Kinesisk Restaurant Huang Cheng レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Vi har været der et par gange, maden er ikke noget vildt men okay… De havde så dry Martini cocktail på kortet, var også tosset og vælge det på en kineser 😅 men det kostede 68 kroner så lad os prøve.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi var 2 voksne og 2 børn afsted i vinterferien. Buffetten var fint fyldt op med det hele, også med flere forskellige slags sushi. Maden smagte godt og der var de retter som vi forventede ud fra hje... もっと見る

企業情報

1. 中華料理店

当該企業による記述

Hos Restaurant Huang Cheng tilbyder vi et stort udvalg Kinesisk buffet, Running Sushi, Mongolsk Barbeque, Salat bar, Kinesisk Takeaway og Sushi Takeaway i vores restaurant, som liggeri centrum af Ølstyke stationsby. Friske råvarer er vigtigt for os for at levere bedre smag til gæsterne. Vores råverer kommer altid fra Inco, Fullhouse og gøntorv. For at få Friske og bedre råvarer, handler vi flere gange om ugen. Vores kok er flere års erfarende, der arbejder på at udlevere den bedste madoplevelse til vores gæster.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Vi har været der et par gange MEN!!!

Vi har været der et par gange, maden er ikke noget vildt men okay…
De havde så dry Martini cocktail på kortet, var også tosset og vælge det på en kineser 😅 men det kostede 68 kroner så lad os prøve. Den kommer og smager egentlig udemærket. Så da jeg skal betale står der 3 på regningen ? Spørger tjeneren hvorfor og hun siger jamen de havde lavet en fejl for jeg havde fået 4 cl gin og 2 cl. Martini. ! Normalt får man 1 cl af hver, så jeg havde fået 3 gange for meget…… så mit problem er her hvem f*** laver en cocktail på 2 cl ?! Og som jeg siger til hende, det var jer der lavede en fejl og siger det til mig når jeg har drukket den ?? Sådan fungere det ikke. Men jeg fik lov at betale.

2026年2月11日
5つ星のうち5の評価

Vi har været der mange gange og spise

Vi har været der mange gange og spise, og har også prøvet takeaway nogle gange, og vi har bestilt der til to konfirmationer. Hver gang har der altid været lækkert og varieret udvalg samt altid smilende og høflig servering.

2025年12月30日

Altid godt

Hej. Vi har spist der mange gange, og har også bestilt mad ud af huset, og vi har altid været meget tilfredse, både med kvaliteten af maden og af kvaliteten.

2025年11月15日

Vi bestilte take away

Vi bestilte take away, og tænkte det var dejligt den var færdigt hurtigt. Da vi kommer hjem efter at ha hentet maden, var kyllingen ikke stegt ordentligt i både kylling i karry og stegte nudler. Mini forårsrullerne smagte som om de var for gamle eller af kælder? Det ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner, fordi steder fortjener på ingen måde 1 stjerne!

2025年10月5日

Decideret ulækkert

Vi havde en dårlig oplevelse for et år siden, men syntes den skulle have en ny chance, og det fortryder vi.
Vi kom kl. 18 så man burde kunne forvente at der var fyldt op i buffeten, men det eneste der blev fyldt op var frituremad.
Det der skulle være varme retter var tomt for kød. Der var til gengæld masser af pommes frittes, nuggets og små pandekager som flød rundt i det resterende sauce som var tilbage i gryderne.
Stedet er meget populært for børnefamilier og hvis restauranten mener at børn ned til 5 - 6 år selv skal have lov til at hente deres mad, så må de afsætte personale som kan gøre rent efter dem, eller sætte en alder på hvor gammel man skal være for selv at hente sin mad.
Nu har vi så to gange haft oplevelsen med en halvtom buffet til fuld pris, men det sker ikke igen

2025年9月4日

Skøn mad

Skøn mad - stort udvalg - bestemt ikke et sted man går sulten fra. Og personalet ... altid søde, rare og hjælpsomme. Kommet der gennem mange år, og har aldrig haft noget at udsætte på hverken det ene eller det andet.

2025年7月7日
5つ星のうち4の評価

Restaurant haung cheng

Maden var super god, og personalet var rigtig søde, men toilettet var lidt underlig.. man skulle gå ned i så'n en kælder agtigt.. og så, så toilettet rigtig fattigt ud, og der var også ret beskidt nede ved toilettet.. og der var også kun et toilet, men alt andet end toilet var super godt! Servicen var god! de var rigtig gode til at spørge om vi skulle bruge hjælp, men de spurgte heller ikke for meget til at det blev ubehageligt, gulvet var pænere oppe i restauranten.

2024年11月18日
5つ星のうち5の評価

Lækker mad og god betjening

Super lækker mad og utroligt søde og serviceminded personale. Vi havde ikke bestilt bord og de gjorde en masse for at finde plads så træt på running sushi som muligt. Spurgte flere gange om vi manglede noget og var generelt bare super opmærksomme og smilende

2024年11月18日

verdens dårligste stegte ris

Har lige købt en nr. 56 Stegte ris m. Oksekød. Aldrig har jeg fået så dårlig stegte ris, faktisk var det ikke stegte, men kogt klumpet ris med lidt frosne majs og ærter, af den ringeste kvalitet samt et par tynde skiver kedeligt ubestemmeligt kød.

2024年10月22日
5つ星のうち5の評価

Jeg forstår ikke de dårlige anmeldelse…

Jeg forstår ikke de dårlige anmeldelse er kommet der i 12 pr holdt fødseldagen mm altid meget tilfredsstillende bestiller tit og da en jeg spiste oftes med havde angst bestilte. Vi alt hjemem fra betalte mobilpay hjemme fra kæmpe god service

2024年10月4日

Ikke pengene værd

Vi fik en dyr levering på sushi og forretter. For det første blev leveringen forsinket op til fem gange undervejs så 35 minutters levering fra vi bestilte blev til en time. Da det så ankom var forretterne (indbagt reje rig crispy rejer kolde) til sushien fik vi kun en soya to sæt spisepinde med splinter og ingen wasabi. Tror det er den dårligste sushi oplevelse min mand og jeg har oplevet.

2024年10月3日
5つ星のうち1の評価

Stort udvalg i buffeen, men også fluer

Stort udvalg i buffeen, men maden var kedelig, ikke varm, der var ikke fyldt op, men prikken over i'et var de små fluer, som kredsede rundt om de rå grøntsager og det rå kød. Personalet blev informeret og kokken kom og sagde, nårhee det er bønnespirerne, som om det var et kendt problem. De blev fjernet. Derefter kom kokken med en elektrisk fluesmækker og viftede den flere gange iver buffeen. Dette gentog sig flere gange i løbet af aftenen. Jeg må indrømme, at appetitten forsvandt.

2024年4月4日

Trustpilot エクスペリエンス