Het werkt top en zelfs korting gekregen op een cadeau bon, dit veraste mij heel erg. Het is ook heel fijn dat je niet naar de winkel hoeft maar gewoon meteen de code voor de korting bij het gekozen p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik haal hier al jaren mijn fifa/fc punten. Altijd snel, overzichtelijk en duidelijke site. Ik kan iedereen deze site aanraden!
Goede kortingcodes, snel betalen en geen gedoe, je krijgt ook supersnel de code van de cadeaukaart. Concluderend is jet gebruiken van deze site top!
De website ik wil tegoed is een hele betrouwbare website waar je snel je online gehaalde codes krijgt en nog punten spaart voor korting. Elke keer als ik een code hier koop, ervaar ik nooit problemen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij verkopen giftcards. Binnen 30 seconden op je scherm. Dit wil je. Scoor jouw favoriete giftcard met korting op Ikwiltegoed.nl! Bij iedere bestelling spaar je voor korting door de tegoedpunten die je ontvangt!
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meteen kreeg ik de code op mijn scherm
Meteen kreeg ik de code op mijn scherm, ook kreeg ik hem direct in via de mail. Goede service en alles is makkelijk te vinden!!!
Perfect.
Duidelijke website, erg veel keuze, alles duidelijk aangegeven en je krijgt gewoon wat je hebt besteld. Geen lange wachttijd.
Goede Site
Goed uitgelegd, goed neergezet, goede klantenservice. Alles eigenlijk gewoon goed! En de code(âs) gelijk ontvangen!!
Deze website is echt heel erg fijn danâŠ
Deze website is echt heel erg fijn dan hoef ik namelijk niet naar de winkel om een giftcard te kopen.
Is gewoon een W website
Goedgoedgoed
Ik heb meerdere keren giftkaarten enâŠ
Ik heb meerdere keren giftkaarten en xbox gamepasses gehaald en nog nooit is er iets mis gegaan. Alles is soepel en snel. Direct, daar hou ik van! En nog een verificatie email? Kan toch niet beter!
Jullie zijn behulpzaam vriendelijk enâŠ
Jullie zijn behulpzaam vriendelijk en lot met uitbetalen.
Erg goed!
Snel, niet te veel informatie nodig, Geen andere kosten, betrouwelijk en overzichtelijk.
Korting, goede ervaring
Ik koop hier altijd xbox gifcards en het gaat altijd soepeltjes, nooit problemen gehad en als je inlogt krijg je ook nog een punten bij elke aankoop die je daarna kan inleveren bij je volgende aankoopt, super chill. Voor mij is dit de nummer 1 giftcard shop.
Want ik heb mijn bundel s beltegoedâŠ
Want ik heb mijn bundel s beltegoed direct gekrjgen.En het service is top.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