Kids collective レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

We gingen in maart langs in de winkel. Kids collective heeft echt een heel mooie en stoere collectie, super leuke spullen maar jammer dat de vrouw zo onvriendelijk was. Ze was totaal niet kindvriendel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elke keer als ik hier bestel, voelt het alsof ik mijn kinderen iets bijzonders geef. Ze hebben zulke mooie merken van Bobo Choses tot American Vintage. De pakketjes komen altijd netjes en warm ver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfect service and after sale service is always very quick to reply and refund is easy and quick ! I strongly advise to shop on this website and / or visit this amazing local clothing store in Antwer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super fijne ervaring, zowel met hulp in de winkel als het vlotte verloop van online bestellen met afhaling ter plekke! Mijn zoontje gaat ook heel graag mee naar de winkel. We kunnen rustig rondkijk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店
  3. 子䟛の店
  4. 子䟛向けのおもちゃ屋
  5. 児童曞店

圓該䌁業による蚘述

Kids collective biedt een ruime keuze aan kinderkleding, speelgoed & decoratie. Van geboorte t/m 12 jaar. Inclusief persoonlijke begeleiding en inspiratie!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Super service

Super service - online shoppen voor kinderen is niet altijd even gemakkelijk om de maten juist in te schatten. Hygge had na mijn bestelling zelf nog contact opgenomen dat sommige stuks uit mijn bestelling wat ruimer uitvielen dan de andere en bood ook alternatieven wat een betere match zou zijn
 ZALIG!

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

Al vaak geweest en prima geholpen

Al vaak geweest en prima geholpen. Afgelopen zaterdag geweest 4/10 en zeer teleurstellende ervaring, jammer mooie winkel met mooi assortiment. Ongeïnteresseerde mevrouw aan de kassa, jammer.

2025幎10月4日
自発的なレビュヌ
Kids collective ロゎ

Kids collective からの回答

Hi Astrid, Dankjewel voor je feedback en je eerdere bezoeken! Jammer dat je ervaring op 4/10 minder fijn was, dat was echt niet de bedoeling. Het was Dag van de Klant en behoorlijk druk, soms lijk ik daardoor wat afwezig. Mijn excuses daarvoor! 💛

5぀星のうち2の評䟡

Geleverde stemde niet overeen met

Geleverde stemde niet overeen met bestelling

Na 2 keer telefoneren wel 4 euro terugbetaald

Maar zonder cadeau naar verjaardagsfeest

2025幎7月2日
Kids collective ロゎ

Kids collective からの回答

Hey Lieve, wij hebben inderdaad een foutief handdoekje opgestuurd naar jou, waarvoor nogmaals onze excuses. Aangezien het om een sale artikel ging, en wij geen andere op voorraad hadden, heb ik voorgesteld om het op onze kosten terug te sturen of een extra 20% korting bovenop jouw 50% korting te geven. Indien het juiste handdoekje terecht kwam, zou ik die ook nog opsturen naar jou. Door de solden was het heel druk in de winkel waardoor we het de eerste keer niet direct konden afhandelen aan de telefoon. We moesten nog de voorraad checken en jouw order bekijken. Dat gaat soms moeilijk als er klanten aan het afrekenen zijn aan de kassa. Wel spijtig dat je hierdoor zonder kado naar het feestje moest ! Nogmaals excuses ,... wij doen ons best om dit te voorkomen in de toekomst!
Lieve groet Hyggekids

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス