Horrentotaal レビュー

10,102
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Horren zijn qua kwaliteit top. Echter miste er een deel van mijn bestelling. Hierna de klantenservice gemaild, die wel snel reageerde. Kreeg telkens een ander antwoord (bestelling blijven hangen in he... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Tijdje geleden horren besteld, netjes geleverd en goed gemaakt. Opnieuw horren besteld ook voor mijn ouders, duurde super lang. Uiteindelijk werd het in 3 leveringen geleverd (na zelf navragen) oo... もっと見る

企業情報

1. 店

当該企業による記述

Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit horren. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat u in uw woon- of slaapkamer kunt ontspannen met de ramen open, zonder dat er allerlei vervelende insecten binnenkomen.

連絡先

(10,102)

過去12か月のレビュー数: 465件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Afgelopen zomer twee horren besteld en…

Afgelopen zomer twee horren besteld en ze passen uitstekend. Goede uitleg op de website om de maten op te nemen. Ik had het type kozijn niet goed ingevuld en dat zagen ze direct op de meegestuurde foto. Dit hebben ze gelijk aangepast zodat de aanvraag juist naar de werkplaats zou gaan. Blij met de goede service en ook op vlot geleverd.

Horrentotaal からの回答

Hartelijk dank voor deze review Lieneke. Fijn dat alles goed is verkopen. Met vriendelijke groet, Team Horrentotaal

5つ星のうち4の評価

Ondanks een stroef verloop hebben wij…

Ondanks een stroef verloop hebben wij prachtige hordeuren mogen ontvangen. Makkelijk te installeren en goede kwaliteit!

2026年10月5日

Goedendag David,
Hartelijk dank voor deze sterren, hier zijn wij heel blij mee.
Vriendelijke groet, Team Horrentotaal

5つ星のうち1の評価

Niet compleet geleverd.

Niet compleet geleverd.
Telkens weer een ander model als herleving.
Slechte kwaliteit hor.

Horrentotaal からの回答

Goedendag, Hartelijk dank voor de review. Wij nemen spoedig contact met u op om te zien wat er mis gaat.
Met vriendelijke groet, Team horrentotaal

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en goed geholpen

Snelle levering en goed geholpen, prima kwaliteit

Horrentotaal からの回答

Hartelijk dank voor deze review Meneer/Mevrouw van 't Hof. Fijn dat u tevreden bent.

Top horren!

Top horren!

Erg tevreden over de horren van Horrentotaal. Ze zien er mooi en degelijk uit, passen perfect en de kwaliteit is echt goed. Ook de montage ging prima. Kortom: top horren voor een goede prijs. Zeker een aanrader!

2026年9月30日

Horrentotaal からの回答

Hartelijk dank voor deze sterren Gert. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Horrentotaal

Mooie hor ontvangen

Mooie hor ontvangen, precies goed. Keurig op tijd geleverd en netjes overhandigd. Heel blij mee

Horrentotaal からの回答

Hartelijk dank voor deze review Ingrid. Hier zijn ook wij heel blij mee. Met vriendelijke groet, Team Horrentotaal

Goeie service

2026年6月29日

Horrentotaal からの回答

Wat fijn dat je tevreden bent Mike, dank je wel voor deze sterren.

5つ星のうち5の評価

Ik vond de levering zeer goed

Ik vond de levering zeer goed.
En de kwaliteit was helemaal top.
Echt een aanrader

2026年8月13日

Horrentotaal からの回答

Hartelijk dank voor deze review Frank. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.

5つ星のうち5の評価

De horren zijn perfect gemaakt

De horren zijn perfect gemaakt, wij zijn er superblij mee 👍

Horrentotaal からの回答

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent meneer/mevrouw Halsema. Hartelijk dank voor deze review.

5つ星のうち5の評価

Raamhorren van zeer goed kwaliteit

Raamhorren van zeer goed kwaliteit, snel geleverd.
Een aanrader

Horrentotaal からの回答

Hartelijk dank voor deze sterren Raf. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze raamhorren.

prijs/kwaliteit verhouding is goed

Levering duurde langer dan geadverteerd en gepland. De serviceafdeling reageerde wel met een nietszeggende mail. Het hor voldoet en prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Goedendag meneer Jongeneel,
Hartelijk dank voor uw review. Wij nemen uw opmerking zeker mee om onze service te verbeteren.

Uitstekende after-service

Nadat ik een hor heb gekocht voor onze schuifpui, had ik ook nog een extra vraag voor een onderdeel voor het oude hor op de achterdeur. Verrassend genoeg werd ik niet alleen snel geholpen, maar het onderdeel ook gewoon opgestuurd. Top service!

2026年9月22日

Horrentotaal からの回答

Wat fijn om te lezen dat je onze service waardeert, dank je wel hiervoor Elwin.

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte service

Ik heb bij horrentotaal vorig jaar een plissé hordeur gekocht van 374,00.
Nu zijn de touwtjes van de plissé stuk en rolt hij nietmeer op.
Gereclameerd maar ze vergoeden slechts 5% bij aankoop van een nieuwe hor ?? Dit is het enige wat ze willen doen. Ongelofelijk wat een slechte service!

2026年9月18日

Goedendag mevrouw Boetzkes,

U heeft een product besteld bij Horrentotaal BV.

Horrentotaal BV is vorig jaar failliet gegaan. Wij hebben de naam en licenties overgenomen en doen ons best om gedupeerde van dienst te zijn.

Wij zijn van goede wil om gedupeerde te helpen, maar onze handen zijn gebonden.
Er zijn veel gedupeerde, helaas kunnen wij de kosten om gratis nieuwe producten te leveren niet dragen.

Wij zijn dat ook niet verplicht, onze inzet is slechts goodwill. Vandaar de tegoedbon.

Groet,
Team Horrentotaal

5つ星のうち5の評価

Prima service - daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Eerder dit jaar een hor bij Horrentotaal besteld die keurig en snel afgeleverd werd. Helaas wilde deze hor na zo'n 6 maanden niet meer volledig in da cassette blijven zitten. Na contact opgenomen te hebben met Horrentotaal en het opsturen van een paar foto's en een filmpje van het probleem kreeg ik bericht dat de hor omgeruild zou gaan worden.
Na enkele dagen werd de defecte hor opgehaald en binnen 2 weken na het eerste contact werd er keurig netjes een nieuwe hordeur afgeleverd.
Uitstekende service!!!!!

2026年9月16日

Horrentotaal からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie review meneer/mevrouw de Roode. Fijn dat wij u van dienst konden zijn.

5つ星のうち3の評価

De horren zullen ongetwijfeld goed…

De horren zullen ongetwijfeld goed zijn. Heb al eerder besteld maar de levertijd van 3-5 werkdagen wordt bij lange na niet gehaald. Ik wacht al 3 weken en ze zijn nog steeds niet binnen. Zou vandaag geleverd worden maar ook dat is uitgesteld. Jammer..

2026年9月15日

Goedendag P Delamar,

Wat vervelend om te horen dat de horren nog niet geleverd zijn.
Graag kijken wij met u mee om te kijken waar het mis gaat!

Gezien ik op de naam van de review geen order kan vinden, wil ik u vragen om met uw ordernummer + Trustpilot review als onderwerp een mail te sturen naar info@horrentotaal.nl
Aan de hand daarvan kunnen wij de order nakijken, en zien waar het mis gaat.

We horen het graag!

Groet,