レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Iforbindelse med et 2-dages ophold pÃ¥ Westergaards hotel i VidebÊk, var vores bookingg - fejlagtigt - blevet aflyst. Fejlen blev erkendt og et (top)vÊrelse blev bestilt pÃ¥ Hotel Falken,... もっず芋る

Vi havde 2 overnatninger i uge 38 incl. morgenmad og aftensmad til en yderst favorabel pris. VÊrelset var ikke stort men pÊnt og rent, badevÊrelset ligesÃ¥. Eneste lille minus var at dobbeltsengen v... もっず芋る

Vi ankommer mandag og bliver budt velkommen af en rigtig sÞd / venlig receptionist som anviser vores vÊrelse. Rigtig lÊkker buffet til aften begge dage. Og en virkelig flot morgenbuffet med alt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ankom SÞndag og planlagt afrejse Torsdag. Min kone og jeg + Oscar (hund) har haft nogle pragtfuld dage i VidebÊk og pÃ¥ Hotel Falken . Maden var ubeskrivelig dejlig og betjeningen i top .Et Hotel vi g... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ホテル
  2. 䌚議宀レンタル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Hotel Falken er beliggende i VidebÊk, 30 minutters kÞrsel fra sandstrandene ved NordsÞen. Det kan tilbyde moderne vÊrelser med eget badevÊrelse samt traditionel dansk mad. Efter at have nydt et mÊttende mÃ¥ltid pÃ¥ restauranten, kan gÊsterne slappe af med et slag billard pÃ¥ baren. Øvrige faciliteter omfatter en have med legeplads. Jyllands Park Zoo ligger 18 km fra Falken Hotel. Herning og RingkÞbing ligger begge inden for 25 minutters kÞrsel. Der findes gratis offentlig parkering lige ved siden af hotellet.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

334件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Super fint ophold

Vi har netop boet på Hotel Falken - dejligt ophold, roligt hotel med fint stort vÊrelse, oven i kÞbet med sofa, så man ikke behÞvede at sidde i sengen for at se tv.
Fint trådlÞst internet.
Rigtig dejlig aftensmad - buffet og dejlig morgenmadsbuffet.
God betjening af det flinke personale.
Bestemt et hotel vi kunne tÊnke os at vende tilbage til og også vil anbefale til andre

2016幎6月18日

Super - Super

Vi har netop vÊret på Falken et par dage sammen med vores datter og svigersÞn.
Det var en dejlig oplevelse med god mad og et hyggeligt overskueligt hotel..
Personalet var venligt imÞdekommende og meget behjÊlpeligt. Hotellet er ikke nyt, men smadder hyggeligt og vi kan varmt anbefale det til andre interesserede.

2016幎5月28日

Dejligt ophold:

I pinsen 2016 havde vi valgt et ophold på Hotel Falken i VidebÊk..... Det var suverÊnt i alle retninger.....Dejligt vÊrelse pÊnt og rent..... velkomst kaffe med kage flot anrettet..... om aftenen tre retter mad vel tillavet....betjeningen var bare klasse.... om morgenen sluttede vi med buffet hvor der intet manglede....... betjeningen var helt igennem i top..... fik en lÊngere snak med Hotelbestyren so har drevet det de sidste 2 år og nu er ved at have vendt omtalen fra meget negativ til positiv... rigtig godt gået.... er ikke sidste gang vi har vÊret der ....

2016幎5月16日

guldbryllup

Vi fejrede vores guldbryllup den 7. april 2016 med 49 gÊster incl. overnatning hvoraf 4 var bÞrn som havde stor glÊde af den dejlige pool, derudover blev det en fest vi aldrig glemmer, personalet var alle oppe på
dupperne det vÊre sig reception kÞkken personale serverings personale,
og dejlig mad tak til kÞkkenet, ang. vin der var aldrig et glas der gik tom fÞr der igen var fyldt op, aftenen sluttede med en perfekt anrettet natmad,
vi har ikke fået kommentarer ang. vÊrelserne så det går vi ud fra har vÊret i orden, så tak til hele personalet, men stÞrst tak til
Tove Hedegaard for hendes sÞde og venlige måde at styre det hele på. ( vi havde en deal overnatning dagen i forvejen den var også upåklagelig)
Venlig hilsen guldbrudeparret
Ulla og Bjarne Bertelsen

2016幎4月11日
自発的なレビュヌ

Ikke noget jeg vil gÞre igen!

