Iforbindelse med et 2-dages ophold pÃ¥ Westergaards hotel i VidebÊk, var vores bookingg - fejlagtigt - blevet aflyst. Fejlen blev erkendt og et (top)vÊrelse blev bestilt pÃ¥ Hotel Falken,... ãã£ãšèŠã
Vi havde 2 overnatninger i uge 38 incl. morgenmad og aftensmad til en yderst favorabel pris. VÊrelset var ikke stort men pÊnt og rent, badevÊrelset ligesÃ¥. Eneste lille minus var at dobbeltsengen v... ãã£ãšèŠã
Vi ankommer mandag og bliver budt velkommen af en rigtig sÞd / venlig receptionist som anviser vores vÊrelse. Rigtig lÊkker buffet til aften begge dage. Og en virkelig flot morgenbuffet med alt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ankom SÞndag og planlagt afrejse Torsdag. Min kone og jeg + Oscar (hund) har haft nogle pragtfuld dage i VidebÊk og pÃ¥ Hotel Falken . Maden var ubeskrivelig dejlig og betjeningen i top .Et Hotel vi g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hotel Falken er beliggende i VidebÊk, 30 minutters kÞrsel fra sandstrandene ved NordsÞen. Det kan tilbyde moderne vÊrelser med eget badevÊrelse samt traditionel dansk mad. Efter at have nydt et mÊttende mÃ¥ltid pÃ¥ restauranten, kan gÊsterne slappe af med et slag billard pÃ¥ baren. Ãvrige faciliteter omfatter en have med legeplads. Jyllands Park Zoo ligger 18 km fra Falken Hotel. Herning og RingkÞbing ligger begge inden for 25 minutters kÞrsel. Der findes gratis offentlig parkering lige ved siden af hotellet.
Falkevej 3, 6920, VidebÊk, ãã³ããŒã¯
- info@hotelfalken.dk
- hotelfalken.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Var på Familieweekend fra d. 23.9. til.25.9.
Havde lÊst de noget brogede anmeldelser, så vi var lidt skeptiske.
Vi blev indkvarteret i " den grå bygning", hvor vi fik et dejligt vÊrelse m. bad og toilet.
Det eneste "lille suk" fra os: Sengen var lige lille nok.
Blev budt velkommen med kaffe/te og kage
Velkomst drink inden middagen
Dejlig og velsmagende middag, og der var rigeligt af alt mad.
Morgenmaden var bare så lÊkker og virkelig pÊnt stillet op.
SÞd og professionel betjening.
Vi havde et dejligt ophold - vil gerne anbefale det til andre.

Fuld valuta for pengene.
Min kÊreste og jeg havde kÞbt en Sweetdeal til kr. 598,- + miljÞtillÊg på kr. 118,- ialt kr. 716,-. For denne lille sum fik vi både 2 x kaffe + kage, 2 x velkomstdrink, 2 x 3-retters menu, overnatning i dobbeltvÊrelse samt 2 x morgenbuffet. Der var ikke noget at klage over, idet såvel mad som vÊrelse og betjening var ok. Vi vil gerne anbefale hotellet til andre! De bedste hilsner Jutta og Anders.

