Du finder bare ikke et bedre sted end Innercise.. Jeg kom der fÞrste gang i 2022, har prÞvet 10-15 andre steder i mellemtiden og jeg vender bare altid tilbage hertil. Saunaen er bygget fra bunden og d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vil du have varme, nÊrvÊr, fantastiske dufte , sÃ¥ skal du booke saunagus med Thomas Ernst Johnsen i Sydhavnen hver anden torsdag kl 16.15. Jeg har haft fornÞjelsen af kende Thomas fra han selv sad p... ãã£ãšèŠã
Den bedste oplevelse jeg til dato har prÞvet i mit liv! Vildt, grÊnseoverskridende men også komfortabelt at overkomme. Jeg kan kun anbefale andre at prÞve Saunagus og åndedrÊt hos Innercise!
Havde en magisk oplevelse i gÃ¥r med Martin som gusmester. Har prÞvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nÊrvÊrende og til stede. Han fÞrste os igennem 3 runder... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å°åå»çã»ã³ã¿ãŒ
- çæ³ãµãã³
- å¿çåŠè
- ãµãŠã
- ã¹ã ã¬ãŒãã³
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab. Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil. Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unÊgteligt hÊnger sammen. Vi tror på at fÞlelser er drivkraften i livet med åndedrÊttet som anker. Med bevidst og fokuseret åndedrÊtskontrol, gradvis eksponering til kulde og lÊren om et ubegrÊnset mindset, hÊver vi niveauet af menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for Þget risiko for stress og sygdom.
é£çµ¡å
BÃ¥dehavnsgade 12, 3 sal, 2450, KÞbenhavn SV., ãã³ããŒã¯
- support@innercise.dk
- innercise.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget kompetent guiding i dejligeâŠ
Meget kompetent guiding i dejlige faciliteter
Helt fantastisk og udfordrendeâŠ
Helt fantastisk og udfordrende oplevelse med saunagus , tak!
Undervisning i sÊrklasse
De sidste 3 uger har vÊret fuldstÊndig skelsÊttende for mit liv. Jeg henvendte mig til Innercise for at forbedre min performance, men har efter endt grundforlÞb på åndedrÊtstrÊning fået så meget andet og mere nyttigt i bagagen. Selve forlÞbet foregår i lÊkre omgivelser, hvor du bliver mÞdt at et smilende team, der bare vil DIG det allerbedste. Om du er tung om hjertet, stresset, deprimeret eller noget helt tredje, vil du få et kÊmpe udbytte af en tur til Innercise. Ydermere er deres saunagus helt i sÊrklasse, med helt fantastiske og hjertelige gusmestre.
Kan klart anbefales!
Dejlig oplevelse med god stemning og fine faciliteter!
Super oplevelse igen.
à ndedrÊtstrÊning & isbad
Meget professionelle, kompetent og venlige. Kan i hÞj grad anbefales - både drop in holdene og grundkursus!
Dette er muligheden for at lÊre nyt omâŠ
Dette er muligheden for at lÊre nyt om dig selv samt udvikle metoder som skaber velvÊre og bevidsthed - bevidsthed om kroppens muligheder/mekanismer. Det kan klart anbefales og jeg gÞr det igen!
Tak!
GÞr dig selv den tjeneste, og besÞg innercise! De mest kompetente og professionelle mennesker. à ndedrÊtstrÊning og isbade bÞr vÊre lovkrav for alle mennesker ;)
à ndedrÊtstrÊning og isbad
Har nu vÊret til Ã
ndedrÊtstrÊning to lÞrdage med to forskellige instruktÞrer. Og begge får 5 stjerner. Samlet en fantastisk oplevelse, hvor jeg kan mÊrke det helt ud i fingerspidserne, og hvor mine egne grÊnser mht kulde (isbad) er blevet udfordret - og rykket.
Stor anbefaling herfra ðð» - jeg kommer igen i nÊste uge.
