Du finder bare ikke et bedre sted end Innercise.. Jeg kom der fÞrste gang i 2022, har prÞvet 10-15 andre steder i mellemtiden og jeg vender bare altid tilbage hertil. Saunaen er bygget fra bunden og d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vil du have varme, nÊrvÊr, fantastiske dufte , sÃ¥ skal du booke saunagus med Thomas Ernst Johnsen i Sydhavnen hver anden torsdag kl 16.15. Jeg har haft fornÞjelsen af kende Thomas fra han selv sad p... ãã£ãšèŠã
Den bedste oplevelse jeg til dato har prÞvet i mit liv! Vildt, grÊnseoverskridende men også komfortabelt at overkomme. Jeg kan kun anbefale andre at prÞve Saunagus og åndedrÊt hos Innercise!
Havde en magisk oplevelse i gÃ¥r med Martin som gusmester. Har prÞvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nÊrvÊrende og til stede. Han fÞrste os igennem 3 runder... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å°åå»çã»ã³ã¿ãŒ
- çæ³ãµãã³
- å¿çåŠè
- ãµãŠã
- ã¹ã ã¬ãŒãã³
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab. Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil. Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unÊgteligt hÊnger sammen. Vi tror på at fÞlelser er drivkraften i livet med åndedrÊttet som anker. Med bevidst og fokuseret åndedrÊtskontrol, gradvis eksponering til kulde og lÊren om et ubegrÊnset mindset, hÊver vi niveauet af menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for Þget risiko for stress og sygdom.
é£çµ¡å
BÃ¥dehavnsgade 12, 3 sal, 2450, KÞbenhavn SV., ãã³ããŒã¯
- support@innercise.dk
- innercise.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det var 1 gang for min datter og jeg ogâŠ
Det var 1 gang for min datter og jeg og det var Virkelig en mindevÊrdig oplevelse! Kombinationen af varme, rolig åndedrÊts guiding og det kolde isbad var en perfekt. Havde den fedeste fÞlelse i kroppen . Gusmester Jonathan var så rolig og sÞrgede for god stemningen. Vi kommer gerne igen . Tak for en fantastisk oplevelse
Jeg har prÞvet forskellige steder medâŠ
Jeg har prÞvet forskellige steder med saunagus, men ingen af dem var i nÊrheden af at vÊre lige så gode som hos Innercise! LÊkre faciliteter, hyggelig stemning, skÞnne isbade, dygtige gusmestre og virkelig fokus på dufte og den rolige stemning. IsÊr den ekstra varme saunagus hos Dennis er fantastisk!
Det bedste kursus til at skabe ro og optimere dit liv â en anbefaling af Innercises grundforlÞb
Jeg har for nyligt deltaget i Innercises grundforlÞb om åndedrÊt, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at det er det bedste kursus, jeg nogensinde har vÊret på. Fra starten fÞlte jeg mig tryg og godt guidet gennem forlÞbet, som har givet mig en dybere forståelse af mig selv og mine behov.
Kurset har ikke kun lÊrt mig at trÊkke vejret mere bevidst, men det har også haft en direkte og positiv effekt på min hverdag. Jeg oplever mindre stress, mere ro og et stÞrre overskud i hverdagen. ForlÞbet har virkelig hjulpet mig med at optimere både mit mentale og fysiske helbred, og jeg fÞler mig langt bedre rustet til at håndtere hverdagens udfordringer.
Jeg kan varmt anbefale Innercise til alle, der Þnsker at arbejde med sig selv, reducere stress og få et bedre helbred. Det er en investering i både krop og sind, som jeg ikke ville vÊre foruden. En kÊmpe anbefaling herfra!
Innercise kan for mig Êndre på smerteopfattelse
Jeg havde glÊde at blive introduceret til Innercise via et grundforlÞb tilrettelagt af Innercise (Jacob Bang) og 2 ambassadÞrer for Foreningen af Kroniske Smertepatienter (FAKS), hvor FAKS havde funded kurset til gavn for os kroniske smertepatienter, med mindre Þkonomisk råderum.
