Hjemfint レビュー 107

TrustScore 5段階評価の1.5

1.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg bestiller en dør som bliver leveret 4 måneder for sent. De bliver ved med at rykke leveringsdatoen og da varen endelig kommer 4 måneder senere er den ødelagt. Jeg fremsender billeder af alle de fe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestiller vare i april som de ifølge siden har masser af på lager. Der går 16 dage intet modtaget, men har hævet pengene fra min konto. Skriver mail, prøver at ringe til dem, 0 service. Har ik set nog... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Køb for alt i verden ikke noget hos dem, det er ren snyd og bedrag. Jeg bestilte ved en fejl en vare, annulerede den øjeblikkeligt, men alligevel trak de hele beløbet, og har ikke returneret det, på t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Denne hjemmeside er svindel, og ejerne af virksomheden bør anmeldes til politiet. hvor skal man dog starte. 1.De sælger samle selv vare, man ikke kan samle grundet mangelene dele. 2.Varene kom... もっと見る

1.7

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bestilte en cykel den 3/1-23

Bestilte en cykel den 3/1-23
Men dags dato er den stadig ikke afsendt og der stod levering ville være 5-10 hverdage hvilket der er gået, og har sendt 2 e-mail men intet svar.

2023年1月17日

Vedrørende Ordrenummer: 356064
Bestilte den 8. Maj 2022 en indvendig dør med tilhørende karmsæt. Forventet leveringstid stod til 5-6 uger. Vi skriver nu 30. August og jeg har stadig ikke modtaget noget som helst. Pengene er selvfølgelig trukket fra min konto for længst.

2022年8月30日

Dårlig leverance og kundehåndtering

Vedr. Ordre Nr.: 348642

Jeg har for lang tid siden bestilt 2 indvendige døre, som efter flere gange rykkere blev leveret, dog med stor forsinkelse og mange mails fra mig.
Da produktet så kommer er det ikke som beskrevet på hjemmesiden.
Jeg har nu i 3 måneder forsøgt at annullere/returnere, men hører intet fra Hjemfint, andet end at de arbejder på det.
Hold jer langt væk fra dette selskab/hjemmeside, er der problemer er der ingen hjælp.
Dette er mit sidste forsøg på at få dem i tale…

2022年8月15日
5つ星のうち4の評価

Jeg har købt 4 stole og 1 bord i Ratten…

Jeg har købt 4 stole og 1 bord i Ratten til udendørs brug. Leveringen var som lovet. Vi havde lidt skriveri frem og tilbage ( derfor ikke 5⭐️) vedr. jeg ændrede bestillingen fra 6 til 4 stole, der var hævet på min konto for 6 stole. Pengene for de 2 ikke købte stole er nu indsat på min konto.
Jeg vil trygt handle ved hjem.dk igen
( hemfint.se er samme firma ) så de 4 ⭐️ gælder også her.

2022年7月16日

DE SENDER IKKE VAREN

DE SENDER IKKE VAREN
En uge efter bestilling er der intet sket og der er intet tegn på at min ordre er under behandling 🤬 men pengene har de reserveret på min konto og de vil ikke annullere min ordre

2022年6月21日

Hold jer væk!

Vi bestilte en new yorker dør den havde hurtig levering, men den havde ikke de rigtige mål og var af så dårlig kvalitet at den hænger i hængslerne. Vi har ringet til dem flere gange hver gang med svaret at de vender tilbage. Her et par måneder efter har de stadig ikke vendt retur og døren til 8500kr står stadig i papkasse bag vores sofa. Virkelig dårlig stil. Køb aldrig fra dette firma.

2022年6月18日
5つ星のうち1の評価

Aldrig bestil fra dette firma!!!

Aldrig bestil fra dette firma!!!
Vi har for snart 2,5 måned siden bestilt en dobbeltdør sammen med en karm til vores nye lejlighed. Det fremgår af bestillingen at der kan være op til 4-5 ugers leveringstid på varen, hvilket passede fint med os, da vi kun skulle overtage lejligheden 01.06.2022. Dog bliver varen leveret 1 måned før tid (uden at give os besked om dette) Det vil sige at varen blev leveret til en adresse vi ikke boede på endnu. Vi fik ekstraordinært lov til at have døren stående ved de gamle ejere. Da vi den 01.06.2022 tjekkede dørene, manglede de 3 karme som vi bestilte sammen med døren. Vi ringede derfor til Hjemfint, men kommer aldrig igennem på telefonen, da man bliver smidt af telefonen når man kommer igennem køen. Vi har nu i en uge forsøgt at skrive med Hjemfint, men får hele tiden at vide at vi skal sende et billede af den papkasse døren kom med. Det er simpelthen SÅ dårlig kundeservice, at man i det mindste ikke kan komme i kontakt med dem og at de kun svarer kl 07 om morgenen med ligegyldige spørgsmål som vi har besvaret! Nu virker det som om vi skal bevise at vi ikke har modtaget karmen, på trods af vi har sendt billeder/bevis for dette. Vi har nu nogle håndværkere gående som står og mangler karmene for at kunne komme videre! Vi har skrevet til dem at det en haster-sag, men vi bliver på ingen måde taget seriøst! SÅ DÅRLIG VIRKSOMHED!!!!!!

Derudover kan man ikke telefonisk kommme i kontakt med dem- har en enkelt gang været i kontakt med en medarbejder, der blev ved med at henvise mig til at sende en mail...

2022年6月7日
5つ星のうち1の評価

Kan ikke få lov til at købe reservedele…

Kan ikke få lov til at købe reservedele til deres væghængte toilet. De oplyser at man SKAL have er ordre eller fakturanummer for at kunne købe det. Det er så pænt svært, nå deres produkter var installeret i huset min kæreste og jeg har købt.
IKKE EN ANBEFALING!

2022年6月3日
5つ星のうち1の評価

Wrong product delivered and poor customer service.

Wrong product delivered and poor customer service.
I ordered a set of doors for my living room. The delivery was longer than promised, and when it finally arrived the doors was 10 cm shorter than the ones i ordered. When i contacted the costumer service about this (their phones are only open for 1 hour and 45 minutes each day), they answer in a rude tone, and even though I sent pictures of the doors missing length, then I still fear that they will not let me return them and get my money back. All in all: Don't ever buy anything from these guys.

2022年5月17日

Yderst ringe.

Yderst ringe.
Modtager defekt og mangelfuld mini atv. Forkert brugsvejledning medsendt samt der var lenovo vejledning med.
Klistermærker mangler.
Atv kan ikke starte og farver benzin og 2 takt olie sort. Flere steder er den samlet forkert så der er stor fare for at gå fra hinanden. Så rystende
Lang dialog med firma, som trods billeder af fejl mm bliver ved med at ønske mere dokumentation.
Vi ender med at må betale for at få den lavet af en godkendt atv mekaniker på egen regning.
Jeg ville ønske jeg havde tjekket anmeldelser inden køb.
Utrolig dårligt produkt, utrolig flabet kundeservice.

2022年4月22日

Denne hjemmeside er svindel

hvor skal man dog starte.
1.De sælger samle selv vare, man ikke kan samle grundet mangelene dele.
2.Varene kommer flere måneder efter bestilling dog kun efter flere henvendelser på mail og telefon.
3.Der kommer manualer til andre produkter end hvad der er købt i pakken samt skruer, bolte, vinkelbeslag, værktøj og andet godt der åbenbart lige var i nærheden.
4.Pengene trækkes med lynets hast, men kundeservice, eller bare service generelt, er ikke til at finde. Det vil sige ved mindre du godt kan lide at blive råbt af eller få trusler.

2022年4月12日
5つ星のうち1の評価

Lad være at købe ved dem

Produkt kom indenfor tiden men virkede ikke. Skrev hvad der var galt og fik en mail på at de ville vende tilbage hurtigst muligt og det er en uge siden og de svare ikke på mail igen

2022年4月11日

Har købt en elscooter

Har købt en elscooter, og modtaget denne. Pengene er trukket.
Problemet er bare at der ikke var et batteri med til scooteren, samt låget til batterikassen.
Har kontaktet firmaet flere gange uden resultat.
Hold jer langt væk fra dem.

2022年3月31日

Sekskantet drivhus

Bestilt et sekskantet drivhus fik det leveret efter 1 1/2 måned og utallige mail.
pengene trækker de med det samme.
Nu hvor vi skal til og samle det viser det sig det slet ikke er det drivhus vi har bestilt.
Vi bestilte et merkurius Sekskantet drivhus med dobbeltdøre og et vindue, der kan åbnes, på siden.

Diameter (ydre): 240 cm
Højde 235cm
Indgangshøjde: 175,5 cm
Bredde af indgang: 120 cm

Det vi har fået er diameter 210 cm
Højde 220 cm                    indgangshøjde 168 cm og ikke             175,5 cm som beskrevet.

Indgang 1 dør og ikke dobbelt som beskrevet

Bredden på døren  53 og ikke 120 cm

Og der er ingen vindue der kan åbnes.

Og tagplader passer ikke de slutter på ingen måde tæt.

Er så skuffet

2022年3月13日
5つ星のうち1の評価

Udueligt produkt og elendig service!

Udueligt produkt og elendig service!

Hold jer langt væk fra Hemfint... Vi købte et cykelskur for næsten 6000 DKK, men
1. Det kan ikke samles efter vejledningen
2. Efter en hel weekend 5 mand må vi konstaterer at det slet ikke kan samles
3. Hemfint svarer ikke på henvendelser

Dårligt produkt, ringe kvalitet, dårlig service!!

2022年3月10日

Very very bad experience

Very very bad experience. I ordered a glass door on 08-10-2021, and I still haven’t received it until 22-02-2022😡 No service, no answer, nothing. Never touch this terrible company,

2022年2月22日

Trustpilot エクスペリエンス