Heta 200 problemer. Ringede til Heta A/S og blev henvist til service afdeling, jeg sendte mail med de smÃ¥ problemer vedr. forbrÊnding. FÃ¥ timer senere blev jeg ringet op af Kim, fra servi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Synes faktisk 5 stjerner er lige i underkanten. Ringede for vejledning ang min Heta pilleovn. Fik nÊsten lÊst hele vejledningen og indstillingsmuligheder op, og den er efterfÞlgende âtunetâ til M... ãã£ãšèŠã
Jeg har indenfor den seneste mÃ¥ned kÞbt og installeret en Heta 300 pilleovn. Det undre mig meget, en systemmenu er spÊrret med kode? Adspurgt Heta er det for utilsigtet indstilling? Anser Heta kunder... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
HETA er en af verdens fÞrende producenter af brÊndeovne, pilleovne, aquaovne og udendÞrs brÊndeovne. Dansk design og kvalitet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heta 200 problemer.
Heta 200 problemer.
Ringede til Heta A/S og blev henvist til service afdeling, jeg sendte mail med de små problemer vedr. forbrÊnding.
Få timer senere blev jeg ringet op af Kim, fra service, ud fra mail og samtale guidede han mig frem i indstillingerne således at jeg skulle opnå en bedre forbrÊnding.
Hurtig og nemt og har ikke haft alarmer siden, dog soder den stadigvÊk lidt, så ny mail til Kim og ny opringning, hvor parametrene lige blev finjusteret.
Resultat, ny forbrÊnder ovnen perfekt igen.
Forbrug af reservedele.... ingen
Kundeservice ud over det normale og kan kun få mine bedste anbefalinger. Tak Kim / Heta
/ David
Har en Heta Green 200 pilleovn fra 2017âŠ
Har en Heta Green 200 pilleovn fra 2017 som jeg har et problem med omkring optÊnding. Ringede til Heta og fik fat i Kim og fik en udsÞgt pÊn behandling og hjÊlp til en justering af nogle parametre igennem tlf. Kim udÞvede en udsÞgt service omkring mit problem, tak.
Synes faktisk 5 stjerner er lige iâŠ
Fik nÊsten lÊst hele vejledningen og indstillingsmuligheder op, og den er efterfÞlgende âtunetâ til Max.
Kan kun sige.. helt fantastisk support.
Tak for hjÊlpen til Heta. ðð
Ps. Laver lige selv de sidste âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Haft masser af bÞvl med min HETA pilleovn.
Haft masser af bÞvl med vores HETA Scan-Line Green 200 ovn. Heta valgte efter at ovnen fejlede konstant at ombytte ovnen med en renoveret fra deres fabrik. Den har kÞrt fejlfri men snegl/gear stÞjer ufatteligt meget og ovnen er trÊls af have stående i stuen. Vi kommer ikke til at kÞbe Heta igen men valgte ovnen da vi troede det var en kvalitetsovn. Den kostede trods alt nÊsten dobbelt så meget som de fleste andre pilleovne.
Schlechte QualitÀt und schlechterâŠ
Schlechte QualitÀt und schlechter Service
Die Farbe des Ofens ist extrem empfindlich, selbst der Ofenbauer hat dies, leider erst nach dem Kauf, erwÀhnt. Die TÌr der Brennkammer wurde angepasst, die Farbe ist ab!
Das Ofengeschirr ist unter der Brennkammer, was heiÃt, nach einiger Zeit wird es auch dort heiÃ. Das hat zur Folge, dass man die TÃŒr nur mit einem Handschuh öffnen kann, das Geschirr kann man auch nur mit einem Handschuh anfassen, da es zu heià ist. Gut dass dem Ofen aber nur ein Handschuh beiligt. Auch auf Nachfrage wird kein zweiter Handschuh geliefert. By the Way, hat der Service drei Wochen und zwei Mails von mir gebaucht um zu antworten.
Der Hersteller kommt mir nichtmehr ins Haus!
Vi har en SCAN-LINE GREEN 300 pilleovenâŠ
Vi har en SCAN-LINE GREEN 300 pilleoven den er vi meget glad for, den fungere bare hele tiden i de 5 Ã¥r vi har haft den.Der har vÊre et par smÃ¥problemer 2 gange ,men det er blevet hurtigt klaret ved at ringe til tekniker Kim Ãrum Rasmussen hos HETA som sÃ¥ guider mig til at fixe det. Kim er et utroligt rart og behageligt menneske der vil gÞre alt for at fÃ¥ det til at fungere, tak for det.
