Unilux レビュー 470

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Nadat onze vorige leverancier (inmiddels failliet) ons opgezadeld had met horren, waardoor wij onze ramen niet meer dicht konden krijgen, hebben wij kontakt opgenomen met Zwamon. Wij hebben toen advi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afgelopen jaar in totaal 9 raamhorren aangeschaft van Unilux. Mooi afgewerkt en strak. Passen precies in de raamopeningen. Reden om nu voor deurhorren (plissé) van Unilux te gaan kijken. Inmiddels aan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer prachtig hordeur geplaatst vandaag mooi compact en werkt erg goed top kwaliteit tevens houdt deze de ergste zon tegen een aanrader 👍🏻

企業情報

1. ウィンドウ トリートメント店
  2. インテリア デザイン店
  3. ドア専門店
  4. ホーム センター

Unilux について

当該企業による記述

Altijd een (maatwerk) oplossing voor jouw raam of deur

Onze horren zijn een begrip in Nederland. Door onze eigen fabriek in Boxtel (N-Br) leveren we de beste kwaliteit maatwerk, meestal binnen een week bij jou thuis. Door een volledig assortiment en jarenlange ervaring krijg je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Je mag dit verwachten:

• Altijd passend (op maat)
  • Supersnel geleverd
  • Makkelijke montage

Hordeuren

Hordeuren worden dagelijks gebruikt en moeten dus zeer degelijk zijn. Maar je koopt ook niet elke dag een hordeur, dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen.

2024: De stille Unilux Plissé Hordeur

Onze plisséhordeur is de best verkochte hor in Nederland! Hij ziet er stijlvol uit en je kunt deze hordeur op ieder type deur plaatsen, zowel voor dubbele deuren als bijvoorbeeld schuifpuien. Ook kan hij in kozijnen van verschillende materialen gemonteerd worden, zoals kunststof kozijnen. Met de vernieuwde Plissé kun je nu écht helemaal ongestoord genieten van frisse lucht in huis. Je hoort nu geen geratel meer van je hordeur maar enkel het gezoem van de insecten buiten. Daar doen ze immers goed werk, niet binnen.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Topproduct Unilux…

We zien dat de horren die vanmorgen geplaatst zijn een fraai, hoogwaardig en gebruikersvriendelijk product zijn. Gemakkelijk te bedienen, nemen niet teveel daglicht weg. Aanrader!

2026年4月17日

Unilux からの回答

Hartelijk dan voor deze mooi review en heel veel plezier met jullie horren!

makkelijk en snel

makkelijk bestellen, duidelijk wat risico is als je zelf inmeet.
prijs goed
levering binnen 1 week. hoe mooi is dat.

2026年4月6日

Unilux からの回答

Goed om te horen! Veel plezier met je horren!

Goed product

Duidelijke webshop, kwalitatief product en snelle levering

2026年4月4日

Unilux からの回答

Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor!

Geen handleiding

Order plaatsen prima. Levering helaas niet vlgns 1e opgave, verder wel correct afgeleverd. Helaas geen montage instructie bij gevoegd. Ben zelf wel technisch dus geen probleem. Echter bij het uittrekken van de hor loopt hij niet netjes verticaal. Staat dus scheef , ZWAAR minpunt. Het schijnt dat dit te verstellen is. HANDLEIDING ontbreekt, dus weet niet hoe.

2026年3月26日

Unilux からの回答

Beste Hans, jammer dat u dit zo ervaren heeft. Om papier uit te sparen, printen we de handleidingen niet meer en zit er een QR code op de doos van het product. Deze QR code leidt u naar de montagehandeleidingen van onze producten. Hier vindt u naast uitgebreide beschrijvingen en uitleg, ook linkjes naar You Tube filmpjes om nog eens extra te helpen. U vindt deze hier: https://www.unilux.nl/montagehandleidingen/ Ik hoop dat u hiermee geholpen bent, anders kunt u zich altijd even richten naar onze klantenservice of de horrenspecialist uit de buurt. Veel plezier met uw hor.

Product en plaatsing

Vandaag een plissehordeur en een inzethor laten plaatsen door Kalisvaart Zonwering. Het resultaat mag er zijn.
Ziet er fantastisch uit. Wij zijn erg tevreden over de producten en het aanbrengen van de hor en de deur.

2026年4月14日

Unilux からの回答

Wat goed om te horen. Heel veel plezier van jullie nieuwe horren!

5つ星のうち5の評価

Snel geleverd en degelijk product

Via de website hebben wij een plisse hordeur besteld en zelf gemonteerd.

De hordeur lijkt van veel betere kwaliteit dan de vorige die wij hadden (ander merk), en ook de montage met schroeven is robuuster, dus ik heb wel vertrouwen in dit product voor de toekomst.

Opmeten en bestellen is wel even goed lezen en opletten (zeker ivm geen retour indien verkeerde maat bij zelfmontage!), maar is wel goed te doen als je de instructies op de website en YouTube goed doorneemt.

2026年4月5日

Topbedrijf

Wij hebben toen advies gekregen van Jean Pierre van dit bedrijf. Oké, het is niet echt goedkoop, maar dan krijg je ook wat. Wij zijn er zéér tevreden over. Keurige man, totaal niet opdringerig. Wij zijn er inmiddels wel achter, GOEDKOOP IS DUURKOOP!! Jean Pierre, super bedankt!!

2026年4月3日

Goed om te horen!

Wat een plaatje

We hebben een hordeur van Unilux laten plaatsen bij de openslaande tuindeuren door Put Zonwering Heerde. Wat een plaatje, een mooie toevoeging op de bestaande zonwering en dit zal zomers de koele lucht binnen laten zonder vliegen.

2026年4月2日

Unilux からの回答

Dank voor de review! Veel plezier met jullie plissehordeur!

5つ星のうち4の評価

Erg blij met onze hordeur in huis

Erg blij met onze hordeur in huis. Het loopt lekker soepel en maakt niet veel lawaai. Vakkundig geplaatst door Daanje in Scheemda.
Laat de zomer maar komen.

2026年3月26日

Unilux からの回答

Veel plezier met je hordeur!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。