Lidt Þv oplevelse
Havde kÞbt et deal ophold med!
3 retters menu eller buffe, efter kokkens valg.
Velkomst kaffe med kage.
Velkomst drink.
1.velkomst var fin.
2.vÊrelset mega lille med en 3/4 dårlig knirkende seng = 0 nat sÞvn. VÊrelset var i dårlig stand.
3.aftensmaden var nogen lunde, lidt synd de serverer glas/vakum kartofler til. Vi fik laks som forret, den var varm og utrolig fed i smagen, rigtig dårlig. Dertil tomatsuppe, den var rigtig god.
4.aften servering til aftens kaffe/Þl var helt fin.
5.morgen buffen var dårlig. BrÞdet var tÞrt, blÞdkogte Êg var hårdkogte Êg og koldt. PålÊg var varmt og fettet Pga. Den var varm.
Jeg vil sige... har vÊret der har prÞvet det. Ellers Tak.
"God valuta for pengene"
Hotel Falken ligger centralt placeret - isÊr for os som kom fra henholdsvis SÞnderjylland og Fyn og skulle på besÞg i Vensyssel. Det var nemt og rart efter kÞreturen at sÊtte sig til bords i en nydelig restaurant med hvide stofduge. Både ved aftensbuffet og morgencomplet var der et pÊnt, varieret udvalg. Det var dejligt med en hyggelig TV-stue, hvor vi sammen med Þvrige gÊster så OL-håndboldkamp med fantastisk stemning!!
Det er ok. med stÞrrelsen på de mindre vÊrelser, da man jo allerede ved bestillingen var gjort opmÊrksom herpå. Vi fik virkelig meget for pengene.
Et lille forslag: Svimmingpoolen var rigtig fin med lÊkre omklÊdningsfaciliteter. Men det ville vÊre rart, hvis man kunne bade fra i hvert fald kl.09!? Poolen er jo placeret på den måde, at evt. sovende gÊster ikke vil blive generet af stÞj.
Hilsen Ella Juel Clausen

Super
2 bÞrn min kone og jeg, har lige vÊret der en weekend. Der var da lidt der kiksede med at fylde maden op, men hva, det kan da ske alle steder. Vi var super tilfredse, god mad, hÞflig betjening. Du gÞr det godt Tove

Super.
Var på hotellet for en overnatning, rigtig god service , og lÊkker mad
kommer gerne igen en anden gang.
Gert Kristensen
Randers

Nedslidt hotel
Hotellet bÊrer prÊg af at vÊre meget gammelt. Som hurtig overnatning er det måske ok, men vÊrelserne er lytte og morgenmaden en anelse kedelig.
- Senge knirker
- Morgenmaden var desvÊrre kedelig
- BadevÊrelserne er uacceptabelt rengjort (kalkpletter rundt om armaturer, i brusehoveder m.m.) og dårlig lugt.
- En del stÞj fra kÞkkenet der - fandt vi hurtigt ud af! - lå direkte op af vÊrelset, med den stÞj der medfÞlger herfra.
- Generelt meget lytte vÊrelser
Hvad der dog er vÊrst, er aftaler og informationer fra hotellets side. Vi Þnskede at besÞge noget familie i VidebÊk til nytår, hvorfor at jeg i november forespurgte pr. mail om hotellet var åbent for booking. Det fik vi ja til, men da vi den 20. december ville booke hotel, var svaret desvÊrre at der var lukket. Tidligere har vi hÞrt om store problemer med folk der bliver lovet sammenhÊngende vÊrelser, bestemmer vÊrelser og andre aftaler lavet med hotellet, som efterfÞlgende ikke overholdes. Det bÞr man altså tage med i overvejelsen, når man booker hotel hos Falken i VidebÊk.

Fremragende
Har i weekenden 5-7 august 2016 vÊret på Hotel Falken i VidebÊk, og haft en fremragende oplevelse. dejlig smilende imÞdekommende personale gode vÊrelser, god restaurant med rigtig god atmosfÊre og dejlig mad, kommer bestemt tilbage igen på et senere tidspunkt.
kan kun anbefale hotellet
Super godt
Vi er to de lige har vÊret på en tÞse tur på hotellet vi ha ikke noget at klage over alt personale var sÞde og venlige og maden var fin også ,kan varmt anbefale stedet til andre
Under standard.
Hotel Falken er under standard og det er lidt Êrgerligt. SelvfÞlgelig er det meget billigt og små rum, når man kÞber tilbud med 3/4 seng og mad. Vi har lige vÊret der i 2 dage og incl. mad. Maden er utrolig dårlig og bÊger prÊg af at de vil gÞre det billigt. Men maden kan godt laves billigt og stadigvÊk vÊre god. Vi fik det samme mad i 2 dage, samme suppe, samme salater, dog den ene dag med skinke og dag 2 med oksekÞd, som var stagt så meget det smagte af lever. Det er ikke godt nok og skidt for dem selv. Noget af salaten var fra dagen fÞr og overhÊldt med så meget olie dressing, at alt salat blade var total gennemblÞde og ikke sprÞde. Morgenmad var ok, når man ved det er et billigt ophold.
Personale var sÞde og flinke og stedet var pÊnt og rent.
Nogle steder mangler en kÊrlig hånd, men ser ud til de er i gang med det.

