Vi har haft Hovmand Energi til at udfÞre flytning af udedelen pÃ¥ vores varmepumpe, og vi er meget tilfredse med arbejdet. Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra fÞrste mÞde til den endelige aflevering har alt kÞrt helt som aftalt. Levering til tiden, lÞbende orientering... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250. Det krÊvede en ekstra indsats for de to montÞrer at fÃ¥ den gamle ud, men det tog de i stiv arm. Flinke imÞdekommende professionelle folk... ãã£ãšèŠã
Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gÃ¥ hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flÊkkede loftsbrÊdder, manglende isolering af rÞr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det er forståeligt
Det er forståeligt, at I fÞrst skal lÊre vores anlÊg at kende. Men ikke ok, at vi skal betale for jeres uddannelse
God service men nogle fÃ¥ fejl somâŠ
God service men nogle få fejl som skulle rettes
Kompetente og venlige folk. Jeg er meget tilfreds.
Kompetente og venlige folk. Jeg er ovenud tilfreds.
Perfekt installationsforlÞb
Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndvÊrkerne!
Installation og idriftsÊtning tog 3 dage, hvor der var styr på alt: VÊk med den gamle olietank og oliefyret.
Gravearbejdet, forbindelse mellem indedel og. udedel, opstilling af anlÊggets dele og montering af tilpasning til vores gulvvarme samt idriftsÊtning af anlÊgget. Alt klaret perfekt efter planen.
Og da håndvÊrkerne forlod pladsen var der ryddet op og gjort rent!
Jeg kan såldes kun give Hovmand Energi min bedste anbefaling: veltilrettelagt arbejdsgang udfÞrt på bedste vis.
Og ikke mindst: en god stemnig fra start til slut!
Hovmand Energi hjalp der hvor ingen andre ville!
Hovmand Energi hjalp der hvor ingen andre ville hjÊlpe. Overtaget et hus med en varmepumpe der ikke virkede pga. tidligere ejer selv havde sat pumpen op.
Der blev brugt god tid på at finde ud af lÞsningen på problemet, og der blev fulgt op på sagen om aftenen via sms. Super service og vil til enhver tid anbefale dem og benytte dem igen!
God og hurtig service ved installationâŠ
God og hurtig service ved installation af elbil-oplader.
Bare fantastisk!
Jeg kontaktede Hovman kl. 8.00, og så var han allerede forbi huset kl. 11.00. Meget venlige, Êrlige og super kompetente.
De har afmonteret vores gaskomfur, genoplivet vores solvarmeanlÊg og givet prÊcise instruktioner og mange gode råd. Igen, tusind tak for en kanon service!
Vi har netop fÃ¥et skiftet vores oliefyrâŠ
Vi har netop fået skiftet vores oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe og forlÞbet har vÊret en meget tilfredsstillende oplevelse.
Hovmand Energi har lige fra tilbudsfasen til den reelle installation levet op til alle aftaler og har igennem forlÞbet haft fokus på lÞbende forventningsafstemning, samt sikret at det håndvÊrksmÊssige har vÊret helt i top.
Vi kan varmt anbefale Hovmand Energi som en ansvarlig og kompetent energi partner.
Mette og Steen, BagsvÊrd
Perfekt arbejde og aftaler der blevâŠ
Perfekt arbejde og aftaler der blev holdt. Meget venlige håndvÊrkere, der ryddede op efter sig.
Service Varmepumpe
Hurtig og effektiv professionel service. Kan anbefales!
Ole Krogh-Jensen
Tip top service
Vi har haft en super oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med installation af varmepumpe og udskiftning og flytning af eltavle. Alt har fungeret på både el og vvs siden. Varmeste anbefalinger herfra.

Hovmand energi ããã®åç
Var super tilfreds med både rådgivning
Var super tilfreds med både rådgivning, nyt fyr, rengÞring og oprydning samt opfÞlgning bagefter med service. Top professionelle.

Hovmand energi ããã®åç
Kom som aftalt og lÞste mit problem med
Kom som aftalt og lÞste mit problem med en utÊt samling samt lavede kontrol af varmepumpe. Kan varmt anbefales.

Venlig elektriker
Venlig elektriker, der ordnede vores problemer for os hurtigt og til en fair timepris.

Fantastisk oplevelse.
Har netop fået fjernet den "rÞde oliesatan" med et top moderne luft til vand varmepumpe fra Hovmand energi, som virker utrolig brugervenligt.
Hele processen fra tilbudsgivning til afslutning har vÊret 100% tilfredsstillende. Opgaven påbegyndt på aftalt tidspunkt og afsluttet indenfor den forventede tidsfrist, kun 3 dage. Dejligt at Hovmand energi har alle kompetencerne inhouse, således processen ikke går i står som man oplever hos andre firmaer.
Udover udskiftning af oliefyret konstateret Hovmand energi ligeledes et par småting som man med fordel kunne udskifte i forbindelse med processen. Dette bevidner blot at drengene har fokus og overblik. Det handler ikke om at det skal vÊre hurtigt fÊrdigt, det handler om at kunden får den bedst mulige lÞsning, hvilket jeg sÊtter stor pris på.
Ville anbefale Hovmand energi til alle andre som står overfor at afskaffe oliefyret!

Hovmand energi ããã®åç
Kompetent og effektiv udskiftning afâŠ
Kompetent og effektiv udskiftning af vores gamle gasfyr med et nyt fra Weishaupt. Alt blev klaret på en dag, og installationen er pÊnt udfÞrt.

Hovmand energi ããã®åç
Alle aftaler overholdes og tidsplanâŠ
Alle aftaler overholdes og tidsplan fÞlges nÞje - venlige og imÞdekommende montÞrer.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