Ikwiltegoed.nl レビュヌ

9,522
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het werkt top en zelfs korting gekregen op een cadeau bon, dit veraste mij heel erg. Het is ook heel fijn dat je niet naar de winkel hoeft maar gewoon meteen de code voor de korting bij het gekozen p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik haal hier al jaren mijn fifa/fc punten. Altijd snel, overzichtelijk en duidelijke site. Ik kan iedereen deze site aanraden!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kortingcodes, snel betalen en geen gedoe, je krijgt ook supersnel de code van de cadeaukaart. Concluderend is jet gebruiken van deze site top!

5぀星のうち5の評䟡

De website ik wil tegoed is een hele betrouwbare website waar je snel je online gehaalde codes krijgt en nog punten spaart voor korting. Elke keer als ik een code hier koop, ervaar ik nooit problemen... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Wij verkopen giftcards. Binnen 30 seconden op je scherm. Dit wil je. Scoor jouw favoriete giftcard met korting op Ikwiltegoed.nl! Bij iedere bestelling spaar je voor korting door de tegoedpunten die je ontvangt!

連絡先

(9,522)

過去12か月のレビュヌ数: 175ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb een tegoedcode gekocht deze doet

Ik heb een tegoedcode gekocht deze doet het helaas niet.
Ik heb tot 3 keer toe contact met ze gezocht maar doodse stilte van hun kant.
Dus en geen code en geen geld terug.
Waardeloos bedrijf!
Dit was mijn review voordat ze met een goeie oplossing kwamen dus alsnog een net bedrijf die wel met oplossingen komt!

2026幎4月12日

Beste klant,

Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We zien dat het probleem inmiddels is opgelost, maar voor verdere vragen kan je een mail sturen naar support@ikwiltegoed.nl.

5぀星のうち1の評䟡

Geen enkele reactie van dit bedrijf

Ondanks diverse verzoeken via de email, geen enkele reactie ontvangen. Geen bezoekadres, geen telefoonnummer waar dit bedrijf op te bereiken is. In mijn beleving waardeloze service en raad daarom aan geen zaken met IWTG te doen.

2026幎4月13日

Beste,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze service. Wij willen dit graag voor u oplossen. Neem alstublieft contact op met ons supportteam via support@ikwiltegoed.nl. We staan klaar om u te helpen en een passende oplossing te vinden.

5぀星のうち1の評䟡

Echt een waardeloze ervaring met deze website.

Echt een waardeloze ervaring met deze website.

Ik heb een Lycamobile bundel gekocht, betaald en vervolgens krijg ik een code die zogenaamd al gebruikt is. Vervolgens moet ik zelf achter alles aan: mails sturen, bewijs opsturen
 en dan wordt er gewoon niet meer gereageerd.

Klantenservice reageert traag of helemaal niet en mijn probleem wordt totaal niet opgelost. Ondertussen ben ik gewoon mijn geld kwijt en zit ik nog steeds zonder werkende bundel.

Dit is echt onacceptabel. Ik raad iedereen af om hier iets te kopen. Slechte service, slechte communicatie en geen oplossing.

Zeer ontevreden.

2026幎4月2日

Beste klant,

Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou u een mail willen sturen naar support@ikwiltegoed.nl? Dan lossen we dit zo snel mogelijk samen op!

フラグに぀いおのプロセスに埓っお、Trustpilot がレビュヌを評䟡䞭です。

Fraudegevoelig product

Ik ben via een frauduleus betaalverzoek slachtoffer geworden van een situatie waarbij het betaalde bedrag terechtkwam bij Ik Wil Tegoed via de aankoop van digitale tegoedcodes.

Wat mij als consument vooral is tegengevallen, is de manier waarop hiermee is omgegaan:
• tegoedcodes worden direct en onomkeerbaar uitgegeven;
• er vindt geen verificatie plaats van de betaler;
• bij een duidelijke fraudemelding is er geen mogelijkheid tot blokkade, herstel of coulance.

Ik heb zelf geen codes ontvangen en geen product kunnen gebruiken. Desondanks werd iedere verantwoordelijkheid afgewezen, met als reden dat aan een derde was geleverd.

