Hjorts KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god kÞreskole med rigtig dygtig og behagelig kÞrerlÊrer. Jeg fÞlte mig tryg under hele forlÞbet og blev altid mÞdt med tålmodighed og god vejledning. Kan klart anbefales.

Virkelig god oplevelse hos hjortskÞreskole, havde bÃ¥de teori og kÞretimer med Michael. Det har vÊret mega hyggeligt. Hele forlÞbet var overskueligt og der var altid tid til os elever. Kan 100% anbefal... もっず芋る

HjortskÞrerskole er en virkelig god kÞrerskole med kÞrerlÊrer der vil eleverne det bedste. De tilpasser sig til dine behov og er meget forstÃ¥ende overfor de svingninger man gÃ¥r igennem nÃ¥r man skal lÊ... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. 運転免蚱センタヌ
  3. 自動車免蚱蚓緎所

圓該䌁業による蚘述

KÞreskole i Herlev - Ballerup - Skovlunde & BagsvÊrd. Skolen har fokus på ro til lÊring, at der er plads til vi alle lÊrer på forskellige måder. På samme tid skal det vÊre sjovt at tage kÞrekort. Teorilokalerne er meget moderne og i lÊkre omgivelser. Vi tager kÞrekort seriÞst, og sÞrger for dit forlÞb er godt planlagt.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 56ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe anbefaling

Jeg havde et rigtig godt og trygt forlÞb hos Hjorts kÞreskole.
Michael er en super kompetent kÞrelÊrer der er god til at lÊre fra sig.
Han er super tålmodig, fleksibel, og snakkesalig, Også er han god til at gÞre teoritimerne spÊndende og overkommelige, der er plads til sjov, pauser og ingen spÞrgsmål er forkerte.
Han er grundig og sikrer du er klar til både teori og kÞreprÞve.

2023幎8月25日
自発的なレビュヌ

Den bedste kÞreskole i landet !

Du finder ikke et bedre sted at tage dit kÞrekort end hos Hjorts kÞreskole. Michael er landets bedste kÞrelÊrer, med massere af humor og tålmodighed. Det har altid vÊret en fornÞjelse at vÊre til hans teori timer hvor der både er plads til lÊring, men også et godt grin og en fÞlelse af at alle er velkomne. Desuden hvis man er lidt nervÞs for at komme ud og kÞrer de fÞrste par gange, så er Michael simpelthen sådan en rolig og venlig sjÊl der hurtigt gÞr din kÞretimer til en behagelig og spÊndende oplevelse.
Fra personlig erfaring var jeg selv meget nervÞs for både den teoretiske og praktiske prÞve, men med Michaels hjÊlp kom jeg igennem og bestod begge prÞver fÞrste gang.
Tusind tak til den bedste kÞrerlÊrer i landet !
Jeg kan simpelthen ikke give andet end 5 stjerner til ham, da det er så velfortjent.

2023幎8月12日

Hej Sebastian,

1000 tak for de pÊne ord. De betyder alt for os som skole.

Vi gÞr alt for at vores elever fÞler sig velkommen og i trykke hÊnder.

Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at have dig pÃ¥ “ Holdet”.

Stort tillykke med kÞrekortet.

Fantastisk kÞreskole

Jeg vil helt klart anbefale Hjorts KÞreskole!
Jeg har i dag afsluttet mit kÞrekort forlÞb, efter jeg bestod min kÞreprÞve på 1. ForsÞg, og det kan jeg takke en Êrlig, sjov, hyggelig og tålmodig kÞrelÊrer for. Jeg startede på KÞreskolen, med en forventning om at det bare skulle overstås, men jeg savner lidt at sidde i teorilokalet med de andre og have det sjovt med teori! Der bliver taget hånd om dig og dine behov, gode kÞretider så du også kan nå skole mm. Michael er der til at hjÊlpe dig, stÞtte dig, og sÞrge for at du kan tage det HELT roligt når du kÞre. En dejlig snaksagelig gut, som er klar på at snakke om alt mellem himmel og jord, samtidigt med at du bliver klar til at bestå din teori- og kÞreprÞve!
Stor og varm anbefaling herfra!

2023幎6月29日

KÊre Marius,

1000 tak for de fine ord. Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at have dig med på holdet.

