レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Clear whey protein citron - lika god som lemonad. Kaseinprotein choklad - levererar till och med när man har en förväntan att det ska vara gott som en dessert. Vassleprotein kaffe - en bättre sta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Som allergisk mot mjölkprotein är det svårt att hitta bra proteintillskott och därför blev jag superglad över den veganska chokladen och biffproteinet. Båda är verkligen toppen, -goda, fräscha... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

If you are looking for a great protein experience you need to try POW. Good quality, amazing taste, gorgeous and empowering women behind it all. Go for it 🫶! (My favorite is the lemon and coffee flav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bästa jag druckit! Besatt av deras clear whey citron, smakar som en god lemonad. Vanilj kasein smakar riktig Vanilj och inget konstgjort!

企業情報

1. スポーツ栄養食品店
  2. 飲料流通業者
  3. スポーツ グッズ卸業者
  4. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

POW – Protein för vanliga människor. Tillverkat i Sverige. Vi startade POW för att vi tröttnade på proteinpulver som smakade godisbutik – eller damm. Så vi gjorde det själva. POW Protein finns som vassle, kasein, clear whey, veganskt och biffprotein. Goda smaker, tryggt innehåll och inga konstigheter. För dig som vill få i dig mer protein – oavsett om målet är en starkare kropp, bättre återhämtning eller bara att hålla ihop vardagen. POW Kreatin är smaklöst, rent och beprövat. Inget krångel. Bara lite mer tryck där det behövs. Tydliga ingredienser. Ärlig kommunikation. Resultat före hype. Starkare. Punkt. /Jenny & Sofie POW AB 559550-7830

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastiska smaker

Fantastiska smaker. Har tidigare ätit Tyngre och Bulk men POW smakar mycket bättre. Kommer aldrig välja något annat 🥳.

2026年3月21日

POW AB からの回答

Wow, tack! Vi är så otroligt tacksamma att ni gillar våra smaker och väljer oss. TACK 🙏

Älskar Citronsmaken

Älskar Citronsmaken! Blandar sig så enkelt med.

2026年3月21日

Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Reliable

Reliable. Very good flavors. Smooth. Love it.

2026年3月3日

Thank you so much! 💪🍋🍫💛

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och riktigt gott

Snabb leverans och riktigt goda proteinpulver som inte är för söta. De första jag hittat som känns solklara i tex smoothie och gröt eftersom de inte ”tar över” all smak. Kommer köpa igen!

2026年3月18日

Wow, tack!
Kul att du gillar! Tack för att du tog dig tid att recensera 🫶

Proteinpulver med kaffesmak

Jag testade proteinpulver med kaffesmak, jättegod!

2026年3月6日

POW AB からの回答

Kaffet är Sofies favorit också. Vakna, skaka, kör liksom. Kul att du gillar!

Oj så gott! Rekommenderar starkt

Har testat citron cleary whey och - wow! Denna var SÅ god och fräsch. Jag är väldigt imponerad över produkten och Pow som helhet, känner redan att jag vill testa allt som de har och kommer ta fram! Kan verkligen rekommendera 🙋‍♀️💪

2026年3月2日

POW AB からの回答

Kul att höra. Tack! Ser fram emot att höra fler smaker du testar framöver. /Jenny & Sofie på POW

5つ星のうち5の評価

Hela familjen har smakat Citron och…

Hela familjen har smakat Citron och tycker den är JÄTTEGOD! Perfekt efter ett träningspass eller som mellanmål. Frisk och fräsch! Jag kan verkligen rekommendera den.

POW AB からの回答

Så fint att hela familjen gillar vår clear whey citron. Tack för att du rekommenderar den!

WOW för POW

Äntligen en riktigt god clear whey - som inte är för söt. 👏🏼 🍋 HURRA för POW som verkligen lyckats träffa smakerna

POW AB からの回答

Vi blir så glada att du gillar våra smaker, speciellt vår clear whey citron som är vår signatursmak! Laktosfri dessutom.

CITRON!!

CITRON!!! Bästa clear whey jag smakat. Fastnar inte i gommen som ALLA andra jag provat. Väldigt fräscht och inte alls sliskigt. Väldigt taggad på att testa de andra smakerna, en produkt jag 100% kommer köpa om. Rekommenderar starkt!!!

POW AB からの回答

Citronen är en favorit hos oss också!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。