Jeg har levet et liv med fuld hammer på en akademisk karriere og i forskningsverdenen men måtte for en årrÊkke kaste håndklÊdet i ringen sfa kroniske autoimmune sygdomme og kroniske smerter, der havde fÞrt til ar i kroppen. Jeg er naturvidenskabligt uddannet og er af natur åben, nysgerrig og sÞgende, så jeg har trawlet igennem min del af alternative veje til at forbedre mit helbred; også i kraft af en bestyrelsespost i en stÞrre patientforening i en lÊngere årrÊkke.
Fx har jeg tidligere anvendt dybdeafspÊnding og aktivering af diaphragma men intet til dato har hjulpet mig så hurtigt og på magisk vis så meget som åndedrÊtstrÊning/isbade via Innercise-metoden. Indtil videre virker det livsÊndrende.
Jacob fortalte på grundforlÞbet så medrivende om, hvordan åndedrÊtstrÊning kan forbedre og vÊre livsÊndrende i menneskers liv. Jeg var lidt skeptisk i starten i forhold til om det ville kunne revolutionere bemÊrkelsesvÊrdigt i forhold til mit stationÊre ringe helbred og smerter. Men jeg måtte sande, at da jeg gav mig hen til metoden, så var det en livsforbedrende rejse, jeg begav mig ind på. Herefter tolkede jeg Jacobs entusiastiske anprisning af åndedrÊtstrÊning, som at han havde holdt håbet for mig, da jeg selv havde svÊrt ved at holde fast i håbet. På den måde var han en rigtig fin motivator og underviser.
Og med små skridt gik jeg i hverdagen igang med 5-10 min eller med lÊngere sessioner at praktisere fokus på mit åndedrÊt via de fantastiske guidede lydfiler og musik, der fulgte med kursus. Jeg forsÞgte med isterninger derhjemme eller badede i havet. Selv på de hårde dage med smerter eller lavt energiniveau huskede jeg Jacobs ord om at "åndedrÊt har vi altid ved hånden" og "hvem har ikke 5 minutter til at investere i sig selv" og fik praktiseret at få opbygget en rutine ved faktisk ikke at stille mig selv for hÞje krav, ikke lÊgge fokus på prÊstation men at få fokus på at opbygge en ny vane og tilgå mig selv på en venlig og medfÞlende måde. Det skyldtes Jacobs opmuntring til at tilpasse åndedrÊtspraksis individuelt fremfor udefrakommende forventningspres
Jacob var lydhÞr overfor mine og andre kursisters individuelle behov for at justere åndedrÊt, ligestillinger, åndedrÊtstyper og kuldeksponering så det passede til vores forskelligartede skavanker. Han kom kontinuerligt med nye forslag til lÞsninger, så vi alle fik mulighed for at kunne praktisere åndedrÊtstrÊningen og kuldeeksponering. Og vi lÊrte den gavnlige effekt af at sove med mundtape selvom jeg i starten ikke rigtig turde overskride den barriere.
Allerede ved 1. fÊlle guidedesession oplevede jeg at flyde med ind i det guidede åndedrÊt, så jeg fik et "high" ved den meditative tilstand der opnås ved at regulere på ilt og CO2 i blodet.
Jeg fÞlte mig for fÞrste gang smertefri i 30 år!!!!!
Vildt og magisk at min krop med dets mange års sygdom selv kunne nå til den tilstand og indenfor 30 min-1 time. Det var som at hacke sig til en genvej.
Jeg fÞlte mig bogstaveligt talt svÊvende frigjort af min krop.
Det er en såvel fysisk som stÊrk åndslig oplevelse, som har gentaget sig efterfÞlgende for mig. Den er svÊr og personlig at beskrive
Der opstår for mig en form for sanselig oplevelse hvor jeg umiddelbart efter de guidede sessioner fÞler mig glad, frigjort, håbefuld, idérig og får energi. Jeg fÞler mit sind bliver "genstartet og genopladet".
I starten havde jeg svÊrt ved at tolerere isbadet og mine kropslige reaktioner varierede stÊrkt efterfÞlgende men fordi der var så trygt et rum at sparre i med Jacob og ved erfaringsudveksling med andre kursister, så fandt jeg min vej til, hvordan jeg bedst tåler kulde eksponeringen, så jeg får en gavnlig effekt.
