Allerede fra jeg faldt over hotellets hjemmeside, fÞlte jeg mig hjemme. Super fin personlig service allerede fra booking, som var gennemgÃ¥ende for hele besÞget. VÊrelset var yndigt, og med alt hva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Faaborg Hotel er et Êldre sted med en vis historisk charme. VÊrelset og hotellet bÊrer prÊg af alderen, men det fungerer som et okay hotel, hvis man ikke forventer moderne luksus. DesvÊrre var op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har brugt hotellet flere gange, kommer selvfÞlgelig igen. Under restriktionerne for Corona var der 100 procent styr pÃ¥ dette. Hotellet sÞrgede uden opfordring til normalt service til take away fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Allerede ved ankomsten blev den glade og gÊstfrie tone slÃ¥et an, da vi blev hilst velkommen af vÊrtinden hende selv pÃ¥ dette fine, lille dukkehus-hotel lige i hjertet af smukke, gamle Faaborg. VÊrelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VELKOMMEN TIL HOTEL FAABORG Der findes mange hoteller pÃ¥ Sydfyn, hvor man kan overnatte â men pÃ¥ Hotel Faaborg er du mere end blot en gÊst. Her trÊder du ind i en stemning af ro, nÊrvÊr og Êgte sydfynsk gÊstfrihed, hvor den personlige oplevelse altid er i centrum. Vi skaber rammerne for en afslappet og hjertelig atmosfÊre, hvor du kan fÞle dig hjemme fra det Þjeblik, du ankommer. Hotel Faaborg har til huse i en smuk, gammel og helt unik bygning med masser af sjÊl og historie. De charmerende detaljer â herunder det karakteristiske vinduesparti â giver hotellet sin helt sÊrlige atmosfÊre og understreger fornemmelsen af at bo et sted, hvor intet er tilfÊldigt, og hvor hver krog fortÊller sin egen historie. Vores vÊrelser er, ligesom bygningen selv, alle unikke i bÃ¥de indretning og udtryk. Her finder du personlig charme kombineret med moderne komfort â og alle vÊrelser har naturligvis eget bad og toilet, sÃ¥ du kan nyde dit ophold med bÃ¥de autenticitet og bekvemmelighed. Hotellet er smukt placeret midt i den skÞnne sydfynske natur, fÃ¥ skridt fra Faaborg Havn og midt pÃ¥ Torvet i hjertet af Faaborg by. Byen byder pÃ¥ et levende kulturliv, hyggelige caféer, specialbutikker og historiske omgivelser, som alt sammen er lige uden for dÞren. Hos os er der plads til at holde fri â og til virkelig at mÊrke friheden. Du bestemmer selv, hvad dagen skal bringe, og vi stÃ¥r altid klar med personlig service, gode anbefalinger til udflugter, arrangementer eller blot til at servere et godt glas i vores stemningsfulde omgivelser. Rigtig hjertelig velkommen til Hotel Faaborg.
Torvet 15, 5600, Faaborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Dejligt sted og stor respekt til ejerenâ€ïž

Hotel Faaborg ããã®åç
Min kone og jeg har besÞgt hotel Faaborg flere gange, både som gÊster i restauranten og som overnattende.
Vi giver Charlotte og hotel Faaborgs personale den varmeste anbefaling.

Hotel Faaborg ããã®åç
Godt du står ved dine holdninger og dine gÊster. Vi vil helt sikkert benytte dit hotel hvis vi får opgaver i området

Hotel Faaborg ããã®åç
Du skal bare stÃ¥ fast. Dit hotel, dine regler. Det skal andre ikke svine til og ÞdelÊgge. Opbakning herfra ððŒ

Hotel Faaborg ããã®åç
Hyggeligt og velbeliggende hotel.
Stor respekt for at stå fast på at passe på ansatte og gÊster.

Hotel Faaborg ããã®åç
Dejligt lille hyggeligt hotel med god atmosfÊre. God vÊrtinde og absolut et besÞg vÊrd

Hotel Faaborg ããã®åç
StÃ¥ fast lige sÃ¥ lÊnge du synes det er nÞdvendigt, Charlotte Stiller ðª

Hotel Faaborg ããã®åç
Et pÊnt og hyggeligt hotel i hyggelige omgivelser.

Hotel Faaborg ããã®åç
Fantastisk hotel som tager hensyn og viser samfundssind i forhold til restriktioner

Hotel Faaborg ããã®åç
Med den omsorg hotellet viser sine gÊster, er det helt sikker et sted jeg vil besÞge.

Hotel Faaborg ããã®åç
Har aldrig besÞgt jer, men det vil jeg da ihverfald overveje nuðð»ð Synes det er fint, at I prÞver at passe pÃ¥ dem, som stadig er lidt utrygge over, at alle restriktioner er fjernet! SÃ¥ ðð»ðð» herfra!

Hotel Faaborg ããã®åç
Her ligges der ikke penge i kassen igen, da stedet kÞre hetz mod et mindretal af befolkningen som har fravalgt corona pas.

Hotel Faaborg ããã®åç
Min mand og jeg har en datter, svigerdatter og barnebarn på Fyn, og vi har talt om - når det bliver hverdag igen - at tage til Fyn på en lille ferie og bo på hotellet. Jeg har fået mange historier om dette lÊkre hotel og deres utrolig sÞde ansatte, men mest af alt er jeg benovet over den hensyntagen de tager til både personale, sig selv men også gÊster ved at holde sig til mundbind m.v. Sà ved man, at man kommer et sted, hvor der bliver taget sig godt af gÊsterne, og jeg glÊder mig til at se og nyde det, når den tid kommer. Forhåbentlig bliver de uÊgte bestillinger så slettet, så man kan få lov til at booke sig ind!!

Hotel Faaborg ããã®åç
My wife and I had a very disappointing experience at Hotel Faaborg.
We chose to eat at the hotel and to our surprise the food was not cooked properly.
When we confronted the staff we got a mediocre service.- They took the food back into the kitchen and chose to heat the food once more.
We had at least expected that they would cook the same dish from scratch, but to our surprise they did not.
We have been to many hotels in the world, the treatment is below standard in this hotel and we can definitely not recommend them.

Hotel Faaborg ããã®åç
En helt unik og Êstetisk perle midt i idylliske Faaborg. Den fineste oplevelse for krop og sjÊl!