レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fedt - 1. gangskunde og glÊder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrÞgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hyggeligt spisested. Vi var et selskab pÃ¥ 5, hvor af 2 fik en hakkebÞf med pomfritter og bearnaise, det var blÞde og ikke sÊrlig varme pomfritter, og bÞfferne var meget tÞrre. Fiske buffeten var vir... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille
 vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sÞdt personale, de ar... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og hurtig betjening. Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter. Maden veltilberedt og fisken frisk og lÊkker.

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gÞr vi ved at sÞrge for, at vi altid sÊlger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 64ä»¶

レビュヌを曞く

Toller Service

Toller Service! Seh sehr gutes Essen! Wir wÃŒrden sofort wieder kommen!

2025幎8月11日

Liebe Antje,

vielen herzlichen Dank fÃŒr Ihre tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Ihnen sowohl unser Service als auch das Essen so gut gefallen haben.
Wir wÃŒrden uns sehr freuen, Sie bald wieder bei uns in der Hvide Sande RÞgeri begrÌßen zu dÃŒrfen!

Mit freundlichen GrÌßen

God levering

Jeg har jo lige fået mine bare ind ad dÞren.
Har ikke smagt på dem endnu
De var nydelige og friske.
Varen blev leveret som lovet

2025幎8月7日

Hej Flemming,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – dejligt at hÞre, at varerne nÃ¥ede frem friske og som lovet! Vi hÃ¥ber, de smager mindst lige sÃ¥ godt, som de ser ud :)

Det var ikke helt til 5 stjerner

Det var ikke helt til 5 stjerner. Laksen lugtede lidt af fisk og det gjorde lakserouladen også, det burde lugte af hav. RÞdspÊtterne var meget små, - dem havde jeg aldrig kÞbt i en butik. Alt var dog pakket fint hver for sig og leveringen forlÞb også fint.

2025幎7月31日

Hej Dorthe,

Vi er glade for at hÞre, at leveringen gik fint, og at varerne var pakket ordentligt – det er noget, vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ :)

RÞdspÊttefileterne kan variere meget i stÞrrelse, da vi fÃ¥r dem direkte fra fiskeauktionen fra dag til dag. Det er derfor ikke muligt for os at garantere en bestemt stÞrrelse – det afhÊnger helt af dagens udbud.

Hvis der er noget ved en ordre, du ikke er tilfreds med, vil vi rigtig gerne have, at du ringer til os. Det giver os mulighed for at forstå problemet og tage en snak om det.

Lea - Hvide Sande RÞgeri

Det var som jeg forventede og altid god

Det var som jeg forventede og altid god kvalitet, alt vi fik var som sÊdvanlig friske fisk og skaldyr, kan anbefales.
Det ville vÊre helt perfekt hvis i kunne få jeres fiskebil til at komme til Silkeborg, her er mangel på den kvalitet i har i jeres fiskebil.
Mvh. Erik Vestergaard

2025幎7月11日

Hej Erik,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder meget, at du sÊtter pris pÃ¥ bÃ¥de kvaliteten og friskheden i vores varer. Det glÊder os virkelig at hÞre!

Vi ville rigtig gerne komme til Silkeborg, men desvÊrre har vi ikke flere ledige ruter – vores fiskebiler er allerede booket op nÊsten alle ugens dage. Skulle det Êndre sig i fremtiden, melder vi det selvfÞlgelig ud :)

Lea – Hvide Sande RÞgeri

Nem bestilling til afhentning ved

LÊkkert mad
Nem bestilling til afhentning ved fiskebilen

2025幎7月23日

Hej hej,
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at du nÞd maden, og at afhentningen ved fiskebilen gik nemt og problemfrit. Det er vi rigtig glade for! :)

Dejlig mad

Dejlig mad, hurtig og venlig betjening.

2025幎7月24日

Hej Sus,

Tusind tak for de fine ord! Det glÊder os, at du havde en god oplevelse med både mad og betjening :)

Vi håber at se dig igen snart!

Fantastisk kulinarisk og smagfuld

Fantastisk kulinarisk og smagfuld oplevelse. Vi havde fornÞjelsen af de mange lÊkre fiskeretter i jeres autentiske fiskebuffet og alle forventninger blev indfriet. Tak for dejlig mad!

2025幎7月22日

Hej Kristian,

Tusind tak for de flotte ord! Det glÊder os virkelig meget, at I havde en fantastisk oplevelse og nÞd vores fiskebuffet.

Vi håber på at byde jer velkommen igen til endnu en dejlig madoplevelse! :)

Super lÊkre stjerneskud

Super frisk og flot anretning.
Smagte fantastisk og rigeligt mad til en voksen mand ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎7月22日

Hej Tonni,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det er rigtigt dejligt at hÞre, at både smagen og portionen var lige, som den skulle vÊre :)

Vi glÊder os til at lave mad til dig igen en anden gang!

Lea – Hvide Sande RÞgeri

Perfekt leveret og pakket rÞdspÊtter!

Perfekt leveret og pakket rÞdspÊtter!
Tusind tak.

2025幎7月17日

Hej Jytte,

Tusind tak for de pÊne ord! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med leveringen og emballagen. Vi håber, du nyder rÞdspÊtterne, og vi ser frem til at sende til dig igen :)

God kvalitet

Min fÞrste pakke lover godt for fremtiden

2025幎7月16日

Hej Hanne,

Tak for de fine ord! Vi er rigtig glade for at hÞre, at din fÞrste pakke lover godt for fremtiden. Vi ser frem til at sende dig mere lÊkkert fisk og give dig flere gode oplevelser hos os :)

Online fisk

Kan desvÊrre ikke besvare svaret
Derfor sender jeg billede af fisk i påstår er rÞdspÊttefilet,

Online fisk
3 gang håbede
RÞdspÊttefilet pakket er desvÊrre ikke alle fra rÞdspÊtte ,
Og desvÊrre var nogle undermåler som ikke kan bruges til gÊster,
Sket 2 gange sidste gang var alle vare der ikke ,
Jeg gider ikke klage mere
Men bestiller ikke mere ,
Håber det gÞres bedre for andre kunder.

2025幎7月17日

Hej Jonna,

Vi kan forsikre dig om, at de fileter, vi sender som rÞdspÊttefilet, altid er rene rÞdspÊttefileter – vi sender ikke andre fisk under det navn.

Fiskene kommer fra auktionen og leveres dagligt, og derfor kan stÞrrelsen og udseendet på fileterne variere meget fra dag til dag og uge til uge. Det er helt naturligt, da fisk aldrig er helt ens.

Vi er kede af, at du har haft nogle skuffende oplevelser hos os. Det er bestemt ikke vores hensigt, og vi gÞr altid vores bedste for, at vores kunder får en god og tilfredsstillende oplevelse.

Vi håber, du vil give os en ny chance en dag, så vi kan vise dig det bedste fra vores udvalg.

Lea – Hvide Sande RÞgeri

Fiskebilen forlod i dag Ribe kl

Fiskebilen forlod i dag Ribe kl. 16.24, selv om den skulle vÊre pÃ¥ pladsen til kl. 17.00👎👎👎

2025幎7月15日

Hej Kurt,

Vi har fået en ny medarbejder i fiskebilen, og hun har desvÊrre mixet tiderne op. Det er selvfÞlgelig en fejl, som vi beklager, og vi har nu rettet op på det, så det ikke sker igen :-)

Vi er kommet i mange år

Vi er kommet i mange Ã¥r, hver sommer pÃ¥ “ rÞgeriets restaurant” men i dag var sidste gang. Vi havde glÊdet os til lÊkre rÞdspÊtter, men fik en over stegt fisk, kold frost persillesovs med klumper med smagen af sur mÊlk , vakuum/ glaskartofler som var hÃ¥rde og smagte af ingenting , dog lige vendt pÃ¥ panden med smagen af margarine og rÞdspÊtten var garneret med fennikel, og fisken smagte ikke af noget.

2025幎7月14日

Hej Pernille,

Tak for jeres anmeldelse – og for jeres mange besÞg gennem Ã¥rene. Vi gÞr os altid umage for, at vores gÊster fÃ¥r en god oplevelse og gÃ¥r herfra glade, sÃ¥ vi er kede af, at det ikke var tilfÊldet denne gang.

Vi tager jeres ord til os og sender feedbacken videre til kÞkkenet. Samtidig vil vi gerne minde om, at man altid er meget velkommen til at sige til under besÞget – sÃ¥ gÞr vi vores bedste for at rette op med det samme.

