Hovmand energi レビュヌ 181

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft Hovmand Energi til at udfÞre flytning af udedelen pÃ¥ vores varmepumpe, og vi er meget tilfredse med arbejdet. Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af... もっず芋る

Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra fÞrste mÞde til den endelige aflevering har alt kÞrt helt som aftalt. Levering til tiden, lÞbende orientering... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250. Det krÊvede en ekstra indsats for de to montÞrer at fÃ¥ den gamle ud, men det tog de i stiv arm. Flinke imÞdekommende professionelle folk... もっず芋る

Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gÃ¥ hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flÊkkede loftsbrÊdder, manglende isolering af rÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

181件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Yderst venlige og kompetente

Yderst venlige og kompetente installatÞrer og rigtig fin varmepumpe. Dog lidt bÞvl med at få tilbud og planlÊgning af, hvornår de skulle komme.

2022幎10月28日

Hovmand energi からの回答

KÊre Mia 1000 tak for de pÊne ord og igen beklager vi forsinkelsen. Venligst Gitte Hovmand Energi.

God kommunikation og professionelt arbejde

Vi vil tilfÞje endnu en topkarakter på den lange liste over gode anmeldelser. Hovmand Energi har på 3 dage afinstalleret vores gamle gasfyr og installeret en Bosch luft-til-vand varmepumpe inklusive en ny eltavle.
Vi fik kompetent og imÞdekommende rådgivning under hele processen, og både rÞr- og elarbejde er udfÞrt professionelt, både udvendigt og indvendigt. Der var fokus og godt samarbejde, og de var behagelige og imÞdekommende. Vores varmeste anbefaling og mindst fem stjerner til Hovmand Energi!

2022幎8月24日

Hovmand energi からの回答

1000 tak for de fine ord, vi er glade for i er tilfredse med jeres nye varmepumpe samt forlÞbet under installationen. Venligst Gitte Hovmand Energi.

Super rådgivning fra dygtige folk

Hovmand Energi har rådgivet vores virksomhed i forbindelse med installation af klimaanlÊg i kontor og lagerlokale. Med deres fagekspertise har vi sammen fundet en lÞsning som er sÊrdeles effektiv og Þkonomisk. Vi vil anbefale alle at bruge Hovmand Energi vedrÞrende lÞsninger med klimaanlÊg.

2022幎7月13日

Hovmand energi からの回答

Dejligt at hÞrer i er tilfredse med jeres nye klimaanlÊg i firmaet. Tak for den fine anbefaling.
Mvh. Gitte Hovmand Energi

Skift til varmepumpe

At få installeret en varmpumpe i et parcelhus uden kÊlder er en stÞrre ting der krÊver god overvejelse og planlÊgning. Vi fik her hjÊlp af Hovmand Energi der var meget lydhÞre for vore Þnsker og gav god vejledning i planlÊgningsfasen. Installationsholdet var effektivt, hÞfligt og hjalp igen med at sikre den bedst mulige lÞsning omkring placering og rÞrfÞring. Kan kun anbefales.

2022幎7月2日

Hovmand energi からの回答

1000 tak for de fine ord, det glÊder os at du er tilfreds med Hovmand Energi.

Super god service både i tilbudsfasog
n

Super god service både i tilbudsfasog ved selve arbejdets udfÞrsel. MontÞrerne kom som aftalt, havde alt med sig , gik igang med det samme og arbejdede fokuseret til montagen var afsluttet. Samtidig var de nogle gode gutter. Min bedste anbefaling!

2022幎7月1日

Hovmand energi からの回答

Dejligt at hÞre du er tilfreds med Hovmand Energi, tak for de pÊne ord.

Udskiftning af gasfyr til Kronoterm varmepumpe

Vi har fået udskiftet vores gasfyr med en Kronoterm luft til vand varmepumpe. Oliver fra Hovmand Energi har vÊret en super god kontakt person fra planlÊgning til gennemfÞrelse. Den gamle installation blev fjernet og det nye anlÊg etableret til den eksisterende gulvvarme uden problemer i lÞbet af 4 dage. Kronoterm varmepumpen fungerer godt, er pÊn og praktisk taget lydlÞs. Vi er meget tilfredse.

2022幎6月1日

Hovmand energi からの回答

KÊre Jesper hvor er det dejligt at hÞre du har haft en god oplevelse med Hovmand Energi, håber du fortsat er glad for din nye varmepumpe.

ImÞdekommende kommunikation og professionelt arbejde

Kommunikationen med Hovmand Energi var fra fÞrste fÊrd hurtig, klar og imÞdekommende. Arbejdet blev udfÞrt af en gruppe meget professionelle håndvÊrkere, der tilmed var lune og rare at have i huset. Arbejdet forlÞb som planlagt, og i dag snurrer vores varmepumpe som en veltilpas kat.
Peter Boile Nielsen

2022幎4月10日

Hovmand energi からの回答

KÊre Peter 1000 tak fordi du gav dig tid til at give os feedback. Hovmand Energi er glade for er tilfreds med installationen og forlÞbet.

HjÊlpe med energiberegning

HjÊlpe med energiberegning. VedrÞrende muligt huskÞb omkring at gå fra gasfyr til varmepumpe Luft/Vand.

kender firmaet fra tidligere. Dette er nogen "pisse" dygtige gutter, som tager ansvar og stolthed for deres arbejde - de efterlader ikke en kunde utilfreds!

2022幎1月26日
自発的なレビュヌ

Fokus på kvalitet til mindste detalje

Hovmand Energi installerede en hypermoderne luft-til-varme pumpe, samt opgraderede vores gulvarmesystem og el-tavle, så vi nu har et fuldt automatiseret, hÞjeffektivt varmesystem til erstatning for vores gasfyrede kedel.

Under hele processen varetog Hovmand ikke bare deres rådgiveransvar til UG men selve installationen er noget nÊr det mest professionelle og kvalitetsorienterede jeg har set. Fra start til slut leverede Hovmand Energi varen og under hele processen passede de på vores eksisterende installationer, mÞbler, gulve og loft.

Det er tydeligt at Hovmand Energi ikke vil acceptere venstrehåndsarbejde og selvom vores varmepumpe var den fÞrste af sin slags de installerede (Kronoterm Adapt) var det tydeligt de havde lavet deres hjemmearbejde og afsluttede med en optimering af importÞren, så intet var overladt til tilfÊldighederne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hovmand Energi og ser frem til at opleve deres efter-service som jeg har tårnhÞje forventninger til :)

2022幎1月8日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。