Havde det vÊret muligt at gi nulâŠ
Havde det vÊret muligt at gi nul stjerner, så havde jeg gjort det. Har brugt knap 12.000 på en heta brÊndeovn, foruden 2500 i installation,og den larmer og hamrer og banker konstant. Jeg ka ik hÞre mit eget tv for den. Har reklameret hos Heta men de har intet gjort for at afhjÊlpe problemet, tvÊrtimod, har de ignoreret mig ,eller forsÞgt at lÊgge ansvaret fra sig. At de vil vÊre sig selv bekendt. Jeg står 14.500 fattigere og fÞler mig totalt slået plat på. Ingen professionelle ville opfÞre sig sådan,for det ville deres omdÞmme vÊre for vigtigt til. KÞb aldrig hos Heta!!!
Wir haben uns auf anraten desâŠ
Wir haben uns auf anraten des Ofenbauers einen Heta Kaminofen mit Backfach einbauen lassen. Von selbst wÀren wir nie auf die Marke gekommen. Eine Verwandte hat zur gleichen Zeit denselben Ofen in einem anderen Haus einbauen lassen. Beide Ãfen ziehen schlecht und es steigen so enorme Mengen Rauch ins Zimmer, dass man mehr lÃŒften muss als der Ofen WÀrme gibt. Daher haben wir ihn in 1,5 Jahren jetzt vielleicht 15 Mal betrieben. Und ehrlichgesagt jeweils 7000 Euro pro Haushalt aus dem Fenster geworfen. Zumindest rosten wird er vermutlich nicht (das beschreiben ja andere hier) dafÃŒr mÃŒsste er wohl mehr eingesetzt werden, was das GerÀt aber von vorneherein verhindert. Man bekommt Atemnot, das CO-MessgerÀt ist direkt bei 20 und schnell ÃŒber 30.
Machen Sie nicht den gleichen Fehler, wÀhlen Sie eine andere Ofenmarke! Wir hatten davor 3 andere in 2 Wohnungen, nie ein derartiges Problem. Auch der VorgÀnger hier im Haus am selben Kamin hatte keinerlei derartige Probleme.
Heta har nok den bedste service jeg harâŠ
Heta har nok den bedste service jeg har oplevet lÊnge.
De problemer Jeg har haft med en heta ovn er blevet lÞst til UG.
Vi har 2 Heta pilleovne. En derhjemme og en i vores hus på LÊsÞ. De har begge kÞrt uden problemer. Den hjemme i 9 år med kun alm service 2 gange. Nu havde vi et problem med vores 2 år gamle ovn på LÊsÞ.
Jeg kontaktede Heta og blev stillet om til Kim (tekniker). Efter lidt snak tilbÞd Kim at sende al elektronikken til LÊsÞ med GLS, hvis jeg selv ville prÞve at finde fejlen og reparerer (jeg har erfaring med elektronik).
Et par dage efter kom komponenterne med GLS. Jeg fik fikset ovnen og sender nu de dele jeg ikke skulle bruge retur, med den inkluderede returlabel.
Det er jo lidt svÊrt at finde en servicemand på LÊsÞ, så fantastisk service og stor tak til Kim.
Finger weg von Heta Ãfen...QualitÀt =âŠ
Finger weg von Heta Ãfen...QualitÀt = magelhaft bzw. ungenÃŒgend. Habe den Heta 45h Inspire seit April 2024. Nach der empfohlenen Einbrennphase im FrÃŒhjahr, habe ich jetzt im Herbst Lackblasen an der TÃŒr festgestellt. Die Antwort von Heta ÃŒber den Ofenbauer lautet: Es wird ein Farbspray zur VerfÃŒgung gestellt. Das ist lÀcherlich...und deshalb meine Bitte und Empfehlung an alle..."Finger weg von Heta".
Ringe kvalitet ovn og dårlig kundeservice fra HETA.
