HJULSTER - UdkÞrende DÊkcenter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fik Adam ud sent igÃ¥r for at klare en punktering der var sket samme dag. Endte kun med at vÊre en hovedpine i 3 timer, sÃ¥ var det fikset igen. Super service, vil helt sikkert bruge igen nÃ¥r m... もっず芋る

Da jeg kom til at smadre dÊkket pÃ¥ min kÊrestes bil, nÃ¥ede panikken lige at sÊtte ind – jeg forestillede mig allerede flere dage uden bil og en lettere utilfreds kÊreste. 😬 Men sÃ¥ kom Chris og Hjul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Top service og kommunikation. Jeg skal have nye dÊk, finder (falder over) Hjulster pÃ¥ google og sender en mail, Anders fÞlger op samme dag og rÃ¥dgiver om dÊkmuligheder og prislejer. Han bestiller hjem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter et Þdelagt dÊk fredag eftermiddag var gode rÃ¥d dyre. Jeg var igennem flere vÊrksteder, som ikke havde dÊk til Tesla Model Y pÃ¥ lager. Jeg ringede til Hjulster fredag aften og talte med en meget... もっず芋る

䌁業情報

5. ホむヌル専門店
  6. 自動車修理店
  7. 自動車郚品店

圓該䌁業による蚘述

HJULSTER er dit udkÞrende dÊkcenter. Vi leverer hjulskifte hjemme , nye vinterdÊk - nye sommerdÊk og nye helårsdÊk inkl. montering, afbalancering, vÊgte - kort sagt ALT. Hjulster er også lapning af bil dÊk ved punktering , permanent lapning af bildÊk i vores udkÞrende dÊkcenter, alle ugen dage, kl. 08:00-22:00 weekender og helligdage. Hjulopbevaring & dÊkhotel til bare 245 kr pr. sÊson i opvarmet lager så dine dÊk holder lÊngere og fÊlgene bevarer sit flotte udseende. Hjulster er dÊkskift hjemme og derfor spare du tid og penge i hverdagen. Vi kommer til dig når og hvor du vil, uanset om du leder efter et dÊkcenter i KÞbenhavn, dÊk til bilen i Roskilde, nye vinterdÊk Ballerup eller måske sommerdÊk i Herlev. Hjulster hjÊlper også hvis du har en punkteret bil. Med permanent lapning af bildÊk og vores mobile dÊkcenter, får vi dig hurtigt sikkert tilbage på vejen - nemt, billigt og uden skjulte gebyrer. Med andre ord er Hjulster alt det du kender fra dit gamle dÊkcenter - bere udkÞrende, med uddannet fagpersonale, montering eller hjulskift alle ugens dage, weekend og helligdage 08:00-22:00. Så kontakt HJULSTER UdkÞrende DÊkcenter i dag! Mange hilsner HJULSTER-teamet

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg stod med en punkering og 35

Jeg stod med en punkering og 35 minutter efter jeg havde ringet til Hjulster, stod de på min arbejdsplads og klar til at hjÊlpe. Super service og meget kompetent medarbejder.
Tak!

2021幎11月10日

Hej Jasper,
Dejligt, at du sÊtter pris på vores service :-) Du skal da vÊre så velkommen en anden gang.
God kÞretur hjem ;-)

Fremragende service

Fremragende service. På en sÞndag.
Fladt dÊk i en weekend er en prÞvelse, men Hjulster reddede situationen. De kom samme eftermiddag og medbragte et (let) brugt dÊk af samme type og i stort set samme stand som det punkterede og byttede dem uden merpris. Fantastisk hjÊlp, når skaden på eget dÊk ikke umiddelbart/hurtigt kunne udbedres.
Kan ikke anbefale dem nok!

2021幎10月31日

Hej Lisa

Ja i Hjulster er vi altid friske på at hjÊlpe vores kunder - også om sÞndagen.

Vi er glade for at vi også kunne hjÊlpe netop jer med at komme sikkert videre og uden meromkostninger - naturligvis.

Vi håber at kunne hjÊlpe jer en anden gang, enten med permanent lapning , hjulskift mellem sÊsonerne eller måske med korrekt og sikker hjulopbevaring.

Fantastisk service !!

Fantastisk service !!! Var så uheldig, at punktere 2 steder på det samme dÊk. SelvfÞlgelig sker dette altid når man har mest travlt. Får kontakt til Anders som kommer efter 30 minutter og 15 minutter efter var jeg klar til at forsÊtte dagen.

2021幎10月28日

Hej Morten,

Mange tak for stjernerne :-) Det er dejligt vi kunne hjÊlpe og gÞre dagen lettere for dig.

Dig og resten af firmaet skal fortsat vÊre så velkomne i fremtiden!

Mvh. Anders fra Hjulster.

Jeg troede ikke rigtg pÃ¥ det fÞr han

Jeg troede ikke rigtigt på det fÞr han var her. Fantastisk service. Anbefaler 100%

2021幎8月17日

Hej Jan

Ja Hjulster er en god ide, nemt og til en fair pris.

SkÞnt at vi også kunne hjÊlpe netop dig og give dig den fulde Hjulster-oplevelser.
Tak for din store ros.

Torsdag 20.30 opdager vi en skrue i det

Torsdag 20.30 opdager vi en skrue i det ene dÊk hvor luften siver ud. Vi har bestilt fÊrge til kl. 6.45 den efterfÞlgende morgen da turen skulle gå til Italien. Vi prÞver SkodavejhjÊlp og vores netvÊrk, men det ser sort ud med at komme afsted fredag morgen. En nabo kender heldigvis til Hjulster og jeg får hurtigt kontakt til Anders som straks kÞrer fra BrÞndby til SydsjÊlland og hurtigt og professionelt lÞser opgaven til en meget rimelig pris og kÞrer igen kl. 23.00. Familien kunne dermed komme afsted på ferie til den planlagte tid. Tak for en fantastisk service.

2021幎8月2日

Hej Allan og hele familien på vej til Italien

Vi er så glade for også at kunne hjÊlpe jer og sende jer sikkert på en skÞn ferie.

Punktlighed, personlig service og yderst rimelige priser = HJULSTER

Vi håber at kunne hjÊlpe jer an anden gang, enten med hjulskift, nye sikre dÊk inkl ALT eller måske et hjuskift & dÊkhotel.

Tak for jeres anmeldelse og håber at I alle havde en dejlig ferie.

Hjulster

Verdensklasse koncept, service og kommunikation

Top service og kommunikation. Jeg skal have nye dÊk, finder (falder over) Hjulster på google og sender en mail, Anders fÞlger op samme dag og rådgiver om dÊkmuligheder og prislejer. Han bestiller hjem, vi aftaler et tidspunkt, han kommer og skifter, balancerer osv. Sådan!, konceptet er godt tÊnkt, det er fuldt konkurrencedygtigt på pris - og så er der lige Anders der topper det hele. Tusind tak for en god dÊkskifte oplevelse.

2021幎7月9日

Hej Rune

Tak for din yderst flotte og meget beskrivende anmeldelse.

Vi er bare så glade for at vi kunne guide dig fra start til slut og yde dig den fulde Hjulster-service.

Jeg takker også mange gange, på vegne af vores stifter Anders, som viser os alle vejen frem ift. service, punktlighed og professionalisme.

Vi ser frem til at gentage denne succes ved hvert eneste af dine dÊkskift, hjulskift eller hvis du skulle vÊre punkteret - Hjulster står klar til guide og hjÊlpe, alle dage, weekender og helligdage 08:00-22:00.

God og hurtig service

Havde selv indkÞbt nye sommerdÊk. Bestilte tid onsdag eftermiddag. Fredag formiddag stod Hjulster klar i indkÞrslen. De nye dÊk blev monteret på fÊlgene, afbalanceret og monteret på bilen. Nemt og hurtigt. Tak for god service!

2021幎6月11日

Hej Rune,
Jamen, det var da så lidt. Absolut hyggeligt fra start til slut. Du er mere end velkommen en anden gang. ...og tak for de fine ord :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Vi punkterede en sÞndag eftermiddag med bilen holdende i DronningmÞlle. Anders kÞrte t/r fra BrÞndby for at lappe dÊkket til en meget fin pris.

2021幎5月30日

Hej Jane,
Tak for stjernerne og de fine ord :-) Vi vil nyde den dejlige flaske rÞdvin.
Du skal vÊre så velkommen en anden gang.

DÊk lappet

Jeg fik en skrue i dÊkket og kunne hÞre luften sive ud. Jeg ringede til Hjulster.dk, som kom hjem på min adresse efter 30 minutter og lappede dÊkket på stedet. Hurtigt og effektivt.

2021幎5月22日

Hej Jes

Tak for de pÊne ord og en flot forklaring af vores punktlighed og det at hjÊlpe vores mange sÞde kunder.

Hjulster

Super nemt, super service, super hele vejen igennem

Skifter normalt selv dÊk på bilen, men skal så alligevel have indstillet mine TMPS-ventiler. Derfor ville jeg denne gang have et vÊrksted til at skifte dem og slippe for bÞvlet. Men sÞgte lidt på priser og fandt frem til hjulster.dk der kunne gÞre det til en rigtig fornuftig pris med arbejdet foretaget hjemme hos mig.
Anders ankom dagen efter jeg havde kontaktet dem og aftalt tid. Kom inden for aftalt tid, fik ordnet arbejdet, lagde mine dÊk tilbage hvor dem de skulle byttes med havde ligget og jeg skulle ikke engang kÞre bilen ud af carporten, som faktisk er lidt begrÊnset i plads.
Det er skÞnt med virksomheder der holder hvad de lover og her må jeg faktisk sige, at jeg fik en endnu hÞjere service end hvad jeg havde kunnet forvente.
Jeg tror ikke jeg kommer til at skifte dÊk igen selv, jeg ringer bare til hjulster.dk og Anders i stedet.