Via grundkursus fik vi adgang til en rÊkke indtalte åndedrÊtsessioner, så jeg kan vÊlge den, som jeg på dagen har brug for dvs om det er beroligelse af nervesystemet eller jeg skal booste det så jeg bedre kan håndtere at vÊre til stede i dagligdags situationer på trods af de kroniske smerter stadig er i mig, men langsomt er rykket til mentalt at vÊre et andet sted i min bevidsthed bl.a. fordi jeg ved åndedrÊningen kan give mig et pusterum og til tider smertefrit frirum.
Tusind tak til Innercise som indtil videre har vÊret med til at fÞre mit liv ind i en ny spirende håbefuld bane. Og tusind tak til andre kursister og ånden omkring Innercise for at vÊre så inspirerende, favnende, empatisk og imÞdekommende
Jeg håber mange efter mig vil kunne få tilsvarende oplevelser via Innercise, hvilket er grunden til jeg gerne vil dele det glade budskab
Min fÞrste gang
Virkelig en mindevÊrdig oplevelse! Kombinationen af varme, rolig åndedrÊts guiding og det kolde isbad var en perfekt måde at opnå mental fornyelse. Gusmester Jakob skabte et rum, hvor man virkelig kan koble af og genoplade. Jeg kommer som i helt sikkert igen.
Dejlige faciliter og skÞn oplevelse
Dejlige faciliter og skÞn oplevelse. Tak til Victor som var gusmester - kÊmpe anbefaling !
Fed oplevelse!
Fed oplevelse. Vi var pÃ¥ Ã
ndedrÊtstrÊning og isbad. Vildt hvad man kan, bare ved at trÊkke vejret bedre!
Skal bestemt tilbage.
Bedste oplevelse
Bedste oplevelse, og man fÞler sig velkommen så snart man trÊder ind af dÞren.
Dejligste mennesker der har stedet.
Fantastisk oplevelse med Innercise og Jacob.
Jeg har vÊret med i et kursusforlÞb arrangeret af FAKS samt Innercise. Det indebar en masse forskellige vejrtrÊkningssessioner efterfulgt af isbade til at slutte af på.
Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at deltage og lÊre om vejrtrÊkningens mange fordele. Alle de forskellige måder der findes at trÊkke vejret på og hvad de hver isÊr kan hjÊlpe en med i det daglige. Vi har for det meste haft Jacob som underviser/guide. Han skal have en kÊmpe ros for sit store engagement og oprigtige interesse i at lÊre os at kende. Der blev ligeledes lÞbende givet konstruktiv kritik, som Jacob har modtaget på den fineste måde og efterfÞlgende justeret, så forlÞbet passede prÊcist til os.
Jacob er desuden en dygtig formidler, som gÞr det nemmere at forstå og få det hele til at give mening for sig selv.
Generelt er alle de ansatte, som vi stÞtte på hos Innercise, virkelig imÞdekommende. Man fÞler sig meget velkommen.
Nu bruger jeg vejrtrÊkningen i det daglige og bader dagligt i havet hele året rundt.
Hvis man praktiserer det dagligt, så kan man virkelig rykke på sig selv og de udfordringer man kÊmper med.
Tusind tak for det hele..!
Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at fÃ¥ adgangâŠ
Jeg har vÊret så heldig at få adgang til et grundkursus hos Innercise i Sydhavnen.
Det er FAKS/ Foreningen af kroniske smerteramte, der har lavet et projekt (for at se om det kunne gÞre noget godt (for
âsÃ¥ nogenâsom os) og gjort det muligt for mig-tak!
Kurset, som lÞb over 5 gange a 3 1/2 time var rigtig godtð
Det har givet mig så meget, vÊrktÞjer som jeg bruger hver dag og masser af ny viden.
Jacob er en fantastisk underviser og guidede os med hans super gode energi igennem de forskellig vejrtrÊknings metoder og is badene på toppen bagefter. Jeg kunne mÊrke fra gang til gang at der blev mere ro på og derved kunne jeg slappe af i isbadet i lÊngere tid og jeg synes det var behageligt.