Det er den bedste oplevelse med deâŠ
Det er den bedste oplevelse med de dygtigste instruktÞrerðâïžjeg kommer igen helt sikkert
God fÞrstegangsoplevelse
Super fÞrstegangs oplevelse med saunagus og isbad, med behagelig og dygtig gusmester. Grunden til de 4 stjerner er pga. de mindre gode omklÊdningsmuligheder, som reelt er udenfor med tag af trapez.
Vidunderlig gus og isbad med Jesper
Vidunderlig gus og isbad med Jesper, skÞn stemning og dejlig energ, Jesper smitter
Altid magisk
Altid en god, rar og professionel oplevelse at komme til saunagus og isbad. PÃ¥ den hyggelige tagterrasse. Dygtige gusmestre.
Meget kompetent instruktÞr
Meget kompetent instruktÞr. Dejlige lokaler
Havde en magisk oplevelseâŠ
Havde en magisk oplevelse i går med Martin som gusmester. Har prÞvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nÊrvÊrende og til stede. Han fÞrste os igennem 3 runder med forskellige temaer. Vi lavede vejrtrÊknings Þvelser, lÞsnede op i mellemgulvet, nÞd mange lÊkre dufte og den sidste runde var kun med musik og tid til egen fordybelse og ro. En skÞn oplevelse og skÞnne rammer.
Absolut top klasse.
Absolut top klasse.
Saunagus og isbad oplevelsen, var alt det jeg havde håbet på, og mere til.
SÞde mennesker, jeg aldrig havde mÞdt fÞr, som også deltog i oplevelsen.
En fantastisk gusmester (Tanja), som gav os en meget medmenneskelig, kÊrlig og dybfÞlt oplevelse, med sublim musik sammensÊtning, duft blandinger og vift med klÊder, for at få et ekstra varme sus.
Vand, lÊkker te og saft, samt snacks til pauserne.
Sidst men ikke mindst, det at skulle klÊde om udenfor, tage bad udenfor og i det hele taget vÊre i luften og ''kulden'' udenfor, var med til at gÞre det ekstra godt (selvom det i Þjeblikket var koldt). Kontrasten fra kold til varm, friskheden og udsigten fra tagterrassen var smuk.
You've got a new fan of your work!
Tak! :)
Gusmesteren plaprede lÞs!
Var til saunagus og isbad, hvilket var Ok, men gusmesteren snakkede så meget og lÞd som en ren prÊdikant at det ikke helt var til at holde ud. Der var ingen ro i varmen hvor man kunne gå lidt ind i sig selv og nyde det. Saunaen havde en god temperatur og gode dufte fra olierne.
Isbadene kunne man ikke kalde isbade, der flÞd kun lidt grÞdis rundt på toppen. Det var bare koldt vand.

Innercise ããã®åç
Bedste saunagus i byen!
Innercise ligger på taget af en kontorbygning i et roligt område i Sydhavnen og har smuk udsigt over byen fra saunaområdet. Selve saunaen er rummelig og lÊkker (og kan blive rigtig varm modsat andre steder) og der er flere store siddekar med isvand.
For mig er Innercise det optimale sted at gå til saunagus - også når vejret er varmere, hvor det kan vÊre svÊrt at opnå kulde/varme-effekten ved blot at hoppe i havet. Jeg har prÞvet stort set alle gussteder i Kbh, og Innercise tager bare prisen som den bedste.
Alle gusmestre er forskellige, men i Innercise er der sÊrligt én, der mestrer både den tekniske del, er dejligt nÞrdet omkring de olier, der bruges, og ikke mindst gÞr det til en nÊsten spirituel oplevelse med meditation og åndedrÊtsÞvelser undervejs i sessionerne. Jeg går altid hjem glad og med en fÞlelse af lethed i krop og sind.
Alt det praktiske fungerer også bare - gode muligheder for parkering (gratis), fint omklÊdningsområde osv.
(Jeg har nÊsten lyst til IKKE at skrive en anmeldelse her, for tÊnk hvis stedet bliver så populÊrt, at man ikke få plads...)
Fantastisk sted
Fantastisk sted
Gode mennesker, dejligt fÊllesskab med åbensindede personer og god saunagus og isbad! Elsker at komme der
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