Hade problem att lösa in mitt presentkort, vände mig till support på Hurray. Fick snabbt svar och hjälp med att få presentkortet inlöst där jag vill handla. Även en trevlig mail konversation. Tack... もっと見る
企業が回答しました
Ringde i fredags, de skulle ringa upp. När klockan var 15:30 var det stängt, fast de sa vardagar till 16:00. Idag (måndag) ringde de upp, endast en signal o la på, jag ringer dem o de svarar, de hör... もっと見る
企業が回答しました
Lyckades klanta till mig när jag skulle lösa in mitt gåvokort och uppgav fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till. Mailade kundservice och fick snabbt hjälp med att skicka ett nytt pres... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Företaget har utan skam blåst folk på pengar och vägrar betala tillbaka eller låta en byta till annat presentkort när företag lägger ner. Dom säljer presentkort till företag(böfhus)som har lagt ner helt utan skam.

Huuray.se からの回答
Även om instruktionerna för vad jag skulle beställa var tydliga så gjorde jag fel.
Men inom några timmar och efter en trevlig mailkorrespondens med kundtjänst så såg de till att misstaget åtgärdades och jag fick en ny kod.
Julefriden kan därmed infinna sig :)

Huuray.se からの回答
Vi strulade till det ordentligt, fast med deras proffsiga och snabba hjälp löste sig allt ändå.
TACK!!

Huuray.se からの回答
Jag är inte en vän av presentkort! Tusentals kronor har genom åren gått till spillo genom outnyttjade presentkort som jag fått. Jag tänkte att det var kört även denna gång när pengen skickats via SMS till min gamla mobil. Men det löste sig via mailkontakt med Huuray, och nu har jag lyckats utnyttja presentkortet tre veckor före utgångsdatumet!

Huuray.se からの回答
Snabb och trevlig kundtjänst. Hjälpte mig snabbt med mitt presentkort när vi själva hade strulat till det.

Huuray.se からの回答
Jag hade missat utgångsdatum på mitt presentkort, möttes av personal med stort lösningsfokus, mycket trevligt bemötande med positiv känsla. Tack, fortsätt så 🌞

Huuray.se からの回答
Jag hade ett komplicerat problem med mitt presentkort. Huuray personalen löste det väldigt snabbt och proffesionellt. Inte minst hade trevlig mailkonversation stor betydelse under tiden.

Huuray.se からの回答
Mycket bra customerservice. Snabb återkoppling och redo att lösa problem även lång tid efter genomfört köp.

Huuray.se からの回答
Råkade göra fel och kontaktade dem. Fick snabbt hjälp och allt löste sig!

Huuray.se からの回答
Mitt presentkort från försvann, jag kontaktade då Huurays kundtjänst som med snabb och tillmötesgående respons ordnade med ett nytt presentkort och skickade ut det till mig.
Mycket nöjd kund

Hade problem med mitt presentkort men Huuray löste problemet. TACK

Huuray.se からの回答
jag fick hjälp snabb och väldigt tacksam

Huuray.se からの回答
Supertrevlig kundservice som hjälpte till snabbt och smidigt när jag strulade till det inte bara en utan två gånger.

Huuray.se からの回答
This is a total scam! I received a 15 pound gift card but when I redeemed it for a Tesco card, it only had a value of 10 pounds, the remaining 5 pounds just disappeared. It never said anywhere on the site that I would lose 33% of the value and I only found out when redeeming it in the shop. Unacceptable and absolute rip off!

Huuray.se からの回答
Huuray svarade snabbt och löste mitt ärende på några minuter. Jag är jätte tacksam. Mycket bra service 🙏

Huuray.se からの回答
Sms med presentkort koden försvann i min telefon och kontaktade kundtjänst en jättre trevlig tjej Camilla hjälpte mig att få tillbaka sms på nytt.Väldigt trevlig och fin bemötande av henne.En ros till Camilla🌹

Huuray.se からの回答
Jag strulade till det vid beställningen av presentkortet. Betalade för ett presentkort som var en gåva. Kvinnan på kundtjänst löste det på en gång. Toppbetyg!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。