ExtrastjÀrna till kundtjÀnst! Jag mailade Hometomato sent fredag nÀr jag upptÀckt att jag missat att ange gatunr. i bestÀllningen. Schenker som skulle köra ut bestÀllningen pÃ¥ MÃ¥ndagen hade jag fö... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag var nöjd med hur smidigt köpet gick och hur produkten sÃ¥g ut nÀr den anlÀnde. Det visade sig dock vara svÃ¥rt att montera duschhörnet dÃ¥ manualen saknade vital information, vilket ledde till att... ãã£ãšèŠã
Köpt duschdörrar som sÃ¥g jÀtte fina ut, packade upp de sÃ¥g hela och jag sjÀlv sÃ¥g inte problemet, nÀr jag kom frÃ¥n jobbet skulle det redan vara klara med att sÀtta upp, dÃ¥ har jag fÃ¥tt 2x vÀnster dö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alltid mycket snabba svar frÃ¥n företaget nÀr man mailar dom. Vi hade bokat 1 datum och det visade sig att dom skulle komma tidigare. Men kontaktade företaget som tog kontakt med Schenker och allt ordn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¹ã«ãŒã çšååº
- 济宀ãªãã©ãŒã æ¥
- å®¶å ·åº
- é¢šåæ¡¶åº
- ã·ã£ã¯ãŒã«ãŒã ã®ãã¢å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HomeTomato Àr en ambitiös ny badrumsförsÀljare med huvudkontor i Danmark. Vi grundades 2019 men har över 20 års branscherfarenhet. Vårt företag började med drömmen om att förse våra kunder med personliga badrumslösningar - i hög kvalitet och till ett rimligt pris.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb och bra leverans.
VÀldigt bra service.
Very satisfied with HomeTomato
Very satisfied with the service support I received from HomeTomato before my purchase, and very pleased with the quality of the goods we purchased!
Jag har inte fått mitt paket
Jag har inte fått mitt paket, det skulle kommit lÀnge sen,

Motsvarade mina önskemÃ¥l Hade önskatâŠ
Motsvarade mina önskemål Hade önskat att det gick att bestÀlla monterade möbler. Skulle gÀrna betala för det
bra å snabb leverans
Allt fungerade jÀttebra
Besviken över vad mycket "plastsmÀck"âŠ
Besviken över vad mycket "plastsmÀck" det Àr i en glasduschkabin! Och många små skrymslen, kommer inte bli lÀttstÀdat. Hade önskat detaljbilder i reklamen så jag hade förstått detta, då hade jag vald annan duschlösning.

Nöjd
Bra produkt till bra pris. Helt ok att montera men beskrivningen kunde varit en aning tydligare.
NÀr det Àr kopplat till klarna görs enâŠ
NÀr det Àr kopplat till klarna görs en betalningsplan utan att kunna betala in mer utan återkoppling till mig. kontakta klarna som sa att jag sjÀlv får betala in extra via bank uppgifter står på klarna men det finns inga uppgifter för inbetalning. Produkterna Àr fina men det blev ett lockpris med klarna.

Fick snabb Ã¥terkoppling nÀr jagâŠ
Fick snabb återkoppling nÀr jag bestÀllt mina varor ochvtack vare det så uppmÀrksammades jag på att jag gjort ett fel i materialvalen på en av mina varor.
Service o leverans
Snabb service men fel leveransemballage som gjorde att det inte fick plats genom port och sen hiss
Lite svÃ¥rtolkad monteringsanvisning iâŠ
Lite svårtolkad monteringsanvisning i vissa avsnitt men nÀr det vÀl löst sig blev det en vÀldigt fin, stabil och funktionell duschkabin. Bytte den stela duschslangen till en rörligare. Nöjd!
Enkelt att bestÀlla och kortâŠ
Enkelt att bestÀlla och kort leveranstid. Enda negativa var att informationen från Postnord angående leveransdatumet Àndrades fram och tillbaka.
Grymt bra service och vÀldigt snabbâŠ
Grymt bra service och vÀldigt snabb leverans.
Ringde flera gånger och personen som svarade var alltid trevlig och hjÀlpsam
Toppen produkter för vårt nya badrum
Toppen produkter för vÃ¥rt nya badrum , kvalitativa och hjÀlpsamma ððœ
Bra kontakt nÀr vi ringde
Bra och trevlig kontakt nÀr vi ringde, hjÀlpsamma och serviceinstÀllda! Mycket snabb leverans. Varan motsvarade vår förvÀntan. Vi Àr mycket nöjda.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