Naar mijn ervaring is dit een fraudegevoelig product zonder vangnet voor consumenten. Ik heb deze ervaring daarom ook gemeld bij de bevoegde toezichthouder, zodat kan worden beoordeeld of deze werkwijze voldoende bescherming biedt aan consumenten.

Voor mij voelde dit niet als een veilige of zorgvuldige klantervaring.

2026幎1月23日

Oplichting

Oplichting. Email ontvangen achterstallige betaling cjib, en zo stom geweest geld over te maken. Het geld wordt over geschreven naar rekening van ikwiltegoed.nl dit lijkt mij niet te vervalsen en ik mag aannemen dat ikwiltegoed.nl aangifte zou doen als zij daadwerkelijk ook slachtoffer waaren. Dit zaakje stinkt behoorlijk en juridische stappen volgen

2026幎2月13日

Beste,

Wij hebben geen enkele betrokkenheid bij CJIB-betalingen of verkeersboetes en versturen hierover geen e-mails.

Op basis van de informatie in uw review kunnen wij niet vaststellen of er sprake is van een transactie via onze webshop.

Indien u meent slachtoffer te zijn van fraude, adviseren wij u om direct contact op te nemen met uw bank en aangifte te doen.

Zou u ons de exacte transactiedetails (datum, bedrag en betaalmethode) willen sturen via support@ikwiltegoed.nl, zodat wij dit kunnen onderzoeken?

FRAUDE

Vanmorgen trof ik in mijn inbox een e-mail van deze organisatie met daarin een betaallink via iDEAL. Zonder dit voldoende te verifiëren heb ik het genoemde bedrag te goeder trouw overgemaakt.
Na controle van mijn administratie is gebleken dat ik geen aankoop bij uw organisatie heb gedaan. Desondanks is het bedrag wel van mijn rekening afgeschreven en door u ontvangen?

Ik verzoek u vriendelijk doch dringend om het betreffende bedrag zo spoedig mogelijk terug te storten op mijn rekening.

2026幎2月12日

Beste,

Wij versturen geen losse betaalverzoeken per e-mail. Betalingen verlopen uitsluitend via onze officiële webshop. Het door u beschreven bericht is daarom niet door onze organisatie verzonden.

Indien u via een externe link heeft betaald, is er mogelijk sprake van phishing of misbruik van onze bedrijfsnaam. Dat is uiteraard vervelend om te horen.

Wij adviseren u om dit direct bij uw bank te melden, zodat zij de betaling kunnen onderzoeken. Indien u ons de transactiedetails (datum, bedrag en betaalmethode) verstrekt via support@ikwiltegoed.nl, controleren wij graag of en op welke wijze de betaling via ons systeem is verwerkt.

Oplichters 3de x gister nacht besteld

Oplichters 3de x gister nacht besteld rond 01.00 100 Cashblib nier geleverd extra controle vieze vuile oplichter is al 3de x in 2 weken tijd nu moet ik dus wachten tot Maandag omdat ze niet bereikbaar pas op ga naar een andere site vermijd deze oplichters je moet 4 dagen wachten op je bon en niemand te bereiken is voor mij de laatste keer heb een account bij ze meer als 50x besteld echter na deze grap nooit meer !!!!
BESTEL ELDERS 70% VAN DE BESTELLINGEN KRIJG JE PAS PAAR DAGEN LATER LET ER OP

2026幎1月2日

Beste klant,

Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over onze service. Bepaalde bestellingen kunnen in sommige gevallen een extra controle krijgen om fraude en misbruik te voorkomen. Zodra de controle is afgerond, wordt de bestelling verder verwerkt of geannuleerd. Helaas waren wij in dit weekend minder bereikbaar, waardoor je maandag pas reactie hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor. Het bedrag is inmiddels teruggestort.

Voor verdere vragen kan je een mail sturen naar support@ikwiltegoed.nl.

Opgelicht / Fraude

Op 29 december 2025 18:22 uur is zonder onze toestemming €200,- afgeschreven door IWTG B.V. Wij verzoeken jullie dit bedrag per direct terug te storten.

