Fedt - 1. gangskunde og glÊder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrÞgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyggeligt spisested. Vi var et selskab pÃ¥ 5, hvor af 2 fik en hakkebÞf med pomfritter og bearnaise, det var blÞde og ikke sÊrlig varme pomfritter, og bÞfferne var meget tÞrre. Fiske buffeten var vir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille⊠vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sÞdt personale, de ar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God og hurtig betjening. Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter. Maden veltilberedt og fisken frisk og lÊkker.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gÞr vi ved at sÞrge for, at vi altid sÊlger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.
Troldbjergvej 4, 6960, Hvide Sande, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 90ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Toller Service! Seh sehr gutes Essen! Wir wÃŒrden sofort wieder kommen!

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Jeg har jo lige fået mine bare ind ad dÞren.
Har ikke smagt på dem endnu
De var nydelige og friske.
Varen blev leveret som lovet

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Det var ikke helt til 5 stjerner. Laksen lugtede lidt af fisk og det gjorde lakserouladen også, det burde lugte af hav. RÞdspÊtterne var meget små, - dem havde jeg aldrig kÞbt i en butik. Alt var dog pakket fint hver for sig og leveringen forlÞb også fint.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Det var som jeg forventede og altid god kvalitet, alt vi fik var som sÊdvanlig friske fisk og skaldyr, kan anbefales.
Det ville vÊre helt perfekt hvis i kunne få jeres fiskebil til at komme til Silkeborg, her er mangel på den kvalitet i har i jeres fiskebil.
Mvh. Erik Vestergaard

LÊkkert mad
Nem bestilling til afhentning ved fiskebilen

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Fantastisk kulinarisk og smagfuld oplevelse. Vi havde fornÞjelsen af de mange lÊkre fiskeretter i jeres autentiske fiskebuffet og alle forventninger blev indfriet. Tak for dejlig mad!

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Super frisk og flot anretning.
Smagte fantastisk og rigeligt mad til en voksen mand âïžâïžâïžâïžâïž

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Perfekt leveret og pakket rÞdspÊtter!
Tusind tak.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Kan desvÊrre ikke besvare svaret
Derfor sender jeg billede af fisk i påstår er rÞdspÊttefilet,
Online fisk
3 gang håbede
RÞdspÊttefilet pakket er desvÊrre ikke alle fra rÞdspÊtte ,
Og desvÊrre var nogle undermåler som ikke kan bruges til gÊster,
Sket 2 gange sidste gang var alle vare der ikke ,
Jeg gider ikke klage mere
Men bestiller ikke mere ,
Håber det gÞres bedre for andre kunder.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Fiskebilen forlod i dag Ribe kl. 16.24, selv om den skulle vÊre pÃ¥ pladsen til kl. 17.00ððð

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Vi er kommet i mange Ã¥r, hver sommer pÃ¥ â rÞgeriets restaurantâ men i dag var sidste gang. Vi havde glÊdet os til lÊkre rÞdspÊtter, men fik en over stegt fisk, kold frost persillesovs med klumper med smagen af sur mÊlk , vakuum/ glaskartofler som var hÃ¥rde og smagte af ingenting , dog lige vendt pÃ¥ panden med smagen af margarine og rÞdspÊtten var garneret med fennikel, og fisken smagte ikke af noget.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Vi valgte stedet pga vi tÊnkte â Hvide sande RÞgeriâ det mÃ¥ vÊre lÊkkertâºïžMen NEJ!!!! Er nok absolut én af de vÊrste mad oplevelser vi har prÞvet.. Vi har vÊret MANGE steder bÃ¥de i Danmark og resten af verden, og er altid klar pÃ¥ at prÞve hvad stedet og byen byder pÃ¥.. Har dog sjÊldent blevet sÃ¥ skuffet som her.. Valgte alâa carte istedet for buffet, og tÊnkte sÃ¥ fÃ¥r vi vel âhvad vi betaler forâ, men der tÊnkte vi forkert⊠Vi bestilte pil selv rejer(som ogsÃ¥ var i buffetenâ og en klassisk rejecocktail som var rigtig ok.. Dog var brÞdet taget direkte fra en pose uden at vÊre blevet varmet sÃ¥ ikke sÊrligt lÊkkert.. Hovedretten var mere end katastrofalâŠ
Den sÃ¥kalte ârÞdspÊtte â har aldrig set skyggen af rÞdspÊtte.. men uden tvivl en skrubbeâŠ
og den blev serveret med opvarmede glaskartofler og en dl persillesovs lavet med frosset persille..
Og så en porcheret torsk, eller nÊrmere en kogt torsk med glaskartofler og kÞbe hollandaise sauce og af en eller anden uransagelig årsag begge garneret med fennikel!!!
Vi ELSKER at spise forskellige steder bÃ¥de i Danmark og resten af verden og har rejst rigtigt meget, men dette er dog fÞrste gang vi skriver en dÃ¥rlig anmeldelseâŠ
Vil ALDRIG anbefale dette sted..

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Spiste den ellers så roste buffet, men blev virkelig skuffet.
Overtilberedte rejer og generel kedelig mad uden megen smag.
Dog en god fiskefilet.
Jeg havde hellere betalt lidt mere for at få en god oplevelse, i en by med så let adgang til friske og gode råvarer.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
LÊkker buffet med alt hvad hjertet begÊrer af fisk 𥰠God service, og varm atmosfÊre, og frem for alt super lÊkker mad.

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
God kvalitet, handy indpakning og perfekt levering

Hvide Sande RÞgeri ããã®åç
Fantastisk god fisk. Vi fik rÞget hellefisk, rÞget tun og rÞget laks. Det var så fantastisk godt at vi nu har fået det 2 dage i trÊk. Vi bestiller helt sikkert snart igen. Indpakningen var også helt perfekt så vi er virkelig glade for at vi fik taget os samnen