De Homewizard P1 meter is plug and play. HW werkt 100% samen met de gegevens van de Solar Edge omvormer. Ik heb nu ook een zonneboiler geinstalleerd op een Energy Socket van HW. Met een paar meetwaard... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Over het algemeen goede producten , de nadelige ervaringen zijn vooral met de stopcontacten , die geven aan wel verbinding te hebben maar je kan ze niet aan of uit zetten. Daardoor staat bijv de water... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Erg handig icm dynamische tarieven. Wel een redelijk gesloten platform, integratie met bijv Shelly zou mooi zijn. Veel kan met en via home Assistant dat wel. Eigen homewizard energie meters integ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Woning : 10 jr oude zeer goed geïsoleerde schuurwoning met hybride warmtepomp en oorspronkelijk 6 ZP op zuid. In juli 2022 uitgebreid met 10 ZP in Oost-West ligging op plat garage dak. In sept.2025 in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- é»åæ©åšäŒç€Ÿ
- ãšãã«ã®ãŒæ©åšãšãœãªã¥ãŒã·ã§ã³
- 枬å®åšæäŸæ¥è
- 倪éœãšãã«ã®ãŒè£ 眮æäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gebruik Homewizard energy displayâŠ
Gebruik Homewizard energy display i.c.m. mijn Indevolt thuisbatterij (6,4 Kw) om inzicht te krijgen in mijn stroomverbruik. De thuisbatterij is nu ruim een maand aangesloten op een eigen groep in mijn meterkast. In het Self-sufficient overzicht in de display wordt zeer overzichtelijk aan gegeven wat zelfvoorzienend, net en wat de terug levering is van stroom. Al enkele weken bijna zelfvoorzienend in het gebruik van energie in mijn huis en dus zeer tevreden over het gebruik van mijn thuisbatterij.

HomeWizard ããã®åç
update en techniek probleem valt soms samen
Na een update van de software voor de batterij gingen de batterijen gek doen. 1 daarvan kon op afstand toch niet opgelost worden en werd zonder problemen of gemor netjes omgewisseld. Deze was een jaar oud en de huidige werkt weer prima (ook samen).

HomeWizard ããã®åç
Supersnel mijn bestelling in goede ordeâŠ
Supersnel mijn bestelling in goede orde ontvangen en makkelijk werkend gekregen. Minpunt is wel de bezorging (wit busje) die het pakketje voor de deur had gezet na aanbellen en weggereden was zonder op mijn ontvangst te wachten.

Prima producten.
Ik heb al heel wat gekocht bij HomeWizard met de bedoeling op verwarming en electriciteit te besparen. Ik ben tevreden over hun producten.

HomeWizard ããã®åç
De energie socket werkt zeer slecht
De energie socket werkt zeer slecht. De verbinding tussen de socket en de wifi is niet wat het moet zijn. Er staat op 3 M van de socket een draadloze verbinding. De verbinding valt steeds weg of is heel zwak volgens de wizard app.

Geen garantie bij Homewizard
Mijn p1 meter na een paar maanden stuk , Homewizard weigerd die te vervangen in garantie dus alles die je koopt bij hen nul garantie !!!!!!
Communicatie met Homewizard loopt via hun idiote wizi robot .En na weken berichten sturen dus geen 2 dagen krijg je een bizar antwoord van een onkundig helpdeskmedewerker van : kan je eens je p1 meter resetten? Die stuk is ???
Dus aan allen die dit lezen laat je niet vangen door hun leugens koop bij een ander alternatief.

Besparend op elektriciteitsverbruik
Na invoering van de digitale meter zag ik de noodzaak in om beter mijn verbruik te kunnen monitoren. Ik heb een P1 meter, 3 batterijen en 1 display. Na 6 maand in gebruik en een kleine aanpassing van onze gewoontes heb ik volgende resultaten: gedurende 6 maand geen overschrijding van het piekgebruik, Vanaf half april geen nachtverbruik meer. De display geeft steeds een goed overzicht van de situatie.

HomeWizard ããã®åç
Ik was altijd heel tevreden.....
Ik was altijd heel tevreden, maar het service platvorm moet je niet nodig hebben, het is een drama om daar antwoord van te krijgen en dan duurt het ook nog eens dagen voor je wat hoort, heb een KWH meter die verkeerde waardes aangeeft heb gevraagd om een andere toe te sturen nu helemaal geen reactie meer..??
Inmiddels 5 dagen verder nog geen teken van een reactie...??
Inmiddels een andere kwh meter ontvangen nu alle prima in orde.

HomeWizard ããã®åç
Verkeerde artikel is verstuurd hebâŠ
Verkeerde artikel was eerst verstuurd,na contact met chatrobot is de juiste verstuurd en ook retourlabel ontvangen,zo hoort het!

HomeWizard ããã®åç
alles werkt zoals het hoort âŠ
alles werkt zoals het hoort gemakkelijke verbinding

prachtig product-goed doordacht-ergâŠ
prachtig product-goed doordacht-erg veel plezier mee-ik koop nog 1 batterij en heb er dan 4-daar kan ik wel mee uit de voeten.

HomeWizard ããã®åç
home wizard batterijen werken geweldig

De levering van de P1 splitter duurdeâŠ
De levering van de P1 splitter duurde wat langer dan verwacht, maar is opgelost. Misschien een tip om er toch een eenvoudig handleiding bij te doen. Na wat zoeken toch tot volle tevredenheid kunnen aansluiten.

TrÚs bon matériel
TrÚs bon matériel, site de confiance, matériel facile à installer et à utiliser.
Livraison en temps record.
Je recommande vivement homewizard ð€

HomeWizard ããã®åç
Prima product, matige levering, slechte klantenservice
De thuisbatterij, display en dongen werken uitstekend en zijn makkelijk te installeren. 5 sterren hiervoor.
De levering is matig. Tot twee maal niet op de afgesproken dag geleverd. Tegenstrijdige informatie over wanneer er dan wel geleverd zou worden. Hiervoor 2 sterren.
Klantenservice is niet bereikbaar. Er kan alleen een chat worden opgestart, waarbij je vervolgens de reactie krijgt dat vragen in de regel binnen een dag worden beantwoord (een dag om een chat te beantwoorden?), maar dat dat ook langer kan duren vanwege de drukte. Erg slecht en niet van deze tijd. Hiervoor 1 ster.
Gemiddeld dus 2,7 sterren.
Zonde van de leverings missers en de slechte klantenservice dit haalt het imago van een bedrijf met een prima product erg omlaag.

HomeWizard ããã®åç
een week wachten op levering vanâŠ
een week wachten op levering van plug-in batterij; onmogelijk de klantendienst te bereiken. uiteindelijk geleverd en ondanks geldende voorschriften plompverloren voor de deur achtergelaten.

Watermeter meter na 1/2 jaar niet meerâŠ
Watermeter meter na 1/2 jaar niet meer werkend. Echt alles geprobeerd om iemand te contacten maar niet te bereiken. Via mail summier bereikbaar en als antwoord even nieuwe stekker halen zijn wel eens problemen mee. Kortom waardeloos. De rest P1 meter en display app werken prima.

Na 3 jaar power plug kapot, gratis nieuwe
Na bijna 3 jaar mijn power plug kapot, mailtje naar helpdesk, een aantal zaken nagezien en ge reset, niet werken
Kreeg gelijk een linkje om kosteloos een nieuwe te bestellen
Super service
De nieuwe app gaf heel veel problemen, helpdesk reageerde snel op elke melding
app problemen zijn opgelost
Ik ben heel blij met homewizard

Contact onmogelijk
Contact onmogelijk. Reacties op chat zijn standaard berichtjes 'we streven ernaar binnen 2 werkdagen te reageren.
Inmiddels zit ik al een week op mijn bestelling te wachten die zgn door DHL in de brievenbus zou zijn bezorgd.
In eerste instantie werd ik door DHL naar HW gestuurd, en je raad het al: HW gaf aan dat ik contact met de vervoerder moest gaan zoeken.
Doe jezelf een lol en bestel niet bij deze club, want van klantenservice kun je niet spreken.
Aanvulling: de reactie op deze review is totaal nutteloos. Julli3 hebben mijn gegevens, we zitten al 2 weken in een chat en er komt gewoon geen reactie. Dan kun je wel tof op een review gaan reageren, maar dat helpt de klant NIET

HomeWizard ããã®åç
De app geeft een goed inzicht van mijnâŠ
De app geeft een goed inzicht van mijn verbruik. Makkelijk te begrijpen. Niet duur voor zoveel info.
Zou alleen graag een keer zien dat mijn omvormer een keer kan worden aangesloten dat ik daarvan ook mijn inzicht kan krijgen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