Allerede fra jeg faldt over hotellets hjemmeside, fÞlte jeg mig hjemme. Super fin personlig service allerede fra booking, som var gennemgÃ¥ende for hele besÞget. VÊrelset var yndigt, og med alt hva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Faaborg Hotel er et Êldre sted med en vis historisk charme. VÊrelset og hotellet bÊrer prÊg af alderen, men det fungerer som et okay hotel, hvis man ikke forventer moderne luksus. DesvÊrre var op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har brugt hotellet flere gange, kommer selvfÞlgelig igen. Under restriktionerne for Corona var der 100 procent styr pÃ¥ dette. Hotellet sÞrgede uden opfordring til normalt service til take away fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Allerede ved ankomsten blev den glade og gÊstfrie tone slÃ¥et an, da vi blev hilst velkommen af vÊrtinden hende selv pÃ¥ dette fine, lille dukkehus-hotel lige i hjertet af smukke, gamle Faaborg. VÊrelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VELKOMMEN TIL HOTEL FAABORG Der findes mange hoteller pÃ¥ Sydfyn, hvor man kan overnatte â men pÃ¥ Hotel Faaborg er du mere end blot en gÊst. Her trÊder du ind i en stemning af ro, nÊrvÊr og Êgte sydfynsk gÊstfrihed, hvor den personlige oplevelse altid er i centrum. Vi skaber rammerne for en afslappet og hjertelig atmosfÊre, hvor du kan fÞle dig hjemme fra det Þjeblik, du ankommer. Hotel Faaborg har til huse i en smuk, gammel og helt unik bygning med masser af sjÊl og historie. De charmerende detaljer â herunder det karakteristiske vinduesparti â giver hotellet sin helt sÊrlige atmosfÊre og understreger fornemmelsen af at bo et sted, hvor intet er tilfÊldigt, og hvor hver krog fortÊller sin egen historie. Vores vÊrelser er, ligesom bygningen selv, alle unikke i bÃ¥de indretning og udtryk. Her finder du personlig charme kombineret med moderne komfort â og alle vÊrelser har naturligvis eget bad og toilet, sÃ¥ du kan nyde dit ophold med bÃ¥de autenticitet og bekvemmelighed. Hotellet er smukt placeret midt i den skÞnne sydfynske natur, fÃ¥ skridt fra Faaborg Havn og midt pÃ¥ Torvet i hjertet af Faaborg by. Byen byder pÃ¥ et levende kulturliv, hyggelige caféer, specialbutikker og historiske omgivelser, som alt sammen er lige uden for dÞren. Hos os er der plads til at holde fri â og til virkelig at mÊrke friheden. Du bestemmer selv, hvad dagen skal bringe, og vi stÃ¥r altid klar med personlig service, gode anbefalinger til udflugter, arrangementer eller blot til at servere et godt glas i vores stemningsfulde omgivelser. Rigtig hjertelig velkommen til Hotel Faaborg.
Torvet 15, 5600, Faaborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Smukt hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed og en yderst empatisk hotel ejer, som vil sine kunder det bedste ððâ€ïž

Hotel Faaborg ããã®åç
SkÞnneste sted - dejlige vÊrter - vidunderlig mad .. Hotel Faaborg har det hele.

Hotel Faaborg ããã®åç
Glimrende sted. Meget hyggeligt og beliggenheden er i top.
Derudover en ejer der går op i sine gÊsters ve og vel.
Kan varmt anbefales.

Hotel Faaborg ããã®åç
Rigtig fint nyrenoveret hotel med den lÊkreste morgenmad - hjemmebagte boller og marmelade. SkÞn udgangspunkt som turist på Sydfyn.

Hotel Faaborg ããã®åç
Vi har vÊret tre generationer på weekendophold på Hotel Faaborg. Det var en super dejlig oplevelse lige fra planlÊgning til udfÞrsel. Charlotte, ejeren, var meget hjÊlpsom over telefonen, så vi fik den Þnskede oplevelse. Vi spiste fantastisk på Spisehuset, også planlagt af Charlotte, rigtig god og smilende service på hotellet samt god morgenmad med nybagte boller. Det kan varmt anbefales at besÞge dette hyggelige hotel.
Virkelig en god oplevelse...
Vi kom tilfÊldig Hotel Fåborg ved frokosttid..
Blev mÞdt af en super sÞd og dejlig smilende personale i receptionen.
Vi fik smÞrrebrÞd og lidt Þl til frokost, og må sige at det virkelig var smÞrrebrÞd til perfektion.. super lÊkkert til små penge.
Kommer vi igen? Bestemt vi gÞr!

Hotel Faaborg ããã®åç
Altid utroligt hyggeligt med dejligt personale

Hotel Faaborg ããã®åç
Har lige nydt en weekend hos Charlotte og Christian på Hotel Faaborg, hvilket var en sand fornÞjelse, hvor glÊde, nÊrvÊr og smil med gÊsten i centrum gennemsyrede hele atmosfÊren. VÊrtsparret er ekstremt sÞde og imÞdekommende, hvor man fÞlte sig meget velkommen i restaurantens smukke rammer eller i den hyggelige gårdhave udfÞrt i sydlandsk stil som vel egentlig passer meget godt til det sydfynske Þhav :o) SÞndag eftermiddag nÞd vi et par fantastisk lÊkre stykker smÞrrebrÞd, blandt andet friskfanget og smÞrstegt fiskefilet med hjemmerÞrt remoulade, hvilket var en uovertruffen oplevelse. Det samme gÞr sig gÊldende ved morgenmaden som bar prÊg af hjemmelavede lÊkkerier som rulle- og spegepÞlse, ost, friske landÊg, frugt, nybagt brÞd og kage...og muligheden for at smÞre en gedigen madpakke inden ture på cykel eller gåben ud i det smukke omkringliggende landskab. Kan kun give stedet de allerbedste anbefalinger og vi glÊder os allerede til nÊste besÞg hos Charlotte og Christian....tak for en virkelig god oplevelse i Jeres dejlige selskab.
Rigtig hyggeligt hotel med personlig service. Charlotte var meget hjÊlpsom og havde gode forslag til take awaymad og andet i denne Coronatid, mvh Hanne
Kompetent og hjÊlpsom service.Flot morgenbord.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã