Hjemfint レビュー 107

TrustScore 5段階評価の1.5

1.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg bestiller en dør som bliver leveret 4 måneder for sent. De bliver ved med at rykke leveringsdatoen og da varen endelig kommer 4 måneder senere er den ødelagt. Jeg fremsender billeder af alle de fe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestiller vare i april som de ifølge siden har masser af på lager. Der går 16 dage intet modtaget, men har hævet pengene fra min konto. Skriver mail, prøver at ringe til dem, 0 service. Har ik set nog... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Køb for alt i verden ikke noget hos dem, det er ren snyd og bedrag. Jeg bestilte ved en fejl en vare, annulerede den øjeblikkeligt, men alligevel trak de hele beløbet, og har ikke returneret det, på t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Denne hjemmeside er svindel, og ejerne af virksomheden bør anmeldes til politiet. hvor skal man dog starte. 1.De sælger samle selv vare, man ikke kan samle grundet mangelene dele. 2.Varene kom... もっと見る

1.7

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

GARDENEY

Jeg købte et vægdrivhus af mærket Gardeney og fandt ud af, at grundet en defekt liste, kan jeg ikke samlet drivhuset færdige, idet glasset er for bredt til listen, og således kan hele tagsektionen ikke monteres. Jeg har nu siden 21 maj tilskrevet kundeservice, Sarah og Irene, og de skriver tilbage at de undskylder og vil tage sig af problemet. Her den 12 juli har jeg ikke fået listen. Jeg har bedt om at få mine penge tilbage, men må konstatere at jeg er blevet bedraget for ca. 4.400 kr. SVINDLERE
Vi har nu nået den 21. oktober 2024 og jeg har stadig ikke fået min liste....frustrerende

2024年5月18日
5つ星のうち1の評価

Husk at bruge faktura ved dette firma

Jeg har ikke fået leveret min vare endnu så jeg kender ikke kvaliteten af den, eller hvordan den bliver leveret. Hjemfint har trukket pengene ca. halvanden måned før forventet levering. En praksis som normale netbutikker ikke gør. Der må ikke hæves penge før varen er leveret.
Hvis i benytter dette firma så vælg at betale med faktura, så falder betalingen først 14 efter levering. Det fremgår ikke af hjemmesiden, det skal man selv erfare efter køb. Så nu har jeg ca 25.000 ude og hænge og kan kun håbe på at de leverer varen.

2023年11月15日
5つ星のうち5の評価

Vi fandt et drivhus der passede præcis…

Vi fandt et drivhus der passede præcis til vores ønske. Da det endelig kom var 4 af ruderne beskadet, men dette var ikke et problem for finthjem, som dækkede de ekstra omkostninger der var.
Finthjem har hele vejen igennem været hurtige til at reagere via mail og været venlige og reelle. Fint hjem for stor ros for deres kundebehandling.

2023年9月19日
5つ星のうち1の評価

Ingen svar på mail eller telefon

Ingen svar på mail eller telefon, ingen service overhoved.
Når man ringer får man deres standard besked
"vi er ikke tilgængelige denne uge",
men det er ikke bare denne uge - det er alle uger.
Så har man problemer enten med levering, vare eller beløb - der er intet at gøre.

2023年8月1日

Hold jer væk. 😡😡😡😡😡💀💀💀💀

Vi købte et drivhus til 25000 kr. Vi modtog et drivhus der var rusten og fyldt med alger. Et der havde stået ude i en ødelagt kasse i mange år, noget gammelt møj😡. Køb aldrig noget for det her firma. De svare aldrig på hverken tlf eller mail. Vi måtte kæmpe med dem i 2 mdr. vi fik hjælp af banken. Hold jer væk. 💀💀😡

2023年5月31日

Ingen kundeservice

26. juni 2023 bestilte vi 6 Valetta rattan stole i farven NATURE og modtog dem også som lovet 6. juli, MEN 2 af stolene havde en anden farve.
Vi har siden forsøgt at ringe mange gange, kun for at få at vide, at telefonen er lukket (enten for weekenden eller ugen), så vi har reklameret 3 gange på mail og 3 gange udfyldt deres skema med fotos, som de skriver, man skal - UDEN NOGEN REAKTION !!!!! ÆV

2023年7月6日

Svindel

Købte
en elknallert 6.000 kr
Lang leveringstid, Det viser sig, at den ikke kan indregisreres og derfor ikke må køre på offentlig vej!!
Det glemte de bare at fortælle, så nu står den i kælderen og rådner op
Lad være med at handle der

2023年7月2日
5つ星のうち1の評価

Jeg har købt en el scooter 30/4-2023 og…

Jeg har købt en el scooter 30/4-2023 og betalt 14344 kr, og scooteren kom efter 10 dage i fin stand, men jeg kan ikke bruge den, da de ikke har sendt batteriet endnu, nu er det d.2/6-2023 jeg har skrevet flere mails, så svare de efter en uge på noget helt andet end det jeg spørger om, et batteri koster mell 3-4000 kr og det kan da ikke være rigtigt at man selv skal købe det ved siden af. Hilsen Lis Sørensen

2023年4月30日
5つ星のうち1の評価

Umulig å komme i kontakt med dem

Bestilte en dør hvor jeg umiddelbart så på ordrebekreftelse at hengsle var plassert på feil side. Sendte beskjed via kontaktformular umiddelbart og ringte dem også opp dagen etter og ba dette bli endret. Fikk så en mail senere om at det ikke lot seg gjøre, men måtte avbestille og bestille nytt. Svarte da 5 minutter etterpå og ba ordren bli kansellert. Ingen respons på e-post som jeg har sendt på nytt hver dag da det kun er en telefonsvarer som svarer på telefon om at man må ringe i morgen. Helt umulig å få kontakt med dem og nå ser det ut til at døren er sendt ifølge sporing. Totalt useriøst å ikke håndtere avbestilling første gangen for så å ikke svare på verken e-post eller telefon hele uken.

