レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij waren aangenaam verrast door de pro-actieve aanpak van Immopoint – Jan Vandaele. Mogelijke “valkuilen” werden snel onderscheiden en de oplossing meteen voorgesteld of geboden. Correcte organisat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met K... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産コンサルタント
  2. 財産鑑定士
  3. 䞍動産管理者
  4. 䞍動産業
  5. 䞍動産業者
  6. 䞍動産フェア

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Kurt Scheers

Na een mislukte poging om zelf een verkoop te doen, ging ik in zee met Kurt Scheers - mij extern aanbevolen - van Immo Point. Binnen de 3 weken waren er voldoende kopers én was het pand al verkocht aan (betere) voorwaarden en prijs waar ik akkoord mee ging. Professioneel en hartelijk. Het contact met Kurt was ook steeds goed en aangenaam. Aan te raden. Jef Staes

2021幎3月19日

jullie zijn super

jullie zijn super ! Top team!!!
Eerlijk en respectvol
Alles tot in de puntjes in orde.
Mijn huis was op een paar dagen verkocht

groetjes Kelly

2021幎3月13日

Beste Kelly
Bedankt voor de positieve review en feedback! Klantentevredenheid daar doen we het voor en het is erg fijn te lezen dat je dat ook zo ervaren hebt!
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen ontmoeten in ons kantoor.
Heel fijn weekend!

5぀星のうち5の評䟡

Alle medewerkers en ook dhr en Mevr

Alle medewerkers en ook dhr en Mevr. Missotten doen hun uiterste best, om n verkoop tot stand te brengen

Geachte heer en mevrouw Hommel
Bedankt voor uw review en positieve feedback! Het altijd fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden.
Erg fijn weekend verder!

Uitstekend begeleid en geholpen

Uitstekend begeleid en geholpen. Zeer professioneel.
Om aan te bevelen.

Beste Zeljko
Bedankt voor uw review en positieve feedback! Klantentevredenheid is erg belangrijk voor ons en het is dan ook fijn te lezen dat onze service als zeer professioneel ervaren wordt!
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn bij uw vastgoedvragen.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vriendelijk en correct verder

Zeer vriendelijk en correct verder geholpen met de verkoop van mijn huis.

Beste Kurt
Bedankt voor uw positieve review en feedback! Heel fijn te lezen dat u tevreden bent van onze service.
Wij wensen u alvast een erg fijn weekend toe en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn bij uw vastgoedvragen.

alles was ok

alles was ok zoals verwacht

Beste François
Erg fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden.
We hopen u zeker opnieuw van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige vastgoedvragen!
Met vriendelijke groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Alles goed en snel verlopen

Alles goed en snel verlopen. Bedankt.

Beste Anny
Bedankt voor uw positieve review! Klantentevredenheid is onze topprioriteit en het is erg leuk te lezen dat dit ook zo ervaren wordt!
Met vriendelijke groeten,

5぀星のうち5の評䟡

Helaas kan ik maar 5 sterren geven...

Helaas kan ik maar 5 sterren geven want deze makelaar verdient een dikke 10. Zeer professionele aanpak vanaf het pandbezoek tot de afhandeling. Eerlijk & correct. Geen bla bla zoals vele anderen doen door kopers tegen elkaar uit te spelen. Zo moesten er meer zijn 👌🏻
Thierry, topverkoper!

Beste Geert
Wat een geweldige review en feedback! Superbedankt voor de mooie woorden! Ik geef deze met plezier door aan Thierry.
Wij hopen u zeker opnieuw te mogen ontmoeten in ons kantoor!

Kurt Scheers levert top service

Kurt Scheers heeft mijn appartement verkocht en was zeer tevreden over het hele proces. Altijd bereikbaar, goede opvolging, alles tot in de puntjes geregeld en voorbereid. Als je iets wil kopen of verkopen, zoek niet verder, dit is de juiste partij om je te helpen.

Beste Evi
Bedankt voor uw review en positieve feedback! Het is altijd fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Ik geef deze zeker door aan Kurt!
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen ontvangen in 1 van onze kantoren.

Bijzonder professionele aanpak

Bijzonder professionele aanpak, makelaar, Kristof Zierfuss, heeft enorme inspanningen geleverd om mijn huis goed te verkopen. Is daar ook in geslaagd!
Ik zou hem aan iedereen aanraden.

Beste Lieve
Superbedankt voor uw mooie woorden en positieve review! Tevreden klanten daar doen we het allemaal voor!
Wij blijven steeds ter beschikking voor al u toekomstige vastgoedvragen.

Vlotte omgang, duidelijke instructies

Vlotte omgang, duidelijke instructies. Ze nemen je het werk uit je handen. Snel geregeld en verwacht resultaat.

Beste Erik,
Bedankt voor uw positieve feedback en review! Heel fijn te lezen dat u tevreden bent van onze service.

5぀星のうち2の評䟡

Immopoint en zijn verkoper Mathias

Immopoint en zijn verkoper Mathias Vleugels hebben administratief alles afgehandeld .
De staat waarin het gekochte huis zich bevond verschilde wel ten opzichte van het koopbezoek .
Advies : Controleer voor wie je verkoopt .
Bvb : verkoop met surround installatie ( alle speakers waren van de muur afgehaald ) hoezo surround installatie ? Rookmelders waren van plafond afgehaald en batterijen er uit gehaald ...
Sleutel van bestaande brievenbus is zoek en de verkopers waren na check nog in bezit van huissleutel etc ...

Beste Adamo,
Bedankt voor uw review. Jammer te lezen dat u de overdracht van de woning zo heeft moeten ervaren. Zoals u terecht stelt, is het altijd aangewezen om kort voor het verlijden van de akte nogmaals samen met alle partijen de woning te bezoeken en te controleren.
Wij hopen alvast dat u ondertussen helemaal gesetteld bent in de nieuwe woning en wensen u hier een heel gelukkige tijd toe.

De verkopers van Immo Point hebben veel

De verkopers van Immo Point hebben veel moeite gedaan om ons pand zo vlug mogelijk te verkopen.
Daarbij altijd die vriendelijkheid en niets was te veel om alle vragen te beantwoorden.
Daarom de hoogste score en een aanrader voor iedereen !

Beste Paula
Bedankt voor uw positieve review en mooie woorden! Het is zo fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden door de klant! Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen ontmoeten in onze kantoren voor al uw vastgoedvragen of gewoon voor een lekkere kop koffie :-)
Fijn weekend alvast!

5぀星のうち4の評䟡

Bedankt om voor een snelle verkoop van

Bedankt om voor een snelle verkoop van ons appartement te zorgen. Onze dank gaat vooral naar Hilde en Lissa die een vriendelijke en professionele begeleiding gegeven hebben. We zullen het zeker en vast niet laten om jullie kantoor aan te raden.

2021幎3月5日

Geachte heer Verbruggen,
Beste Ludo
Bedankt voor uw positieve review! Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel en het is dan ook erg fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden.
Ik maak deze met veel plezier over naar Hilde en Lissa!
Fijn weekend!

Dankzij Hilde van Immo Point hebben wij

Dankzij Hilde van Immo Point hebben wij ons droomhuis gevonden. We hebben zeer professionele uitleg gekregen, al onze vragen zijn correct beantwoord, kortom: perfect! Daarom ook dat we de verkoop van ons huidig huis toevertrouwen aan het perfecte SUPER vriendelijke behulpzame geduldige team, Hilde en Lissa.

2021幎1月26日

Goedemorgen Regine,
Bedankt voor uw geweldige review. Ik heb deze met veel plezier bezorgd aan Hilde en het team van Immo Point Zuidrand!

5぀星のうち4の評䟡

Zeer fijne rondleiding

Bij deze wil ik vermelden dat wij, ik en mijn vriendin, een zeer goede rondleiding hebben gekregen van Hilde Verrelst. Ze heeft ons met enorme openheid en vriendelijkheid het huis laten zien samen met de nodige informatie die je erbij zou nodig hebben. 1 van de meest fijne rondleidingen die we tot hiertoe in onze zoektocht naar een huis al hebben gehad.

2020幎12月16日

Beste Olivier
Bedankt voor uw geweldige review! Ik heb deze met heel veel plezier bezorgd aan Hilde!

5぀星のうち1の評䟡

Weinig behulpzaam en flexibel - achteraf rechtgezet

Update - Immo Point heeft gebeld en we hebben een afspraak kunnen maken. Hartelijk dank!
Als koper ben je hier van geen tel. Je belt om een afspraak te maken. Er wordt je datum en uur opgelegd waarbij geen enkele flexibiliteit mogelijk is. Jammer voor de vele mensen die overdag werken en zich niet kunnen vrijmaken. Jullie zullen een andere makelaar moeten zoeken. De dame met wie we spraken was kortaf en weinig behulpzaam. Niet de juiste vrouw voor de job!

2020幎12月3日

Geachte mevrouw Eijzermans
Service en klantentevredenheid dragen we bij Immo Point hoog in het vaandel. We vinden het dan ook bijzonder jammer te moeten lezen dat u dat helemaal anders ervaren heeft. Deze dame werkt ondertussen niet meer voor Immo Point Vandaele. U zal nog door Immo Point Vandaele gecontacteerd worden om dit verder uit te klaren.
Wij danken u voor het signalement en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als klant!

Mooi werk

Beste Misha,
Ik wens je hiermee te bedanken voor de inspanningen, vriendelijkheid en correctheid waarmee je ons dossier voor de verkoop van onze grond in Edegem opgevolgd en tot een goed einde hebt gebracht.
Mooi werk.
We zullen het zeker niet nalaten over jou te spreken als we horen dat kennissen een eigendom willen kopen of verkopen.
Olivier

2020幎11月20日