Rigtig hyggeligt hotel Ingen tvivl om det!
Men de lÞse loftsplader, fugten i loftet på badevÊrelset og udluftning der er lukket af med aviser...
Sengen der knirker og dÞren der ikke ville lukke uden man skulle låse den.
Det syntes jeg ikke var ok!
Maden var ok, men ikke frisk lavet.
Var rigtig tilfreds med personalet! Og var en glad kunde da jeg låste vÊrelset af og var på vej afsted. Indtil jeg får afvide at det var et åndssvagt miljÞ hallÞj man også lige skulle betale!!
WHAT?
Det mÞg skal de godt nok ikke krÊve af mig! Det er ikke pengene vÊrd!
Poolen ville jeg nu gerne betale en rengÞting for. Den var fyldt med skidt på bunden!

Ikke noget jeg vil gÞre igen!

2016幎3月1日
Hotel Falken ロゎ

Hotel Falken からの回答

Hej Annamaria :-)
Mange tak for jeres besÞg på Hotel Falken :-)
I har besÞgt et hotel som blev bygget i 1976 og vi arbejder lÞbende med vedligeholdelse og forbedringer. Med hensyn til vores mad, som vi serverer for vores gÊster, er det ALTID frisklavet mad vi serverer :-)
Mht. miljÞtillÊgget var det oplyst på dit vÊrdibevis, som I medbragte. Beklager at du ikke lÊste dette inden ankomst. :-)

Tove

Miniferie

Rigtig lÊkker buffet til aften begge dage.
Og en virkelig flot morgenbuffet med alt hvad hjertet begÊrer.
Bestemt ikke sidste gang vi besÞger Hotel Falken .
Tak for et virkeligt hyggeligt ophold og for super venlig / hyggelig betjening.

2016幎2月18日
Hotel Falken ロゎ

Hotel Falken からの回答

Hej Sten og Else
Mange tak for jeres anmeldelse.

Det glÊder os meget I har nydt jeres ophold på Hotel Falken.
I skal vÊre hjertelig velkommen til at besÞge os igen. :-)

De bedste hilsner
Martin Hedegaard

Meget dårlig oplevelse

Som virksomhed vil vi ALDRIG igen benytte dette hotel. Vi får opkrÊvning på 10 overnatninger selv om vores montÞrer kun har benyttet hotellet i 7. Da de forlader hotellet lader de nÞglerne sidde i alle vÊrelserne da der ikke var nogen til at levere nÞglerne til. Vi havde gjort opmÊrksom på at vi ikke viste om vi skulle bruge vÊrelserne i weekenden. Nu vender hotellet tilbage og siger at de ikke kunne se at vi ikke skulle bruge vÊrelserne, trods det at alle havde forladt hotellet og ladet nÞglerne sidde i dÞren. De er fuldstÊndige ligeglade og opkrÊver os for 60 overnatninger trods det at vi kun har vÊret der i 38. PAS på hvis i booker hos dem.

2015幎12月22日

SÞlle

En deal til Falken - og langtfra i den billige ende - med TYDELIG angivelse af 3-retters Meny, viste sig at vÊre en slags buffet med overskydende mad fra festen i den anden afdeling. HÞnsekÞd og roastbeef til brug til 'forret', 2 slags kÞd klasket i varmefade, 2 slags kartofler, een sovs. Og ikke andet! INGEN grÞntsager overhovedet. Og meget dårlig tackling fra chefens side af klage. Personalet utrÊnet, men i Þvrigt sÞde! Aldrig mere Falken!

2015幎12月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。