2021幎5月3日

Hej Nicklas,
Jamen, vi er da bare glade for at vores service passer til dig og dit behov.
Du er så velkommen...!

Framragende service!

Framragende service!! Punktlig, omhyggelig og enormt effektivt. Vil altid anbefale Hjulster til dine dÊkskift!

2021幎4月10日

Hej Christian,
Jamen vi er da altid til tjeneste! Jeg håber den nye elbil kÞrer godt :-)

Fantastisk service!

Super nemt og hurtig, og endda lige til dÞren! Skulle behovet opstå vil vi helt sikkert ringe igen

2021幎1月1日

Hej Faysal,
Tusind tak for anmeldelsen og godt nytår igen.
Det ville da vÊre en fornÞjelse at blive inviteret igen.
Mvh. Anders fra Hjulster.

Kunne ikke have Þnsket mig bedre

Kunne ikke have Þnsket mig bedre service fra Anders og så endda over 2 gange, med fÞrst at hjÊlpe med en punktering og skift til måneden for derefter 2. Gang at komme og skifte mine nedslidte dÊk. God vejledning undervejs og efter. I hvert fald ikke sidste gang jeg bruger hjulster

2020幎12月18日

Hej Brian,
Hvor er det dejligt med ros. Jeg håber du er velkÞrende her til vinter.
Rigtig god jul
Mvh. Anders, Hjulster 🙂💙💚💙

Top service!!

Vi har her til aften haft besÞg af hjulster.
Simpelthen den bedste service vi kunne bede om. Hvor er det luksus, at det hele kan ordnes hjemmefra, så man ikke skal slÊbe sine dÊk ned til et vÊrksted. Så fleksible med valg af tidpunkter og den sÞdeste betjening. For fremtiden vil vi kun bruge det firma og vi vil anbefale det til alle. Skynd jer at book!

2020幎12月10日

KÊre Jannie,
Det var dog en dejlig anmeldelse! Tusind tak :-)
Rigtig glÊdelig jul til jer alle.

Helt fantastisk service!

Jeg har her til aften haft besÞg af Anders fra Hjulster. Helt igennem professionel og omhyggelig med det han laver, og så kommer han med super positivitet og godt humÞr. Jeg kan anbefale dette firma til alle jeg kender, og jeg ved hvor jeg skal bestille nye dÊk/montering fremover.

2020幎5月27日

Hej Rasmus,
Vi er meget glade for de pÊne ord :-) Ja, man kan jo lige så godt hygge sig, når man laver dÊk.
Du er velkommen en anden gang :-)

Glimrende service

Jeg kunne ikke bede om mere. Lynhurtig hjÊlp og god kommunikation.
Jeg vil helt sikkert bruge HJULSTER til bilerne igen.

2020幎4月16日

Tusind tak, Simon.
Vi er glade for at kunne hjÊlpe :-) Du skal vÊre så velkommen tilbage!!!

Super god service

Super god service. Fik skiftet fra sommer til vinterdÊk pÃ¥ vores hjemadresse. Sparede tid, idet vi ikke skulle kÞre hen til et dÊkcenter, og det hele var klaret pÃ¥ en halv time med et smil 😊. Prof. udfÞrt.
Kan varmt anbefales 👍

2020幎3月30日

Hej Kim,
Mange tak for de fine ord.
Hjulster bukker og takker :-)
Mvh. Anders, Hjulster

Anders fra Hjulster er fantastisk

Anders fra Hjulster er fantastisk professionel. Her er der tale om et menneske der gÞr dette fordi han holder af det og aktivt har valgt vejen. Kommer prÊcist på det aftalte tidspunkt, hjÊlper med hjul, skifter med momentnÞgle, sikrer dÊktryk, hurtig og prÊcis. Havde lavet tilpassede trÊdepudder til dunkraften. Rar, venlig og kan varmt anbefales. Tak for god service!

2020幎3月8日

KÊre Troels,
Det var ligeledes en absolut fornÞjelse for mig at besÞge dig. At du er glad for dine biler, kan jeg kun sÊtte mig ind i. At du, som kunde, fÞler dig tryg er jo alfa og omega.
Der sÊttes stor pris på din fine anmeldelse og de fem grÞnne stjerner.
Mvh. Anders, Hjulster

Fantastisk service

Fantastisk service, selv kl 21.30 en sÞndag!

2020幎2月10日

Hej Frederik,
Tak for de pÊne ord. :-)
Skulle det vÊre en anden gang.
Mvh. Anders, Indehaver.

Super behagelig og professionel

Super behagelig og professionel service. Hjulster skiftede mine sommerhjul til vinterhjul hjemme på adressen. Han kom til tiden og var kÞrt igen inden for 30 min. Som ekstra god service skiftede han mine hjulbolte ud med nogle nye, da de var blevet skÊve efter sidste besÞg hos superdÊkservice

2019幎11月20日

HJULSTER - UdkÞrende DÊkcenter からの回答

Hej Danni, Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med Hjulster. Tak for de fem stjerner :-)