Vi fik ogsÃ¥ nogle gode snakke og Jacob mÞdte os alle pÃ¥ en rigtig god mÃ¥de, lyttende, tÃ¥lmodig og nÊrvÊrende og svarede os pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l, tak for detð«¶ð»
En ny mÃ¥de at trÊkke og holde vejret pÃ¥ og sÃ¥ kulde 𥶠og varme ð¥µ
Appen er super god og nem at bruge med en masse informations videoer og guidede Þvelser alt efter hvad man lige har brug for og tid til. Et godt vÊrktÞj til hjemmearbejde ð
For det skal der til!
Jeg bruger appen hver dag eller nat. Enten fordi jeg âbareâ fÃ¥r lyst eller hvis jeg har ondt eller/og en urolig nat, eller fÞler stress,sÃ¥ sÊtter jeg en Ã¥ndedrÊts seance pÃ¥, alt efter hvad jeg synes der er brug for. Det giver som regel en fantastisk roð
IÞvrigt har jeg og min mand taget tapen pÃ¥ munden til os, vi bruger den hver nat og den gir en roligere sÞvn og dÊmper snorken ð
Isbad af hÊnder og fÞdder og kolde brusebade, tar jeg et par gange i lÞbet af ugen og tar en dukkert nÊsten hver dag og vil fortsÊtte med det vinteren overâŠ.
Glemte lige ros ogsÃ¥ til Dennis/Gusmesteren som vi havde en fin oplevelse med ð¥µð
Jeg kÞbte også Davids bog/Sundt chok, den var god og kan anbefales.
Jeg vil benytte mig af muligheden for at komme forbi Sydhavnen en gang imellem og tage en åndedrÊtstrÊning med is bad bagefter og hvem ved om jeg får sparet sammen til det udvidede grundforlÞb.
Kun ros til Innercise herfra og jeg er glad for at det er kommet ind i mit liv for at blive. Af â€ïž tak ð
Det blev et langt skrivð
Hilsen Fieð
Absolut fedeste oplevelse medâŠ
Absolut fedeste oplevelse med breathwork uddannelsen/kurset! Har lÊrt fÊrdigheder for livet. Kan mÊrke en markant stÞrre glÊde, ro, håbsterbarhed ift det fokus jeg har fået på den store betydning af hvordan vi trÊkker vejret for vores livskvalitet. Min sÞvn er bedre og det kombineret med koldt vands bad og sauna har virkelig gjort en kÊmpe forskel! Så taknemmelig for Innercise! Tak fra hele hjertet! Kan anbefale denne uddannelse/kursus til alle uangiveligt hvor du er på din livsrejse! :)
Super godt kursus
Super godt kursus bÃ¥de Ã¥ndedrÊtsteknikken og isbadet ð
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Rare og dygtige gusmestre og lÊkre faciliteter!
Jeg har vÊret til ånde trÊning
Jeg har vÊret til ånde trÊning, isbad og sauna. Jeg har fået en god oplevelse og medarbejderne er super flinke og sÞde hvor de har hjulpet både min stress og behandling
KÊmpe anbefaling
Jeg har vÊret til saunagus flere gange og gennemgået deres grundforlÞb. Et fantastisk team som kÞrer det, så kÊmpe anbefaling herfra!
ForlÞb hos Innercise FAKS Foreningen af Kroniske Smerteramte
Vores forlÞb hos Innercise medâStresshÃ¥ndtering og positiv mestring gennem Ã¥ndedrÊtstrÊning ðš og isbad ð¥¶â har vÊret en utrolig positiv oplevelse.
Jeg er frivillig i en patientforening FAKS Foreningen af Kroniske Smerteramte der har med mennesker med smerter af forskellige årsager at gÞre.
De fleste har prÞvet mange forskellige konventionelle og komplimentÊre behandlinger, ofte med begrÊnset effekt og/eller mange bivirkninger. Dette gÞr det vigtigt med hensyntagen til vores sÊrlige behov og forståelse for vores forbehold overfor mirakelkure.
Undervisningen har båret prÊg af stort engagement og motivation. Ikke mindst lydhÞrhed overfor konstruktiv kritik, så vi i fÊlleskab fandt ind til en undervisningsmodel der passer til vores målgruppe.
Ved afslutning var det fantastisk at hÞre, at forlÞbet har rykket så meget på så kort tid hos flere af deltagerne som ellers har levet med kroniske smerter og andre udfordringer i mange år.
