レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Du finder bare ikke et bedre sted end Innercise.. Jeg kom der fÞrste gang i 2022, har prÞvet 10-15 andre steder i mellemtiden og jeg vender bare altid tilbage hertil. Saunaen er bygget fra bunden og d... もっず芋る

Vil du have varme, nÊrvÊr, fantastiske dufte , sÃ¥ skal du booke saunagus med Thomas Ernst Johnsen i Sydhavnen hver anden torsdag kl 16.15. Jeg har haft fornÞjelsen af kende Thomas fra han selv sad p... もっず芋る

Den bedste oplevelse jeg til dato har prÞvet i mit liv! Vildt, grÊnseoverskridende men også komfortabelt at overkomme. Jeg kan kun anbefale andre at prÞve Saunagus og åndedrÊt hos Innercise!

Havde en magisk oplevelse i gÃ¥r med Martin som gusmester. Har prÞvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nÊrvÊrende og til stede. Han fÞrste os igennem 3 runder... もっず芋る

䌁業情報

1. 地域医療センタヌ
  2. 瞑想サロン
  3. 心理孊者
  4. サりナ
  5. スパ ガヌデン
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab. Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil. Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unÊgteligt hÊnger sammen. Vi tror på at fÞlelser er drivkraften i livet med åndedrÊttet som anker. Med bevidst og fokuseret åndedrÊtskontrol, gradvis eksponering til kulde og lÊren om et ubegrÊnset mindset, hÊver vi niveauet af menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for Þget risiko for stress og sygdom.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

224件のレビュヌ

Undervisning i sÊrklasse

De sidste 3 uger har vÊret fuldstÊndig skelsÊttende for mit liv. Jeg henvendte mig til Innercise for at forbedre min performance, men har efter endt grundforlÞb på åndedrÊtstrÊning fået så meget andet og mere nyttigt i bagagen. Selve forlÞbet foregår i lÊkre omgivelser, hvor du bliver mÞdt at et smilende team, der bare vil DIG det allerbedste. Om du er tung om hjertet, stresset, deprimeret eller noget helt tredje, vil du få et kÊmpe udbytte af en tur til Innercise. Ydermere er deres saunagus helt i sÊrklasse, med helt fantastiske og hjertelige gusmestre.

2024幎6月5日

Tak!

GÞr dig selv den tjeneste, og besÞg innercise! De mest kompetente og professionelle mennesker. ÅndedrÊtstrÊning og isbade bÞr vÊre lovkrav for alle mennesker ;)

2024幎4月17日

ÅndedrÊtstrÊning og isbad

Har nu vÊret til ÅndedrÊtstrÊning to lÞrdage med to forskellige instruktÞrer. Og begge fÃ¥r 5 stjerner. Samlet en fantastisk oplevelse, hvor jeg kan mÊrke det helt ud i fingerspidserne, og hvor mine egne grÊnser mht kulde (isbad) er blevet udfordret - og rykket.
Stor anbefaling herfra 🙏🏻 - jeg kommer igen i nÊste uge.

2024幎4月13日

Havde en magisk oplevelse

Havde en magisk oplevelse i går med Martin som gusmester. Har prÞvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nÊrvÊrende og til stede. Han fÞrste os igennem 3 runder med forskellige temaer. Vi lavede vejrtrÊknings Þvelser, lÞsnede op i mellemgulvet, nÞd mange lÊkre dufte og den sidste runde var kun med musik og tid til egen fordybelse og ro. En skÞn oplevelse og skÞnne rammer.

2024幎3月26日

Absolut top klasse.

Absolut top klasse.

Saunagus og isbad oplevelsen, var alt det jeg havde håbet på, og mere til.

SÞde mennesker, jeg aldrig havde mÞdt fÞr, som også deltog i oplevelsen.

En fantastisk gusmester (Tanja), som gav os en meget medmenneskelig, kÊrlig og dybfÞlt oplevelse, med sublim musik sammensÊtning, duft blandinger og vift med klÊder, for at få et ekstra varme sus.

Vand, lÊkker te og saft, samt snacks til pauserne.

Sidst men ikke mindst, det at skulle klÊde om udenfor, tage bad udenfor og i det hele taget vÊre i luften og ''kulden'' udenfor, var med til at gÞre det ekstra godt (selvom det i Þjeblikket var koldt). Kontrasten fra kold til varm, friskheden og udsigten fra tagterrassen var smuk.

You've got a new fan of your work!

Tak! :)

2024幎3月24日

Gusmesteren plaprede lÞs!

Var til saunagus og isbad, hvilket var Ok, men gusmesteren snakkede så meget og lÞd som en ren prÊdikant at det ikke helt var til at holde ud. Der var ingen ro i varmen hvor man kunne gå lidt ind i sig selv og nyde det. Saunaen havde en god temperatur og gode dufte fra olierne.
Isbadene kunne man ikke kalde isbade, der flÞd kun lidt grÞdis rundt på toppen. Det var bare koldt vand.

2024幎3月13日
Innercise ロゎ

Innercise からの回答

KÊre Lise,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at din tid i vores saunagus og isbad ikke levede op til dine forventninger.

Det er vores hÞjeste prioritet at sikre, vores gÊster har en god oplevelse, hvorfor vi gerne vil tilbyde dig et gratis klip til saunagus og isbad, så du kan prÞve en anden gusmester, som resonerer mere med dine behov og Þnsker.

Du kan kontakte support@innercise.dk, og så tilfÞjer vi et klip til din profil.

Bedste hilsner
Team Innercise

Bedste saunagus i byen!

Innercise ligger på taget af en kontorbygning i et roligt område i Sydhavnen og har smuk udsigt over byen fra saunaområdet. Selve saunaen er rummelig og lÊkker (og kan blive rigtig varm modsat andre steder) og der er flere store siddekar med isvand.

For mig er Innercise det optimale sted at gå til saunagus - også når vejret er varmere, hvor det kan vÊre svÊrt at opnå kulde/varme-effekten ved blot at hoppe i havet. Jeg har prÞvet stort set alle gussteder i Kbh, og Innercise tager bare prisen som den bedste.

Alle gusmestre er forskellige, men i Innercise er der sÊrligt én, der mestrer både den tekniske del, er dejligt nÞrdet omkring de olier, der bruges, og ikke mindst gÞr det til en nÊsten spirituel oplevelse med meditation og åndedrÊtsÞvelser undervejs i sessionerne. Jeg går altid hjem glad og med en fÞlelse af lethed i krop og sind.

Alt det praktiske fungerer også bare - gode muligheder for parkering (gratis), fint omklÊdningsområde osv.

(Jeg har nÊsten lyst til IKKE at skrive en anmeldelse her, for tÊnk hvis stedet bliver så populÊrt, at man ikke få plads...)

2024幎3月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。