SÊtter stor pris på din anbefaling.

Bh.
Michael

KØREKORT HOS HJORTS KØRESKOLE !!

Jeg tog mit kÞrekort hos Michael, og jeg synes, at det har vÊret et fantastisk forlÞb. Jeg fik mit kÞrekort på lidt over 3 måneder og hele forlÞbet har fungeret hurtigt og fornemt. Michael er rigtigt god til at sÞrge for, at teoriundervisningen ikke bliver for tungt. Derudover er Michael virkelig flexsibel angående kÞrelektioner, samt er det trygt og hyggeligt at kÞre med Michael. Hvis i vÊlger Hjorts KÞreskole er i sikret en kÞrerlÊrer, der gÞr alt for at sikre jer, at i består i fÞrste hug til begge prÞver. En lille ekstra ting: kÞreskolen har en app, hvor man kan booke sine tider. Appen er virkelig let anvendelig og dette skaber en tryghed, isÊr hvis man som person godt kan lide, at danne overblik samt sÊtte skema for forlÞbet. Jeg vurderer dermed Hjorts KÞreskole samt Michael, som person, 5 stjerner. Jeg takker, for en virkelig god oplevelse !! :)

2023幎6月1日

Hej Remij,

Tak for de pÊne ord. Vi er rigtig glade for du synes det har vÊret et godt forlÞb.

Det har virkelig vÊret en fornÞjelse at have dig med på holdet.

Tusind tak for tilliden.

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales

Michael er klart en af de rareste kÞrerlÊrer noglesinde, han tager dig god tid til dig og prÞver altid at gÞre dig til den bedste bilist du kan blive. KÞrelektioner ser man altid frem til da man kan mÊrke man bliver bedre for hver gang man er ude og kÞre med Michael. NÃ¥r det kommer til booking af kÞrelektioner og kunne det ikke vÊre nemmere og mere simpelthen. Det har vÊret en fornÞjelse at tage mit kÞrekort hos hjortkÞreskole
. 5 stjerner herfra.

2023幎5月31日

Hej Casper,

1000 tak for de pÊne ord - det sÊtter Jwg virkelig stor pris på.
Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at kÞre med dig.

KÊmpe anbefaling!

Jeg kan varmt anbefale at tage kÞrekort hos Michael Hjort hos Hjorts KÞreskole!
Jeg startede midt december 2022, og har kun positive ord at sige om Michael og hans kÞreskole. Han er en grundig kÞrelÊrer, der sikrer du er klar til både teori og kÞreprÞve så du når i mål hurtigst muligt. Han er tålmodig, rolig og gÞr det til en god og sjov oplevelse, på trods af angst eller nervÞsitet.

Mange tak for hyggelige kÞretimer og at hjÊlpe mig til måls med mit kÞrekort! :-)

2023幎5月12日

Anbefaler kraftigt Michael/Hjorts kÞreskole

Jeg vil helt klart anbefale Michael/Hjorts kÞreskole!

Michael er super god til at lÊre fra sig! Jeg bestod både teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg; og jeg vil helt klart mene at det er grundet Michael.
Jeg var en meget nervÞs elev i starten, og da Michael fik at vide hvorfor, formede han vores kÞrelektioner på en måde der gavnede mig mest og arbejdede på min nervÞsitet i de forskellige områder; forstås på den måde, at Michael kan have med alle elever at gÞre, de selvsikre, såvel som de nervÞse mm.

Michael er et rigtig rart menneske og dygtig til hans valgte karriere.

2023幎5月11日
自発的なレビュヌ

Kan klart anbefale denne super

Kan klart anbefale denne super kÞreskole, min datter skulle have kÞrekort og bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste hug, Michael er en super kompetent kÞrelÊrer , der virkelig kan lÊre fra sig, vores yngste skal bestemt gÃ¥ samme sted, hans priser er samtidig super gode

2023幎5月12日

KÊmpe anbefaling!

Den bedste kÞreskole i Herlev!
Jeg har haft det bedste forlÞb, og fÞlte mig altid tryg og i gode rammer hos Micheal. Det hele foregik super hurtigt og nemt.
Micheal er rar, rolig, smilende og meget fleksibel. Derudover gÞr han teoritimerne spÊndende og sjove samt at man fÞler sig tryg i trafikken med ham.
Tak for nogle gode teori- og kÞrelektioner!

2023幎5月14日

KÊmpe anbefaling!
Kan klart anbefale Hjorts kÞreskole. Jeg har haft det bedst mulige forlÞb jeg kunne tÊnke mig, super hurtigt og til en god pris.
Michael er rigtig rar og rolig, han sÞrger altid for at man fÞler sig tryg når man kÞrer med ham. Derudover er han meget fleksibel og får en godt igennem forlÞbet.

2023幎4月11日

KÊmpe anbefaling!

Det var de fedeste kÞretimer med Michael. Han er giga udadvendt, smilende og helt nede op jorden. Han får teoritimer til at blive spÊndende og sjove på samme tid.
KÊmpe kÊmpe 10 ud af 10!

2023幎3月28日

Hej Isac,

1000 tak for de pÊne ord, det betyder rigtig meget for mig.

Det vigtigste er det er gode rammer man tager kÞrekort I, og det gÞr jeg ALT for.

Bh.

KÊmpe anbefaling!

Det har vÊret en fornÞjelse at have Michael som kÞrelÊrer. Jeg har siden dag et fÞlt mig i trykke hÊnder. Michaels dejlige vÊremåde gÞr at man selv bliver rolig og tryg når man kÞrer i trafikken. Udover det er Michael ret fleksibel, hvilket i hvert fald har hjulpet mig en hel del.

Tak for nogle hyggelige timer!:-)

2023幎3月13日

Hej Casandra,

1000 tak for den fine anmeldelse, det har bestemt vÊret en fornÞjelse og hyggeligt at kÞre med dig.

God fornÞjelse i trafikken

KÊmpe anbefaling!!

KÊmpe anbefaling!!

Michael er en sÞd og meget tålmodig kÞrelÊrer. Han får en til at fÞle sig tryg i trafikken og at der ingen dumme spÞrgsmål er. Jeg har vÊret mega glad og tilfreds for mit forlÞb hos Michael.
Tak, for nogle hyggelige timer:)

2023幎2月8日

Hej Benedicte,

1000 tak for din anbefaling, sÊtter stor pris på du har syntes godt om forlÞbet.

Stor anbefaling af Hjorts kÞreskole!
Michael er en virkelig sÞd og dygtig kÞrelÊre, som gÞr det nemt at blive tryg i trafikken- samt er han meget fleksibel med kÞretimer.
Jeg har haft et rigtig godt og lÊrerigt forlÞb, både i forhold til teori- og kÞretimer;))

2022幎12月13日

Hej Malou,

Tak for de pÊne ord - det betyder rigtig meget for os.
Det er vigtigt for os at man fÞler sig tryg gennem hele forlÞbet.

KLAR ANBEFALING TIL KØREKORT

Kan klart anbefale Hjorts KÞreskole. Mega god teoriundervisning og kÞrsel af KÞrelÊrer.
Michael er mega flexibel og god til at netop gÞre ens oplevelse helt perfekt.
Tryghed er klart det vigtigste når man skal tage kÞrekort og det sÞrger Michael for!

2022幎12月13日

Hej Xander,

SÊtter stor pris pÃ¥ din anmeldelse - det har vÊret en fornÞjelse at have dig med pÃ¥ holdet 😊

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling!
Hjorts KÞreskole er et trygt og rart sted at tage kÞrerkort, som tager hensyn til din egen kalender og evt. skolegang:)
En dygtig og ikke mindst snakkesaglig kÞrerlÊrer, som Þnsker, at hans elever fÞler sig trygge i trafikken.
Postiv oplevelse herfra!

2022幎10月8日

Stor anbefaling af Hjorts kÞreskole!

Hjorts kÞreskole er en helt klar anbefaling!
Michael er en rigtig sÞd og meget betryggende lÊre, som var med til at gÞre min oplevelse virkelig god!
Michael er en virkelig god kÞrelÊre, som er meget fleksibel i forhold til kÞretimer. Derudover tager han hånd om hver og en elev, og er yderst tryg at vÊre elev for.
Tak for en fremragende oplevelse!

2022幎10月7日