Het werkt top en zelfs korting gekregen op een cadeau bon, dit veraste mij heel erg. Het is ook heel fijn dat je niet naar de winkel hoeft maar gewoon meteen de code voor de korting bij het gekozen p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik haal hier al jaren mijn fifa/fc punten. Altijd snel, overzichtelijk en duidelijke site. Ik kan iedereen deze site aanraden!
Goede kortingcodes, snel betalen en geen gedoe, je krijgt ook supersnel de code van de cadeaukaart. Concluderend is jet gebruiken van deze site top!
De website ik wil tegoed is een hele betrouwbare website waar je snel je online gehaalde codes krijgt en nog punten spaart voor korting. Elke keer als ik een code hier koop, ervaar ik nooit problemen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij verkopen giftcards. Binnen 30 seconden op je scherm. Dit wil je. Scoor jouw favoriete giftcard met korting op Ikwiltegoed.nl! Bij iedere bestelling spaar je voor korting door de tegoedpunten die je ontvangt!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ÐПлÑÑе 7 Ð»ÐµÑ Ð¿ÐŸÐ¿ÐŸÐ»ÐœÑÑ ÑÑÐµÑ ÐºÐ°Ð¶ÐŽÑй ЌеÑÑÑâŠ
ÐПлÑÑе 7 Ð»ÐµÑ Ð¿ÐŸÐ¿ÐŸÐ»ÐœÑÑ ÑÑÐµÑ ÐºÐ°Ð¶ÐŽÑй ЌеÑÑÑ Ñ Ð²Ð°Ñ ! ÐПвПлÑМа ПпеÑаÑПÑПЌ
Het is een handige site om tegoed teâŠ
Het is een handige site om tegoed te kopen. Ook spaar je door tegoed te kopen, punten. Die punten kan je weer gebruiken voor korting. Heel handig dus.
Lekker simpel en snel geregeld
Lekker simpel en snel geregeld. Ideaal als je even snel iets online wilt halen. De tegoedcode staat vrijwel direct in je mail. Echt top!
Helemaal top gelijk de code gekregen
Het is echt top je betaald en je krijgt
Het is echt top je betaald en je krijgt binnen enkle minuten je code binnen. Beter kan niet
Beste website voor giftcards
Het heeft een goeie service en je kan makkelijk betalen. En je krijgt vaak korting. Daarom geef ik de website 5 sterren
Ik vind het een hele fijne manier vanâŠ
Ik vind het een hele fijne manier van cadeaukaarten kopen.
Ik vind het een hele fijne website
Ik vind het een hele fijne website want je kan makkelijk dingen kopen en het is heel betrouwbaar. Het is ook heel makkelijk met betalen.
Overzichtelijk en klantvriendelijk
De website is duidelijk en overzichtelijk. Ook is het makkelijk en snel om een account aan te maken en is het makkelijk om producten te kopen. Je krijgt netjes bevestiging van je aankopen en als je contact zou moeten zoeken staat dat overal duidelijk aangegeven.
De service is snel
De service is snel. En als je contact opneemt wordt je goed geholpen. Prima site
Punten kwijt zonder aankoop
Ik wou me punten gebruiken maar deed dat bij verkeerde bestelling dus drukte hem gewoon weg en was daarna al me punten kwijt zonder ze daadwerkelijk gebruikt te hebben.

Ikwiltegoed.nl ããã®åç
zeer positief!
Top site, direct de code gekregen en een puntenspaar systeem voor korting! Hier ga ik voortaan al mijn giftcards halen!
Aankoop psn gift card
Ik ben nu zoân 3 jaar vaste klant van Ikwiltegoed, ik bestel hier altijd mijn gift cards door de snelle levering in mijn inbox. Het koopproces loopt erg soepel en is goed doorloopbaar. Hiernaast spaar je voor korting op volgende bestellingen, wat alleen maar meer voordeel is. Doordat het bedrijf van de Bankzitters is had ik er nooit twijfel bij vanaf het eerste moment.
Haal nu al jarenlang bij ikwiltegoed enâŠ
Haal nu al jarenlang bij ikwiltegoed en altijd top op tijd niks meer aan doen.
Duidelijke site en kreeg de codeâŠ
Duidelijke site en kreeg de code direct, daarnaast is het sparen van punten ook een fijn concept voor mensen die regelmatig bestellen (ikzelf omdat ik regelmatig mijn ps plus moet verlengen omdat ik niet heel veel meer game)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