Daarnaast wijzen wij erop dat er meerdere vergelijkbare klachten over jullie organisatie te vinden zijn op Trustpilot.

Bij uitblijven van terugbetaling zullen wij verdere stappen ondernemen.

2025幎12月29日

Beste,

Vervelend om te horen dat u een betaling ziet die u niet herkent. Wij kunnen geen bedragen van een bankrekening afschrijven zonder dat er een bestelling is geplaatst. Zou u ons hierover een mail willen sturen naar support@ikwiltegoed.nl? Dan kunnen wij dit voor u onderzoeken.

Ongeldige cadeaukaart.

Verleden jaar een Thermen cadeaukaart gekregen. Kaart is verkocht door: ikwiltegoed.nl Onlangs getracht deze te verzilveren bij Thermen Maastricht. Daar bleek dat de op de kaart staande inwisselcode bij Thermen niet bekend is. Ondankt meerdere verzoeken per mail wordt er door ikwiltegoed nl niet gereageerd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

2025幎12月16日

Beste klant,

Helaas kunnen wij geen contactverzoek van jou vinden. Zou jij een mail willen sturen naar support@ikwiltegoed.nl? We zien ook dat je bij Thermen Maastricht de code probeert in te voeren, helaas is dit inderdaad niet mogelijk. Zoals bij het product vermeld staat, kan je de code alleen via de site van Thermen Resorts jouw code inwisselen. Hier kan je dan voor jouw gewenste resort kiezen :). Hopelijk helpt dit en we horen graag van je!

5぀星のうち5の評䟡

Ik had perongeluk een xbox kaart

Ik had perongeluk een xbox kaart gekocht ipv een playstation kaart. Na een mailtje te sturen kreeg ik na een dag al bericht dat het geregeld zou worden, zou even duren door Microsoft. Vandaag bericht dat het teruggestort is, serieus goede service. Dank heren

2025幎12月25日
5぀星のうち2の評䟡

Code was al ingewisseld

code van 50 euro gekocht die al ingewisseld blijkt te zijn. Heb hem binnen 10 seconde proberen te activeren maar toch werkt ie niet.
2 eerdere aankopen gingen wel goed.
Na email contact een paar uur later wel een nieuwe werkende code gekregen

2025幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

opgelicht via betaling naar deze onderneming

opgelicht via een marktplaats aankoop met betaling naar de Rabobank rekeningaccount van deze onderneming. na een ideal betaling aan deze onderneming geen product ontvangen. hiervan per mail en fb melding gemaakt om vervolgens na 2 dagen reactie te krijgen dat 'de code' al gebruikt is. vormen op deze manier een tussenspil voor internetcriminaliteit en spelen oplichters hiermee in de hand....uiteraard meteen aangifte bij politie en melding bij marktplaats. Verzocht via mijn Rabo private banking de betaling te storneren. Echter loopt het vast bij de betaling naar de begunstigde -in dit geval “ikwiltegoed.nl” - welke melden niet kunnen of willen meewerken aan het doorgeven van de data van de oplichter in kwestie. Daarmee stagneert ook elke verdere ontwikkeling in het opsporen van de internetcriminelen

Dubieus of onprofessioneel
?!

2025幎12月9日

Bedankt voor uw review.

Vervelend dat u slachtoffer bent geworden van oplichting via een betaallink die naar onze website verwees. Wij willen benadrukken dat wij als bedrijf absoluut niets te maken hebben met deze vorm van fraude.

Wij raden u aan om dit incident te melden bij zowel Marktplaats als uw bank, en om eventuele verdere stappen te ondernemen, zoals het doen van aangifte bij de politie. Wij willen u ook adviseren om in de toekomst voorzichtig te zijn met het accepteren van betaalverzoeken van onbekende partijen.

Tevens hebben wij u via e-mail ook geadviseerd om aangifte te doen bij de politie en aangegeven dat wij alleen met hen alle informatie mogen delen. Wij willen dus zeker meewerken aan het doorgeven van data, zodat de oplichter opgespoord kan worden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。