende varetager dine interesser. Hvad jeg hjÊlper med: Et boligkÞb er den stÞrste investering de fleste nogensinde foretager â og processen er kompleks. Jeg hjÊlper dig med at forstÃ¥ tilstandsrapporten, gennemgÃ¥r alle dokumenter og juridiske forhold, og sÞrger for at du ikke betaler for meget eller overser noget vigtigt. Jeg forhandler prisen pÃ¥ dine vegne, og i de fleste tilfÊlde opnÃ¥r du et bedre afslag, end du ville have gjort alene. Jeg tilbyder gratis kÞbsscreening, inden du tager ud og ser pÃ¥ boligen fÞrste gang â og gratis gennemgang af kÞbsaftalen, inden du skriver under. Herefter kan jeg fÞlge dig hele vejen igennem: fra prisforhandling og dokumentgennemgang til det juridiske og den endelige overdragelse. Jeg hjÊlper med alle boligtyper: hus, lejlighed, sommerhus, andelsbolig, landejendom og projektkÞb â over hele landet. Jeg arbejder ogsÃ¥ med internationale kunder og har stor erfaring med at guide udenlandske boligkÞbere trygt igennem det danske system. Det kunderne fremhÊver igen og igen er tryghed, tilgÊngelighed og en rÃ¥dgiver der er til stede hele vejen â ikke kun ved underskriften. Mange beskriver forlÞbet som at gÃ¥ "fra A til Z" med en fast hÃ¥nd at holde i. FÞrstegangskÞbere sÊtter sÊrlig pris pÃ¥, at alt bliver forklaret klart og pÊdagogisk. Internationale kunder fremhÊver, at den danske boligproces er gjort enkel og overskuelig for dem. Jeg er tilgÊngelig alle ugens dage fra kl. 8 til 20 â ogsÃ¥ i weekenden â fordi bolighandler ikke altid passer ind i normal Ã¥bningstid. Kontakt mig gerne tidligt i processen. Jo tidligere jeg kommer med, jo bedre kan jeg hjÊlpe dig. ð +45 93 93 06 78 | âïž mail@hjaelptilhuskoeb.dk | ð hjaelptilhuskoeb.dk
SÞborgvej 4, 7130, Juelsminde, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Nicolai har vÊret en stor hjÊlp. Han har vÊret tilstede lige fra fÞrste kig på bolig, til nu at bolig er overtaget og alt er på plads. Det er 6 måneder af korrespondance.
Der har vÊret intet problem, og Nicolai er meget dygtig, opmÊrksom og fÞlger op på alle detaler.
Fantastisk :)
Det fÞltes virkelig trygt og godt at have Nicolai med som rådgiver i processen, da vi kÞbte landejendom for fÞrste gang. Vi har talt om, mange gange siden, at de penge var virkelig godt givet ud. Det har fået os til at fÞle langt stÞrre tryghed. Nicolai stod enda også til rådighed for overvejelser der egtl. lå ud over aftalen omkring landejendommen, så vi har brugt ham en del selvom der ikke opstod egentlige problemer i processen.

HjÊlp til huskÞb ããã®åç
Nicolai has been very helpful during our house purchase process. He is professional with the lowest charge as far as I know. He replies request quickly and he understands the difficulties that we encounter to buy a house as a foreigner. 5-star recommendation from us.

HjÊlp til huskÞb ããã®åç
Nicolai var en stor hjÊlp for os gennem hele processen fra a til b...til å! Til trods for, at vi ikke er fÞrstegangskÞbere kan der vÊre ting, der krÊver behov for ekstra opmÊrksomhed - Nicolais professionalisme samt faglige og personlige kompetencer gjorde, at vi fÞlte os trygge i hele processen. De varmeste anbefalinger.
KÊmpe anbefaling fra os!
Som fÞrste gangs huskÞbere mÃ¥ jeg indrÞmme tanken om en ordentligt boligrÃ¥dgiver egentligt var nÞdvendig. Alligevel valgte vi Nicolai Vinum fra âhjÊlp til huskÞbâ som i Þvrigt har bedste anmeldelser for at sÞge ekspertise.
Og jeg må sige, vi er meget tilfredse. Nicolai Vinum som var vores rådgiver har hjulpet os utroligt meget og har fået en masse ting bragt i orden som vi nÊrmest ikke anede eksisterede.
5 stjerner herfra!
Nicolai har leveret professionel og kyndig rådgivning gennem hele processen. Han har styr på alle detaljer og var yderst behjÊlpsom ved tvivlsspÞrgsmål.
Han får de varmeste anbefalinger herfra.
Kind, thoughtful, and professional. We strongly recommend Nicolai to anyone who's searching for property purchases in Denmark, especially for the internationals.
Nicolai var en stor stÞtte igennem hele processen, således det var trygt at vÊre fÞrstegangskÞber.
Han hjalp med alt det vi ikke ikke selv kunne, og vigtigst så hjalp han med alt det, vi ikke vidste skulle tages hånd om.
Stor anbefaling.
Kvalificeret rådgivning i forbindelse med huskÞb. Der er tjek på alle detaljer fra gennemgang af kÞbsaftale og til overtagelse af huset. Kan varmt anbefales!
highly recommended
Nicolai is professional and patient and he speaks very good English.
Buying a house in Denmark as a foreigner, there are many facts that are obvious to Danes but totally unfamiliar to me. Thanks a lot for totally Nicolai's patient explainations. And he is always consider for us from my perspective and help us deal with many details in the process of buying a house.
De varmeste anbefalinger af Nicolai herfra. Vi har fÞlt os fuldkommen trygge gennem hele processen og vÊret fuldt ud tilfredse med den rådgivning vi har modtaget. Nicolai er utrolig professionel og har hjulpet os med selv de mest simple spÞrgsmål.
Varm anbefaling
Mangler du hjÊlp til huskÞb, sÃ¥ anbefaler jeg pÃ¥ det varmeste Nicolai. Han hjalp min kone og jeg sikkert igennem kÞbsprocessen af vores nye hus. Nicolai var en uvurderlig stÞtte i forbindelse med det store spring, det er, nÃ¥r man kaster sig ud i huskÞb. Han havde et kÊmpe âknow howâ pÃ¥ omrÃ¥det og kunne udpege faldgruber og opmÊrksomhedspunkter. Det gav en sikker fornemmelse, at Nicolai kontaktede ejendomsmÊgler og fik rettet en fejl i papirerne kort inden underskrift. Desuden var det en stor tryghed for os, at vi ikke havde sagt endeligt god for noget i forbindelse med kÞbet, fÞrend Nicolai ligeledes havde godkendt formalia.
Nicolai var yderst professionel og gav en mÊngde gode råd og viden videre til os, som vi ikke ville have vÊret foruden. Min kone og jeg, vil på det varmeste anbefale Nicolai som din hjÊlper til et huskÞb. Han er virkelig dygtig og kompetent.
Mads-Peder Winther SÞby
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã