äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en ABC oven som bare virkede. Vi skiftede hwam og siden har vi haft store problemer. ABC havde primÊr funktioner som justering, bypass af rÞgvender, mulighed for ruste rist UDEN at Ã¥bne lÃ¥ge.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik lavet service pÃ¥ brÊndeovn med automatisk styring under garantien da der desvÊrre var opstÃ¥et en fejl. Venlig og professionel hjÊlp til den aftalte tid. Alt fungerer perfekt igen. Stadig en fornÞ... ãã£ãšèŠã
HWAM brÊndeovne og pejseindsatse er produceret på egen fabrik i HÞrning syd for Aarhus, i hjertet af Danmark. Her udvikles og produceres funktionelle designlÞsninger på vores moderne fabrik, hånd i hånd med det traditionelle håndvÊrk, som i sidste ende skaber det fuldendte produkt. Hos HWAM har vi fokus på den klimavenlige og CO2-neutrale forbrÊnding. Det har vi igennem vores unikke forbrÊndingssystemer, der er indbygget i alle vores produkter, hvorigennem energien i trÊet udnyttes bedst og renest muligt. Alle vores produkter er desuden udviklet i tÊt samarbejde med designere, som kender vores fag, og som ikke alene indfanger tidens trend, men det fuldendte og unikke design, som klassikere er skabt af.
Nydamsvej 53, 8362, HÞrning, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Had my wood burner upgraded to a Wiking Mini earlier this year and have been using it almost every night since the beginning of October and am so impressed with it compared to my old one. It just fits the space so much better, takes a lot less effort to keep going and I've noticed I use far fewer logs. The installers advice on how to burn fuel correctly also gave me a lot more confidence that I'm burning fuel in a more environmentally friendly way. Even my dog loves it!

HWAM A/S ããã®åç
No customer service. They donât even have a number to call

HWAM A/S ããã®åç
I forbindelse med salg af vores hus, var HWAM meget behjÊlpelige ved at skrive en erklÊring om at vores HWAM-brÊndeovn er fra efter 2003.
Udover dette, har vi vÊret rigtig glade for vores brÊndeovn.