2023年5月2日
5つ星のうち1の評価

Ingen kundeservice eller svar på mails.

Vi bestilte et badekar, som vi fik leveret efter 14 dage. Desværre manglede vi benene.
Vi kontaktede Hjemfint pr. mail - de svarer ikke..
Vi ringede til dem i deres telefontid, som er hver dag mellem 10-11.05.
Når man endelig kommer igennem bliver der lagt på. Så kan man vente i kø igen og hvis man er heldig, så kommer man igennem. Men kundeservice hjælper ikke, de ved ikke rigtig hvad de skal gøre.

Vi håber stadig at modtage vores ben, men tror ikke helt at Hjemfint, kan magte opgaven. Hold jer væk.

2023年3月23日
5つ星のうち1の評価

Kan på ingen måde anbefalde dette firma…

Kan på ingen måde anbefalde dette firma
Har bestilt et drivhus i slutning af feb mdr
Og drivhuset er ikke kommet i nu i d13 marts har de trukket det fulde beløb på min konto uden nogen for for mail om det er sendt afsted. Har nu skrevet flere mail
Til dem uden af høre noget, så derfor har jeg skrevet til dem og annulleret mit køb og bedt om af få min penge retur
Uden svar
Så pt har de trukket godt og vel 9700 kr
Uden vil svare på mine mail

2023年3月16日
5つ星のうち1の評価

Køb aldrig fra dette firma!!!

Køb aldrig fra dette firma!!!
Købte en dør i massiv fyr. På hjemmesiden vises en flot dør fremstillet af hele stykker træ. Den modtagne er sat sammen af måske 100 små stumper, der er limet sammen på kryds og tværs. Og når ikke der var træ nok, er der blevet spartlet. Det ser helt forfærdeligt ud.
Det er nok ikke tilfældigt at der ikke er mulighed for at bedømme købet på deres egen hjemmeside. Der er alle kunderne sært nok meget tilfredse. Jeg er meget skuffet og ked af den grimme dør...

Jeg meddelte firmaet at jeg ville benytte min returret, men det ville koste mig 905,- i returomkostninger, skrev de. Da jeg sagde at jeg ville klage til Forbrugerstyrelsen, gik firmaet med til at betale returfragten. Så jeg returnerede døren for over en måned siden, og har intet hørt til sagen siden, eller modtaget mine penge. Så nu har jeg oprettet en klagesag hos Forbrugerklagenævnet (Nævnenes Hus). Så må vi se hvad der så sker. Firmaet er helt tavst...
Klagede d. 9/5 til Nævnenes Hus, og skrev efterfølgende til firmaet. Så vågnede de godtnok op! D. 19/5 sendte firmaet ALLE pengene retur. Efter 2 måneders bøvl og besvær :(
En advarsel: Nævnenes Hus var ikke sikker på om de overhovedet har hjemmel til at gå ind i sagen, da Hjemfint er et svensk firma, på trods af at de har en .dk hjemmeside. Man skal ifølge Nævnenes Hus's jurist checke CVR-registeret for at finde ud af om firmaet overhovedet behøver at opfylde den danske købelov! Det var nyt for mig. Så mit råd er: Køb ALDRIG fra dette fupfirma.
Jeg købte en superflot dør hos Frishop, som oven i købet giver en venlig betjening, og har dansk CVR-nummer. Det var få hundrede kroner dyrere, men 100% i orden...

2023年3月10日
5つ星のうち1の評価

Jeg kan ikke anbefale at handle hos Hjemfint

Jeg kan ikke anbefale at handle hos Hjemfint.
Købte en stepmaskine hvor der manglede nogle dele.
Jeg skrev til kundeservice og forklarede problemet og vedlagte foto.
Jeg fik ikke noget svar fra kundeservice.
Efter cirka 14 dage rykkede jeg for et svar, nu er der gået yderlige 14 dage og jeg har stadigvæk intet hørt fra Hjemfint.

2023年1月16日

Dårlig oplevelse

Bestilte et drivhus 7/1. Levering 5-10 hverdage og betaling 14 dage efter står der, så det var perfekt. Får en bekræftelse og hører så intet. Får kontakt med kundeservice efter 14 dage. Hun ville sørge for at det blev ekspederet. De trækker betaling dagen efter og derefter sker der ikke mere. Sender en mail og de svarer efter 6 dage at ordren er klar til afsendelse. Den 9/2 vælger jeg at annullere ordren. Dagen efter bekræftes dette og d. 14/2 står pengene igen på min konto.

2023年1月6日

Trustpilot エクスペリエンス