Hotel Falken ããã®åç
Cafeteria mad og utrÊnet personale
Min kÊreste og jeg havde kÞbt et ophold med 2 overnatninger med 2xmorgenmad og 2x2 retters menu/buffet. Vi fik en venlig modtagelse, med en uddybning af hvordan og hvorledes, dog havde receptionisten ikke behÞves at sige fÞlgende: Er i godt klar over at, i har bestilt et mini dobbeltvÊrelse, fordi det er godt nok et meget lille vÊrelse. (Ikke så god en måde og sÊlge et vÊrelse på) vÊrelset er som vi så på billederne på hjemmesiden. Lugten af mug på badevÊrelset, hvilket jeg fandt ud af der kom fra badeforhÊnget (udskiftning af dette vil gÞre stor forskel) ingen varmt vand, efter vandet havde lÞbet i 15mim. En seng som knirker ualmindeligt meget. Både morgenmaden og aftensmaden var som cafeteria mad. Det er rigtig Êrgerligt, at personalet ikke ved hvad menuen er, når man spÞrger. Får bare afvide jeg kan kigge i buffet. Maden slipper op ofte, og man skal fortÊlle det til tre tjener inden der bliver fyldt op. Alt i alt dårlig service af utrÊnet tjener. Dog var de meget smilende. Håber i lytter/rette op på standarden, for vores velkomst var dejlig.
super ophold
super ophold ,2 dages ophold med morgenmad og aftensmad.
meget venligt personale, alt var en perfekt oplevelse vender helt sikkert
tilbage....
Fantastisk sted.
Vi har lige boet på Hotel Falken et rigtig dejlig og rolig sted. VÊrelset var fint der var hvad der var brug for og rigtig dejlig rent. Der var rigtig fin morgenmadsbuffet og rigtig god buffet til aften, der mangled ikke noget. Vi fik en rigtig god og venlig betjening af et personale som var rigtige sÞde. Vi vil bestemt gerne vende tilbage og også gerne anbefale det til andre.
Hyggeligt ophold
Dejlig velkomst, hÞflig personale, god mad,
vi kommer igen
Hyggeligt
Havde 2 dejlige overnatninger i ok vÊrelse som vi lige skyndte os at opgradere til (måske lidt "slidt") men med lÊkker lÊkker mad og super sÞdt personale. Vi kommer bestemt igen. Der er meget at se på i VidebÊk desvÊrre nåede vi ikke museet i den flotte park tÊt på hotellet. En tur op i bakkerne 1 km bag hotellet kan anbefales den flotteste udsigt.
DÃ¥rlig oplevelse.
Har haft en dejlig overnatning på hotel falken.
Haft en dejlig overnatning på hotel falken, dejlig mad og sÞde og venlige personalet.
Et lille Þnske om nogle bedre hovedpuder kunne vÊre godt.
hyggeligt hotel
Hyggeligt hotel, med eftermiddags kaffe og kage. LÊkker mad og morgenmads buffet âº
masser ad plads på vÊrelset og en fin pool, hvor man kan sidde og hygge mens bÞrnene bader.
kan i hvert fald anbefales âº
Super oplevelse
Super oplevelse :) lÊkker mad og super service :) kan varmt anbefales