Vi valgte stedet pga vi tÊnkte “ Hvide

Vi valgte stedet pga vi tÊnkte “ Hvide sande RÞgeri” det mÃ¥ vÊre lÊkkert☺Men NEJ!!!! Er nok absolut én af de vÊrste mad oplevelser vi har prÞvet.. Vi har vÊret MANGE steder bÃ¥de i Danmark og resten af verden, og er altid klar pÃ¥ at prÞve hvad stedet og byen byder pÃ¥.. Har dog sjÊldent blevet sÃ¥ skuffet som her.. Valgte al’a carte istedet for buffet, og tÊnkte sÃ¥ fÃ¥r vi vel “hvad vi betaler for”, men der tÊnkte vi forkert
 Vi bestilte pil selv rejer(som ogsÃ¥ var i buffeten” og en klassisk rejecocktail som var rigtig ok.. Dog var brÞdet taget direkte fra en pose uden at vÊre blevet varmet sÃ¥ ikke sÊrligt lÊkkert.. Hovedretten var mere end katastrofal

Den sÃ¥kalte “rÞdspÊtte “ har aldrig set skyggen af rÞdspÊtte.. men uden tvivl en skrubbe

og den blev serveret med opvarmede glaskartofler og en dl persillesovs lavet med frosset persille..
Og så en porcheret torsk, eller nÊrmere en kogt torsk med glaskartofler og kÞbe hollandaise sauce og af en eller anden uransagelig årsag begge garneret med fennikel!!!
Vi ELSKER at spise forskellige steder bÃ¥de i Danmark og resten af verden og har rejst rigtigt meget, men dette er dog fÞrste gang vi skriver en dÃ¥rlig anmeldelse

Vil ALDRIG anbefale dette sted..

2025幎7月11日

Hej Birthe,

Tak for din anmeldelse – vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Det er vigtigt for os, at vores gÊster gÃ¥r herfra tilfredse og med en god fornemmelse.

Vi vil dog gerne nÊvne, at vi med sikkerhed kan stå inde for, at den fisk, vi serverer som stegt rÞdspÊtte i restauranten, er en rÞdspÊtte. Det er mange år siden, vi har haft skrubber på menuen, og vi forhandler slet ikke skrubber hos os i Þjeblikket.

Derudover er vores hollandaise sauce lavet helt fra bunden af vores kokke, og vi bruger ikke kartofler fra glas.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ Êrlig feedback, men vi vil altid allerhelst have, at man siger det til os pÃ¥ dagen, hvis noget ikke lever op til forventningerne. SÃ¥ har vi mulighed for at tage en god dialog og – forhÃ¥bentlig – finde en lÞsning med det samme.

Vi håber, I måske en anden gang vil give os muligheden for at byde jer velkommen igen.

Lea - Hvide Sande RÞgeri

Spiste den ellers så roste buffet

Spiste den ellers så roste buffet, men blev virkelig skuffet.
Overtilberedte rejer og generel kedelig mad uden megen smag.
Dog en god fiskefilet.
Jeg havde hellere betalt lidt mere for at få en god oplevelse, i en by med så let adgang til friske og gode råvarer.

2025幎7月9日

Hej Nimii,

Vi beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
Det er vi naturligvis kede af at hÞre – men vi er glade for, at du synes godt om vores fiskefilet.

Vi arbejder altid med friske rÃ¥varer og gÞr os umage med at sammensÊtte en buffet, der afspejler det bedste fra havet – men vi tager selvfÞlgelig din feedback med videre :)

Lea – Hvide Sande RÞgeri

LÊkker buffet med alt hvad hjertet

LÊkker buffet med alt hvad hjertet begÊrer af fisk 🥰 God service, og varm atmosfÊre, og frem for alt super lÊkker mad.

2025幎7月9日

Hej Alice,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os – og skÞnt at hÞre, at bÃ¥de maden, stemningen og servicen levede op til forventningerne 🐟

God kvalitet

God kvalitet, handy indpakning og perfekt levering

2025幎6月27日

Hej Finn,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med både kvaliteten, indpakningen og leveringen. Det betyder meget for os, at hele oplevelsen lever op til dine forventninger :)

Fantastisk god fisk

Fantastisk god fisk. Vi fik rÞget hellefisk, rÞget tun og rÞget laks. Det var så fantastisk godt at vi nu har fået det 2 dage i trÊk. Vi bestiller helt sikkert snart igen. Indpakningen var også helt perfekt så vi er virkelig glade for at vi fik taget os samnen

2025幎6月25日

Hej JÞrgen,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at du har haft en kanon oplevelse hos os. Vi ser frem til, at du bestiller igen :)

Perfekt

Helt igennem fantastisk

2025幎6月18日

Hej Jean,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en fantastisk oplevelse hos os :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。