HWAM A/S ããã®åç
Bought the Hwam 2610IHS had it serviced religiously costing over £2000 in service and maintenance but then the sensor went, which meant the stove ceased to work. No one from Hwam responded to me ever! Their part time technical guy in the uk Fred Lee Stoves was rubbish trying to replace âthe plugâ then âthe airboxâwith a second hand refurbished one then announced as my stove was out of warranty he was forbidden by Hwam to supply replacement parts so basically fix it yourself. Disgusting customer service disgusting company
Terrible experience, had my stove serviced religiously every year then the sensor wouldnât kick over. They only have a part time uk technician trading as Fred Lee Stoves was arrogant and obnoxious and insisted in replacing almost everything but the sensor even started with replacing the plug all of which of course failed to solve the obvious problem and delayed us for weeks. Heâs now informed me he is forbidden by his manager to sell me products as my stove is out of warranty and given me a link to buy my own sensor!! Disgusting pack of lies
Great product but donât expect it to last long and donât expect to get parts when they fail
Virkelig dårlig ovn. Under alt kritik.
Glasset i vores ovn er helt mat og ikke muligt at gÞre rent. Skorstensfejeren siger det er en fejl. Hwam nÊgter at hjÊlpe og siger vi har brÊndt forkert. Ovnen er taget i brug i oktober 2022! VÊlg ikke hwam!
De gider ikke at have med kunder at gÞre. SÃ¥ hvis du har et af de utallige problemer der opstÃ¥r med deres dÃ¥rligt byggede ovne, som ikke kan repareres, og som man ikke kan fÃ¥ svar om, sÃ¥ regn med at det eneste du kan henvende dig om er KÃB!
Elendig service, elendige produkter, men glade for kÞb!
Vi overtog et hus med en HWAM brÊndeovn fra '12. Ret hurtigt meldte den dog fejl i de elektroniske dele af ovnen, og da vores lokale pejsecenter ikke kunne afhjÊlpe problemet, så tog vi kontakt direkte til HWAM. Lige fra den fÞrste kontakt med kundeservice til kontakten med dem der varetog den elektroniske fejl-diagnosticering, var de både behjÊlpelige, imÞdekommende og servicemindede - trods udlÞbne garantier. Dette har resulteret i at en brÊndeovn, som ellers var opgivet, har fået nyt liv og nu brÊnder som en drÞm. Det er jeg virkelig tilfreds med!
Fejldesign med mekanisme i hÃ¥ndtag der lÞsner sig inde i rammen sÃ¥ der er ingen mulighed for at afmontere hÃ¥ndtaget. Kontakt til Hwam hvor eneste hjÊlp var at jeg kunne slÃ¥ ovnglasset i stykker og afmontere rammen. HÃ¥ndtaget skulle dÃ¥ âbareâ samles med den skrue der havde lÞsnet sig. Nu stÃ¥r jeg sÃ¥ med Þdelagt ovnglas og et hÃ¥ndtag der ikke kan samles - det er ikke âbare ligeâ. Har kontaktet Hwam, men intet svar. SÃ¥ mit rÃ¥d er - hold jeg fra dyr Hwam brÊndeovn med sÃ¥ tÃ¥beligt design at hÃ¥ndtag ikke kan afmonteres (de kendte straks til problemet, men hÃ¥ndtaget der lÞsner sig, men ikke noget ansvar vil de tage
Hold her langt vÊk fra hwam ovn.. spesielt IHS .
Har nu haft ca 4 år .. bare problemer.
Ingen HjÊlp at hente fra hwam.
Denne ihs boks er bare en plast boks.. som de til med forlanger 6-7000 kr for..
En fjernstyrer bil fra fÊtter br er mere teknisk og drift sikker..
Har en ovn til 60,000 kr som er ubrugelig.
Ikke hop på det tekniske fis.
KÞb en ovn hvor du selv styrer lufttilfÞrselen
Anmeldte en vÊsentlig fejl på 3120 ovn med airbox i april. FÞrst afhjulpet i slut sept. det er en ommer. Når man sender et elektronisk produkt på markedet, må man have den fornÞdende landsdÊkkende serviceorganisation på plads fÞrst.

HWAM A/S ããã®åç
Computerstyret brÊndeovn er bare sagen.
(HWAM 3120C med IHS (=computerstyring), almindelig brÊnde)
Har tidligere haft en HWAM(ABC) brÊndeovn fra 2002 - nu en sprit ny fra 2021
* Flot ensartede flammer hele tiden (=visuelt)
* Ensartet forbrÊnding (=bedre Þkonomi)
* Lydsignal for genindfyring (=det går ikke tilfÊldigvis ud)
* TilhÞrende app, hvor man kan skrue op/ned for varmen(=luftindtag via 3 spjÊld) - samt fÞlge varme/luft udviklingen og de tre computerstyrede spjÊld - ret fancy !!!
* JÊvn opvarmning(=stille og rolig, behagelig opvarmning)
* Selv skorstensfejeren siger - det er den helt rigtige måde at afbrÊnde trÊ på - jÊvn/ensartet forbrÊnding.
* Ingen pludselig - hov, nu er det 27 grader i stuen - alt for varmt - eller glemt at tilfÞje brÊnde - for koldt.
Pris: ca. 4.000 - og kun en ny ovn.
(Specielt) oplevelsen og sikkert pengene vÊrd.

HWAM A/S ããã®åç
Vi oplevede en kÊmpe service ifbm. aldersbestemmelse af vores gamle pejs fra HWAM. Den nÊste bliver helt sikkert ogsÃ¥ fra HWAM. Tak for hjÊlpen ð
Super effektive og flotte brÊndeovne - Made in Denmark - og ikke mindst en fantastisk hurtig, venlig og effektiv kundeservice.
Kan kun give min bedste anbefaling til Hwam.

