Meetinstructies zijn vrij onduidelijk terwijl ze het aan de telefoon heel makkelijk uit kunnen leggen. Je krijgt korting als je opnieuw de horren besteld maar zijn niet bereid te helpen. Veel onduidel... もっと見る
企業が回答しました
Heel tevreden over mijn aankoop. Goede prijs. Duidelijke instructies, horren passen perfect! De kleur van het frame had niet beter gekund. De horren werden een week eerder geleverd dan gedacht. Er wor... もっと見る
企業が回答しました
Waarom was dit een goede ervaring volgens trustpilot.?! Wij hadden enkele maanden geleden plisegordijnen gekocht en bleek dat er nu een onderdeel was geknapt. Na contact te hebben gehad is dit enorm... もっと見る
企業が回答しました
Toen mijn horren aan vervanging toe waren was Horrenstunter de 1e hit. Omdat ik niet goed wist hoe of wat heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de uitgebreide handleidingen voor het inmeten. Levering gi... もっと見る
当該企業による記述
We verzamelen geen reviews meer via Trustpilot. Onze actuele klantbeoordelingen vind je vanaf nu op Kiyoh.
Gebruik deze pagina niet voor serviceverzoeken. Meld je probleem via onze officiële servicepagina:
Horrenstunter.nl is dé webshop voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwalitatieve horren tegen een scherpe prijs. Alles wordt in Nederland geproduceerd en snel geleverd. Zelf meten en monteren doe je eenvoudig met onze heldere instructies.
Brandweerstraat 57, 2665AC, Bleiswijk, オランダ
ネガティブなレビューの 77%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Misleading information on their website.
Impostors, they are waiting for people to miscalculate. No returns or support whatsoever.
Order from other, more professional companies that offer real information and support on measuring!
Zeer goede prijs voor goede spullen. Goed opmeten en doorgeven en de spullen worden keurig geleverd. Passen perfect.
Horrenstunter.nl presenteerde de Lamella shutters als “goed verduisterend” voor de slaapkamer in een gesloten frame, maar dat in gesloten stand lichtkiertjes kunnen ontstaan. Dit is echter misleidend. In werkelijkheid kun je in de zomer om 5 uur ’s ochtends een boek lezen. Tussen de lamellen zit een ruimte van 7 mm wat resulteert in 29% van het raamoppervlak aan lichtkieren.
Luxmetingen tonen >100 lux, terwijl voor een slaapkamer <8 lux gewenst is volgens slaaponderzoeken. Verkoper geeft aan dat lichtmetingen overdag niets toevoegen. Echter zouden ze verduisterend werken?!
Verduisterend betekent volgens Van Dale “donker maken”, “zo afsluiten dat er geen licht bij kan” volgens de encyclopedie. Bij een goed verduisterend product wordt het binnenvallende licht geblokkeerd en de ruimte verduisterd. Wij verwachtten geen black out, maar wel functioneel en dus donker.
Nog erger:
• Misleiding: 1 van de foto’s op de website toont volledig gesloten shutters zonder lichtinval. Na onze klacht heeft verkoper de tekst op de website aangepast naar verminderde lichtinval en dat je shutters moet combineren met verduisterende overgordijnen. Dit neigt naar misleiding.
• Geen verantwoordelijkheid: Ondanks divers bewijs (foto’s van het product en foto’s van concurrent die wel verduisteren, luxmetingen, latere verklaring van hun eigen fabrikant dat Lamella shutters niet goed verduisterend zijn voor slaapkamers) weigert verkoper erkenning.
• Slechte klantenservice: Als oplossing is een ander, goedkoper product aangeboden waar we ook nog voor moesten bijbetalen. Verder alleen ontkenning en verdraaien van feiten en bewoordingen. Zelfs hun eigen fabrikant geeft aan dat het product alleen niet goed verduisterend is, maar Horrenstunter.nl blijft alles ontkennen.
Het product is mooi en degelijk. Echter, dit bedrijf neemt klanten niet serieus en lijkt bewust verkeerde verwachtingen te wekken. Koop hier NIET. Ze zetten vanalles op de website om maar te verkopen.
Er werkt daar iemand die niet weet hoe de maten toe te passen. En service? Ho maar.
Goede prijs kwaliteit verhouding , vlotte levering met goede communicatie over de levering . Product , dubbele pliche hordeur, was zeer vlot zelf te monteren a.d.h.v. de montage instructies.
Fantastisch. Voorgaand bij Solerza besteld wat er mis kon gaan is er mis gegaan daar! Het ligt zelfs bij de klachtencommissie.
Als u horren wil zeker bestellen bij de Horrenstunter.
De bestelling is precies op de afgesproken dag geleverd.
Mooie deurhor en zeer gemakkelijk te monteren.
Ik ben er blij mee
Prachtige solide hordeur.
Stevige mooie op maat gemaakte hordeur met frame waardoor de deur hier mooi in valt en geen Mug er door kan.
Prijs is zijn geld dubbel en dwars waard.
Makkelijk te plaatsen.
Omdat wij niet standaard kozijnen hebben met een niet standaard maat moest ik een oplossing bedenken om toch een pollen hor voor het raam te kunnen plaatsen. Middels 2 kleine hoekijzers aan de ene kant van het raam aan de muur bevestigt waar de hor tussenschuift tussen de ijzers en het kozijn, de nokjes aan de andere kant waar wel voldoende ruimte is toch mooi een voorzet hor op maat kunnen plaatsen. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
Het meetsysteem van hun doet er standaard zoveel centimeter bij dat onze deur 18 centimeter te groot is.
Het is ook geen centimetertje.
Ik baal ontzettend. Veel geld uit gegeven en nog steeds muggen op mn kamer.

Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer. からの回答
Heb inzethorren besteld maar kreeg voorzethorren welke veel te groot waren.
Omruilen kon maar dan moest ik nieuwe bestellen en ook weer afrekenen
Niet dus, van armoede alles gesloopt en zelf op maat moeten maken.
### bedrijf!!!!!!!

Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer. からの回答
Zonwering op maat besteld voor de veranda. We zijn keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van onze bestelling. Alles past precies en ziet er top uit! Toen we een week later via e mail advies vroegen voor een schuin stuk van de veranda (omdat de huizen hier schuin staan) werden we gebeld en werd er heel fijn mee gedacht. Voor ons echt een heel goede ervaring met dit bedrijf!
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.
Ik heb hier een mailtje over verstuurd maar nog geen reactie ontvangen, wel krijg ik 5á6 berichten om een beoordeling te plaatsen. Liever zou ik dit doen nadat ik de horren heb ontvangen.
Voorgaande bestellingen voldeden prima, nu hopen dat ik alsnog mijn bestelling mag ontvangen.
De site was voorzien van de juiste uitleg om de hor zelf in te meten. De geleverde hor was daarmee ook binnen 15 minuten geinstalleerd en leek alsof het origineel bij de schuifdeur afgeleverd was.
Na uitgebreid de hor uitgekozen en in het winkelmandje gezet te hebben, kan er niet geleverd worden aan de waddeneilanden. Dit staat op de site nergens vermeld (althans, ik kan het niet vinden). Zonde van mijn tijd en energie en een tikkeltje ouderwets..

Horrenstunter.nl gebruikt deze pagina niet meer. からの回答
Een tijdje terug een horretje bij hun besteld en de maat die ik nodig heb doorgegeven. Na 2 weken kregen we de hor binnen, en op het moment dat ik de hor in het kozijn wil plaatsen is de hor veel te klein? Blijkt dat ik een hor op andere maten heb gekregen ipv de maten die ik heb doorgegeven? Waarom geef ik dan de maat door?🤡 Geprobeerd contact te zoeken via mail voor een oplossing of iets dergelijks maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.. Daarna maar gebeld , verhaal gedaan en zou daarover teruggebeld worden. Maar dat is natuurlijk nooit gebeurd. Oftewel, ik heb betaald voor een horretje waar ik vervolgens niks mee kan. Dit was dus echt een top idee! Nooit meer bij dit bedrijf ..

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。