Stort tak vores underviser Jacob Bang og til resten af personalet hos Camp Innercise for deres venlighed, lydhÞrhed og gavmildhed.ð
Mvh. Lars Bye MÞller
STOR tak for en fantastisk oplevelseâŠ
STOR tak for en fantastisk oplevelse der satte stort indtryk på vores temadag.
Vi fik en professionel Undervisning i bevidst åndedrÊt og kuldeeksponering og spÊndende uddybende oplÊg om effekten og hvordan vi kan anvende det i vores hverdag og til underbygning af en mere balanceret og effektiv arbejdsdag.
Stor anbefaling og vil opfordre til at prÞve det.
Conny Nielsen - Skattestyrelsen
Efter deltagelse i et pilotprojekt medâŠ
Efter deltagelse i et pilotprojekt med FAKS (forening af kroniske smerteramte) og Innercise, er nok den bedste oplevelse jeg har haft ved at deltage på åndetrÊts grundforlÞb.
Effekten af åndedrÊts Þvelser gav en stor og gavnlig effekt på både krop og sjÊl.
En meget betydnings fuld rejse hvor bevidsthed og nuet er i fuld fokus, vÊrktÞjer som er nemme at gå til og en vedvarende lyst til at integrerer det i hverdagen.
At blive modtaget med sÃ¥ stor rummelighed, nÊrvÊr og omsorg girâ en fÞlelsen af tryghed.
Er fuld af taknemmelighed for den rejsen og kendskabet til Innercise og de fantastiske mennesker det stÃ¥r bagâ€ïž
Den varmeste anbefaling herfrað€
Investering i velvÊre og ro
Jeg besÞgte innercise fÞrste gang tilbage i maj. Jeg havde ikke gjort mig nogle tanker om at skulle gÞre det jÊvnligt, men ligeså snart jeg havde vÊret til mit fÞrste saunagus, var jeg fuldstÊndig solgt til dette vidunderlige og magiske sted og nu kommer jeg i innercise hver uge hvis det på nogen måde kan lade sig gÞre.
Efter et par saunagus, vovede jeg mig ud i åndedrÊtstrÊning med Chila og der åbnede der sig en helt ny verden for mig. Chilas kompetence, hendes rolige og behagelige vÊsen, gÞr at man trygt bliver guidet igennem åndedrÊtstrÊningen og efterfÞlgende isbad. Selve stedet har en dejlig indbydende atmosfÊre og man fÞler sig så velkommen og tilpas ligeså snart man trÊder ind ad dÞren.
Stor tak til jer alle dygtige saunagusmestre og ikke mindst Chila - for at guide mig igennem en indre rejse.
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale innersice til alle der sÞger velvÊre og ro â€ïž
En Transformerende Oplevelse med Saunagus og à ndedrÊtstrÊning
Jeg havde for nylig fornÞjelsen af at opleve saunagus kombineret med åndedrÊtstrÊning, og det var en oplevelse, der har sat dybe spor i både krop og sjÊl. Fra det Þjeblik jeg trådte ind i dette fantastiske og magiske sted, blev jeg mÞdt af personalets professionalisme og venlighed. Deres rolige og indbydende vÊsen skabte en tryg atmosfÊre, hvor man med det samme fÞlte sig velkommen.
Selve saunagus-sessionen ledt af Gusmester Nikolai var en rejse ind i det indre, hvor de velvalgte dufte og de rytmiske bevÊgelser fra gusmesteren, arbejdede i harmoni med åndedrÊtstrÊningen. Dette mÞde med ens indre var intet mindre end balsam for sjÊlen.
Den dybe koncentration på åndedrÊttet, ledt af den talentfulde og meget rolige åndedrÊtsinstruktÞr Chila, bragte en fÞlelse af dyb velvÊre og en balance, jeg sjÊldent har oplevet.
Efter både saunagus og åndedrÊtstrÊning/sessionen fÞlte jeg en overvÊldende fÞlelse af taknemmelighed over at mÊrke min krop og sjÊl i harmoni.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette sted og vil uden tvivl vende tilbage for endnu en vidunderlig rejse ind i sjÊlens univers. En stor tak til åndedrÊts instruktÞr Chila og Gusmester Nikolai for denne uforglemmelige oplevelse, som jeg nu bÊrer med mig som en kÊr skat.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