Great product
Very good quality and amazing service!
This made my son very happy, highly recommended,bye this product!
Very good quality and amazing service!
This made my son very happy, highly recommended,bye this product!
Fin service med at skifte mit mobil abbonemnt
Mit mobile bredbånd virkede pludselig ikke. Min netvÊrksudbyder kunne ikke hjÊlpe og mente, at der var noget galt med min router. Det troede jeg ikke på, så jeg ringede til Huawei. Her fik jeg virkelig god service. Venlig, tålmodig og hjÊlpsom. LÞsningen viste sig at vÊre simpel (det burde min udbyder kunne ha' fortalt mig). Tak til Huawei for god behandling!
Huawei telefoner og tablets og ders ure er vanvittige gode kÞbe så meget en huawei telefon eller tablet eller ure og meget mere
Vis du mangler noget der er vildt billigt
Hej. Huawei,
Jeg vil gerne rose jeres medarbejder Bo.
Og det håber jeg os i vil gÞre ikke?.
Jeg har haft kÊmpe problemer med at få min kvittering fra da jeg kÞbte min Huawei.
Bo har givet mig så god kundeservice at jeg ikke troede det var muligt.
Han er 110% på for sine kunder og fÞlger dagligt op på om tingene er som de skal.
Jeg har sider med ledelse gennem 3 Ã¥r og ALDRIG FÃ
ET SÃ
GOD EN OPLEVELSE!.
TUSSENDE TAK BO!.
Har en Huawei P20 Pro, som er begyndt at skubbe bagsiden ud på telefonen.
Grunden til dette er batteriet, havde skrevet med support som fortalte at dette var omfattet af garantien.
Nu har telefonen vÊret forbi et af deres vÊrksteder og da front skÊrmen har en lille kantskade i det ene hjÞrne, ikke mere en Þdelagt skÊrm eller flÊnger i glasset.
Så nu mener Huawei lige pludselig ikke at batteriet som har fået hele bagsiden til at skille sig fra hinanden er omfattet af garantien.
Som de siger kan de front ridser måske få batteriet til at bule ud.
Har aftalt med en youtuber, at vi nu istedet vil sÊtte telefonen til at have et spil kÞrene og lader på telefonen under hele processen så man kan se hvad der sker under den belastning og se hvor farlig deres telefoner er ved brug.
Opdatere med URL så snart videoen er klar.
Jeg har haft en rÊkke Huawei smartphones tilbage fra da P8 og P9 blev lancerede. Jeg gik over til Huawei fordi jeg var trÊt af begyndende, betydelige problemer med Samsung telefoner som jeg brugte fremfor Sony, og LG fordi deres skÊrme var stÞrre og flottere. Men det er jeres også da i har ligeså stor klarhed og farvedybde som Samsung. Jeg kendte dengang meget lidt til Huawei. Men i dag flere år senere har jeg erfaret at jeres skÊrme er mindst lige så gode som Samsung's om ikke bedre!
De problemer jeg havde med de andre telefoner herunder i sÊrdeleshed med Samsung Galaxy var funktionsmÊssige - hvilke betÞd at telefonerne opfÞrte sig på mÊrkvÊrdige måder med talrige fejl til fÞlge der Þdelagde bruger oplevelsen.
En Samsung Galaxy A50 jeg havde kÞbt i FÞtex havde så mange fejl at jeg måtte få mainboard, batteri og skÊrm udskiftet under garanti hos Mentech på Frederiksberg kort tid efter kÞbet.
Jeg havde da allerede sÞgt efter fejl-lÞsninger på internettet men fandt aldrig nogle. Så jeg solgte efterfÞlgende den telefon til en firma der kÞber, og sÊlger brugte smartphones.
Jeg fandt ud af at brugere havde problemer med Samsung's mobiler fordi de åbenbart gÞr noget med deres software så deres telefoner ÞdelÊgger bruger oplevelsen. Der var én bruger der skrev i et internet forum for smartphones: Samsung kill your phone with an update! Han skrev samtidigt at han havde droppet Samsung, og i stedet for kÞbt en Huawei Mate 20 Pro, og ikke haft ét eneste problem siden!
Muligvis er dette problem med Samsung af samme slags som hos Apple der blev sagsÞgt med succes for at forhindre brugerne i at benytte telefonerne efter nogen tid med en opdatering der gjorde dem ubrugelige.
Formålet blev kendt som at vÊre at de ville have at folk skulle kÞbe nye Apple telefoner for profittens skyld hvilket jo er direkte kriminelt fordi Apple telefoner i forvejen er meget, meget dyre!
Jeg har aldrig oplevet nogle problemer med jeres telefoner! Lige nu har jeg en Huawei P30 Pro som er den bedste telefon jeg nogensinde har haft ð€©
Jeres kamera kan se folks ansigter 100 m vÊk! Ikke fordi at jeg udspionerer folk som sådan men under en test af zoom-funktionen i netop den Huawei model da kunne kameraet altså se folk på den afstand hvilket er imponerende for et mobilt kamera! Ikke overgået af nogle andre ikke engang kameraet på Samsung Galaxy S20 Ultra!
I får 5 stjerner for bedste mobil hardware og -software!
Tak for jer ð for det stressede liv jeg havde pga. funktionsfejlene i de andre telefoner er vÊk!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã