レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij waren aangenaam verrast door de pro-actieve aanpak van Immopoint – Jan Vandaele. Mogelijke “valkuilen” werden snel onderscheiden en de oplossing meteen voorgesteld of geboden. Correcte organisat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met K... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産コンサルタント
  2. 財産鑑定士
  3. 䞍動産管理者
  4. 䞍動産業
  5. 䞍動産業者
  6. 䞍動産フェア

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Top kantoor!

Top!!! Ik was heel lang opzoek geweest naar n geschikte woning en uiteindelijk heb ik via dit kantoor kunnen vinden. Ze beantwoordden geduldig op elke vraag die ik stelde ik kreeg altijd goed informatie van hen! Zeer blij met mijn aankoop!!! Bedankt!!

2020幎10月19日

Beste,

Beste,
Omdat we eerder de verkoop van onze woning in handen van Immo Point hadden gelegd en dit zeer professioneel werd aangepakt. Hadden we besloten om dit opnieuw te doen voor de verkoop van een bouwperceel. Hoe kunnen we ontevreden zijn ???? De verkoop was na 2 dagen al in orde en we hebben de vraagprijs gekregen. Zeer goede ondersteuning op alle vlakken!!!
Als het goed is mag het ook gezegd worden ook al is dit op dag van vandaag niet evident meer.
Veel succes aan de koper!!

2020幎10月16日

Enorm tevreden!

Ik ben enorm tevreden over Immo Point. Vriendelijke, menselijke en geduldige begeleiding vanaf het eerste moment. We werden geholpen bij het plaatsen van een bod, en met eender welke vraag die nadien volgde. Heldere en gedetailleerde uitleg voor de ondertekening van de compromis. Ze hebben ons kunnen geruststellen tijdens dit spannend avontuur. Hun tijd en moeite wordt gewaardeerd.

2020幎10月14日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over de werking

Ik ben zeer tevreden over de werking van immo point.
Ze zijn behulpzaam, begrijpen je en doen helemaal niet moeilijk.
Contact is altijd heel goed gelopen, nooit moeilijkheden ondervonden alhoewel het langs onze kant eigenlijk lang heeft geduurt vooraleer we in orde waren bij de bank. Maar ze waren heel begripvol.

2020幎10月13日

Niet twijfelen!

Vlot, helder en open voor alle vragen. Bij de verkoop van ons huis hebben we gekozen voor Immopoint en geen seconde spijt gehad. De vraagprijs werd correct berekend (zelfs meer dan dat we zelf dachten!) en het huis op een korte termijn verkocht. Win-win voor iedereen. Ook de administratieve afhandeling was heel vlot, geen kopzorgen gehad. Ik kan het alleen maar aanraden!

2020幎10月13日

Een absolute aanrader

Een absolute aanrader! Zeer professionele en correcte aanpak door Immo point Zandhoven.

2020幎10月11日

Geachte heer Mertes,
Beste Sven,
Bedankt voor uw positieve review! Klantentevredenheid is onze topprioriteit! Het is dan ook erg fijn te lezen dat dit zo ervaren wordt!
We hopen u zeker opnieuw van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige vastgoedvragen!

Alles is verlopen zoals afgesproken

Alles is verlopen zoals afgesproken
Goede communicatie

2020幎10月2日

Immo Point からの回答

Bedankt voor uw positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Ik zou hen aan iedereen aanbevelen

Mijn vertrouwen in immokantoor was volledig weg maar dankzij Immopoint Schelle kan ik iedereen aanraden om met hen in zee te gaan om hun woning te verkopen. Vlot, correct, klantvriendelijk en staan steeds voor je klaar. Ik ben een zeer tevreden klant 😊

2020幎10月1日

Goedemorgen Brenda,
Met zo een review kan je niet anders dan blozen en glimlachen :-)
Bedankt voor de mooie woorden. Erg fijn te lezen dat onze inspanningen gewaardeerd worden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。