KÞbte en HETA brÊndeovn Scan line 800 for 5 år siden. Metallet begyndte efter kort tid at ruste inde i brÊndeovnen, på trods af der kun fyrres med tÞrt bÞgebrÊnde. Det er til at leve med, men Udenpå ovnen er ovnen rusten på alt stÞbejern, top, kant om glaslåge, og lågen i bunden.
Henvendte mig til HETA som afviste reklamationen og mente jeg selv havde vÊret årsag til overfladerust grundet forkert rengÞring. Jeg har tÞrret den af efter deres egen anvisning med en fugtig klud. BrÊndeovnen står i et hus med en relativ fugtighed på under 50%, så det kan ikke vÊre omgivelserne der fremkalder rust. De havde aldrig hÞrt om tilfÊlde om rust udenpå ovnen fÞr. De tilbÞd mig til spraydåse med maling så jeg selv kunne male den om.
Forhandleren af brÊndeovnen kunne kun beklage HETAŽs håndtering.
Kan ikke anbefale en HETA ovn. De holder ikke og der er ingen hjÊlp at hente hos producenten.
Made in Denmark og garanti for god kvalitet, som er HETAŽs mantra på deres hjemmeside er ikke det jeg har oplevet.
KÞbte en scan Andersen 4-5 brÊndeovnâŠ
KÞbte en scan Andersen 4-5 brÊndeovn for nogen år siden , vÊrste gang amatÞr brÊndeovn jeg har haft , stenene brÊnder i smader , og ja et sÊt nye kostede 460 kr så det gik jo nok , men nu forlanger scan fabrikken at et sÊt nye sten skal koste 2600 kr ? Vandvid ågerkale priser , og oven i det hele har det ene side ben lÞsnet sig mens ovnen stod stille , og deres forhandlere gider ikke engang svare tilbage når man spÞrger om noget , så aldrig mere et scan produkter , tilbage til MorsÞ
Til orientering og advarsel
Vi kÞbte en Heta 200 i 2016 â og ADVARER alle fra at kÞbe pilleovn fra Heta.
De fÞrste 2 år kÞrte den fint, men så gik det amok.
Der er ikke det, der ikke har vÊret galt â og d.d. har vi opgivet.
Vi fik ombyttet pilleovnen for 2 år siden, da vi fra 2018 til 2022 konstant har haft problemer med ovnen.
Jeg tÊnker, at vi i denne periode har brugt min. 25.000 i reparation.
Ombytningen stod Heta (Esben) selv for.
I de to Ã¥r vi har haft â den nye ovn â (En demo model med det nyeste software) â har vi vel brugt yderligere smÃ¥ 20.000,- pÃ¥ reparation.
Al kontakt til Heta er umuligt. 10 gange de seneste 2 år, har jeg kontakte HetaŽs hovedkontor og lagt besked. De har endnu ikke ringet tilbage.
Lige nu stÃ¥r vi med en pilleovn, som vi alene i januar mÃ¥ned har fÃ¥et repareret for 3.300 â Og Heta er ligeglade.
Dog virker den stadig ikke, og det kommer til at koste yderlige 5.000 +, da det viser sig, at hovedmotoren/styresystemet mm. skal skiftes.
SÃ¥ nu opgiver vi Heta â og advarer alle fra at kÞbe en Heta ovn.
Det har vÊret/er et mareridt.
LÞbende fejl : Drukner ovnen, lågen springer ved tryk ( vores hunde er bange for ovnen ) med rÞg i hele huset, fejl i styresystemet, ingen kontakt til varmefÞleren, pillefremfÞring virker ikke, sneglen er skiftet flere gange, drejeskålen hvor sneglen sidder bliver slidt og er blevet skiftet, displayet forsvinder, blÊserne forsvinder eller er helt vÊk, brÊndskålen er brÊndt i stykker ( har billeder ), kan ikke starte, lukker ned og sige fejl ud i det blå, decideret ild i pillekammeret ( så vi måtte tÞmme pillekammeret for glÞdende piller flere gange ).
Det er livsfarligt og burde ikke kunne ske.
I periode har vi ikke har turde have ovnen om natten, eller nÃ¥r vi ikke er hjemme af frygt for ildebrand â som forleden og har stÃ¥et uden varme i dagevis.
M.M.
Usikkerheden for brand, driftssikkerhed, Þkonomien, ligegyldigheden fra Heta, dÃ¥rlige undskyldninger og emsige forklaringer, mangel pÃ¥ varme, tidsforbruget pÃ¥ at fÃ¥ service og reparation, irritation, uvidenheden hos â Heta-specialister â, vrede â lander nu og desvÊrre i opgivenhed.
Jeg kun én gang tidligere skrevet en klage ( som ogsÃ¥ var omkring vores Hetapilleovn ) eller ytre mig pÃ¥ forskellige medier â sÃ¥ dette er kun fakta og til advarsel.
Wow for en god support Heta har leveretâŠ
Wow for en god support Heta har leveret på vores pilleovn. Der er en god dialog og stor interesse for at lÞse opgaven. Det virker lige så godt som pilleovnen .
Fantastisk Heta Green 200 pilleovn
Vi har en Heta Green 200 fra 2018.
IfÞlge skorstensfejer er det en sjÊlden set kvalitets pilleovn produceret i DK.
Der har på 4 år vÊret brug for hjÊlp til en justering, ringede bare til Kim fra Heta der lavede justering fra hans kontor, jeg skulle bare sÊtte egen pc til brÊndeovnen. Grundet fremmedlegeme i trÊpiller skiftede jeg selv gearmotor, sendt fra Heta. Ringede til Kim der let guide mig gennem ny opsÊtning.
Ovnen har klaret al opvarmning i 2021 - 2022 i 200 m2 hus hele året uden problemer. Ovnen kan selvfÞlgelig styres komplet via tlf.
Meget kort til god hjÊlp og virkelig dygtig mand der laver service.
Kan klart anbefales
Terrible experience
Let me all share my experience with the heta green line 200. Got the stove installed roughly 3 years ago it was great done everything it said then 8 months in it stopped working. Worked out myself it was the ignition, contacted heta and they send me a new one so ok its back working again. Fast forward 2 years it stops working again the auger isn't turning, so cleaned it all down but still didn't work. Contacted heta again to be told that no one actually serves or can even look at it on the ireland of Ireland but if I can identify the problem they will send me the parts. Now maybe if your that way Inclined to work with machines it's not such a big job but for an average person it certainly is. So cleaned, poked tried everything to fix it after several hours of stress and YouTube videos it started don't no how as I done nothing different. Problem is now it won't start on the timer witch was the mean reason for buying it, it takes several attempts to start. It also constantly makes a buzzing sound even when not in use and just doesn't sound right at all. So over all complete waste of £4500. Don't understand how this can be sold on such a large scale to be told when there's a problem your on your own!!
HETA A/S direktÞr Carsten Bach manipulerer groft
HETA A/S direktÞr Carsten Bach udskammer for manglende samarbejdesvilje med både forhandler i HornbÊk, BrÊndeovnsspecialisten, BÞtterupvej 27 og Tekniker Kim i huset Heta.
Mail modtaget 08.12.2022 bevidner udviklingen som ansvarsforflygtigende.
Beskyldning om fravÊr af samarbejdsvilje er absurd, idet samarbejde ikke er tilbudt på et reelt niveau.
T r u s t p i l o t taler sit eget sprog, som stempler HETA og i slutscenen direktÞr Carsten Bach som manipulerende overfor en kÞber, som blot påpegede en HornbÊk forhandlers sjuskede levering og opsÊtning af Pilleovn Green Line 300.
Vi oplevede at ovnens registrering af vores stuetemperatur gik op til 29 gr.
Ovnglasset sodede stadig, så vi tog igen brillerne på til nÊrlÊsning af Manualen.
Vi opdagede at en tynd ledning med t e m p e r a t u r - fÞler skulle udrulles og placeres korrekt vÊk fra både varme og kulde.
Vi ransagede pilleovnen og fandt den sammenrullede temperatursÞger oppe i ovnens bagside mod vÊg nederst nÊr gulvet.
Så blev vi endnu klogere og forstod at installationen ved Jan BrÊndeovn, HornbÊk havde vÊret sjusket.
Altså en forhandler, som ikke er omhyggelig og ansvarlig. Indlysende at dette bekrÊfter ham som lidet professionel under installationen.
Dette blev besvaret 08.12.2022 til direktÞr Carsten Bach, HETA A/S.
Undertegnede forventer ikke mere fra den kant. TÊnk at en direktÞr ikke evner at lÞse en simpel klage, over et D i s p l a y som ikke passer til vores hus. Som oplyst ovenfor skal display flyttes til modsatte side af pilleovnen, for at kunne betjenes.
Heldigvis har vi selv fundet en kompetent tekniker, som tidligere oplyst. Her er hans mobil nr igen : ð· 40942944
ð
ð»ð©ð°
Green Line 300 kÞbt 29.03. 2022 i HornbÊk, BÞtterupvej 27 har givet en masse skriveri, fordi Forhandleren ikke leverede med et display på ovnens venstre tilgÊngelige side, fri af vÊg. At direktÞren i forlÞbet knapt vidste om standard placering eller ej, gÞr det pinligt. At han yderligere godkender en sjusket og grov forhandler, som bare vil sÊlge uden omsorg er beklageligt.
Vi mener at vi har kÞbt en god pilleovn - 30.000 DKK incl montering.
SERVICE HETA A/S kompasset rundt er IKKE opnåelig.
Den er ikke eksisterende, når direktÞren Carsten Bach ikke formår at skabe en kundevenlig virksomhedskultur af karat.
Pilleovn SERVICE til HETA A/S er et fint produkt
Pilleovn HETA A/S er et fint produkt :
Service i Huset Heta er ringe.
Har talt med direktÞr Carsten Bach imÞdekommende, men ingen lÞsning på problemet D i s p l a y anbragt forkert i forhold til vores vÊg.
Kim, tekniker i flere mails er fyldt med lÞgn og digt.
Han har i mail afslÞret, at han end ikke kender HETA manual med billeder af display både th + tv mm.
Slut med ham.
ð¥â°
RINGEDE til Forhandler i IshÞj som henviste til âŠ
FIN SERVICE
Pilleovn Green Line 300
Som nu opnÃ¥et ð
ð»ð¥
fra Jan RahbÊk Ã
rhus med service også NordsjÊlland.
K o n t a k t :
â€ïžðð¥
NEJ
til andre i NordsjÊlland som ham på BÞtterupvej 27
HornbÊk ( ubehÞvlet karl ) â«ïž
2024 Januar 9.
HETA og pilleovn igen fÞr vores garantiperiode udlÞber på både ovn og montering fra Saunte.
Saunte skulle ikke lÊngere vÊre forhandler.
Grundet PROBLEMER med â«ïž sod udslip HETA har vi korresponderet SMS med service fra Jan Rahbech i november 2023 og hans anmeldte besÞg for at efterse ovnen.
Den er og var i fin renset tilstand, da han ankom og roste vores rutine.
FÞr Julen 2023 skrev vi igen sammen og oplyste, at en del sort sod og peberkvÊrnslignende aske lå på gulvet og under ovnen og glaspladen foran på gulvet.
Pilleovnens bagbeklÊdning har mÞtrikkerne, som Rahbech bad os efterse.
Pilleovnen arbejder med undertryk og skal således vÊre tÊt.
Altså måtte jeg efter telefonisk indrÞmmelse om slendrian uden ordentlig stramning selv efterstramme det synlige gab, som sås tydeligt med extra skarp direkte belysning.
Dags dato 9. Januar 2024 er problemet ikke 100 % lÞst.
Vi har fra anden forhandler i Frederikssund fået oplyst, at teknisk indstilling måske skal korrigeres.
Derfor kontakt til HETA producent.
Vi afventer svar om teknikken på det computerstyrede display.
Idag indlÞb der en SMS fra Jan Rahbech, hvori han skriver Þmtåleligt, som ikke her skal beskrives, fÞr der er gået lidt tid til hans omtanke.
Jeg / vi mener stadig at HETA pilleovn er et godt produkt, MEN den skal vÊre TÃT enten ved teknik Êndring eller ved installationen i rÞgrÞret ind i vÊggen.
Vi fÞlger op og vil i sidste ende gÞre det til et ForsikringsspÞrgsmål.
I have a Heta Scan-Line Green 300âŠ
I have a Heta Scan-Line Green 300 pellet stove.
Overall its great and easy to use, silent, smart control panel and gives really good heat in the house.
Looks really good to.
Can highly recommend it.