HWAM A/S ããã®åç
Hwam brÊndeovn 3420. Jeg kÞbte en af de fÞrste på markedet til sommerhuset i RÞrvig i 2013 pga de begejstrede anmeldelser af IHS automatikken med ren og effektiv forbrÊnding og nem optÊnding. Siden har ovnen vÊret tÊndt op mindre end 10 gange pr. år. Når den virker er det super dejligt og med ren forbrÊnding, men der har vÊret problemer i flere omgange. Jeg gÊtter på at der er problemer fordi det er en af de tidligste (og meget dyre) udgaver. Der var problemer med softwaren fra starten, men dengang kunne man bare kontakte Hwam for fejlfinding, så det blev da lÞst. Pga. af jÊvnlige problemer med automatik og fÞlere i ovnen er min kone usikker på om vi kan stole på ovnen til en kold vinterdag. Vi har haft en servicemand fra forhandleren ude flere gange uden at problemet var lÞst. Typisk ved servicefolkene ikke altid hvad de skal gÞre, da det jo krÊver sÊrlig viden om teknikken. Hwam har nu lovet at sende en super tekniker ud til os, som kan tjekke det hele, og sÞrge at rette evt. fejl og sÞrge for at ovnen fremover kommer til at fungere som den selvfÞlgelig skal, for som de siger, så skal Hwams ovne selvfÞlgelig vÊre de bedste på markedet også selv om de er nogle år gamle. Så det skal firmaet bestemt have meget ros for. Nu glÊder vi os til servicebesÞget, og en dejlig varm og stabil brÊndeovn igen.

HWAM A/S ããã®åç
Jeg henvendte mig angående alder på min brÊndeovn, og på trods af, at jeg havde minimalt med oplysninger hjalp kundeservice mig via. billeder osv. frem til et fremstillingsår.
Fremragende service i verdensklasse!!!

HWAM A/S ããã®åç
Kontaktede Hwam, og meddelte problemer med spjÊld på min ovn 3120 IHS. Jeg fik ingen hjÊlp, eller svar på mine spÞrgsmål, men fik at vide at jeg skulle kontakte forhandleren. Forhandleren har Þjensynlig ingen erfaring med elektronisk styrede ovne, så hvor skal jeg nu gå hen for at få hjÊlp? Jeg synes at det er dårlig service, at man nÊgter at besvare simple spÞrgsmål!

HWAM A/S ããã®åç
Vores brÊndeovn 3120 IHS fik problemer med spjÊld 3, vi skrev en mail til Hvam , fik omgående tilbagemelding, 4 dage senere besÞg af montÞr , der fik ordnet brÊndeovnen så den igen kunne fungere, men tilfreds med den hjÊlp der er ydet.og kan kun anbefale firmaet som et firma med en velfungerende serviceafdeling. Mvh Steen Henriksson

HWAM A/S ããã®åç
Tak til Hwam (Stefan/Lars og Tonny) for en meget, meget flot service, vi fik, da vi havde problemer med et spjÊld, der ikke virkede.
Alt blev udskiftet, og brÊndeovnen virker 100% igen.
Kan kun anbefale en Hwam brÊndeovn. Den bedste ovn, vi har haft.

HWAM A/S ããã®åç
Stor ros til Hwam. Vi havde efter en del år fået fejl på vore Hwam 3600 IHS brÊndeovn, som betÞd at vi ikke kunne benytte ovnen. TÊt på julen og udsigt til en kold jul er vi taknemmelige over den veludfÞrte og kompetente service fra Hwam. Dygtig og venlig Hwam servicetekniker klarede problemer og vi er fortsat tilfreds Hwam kunde. De varmeste hilsner ;-)

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã