企業が回答しました
Köp inget presentkort här. Fick inget presentkortsnumner o kunde därför inte ge bort presentkortet. Fick inte heller tillbaka pengarna. Fy...gick köpa ett annat presentkort hos ett seriöst företag.... もっと見る
企業が回答しました
OBS!! Bedrägeri Bedrägeri!! Köp inget presentkort för du får inget! De låter mycket seriösa och det är lätt att bli lurad här! Köpte Interflora presentkort för 1000 kr till vänner som tack … inge... もっと見る
企業が回答しました
Beställde ett presentkort på panduro och allt gick smidigt. Sidan var enkel att förstå och presentkortet dök upp snabbt upp i brevlådan. Perfekt när man är ute i sista sekunden som jag brukar vara.... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Trots upprepade mail får jag inga pengar tillbaka.

Presentkort.com からの回答
OBS !!! Lägg inte era pengar på presentkort hos presentkort.com för man får inte tillbaka något !!! Dom skickade tillbaka en mail med digitalt presentkort och en länk som inte fungerar. Har kontaktat dom 2 gånger via mail under dom senaste två veckorna, men dom har inte svarat överhuvudtaget.

Presentkort.com からの回答
till vänner som tack … inget presentkort har kommit och uppmaning att ta kontakt är bara skitsnack då inget telefonnummer finns !
Konstigt att detta kan fortsätta då det är uppenbart att även betalningsplatformen Ayden inte är trovärdig när man läser andras omdömen 1.3 hos Trustpilot!
Borde polisanmäla detta!

Presentkort.com からの回答
Köp inte något här, bedrägeri. Köpte presentkort till dottern som inte fungerar. De återkopplar inte trots flertalet mail. Smart nog har de inget telefonnummer.
Tyvärr så har bolaget satt i system att svara här att allt är löst, gå inte på det!
Ni får inget presentkort så köp ej här!
25/3 Nu har de svarat med sin vanliga visa att det bara är att återkomma så ska de lösa det. Har skrivit flertalet mail, även med hot om polis utan återkoppling.
Ni har ju vårt swishnummer så ni är välkomna att swisha åter de 1500kr ni förskansat er!

Presentkort.com からの回答
Otroligt osmidigt presentkort att ladda ner!!! Fick detta i present men kommer ALDRIG köpa eller rekommendera detta kort till någon!!!

Presentkort.com からの回答
Jag har försökt sen 27 dec 2025 att få ett presentkort som fungerar, närmare bestämt en länk som går vidare till den valda nätbutiken.
Trots att jag skickar att jag fortfarande behöver hjälp så får jag dålig respons. Det tar flera dagar mellan meddelanden och ingen lösning på problemet, trots att de är skyldiga mig pengar. Hur långt ska man behöva gå för att få hjälp och få det man har rätt till.

Presentkort.com からの回答
Bluff! Presentkortet fungerar inte. Beställ inte härifrån. Kommer polisanmäla.

Presentkort.com からの回答
Jag beställde presentkort till min personal. Kontakten var god tills betalning var gjord. Då försvann de spårlöst, trots upplysning om att jag tänkte anmäla om jag inte fick svar. Polisanmälan är nu därför inskickad. Har även anmält detta som bedrägeri till min bank. Varning till alla - beställ ingenting härifrån!

Presentkort.com からの回答
Köpte ett presentkort till min pappa som inte fungerar. Supporten skrev att dom skulle lösa problemet men det tar tid.
Edit: Efter mycket om och men så fungerar nu presentkortet

Presentkort.com からの回答
Beställde ett god jul och gott nytt år kort till en julklappslek jag hade glömt att köpa en julklapp till. Fick det snabbt på mailen så är mycket nöjd!

Presentkort.com からの回答
Hade en fråga innan köpet och kundtjänsten svarade snabbt och var trevliga. En riktigt bra upplevelse och jag använder dom gärna igen!

Presentkort.com からの回答
Bra utbud. Letade efter presentkort till Ullared vilket fanns. Stavade fel i det personligt meddelandet så kundtjänst var schyssta och hjälpte mig fixa i efterhand!

Presentkort.com からの回答
Gick jätte bra med min digitala Allt-i ett presentkort. Mycket val

Skulle satt 0 stjärnor om det gick. Inget presentkort har kommit
Inga svar alls på mail
så håll er borta från dom
Lär ju knappast få varken presentkort eller pengar tillbaka 😡

Presentkort.com からの回答
Uppenbart bedrägeri. Pengar tas, men man får inget. Jo, en länk som inte fungerar, är allt.
Mycket svårt att komma i kontakt med någon. Inget nummer. Bara ett email som ingen svarar på.
Undvik absolut. Bara kolla resten av recensionerna.
Angående svar.
Efter 3 mail och om hot om polisanmälan får jag ett svar som inte erbjuder någon lösning eller pengarna tillbaka.
Svaren är långsamma och hjälper ej, bara tar min tid

Presentkort.com からの回答
Skulle få presentkortet inom en timme. Fortfarande inte fått. Ingen återkoppling, trots att jag mailade på kontorstid. Blir orolig när jag läser i recensionerna här att man måste bli hotfull för att få det...

Hur smidigt som helst.
Hade önskat presentkort på tex ICA, Willys mfl,

Presentkort.com からの回答
Borde läst omdömena innan jag köpte... Inget presentkort varken till Inkorg eller Skräpkorg. Känns som ett blufföretag!
Massa mail fram och tillbaka utan att få något presentkort. Först vid hot om polisanmälan gick det helt plötsligt väldigt fort att skicka presentkortet på ett "alternativt" sätt... UNDVIK!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。