Het werkt top en zelfs korting gekregen op een cadeau bon, dit veraste mij heel erg. Het is ook heel fijn dat je niet naar de winkel hoeft maar gewoon meteen de code voor de korting bij het gekozen p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik haal hier al jaren mijn fifa/fc punten. Altijd snel, overzichtelijk en duidelijke site. Ik kan iedereen deze site aanraden!
Goede kortingcodes, snel betalen en geen gedoe, je krijgt ook supersnel de code van de cadeaukaart. Concluderend is jet gebruiken van deze site top!
De website ik wil tegoed is een hele betrouwbare website waar je snel je online gehaalde codes krijgt en nog punten spaart voor korting. Elke keer als ik een code hier koop, ervaar ik nooit problemen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij verkopen giftcards. Binnen 30 seconden op je scherm. Dit wil je. Scoor jouw favoriete giftcard met korting op Ikwiltegoed.nl! Bij iedere bestelling spaar je voor korting door de tegoedpunten die je ontvangt!
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik heb de code niet ontvangen terwijlâŠ
Ik heb de code niet ontvangen terwijl meestal altijd de code gelijk binnen komt. Meermaals gestuurd met de klantenservice maar geen gehoord. Wordt er een beetje gek van.

Bestel voor 600⬠codes sinds 2 dagenâŠ
Bestel voor 600⬠codes sinds 2 dagen geleden. Tot nu toe nog niets, ik dring er bij u op aan om dit probleem nu op te lossen en uw klantenservice te vertellen dat u zeer actief moet zijn om klachten te beantwoorden

Ikwiltegoed.nl ããã®åç
normaal leveren ze de codes menteenâŠ
normaal leveren ze de codes menteen maar nu kreeg ik geen codes en moet 1 a 2 dagen wachten voor een antwoord terug kon ik net zo goed ergens anders me giftcard bestellen die wel de codes leveren

Perfecto mundo
Good best :-)
Xbox giftcard gekocht
Ik heb deze week een Xbox giftcard gekocht bij deze firma. Alles binnen een paar minuten gekregen via mijn emailadres. Dus helemaal prima
Niet bestellen
Wees zorgvuldig met bestellen want zoals anderen hier ookal zeggen reageren ze niet op klantenservice.
Geen code ontvangen
Heb een code besteld voor tegoed. Zou direct ontvangen moeten worden. Geld afgeschreven en geen code. Geen mail, niks. Mail gestuurd naar ikwiltegoed geen reactie nog. Slechte service en geld uitgegeven zonder iets ontvangen te hebbenâŠ
Bro ff geef me me fifa punten of meâŠ
Bro ff geef me me fifa punten of me geld of ben je oplichter ik kijk jullie videoâs dus dacht dit is wel eerlijk krijg ik niks
2 bonnen gekocht gisteren en nog niksâŠ
2 bonnen gekocht gisteren en nog niks ontvangen!!! Geen enkele reactie op email. Ik ben zwaar teleurgesteld en dit is ook zeker de laatste keer dat ik op deze site iets koop.
8-8-2025 giftcard gekocht maar tot opâŠ
8-8-2025 giftcard gekocht maar tot op heden niets gekregen.
Email gestuurd, geen reactie.
Dit was de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.
50 euro betaald voor paysafecode enâŠ
50 euro betaald voor paysafecode en niks ontvangen " code wordt opgehaald" , wacht al sinds woensdagavond op de code. Klantenservice heeft alleen een mail waar ze niet op reageren, geen livechat of telefoonnummer. Je zou zeggen als de bankzitters achter dit bedrijf zitten je wel wat meer mag verwachten, zeker gezien de hoeveelheid personeel daar
Be careful!!!!
They sent me an email through a fake link that I need to secure my hotel reservation, only to be directed on their "support agent" account, stealing â¬200 from me
misleiding
Flinke misleiding, ik bestel twee pcs kaarten van 100 per stuk, omdat ik het geld toen echt nodig had op creditcard om hotel te boeken. die gasten beloven op hun site direct geleverd, vervolgens na betalen krijg ik de melding dat de codes gecontroleerd moeten worden. Ok.. duurt dat nou een halfuurtje dan denk je van prima, misschien ivm fraude controle ofzo. Maar het is inmiddels middernacht, en ik heb nog niks gehoord. vermijd deze site als je snel codes wil, ze zullen vast de codes nog gaan sturen maar deze gasten leveren helemaal niet direct. misleiding dus.
zijn dit oplichters???
zijn dit oplichters???
Ik heb vanmiddag besteld, krijg de melding: Jouw bestelling wordt handmatig gecheckt, even geduld!
Terwijl ze zeggen dat bestellingen direct worden geleverd!!
Je betaald, en weg zijn ze!!
Ze laten niks weten, heb al mail gestuurd. niks gehoord, ben echt woest!
indien ik geen code ontvang voor vrijdag zal ik helaas tot aangifte moeten overgaan tegen ikwiltegoed.nl
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