䌁業情報

1. 暖炉補造業者

圓該䌁業による蚘述

TermaTech er en dansk virksomhed, der siden 2003 har udviklet og leveret brÊndeovne, biopejse, stålskorstene og tilbehÞr med fokus på kvalitet, funktionalitet og tidlÞst design. Som totalleverandÞr samarbejder vi med ca. 2.000 specialiserede brÊndeovnsbutikker i Danmark og resten af Europa for at sikre professionel rådgivning og korrekt installation. Vores produkter er udviklet med fokus på driftssikkerhed, effektiv varme, holdbarhed og overholdelse af gÊldende europÊiske standarder.

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

10件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

DÃ¥rlig kvalitet.

Er blevet enig med mig selv, og har fortalt Termatech jeg får selv bygget noget bedre til brÊndekammeret end de kan. Ved godt Termatech ville gi mig en ny luftkanal til kr. 141,00 men tror samtlige smedevÊrksteder i dk kan gÞre det bedre, så jeg får lavet nogle, og hvis der er interesse må vi jo sÊtte en lille produktion igang.

2026幎2月1日

KÊre Morten,

Tak for din seneste anmeldelse samt de fremsendte billeder. Som tidligere oplyst har vi bestrÊbt os på at give konkrete og fyldestgÞrende råd om korrekt brug og vedligehold, så din ovn fungerer optimalt.

Som for alle brÊndeovne er regelmÊssig vedligeholdelse af brÊndkammer og reservedele en naturlig og forventelig del af ovnens levetid. Behovet herfor afhÊnger blandt andet af, hvor meget ovnen anvendes, og hvordan der fyres. Vi håber, at vores vejledning vil vÊre en hjÊlp fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 42 00 35, hvis du har spÞrgsmål eller har brug for yderligere rådgivning.

Har fÃ¥et installeret en TT20 brÊndeovn

Har fået installeret en TT20 brÊndeovn i vores sommer. Vi er yderst tilfredse med den smukke brÊndeovn som fungere perfekt. Vi har ligeledes vÊret meget tilfredse med altid venlig, god og kompetent service fra Termatech. Vores varmeste anbefalinger herfra.

2024幎11月30日

KÊre Bo,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Vi er utroligt glade for at hÞre, at I er tilfredse med både jeres smukke TT20 brÊndeovn og vores service. Det betyder meget for os at levere både kvalitetsprodukter og en god oplevelse, så det glÊder os, at vi har levet op til jeres forventninger.

Vi håber, at I får masser af hyggelige stunder omkring jeres nye brÊndeovn i sommerhuset. Hvis I nogensinde har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er I altid velkomne til at kontakte os.

Endnu en gang tak for de fine anbefalinger og glÊdelig jul :-)

De bedste hilsener,

Ny TT21RG

Har lige i dag installeret en TT21RH og må sige at den brÊnder fantastisk flot. Mage til rolige flammer skal man lede lÊnge efter.
SÃ¥ mine varmeste anbefalinger herfra.

2024幎2月7日

Hej Jes Steen,

Vi takker for dine varmeste anbefalinger og Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med din TT21RH. Hav en dejlig dag.

Fantastisk service!

Min yderste rude revnede pludselig pÃ¥ min 1,5 Ã¥r gamle termatech tt23rg. Jeg skrev til termatech omkring det og de sendte en ny rude, vejledning i hvordan den skiftes,nogle dimser og en flaske ruderens. Uden noget brok 😀 Fantastisk service ! Det bliver vist en termatech igen hvis jeg engang fÃ¥r brug for ny brÊndeovn

2024幎2月1日

Hej Kalle,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Godt du fik skiftet sideglasset og nu kan nyde synet af flammerne igen. Fortsat god fornÞjelse med din TermaTech TT23RG brÊndeovn.

TermaTech A/S

Kan varmt anbefale TermaTech, deres service er helt i top.

Vi har kÞbt en TermaTech TT23RG, og den er vi så glade for, en super pejs:-) vi havde et par spÞrgsmål til fyringen i den og henvendte os til TermaTech, og de gav en Super feedback:-) Kan varmt anbefale TermaTech.

2024幎1月18日

Hej Ulrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og godt vi kunne hjÊlpe dig. Fortsat god fornÞjelse med brÊndeovnen og rigtig god weekend.

TermaTech A/S

Der er ikke ordentligt trÊk i denne

Der er ikke ordentligt trÊk i denne ovn, og der kommer rÞg ud i stuen når man åbner den. Vi bruger briketter og knastÞrt optÊndingsbrÊnde.

2022幎12月26日

Hej Thomas,

Vi vil gerne lige tage en snak med dig omkring din anmeldelse.

Vi har lige anmodet dig om dine kontaktoplysninger. Du er også velkommen til at kontakte os pr. tlf. 87420035 eller mail info@termatech.com.

Vi ser frem til at hÞre fra dig.

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse. Der kan vÊre flere årsager til dit problem, så vi vil meget gerne hÞre noget mere. Send derfor gerne en mail til SÞren Toft på st@termatech.com så vi kan hjÊlpe dig videre.
Hvis du kan sende billeder af ovn, installation og skorsten kan vi nemmere hjÊlpe.

Den lugter ved brugt

Jeg synes ikke det er så godt, som de skriver .
Det er rigtigt, en langsomt brÊnder,
Mine erfaringer, hvis du åbner lågen under forbrÊnding, lugter der af brÊnde rÞg, og lågen er holdt forsigtigt.
Den skal ha skorsten som minder om Roskilde forbrÊnding.
Jeg synes at rÞgvender plader afstand til top af brÊndeovnen, på kun en stribe på kun C. 14 m.m. begrÊnser ovnen lige lovligt meget, selvfÞlgelig kan jo bare forhÞjede skorsten, når en MorsÞ 1124 kan, og en gammel salamandra kan. så burde der ikke vÊre så en stor forskel.
MVH Henrik

2022幎9月4日

Hej Henrik,

Tak for en god snak og godt, at hÞre du nu er bekendt med at genfyring kun skal ske, når trÊet er brÊndt til glÞder.

Med hensyn til vores snak om skorstenen.
Her kan vi oplyse, at nye brÊndeovne er designet til at sende mere varme ud i rummet, hvilket stiller stÞrre krav til skorstenen. Skorsten er brÊndeovnens motor og hvis trÊkket i skorsten ikke er optimalt, brÊnder ovnen ikke korrekt.

Det handler om at lÊre og fÃ¥ erfaring med den nye ovn, hvilket du har nu fÃ¥et. Dejligt, at hÞre dit brÊndeforbruget er faldet hvilket bekrÊfter, at brÊndet udnyttes bedre og mere varme sendes ud i rummet 😊

Vi Þnsker dig fortsat god fornÞjelse med brÊndeovnen og en glÊdelig jul.

Fantastisk god kundeservice

I forbindelse med kÞb af et sommerhus fremgår det af tilstandsrapporten, at der mangler et isoleringsbånd (dampspÊrre) ved brÊndeovnens skorsten.
På internettet kan man lÊse, at mange brugere er lidt forvirret over dette isoleringsbånd, der vist nok er en forholdsvis "ny opfindelse".

Jeg kontaktede via mail Termatech i går aftes og i dag fik jeg svar, at man naturligvis havde det jeg skulle bruge og at man ville sende mig et silikonebånd med posten.

Det kalder jeg god og hurtig kundeservice.

Min varmeste anbefaling.

2015幎8月6日