レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fedt - 1. gangskunde og glÊder mig helt vildt til at smage brosmen og havkatten. Indtil videre er den koldrÞgede lakse salat gufferen. Alt lever fuldt ud op til forventningerne. Fortsat god sommer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hyggeligt spisested. Vi var et selskab pÃ¥ 5, hvor af 2 fik en hakkebÞf med pomfritter og bearnaise, det var blÞde og ikke sÊrlig varme pomfritter, og bÞfferne var meget tÞrre. Fiske buffeten var vir... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej mig og min familie var ude og spise frokost her. Maden var helt i top god!! Dog var der lang ventetid for at kunne bestille
 vi skulle ikke have buffet men tallerkner. Super sÞdt personale, de ar... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og hurtig betjening. Fra vi bestilte til maden stod på bordet, under fem minutter. Maden veltilberedt og fisken frisk og lÊkker.

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gÞr vi ved at sÞrge for, at vi altid sÊlger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 64ä»¶

レビュヌを曞く

nytårsfisk fra Hvide Sande RÞgeri

Det er 3. år, at vi bestiller (på nettet) alle former for fisk fra Hvide Sande RÞgeri, det kommer på det aftalte tidsrum, er pakket så det altid er koldt og friskt. varerne lever altid op til vores forventning.

2023幎12月31日

Hej Kurt,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀
Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

HÞj kvalitet

HÞj kvalitet! Stort udvalg af fiskeprodukter og rÞgvarer, nemt at bestille på nettet og levering til tiden. Pakket med masser af is, så produkterne ankommer i top tilstand. Kan kun anbefales!

2023幎12月29日

Hej Jesper,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻
Hvide Sande RÞgeri

Det er gode varer de har det er til ug.

2023幎12月29日

Hej Helge,
Tusind tak for den gode anmeldelse ☀
Vi er rigtigt glade for, at du har vÊret fuldt ud tilfredse med de varer, som du har kÞbt hos os 🐟🀩
Hvide Sande RÞgeri

Uforlignelig god kvalitet af friske

Uforlignelig god kvalitet af friske frisk, rÞgvarer og prÊcis og kold levering. Stort udvalg og varerne er håndsorteret. Ingen skÊve stykker.

2023幎12月26日

Hej Weinreich,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

Vi kommer IKKE igen

Vi ventede meget lang tid på maden. De helstegte rÞdspÊtter var skamstegt og brÊndt. Utroligt I ikke kan stege noget så simpelt som en rÞdspÊtte. De 6 små kartofler var overkogte og uden smag. Vi fik persillesovs. Har aldrig set skyggen af persille. Smagte af mel og var bare en tyk grÞd. Virkelig uspiseligt. Al maden var kold da vi fik det. Aldrig har vi fået så dårlig mad. Meget dårlig oplevelse. Vi kommer ikke igen

2023幎12月23日

Hej Torben,
Vi beklager rigtigt mange gange, at jeres oplevelse hos os ikke har vÊret god. Vi bestrÊber os selvfÞlgeligt på, at blive bedre og rette op på vores fejl, så din anmeldelse er noteret.
En anden gang hÃ¥ber vi, at I vil henvende jer til vores personale pÃ¥ dagen, sÃ¥ vi hurtigst muligt kunne have rettet op pÃ¥ problemet.☺

LÊkre varer

RÞdspÊttefileter, rÞget hellefisk, rÞget ål og hvidlÞgsmarinerede tigerrejer kan kun anbefales. Nu håber vi på den rÞgede laks er lige så god.
DesvÊrre var der forsinkelse på leveringen. Varerne skulle vÊre leveret inden kl. 18, men de kom kl. 20. Leveringsfirmaet havde givet os besked, at varerne var forsinket. Det er jo hvad der kan ske. Varerne var stadig kolde af is.

2023幎12月20日

Hej Hanne,

Super hurtig / super lÊkkert

Super hurtig / super lÊkkert

2023幎12月15日

Hej Bernd,
Hvide Sande RÞgeri

Tak for fin levering og god kvalitet

Tak for fin levering og god kvalitet ! LÊkre laks og ål mm.

2023幎12月17日

Hej Clara,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling straks 🐟💻

Hurtig nem bestilling og levering

Hurtig nem bestilling og levering

2023幎12月14日

Hej Jens,
Tak for den fine anmeldelse ☀ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

Nemt og bekvemt

Nemt at tilgå, overskuelig hjemmeside, opdateringer under vejs, hurtig levering.

2023幎12月8日

Hej Morten,

Gode produkter

2023幎12月7日

Hej Lone,
Tak for den gode anmeldelse 🀩
Vi er glade for, at vores produkter har levet op til jeres forventning ☀🐟

lÊkre rÞgvarer

lÊkre rÞgvarer
Uhm
 glÊder mig til min frokost i dag ogsÃ¥

2023幎11月25日

Hej Bodil,
Dejligt at hÞre, at du har fÃ¥et lÊkre rÞgvarer fra os ☀ Tak for den fine anmeldelse 🐟🀩

Jeg vil bestille igen.

Det var min fÞrste ordre.
Levering og emballering med is var perfekt. Den rÞgede fisk var fremragende, den anden fisk var virkelig frisk og fremragende. Jeg vil bestille igen.

2023幎11月15日

Hej Bernd,
Sikke en fin anmeldelse ☀
Jeg sender straks rosen videre til vores webshopsafdeling🐟💻
Hvide Sande RÞgeri

Den varme hovedret var lun ved

Den varme hovedret var lun ved serveringen - blev tilbudt en anden ret, det blev stegt rÞdspÊtte med persillesovs - middelmådig!!!
Ingen henvendelse fra personalet om maden var i orden.
Har besÞgt stedet adskillige gange - normalt har det vÊret godt mad - måske der mangler personale???
Fiskebutikken er rigtig god !

2023幎11月12日

Hej hej,
Vi beklager rigtigt meget, at oplevelsen i vores restaurant ikke har levet op til forventningerne, og jeg sender straks risen videre til personalet, sÃ¥ det kan forbedres til nÊste gang🐟
Tak for rosen af fiskebutikken ☀🀩
Hvide Sande RÞgeri

Det var virkelig godt tapas.

2023幎10月13日

Hej Mona,
Tusind tak for den gode anmeldelse 🐟👏🏻 Jeg sender rosen videre til vores kokke som laver vores tapas☀

Super lÊkkert fisk ..

2023幎10月3日

Hej Linda,
Mange tak for de fine ord☀ Dejligt at I er tilfredse med vores varer 🐟🀩

DÃ¥rlig oplevelse

Hej
Vi havde glÊdet os til en hyggelig aften sammen med venner på fiskerestaurant, men blev desvÊrre en kÊmpe skuffelse og en sÊrdeles kold aften da for dÞren skulle stå åben det mest af aften, og fik brÊndt pandekage til dessert , da vi skulle betale blev det nÊvnt, men ingen kommentar. Nok ikke der nÊste gang

2023幎9月30日

Hej Henning,
Vi beklager rigtigt meget, at I har haft en dÃ¥rlig oplevelse i vores restaurant. De plejer at vÊre meget gode til, at finde en lÞsning pÃ¥ problemet, nÃ¥r der er et - men jeg nÊvner dette for dem, sÃ¥ situationen ikke hÊnder igen.☺

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。