Du finder bare ikke et bedre sted end Innercise.. Jeg kom der fÞrste gang i 2022, har prÞvet 10-15 andre steder i mellemtiden og jeg vender bare altid tilbage hertil. Saunaen er bygget fra bunden og d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vil du have varme, nÊrvÊr, fantastiske dufte , sÃ¥ skal du booke saunagus med Thomas Ernst Johnsen i Sydhavnen hver anden torsdag kl 16.15. Jeg har haft fornÞjelsen af kende Thomas fra han selv sad p... ãã£ãšèŠã
Den bedste oplevelse jeg til dato har prÞvet i mit liv! Vildt, grÊnseoverskridende men også komfortabelt at overkomme. Jeg kan kun anbefale andre at prÞve Saunagus og åndedrÊt hos Innercise!
Havde en magisk oplevelse i gÃ¥r med Martin som gusmester. Har prÞvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nÊrvÊrende og til stede. Han fÞrste os igennem 3 runder... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å°åå»çã»ã³ã¿ãŒ
- çæ³ãµãã³
- å¿çåŠè
- ãµãŠã
- ã¹ã ã¬ãŒãã³
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab. Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil. Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unÊgteligt hÊnger sammen. Vi tror på at fÞlelser er drivkraften i livet med åndedrÊttet som anker. Med bevidst og fokuseret åndedrÊtskontrol, gradvis eksponering til kulde og lÊren om et ubegrÊnset mindset, hÊver vi niveauet af menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for Þget risiko for stress og sygdom.
é£çµ¡å
BÃ¥dehavnsgade 12, 3 sal, 2450, KÞbenhavn SV., ãã³ããŒã¯
- support@innercise.dk
- innercise.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãgte styrke
Hvis du har brug for/eller bare gerne vil have mere energi og overskud i din hverdag, så skal du prÞve bevidst åndedrÊtstrÊning. Det er ultimativt det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv og min helbred.
Den vilde fÞlelse af ro i kroppen og få visket tavlen helt ren, er så fantastisk, at alle burde unde sig selv at gÞre det nÊrmest dagligt. Også selv om man hverken lider af stress eller tankemylder.
Jeg har også fået en langt bedre nattesÞvn, og det er bare skÞnt at fÞle sig helt udhvilet hver morgen.
GrundfÞrlÞbet med super dygtige instruktÞrer, har givet mig de nÞdvendige vÊrktÞjer til at praktisere åndedrÊtstrÊning hjemme.
Kan varmt anbefale at give sig i kast med at innercise. Du vil ikke fortryde.
Fantastic Saunagus
Merete Dam is the most amazing Gus master I have ever had the chance to experience in Copenhagen âïžð Her spiritual guidance and journey through the 3 rounds was absolutely fabulous! ðAs for the choice of oils and the way she moves and handle the towel ð It is so rare to have such an experience Gus master! Best Saunagus experience ever! She made my day!
ðð«¶ðð«¶
Både Nikolai og David har vÊret utrolig nÊrvÊrende under grundkurset. Spurgt interesseret ind til os og givet os god guiding og svar. Intet har virket forhastet.
Derudover har der vÊret en virkelig dejlig stemning, forståelse og interesse os kursusdeltagere imellem.
Jeg startede med en enkelt åndedrÊtssession hos Steffen i Odsherred, hvor jeg nÞd at ligge på lammeskind, i teltet midt i haven med lyde fra naturen. Alligevel valgte jeg at kÞre til en ikke helt så skÞn setting i Sydhavn, fordi jeg var lidt presset over at der ikke er et toilet hos Steffen. I Sydhavn er der både toiletter og omklÊdning. Rent og pÊnt.
Jeg er spÊndt på over tid, at mÊrke om det har en effekt på mine udfordringer ift. tanker om ALT, i livet med ADHD når jeg ikke har glÊde af medicin.
Lå der bare en Innercise 30 min. fra min bopÊl, ville jeg klart deltage i mere end 'kun' kurser.
Uanset, er det et kursus, en prioritering og en livsstil jeg vil anbefale til alle â€ïž
Magi ð¥ð¥ð¥
Igen tusind tak for en magisk oplevelse igÃ¥r til saunagus og isbad med Dennis som gusmester ð Kan varmt anbefale den ekstremt gode balance i ekstra varme & gode dufte ð¥
God gus men slÞj sauna
I er nÞdt til at gÞre noget ved jeres sauna. Den bliver jo ikke rigtig varm. Det er det tÞrreste håndklÊde, jeg har haft efter tre runder.

Innercise ããã®åç
Ved ikke
Har vÊret i Innercise 3 gange den sidste måned, meget blandet oplevelser. 1 gang med Dennis, det var meget varmt, han havde fokus på musikken og generelt en god session. 2. Gang var d 21 sep med en korthåret kvinde, kan ikke huske navnet, hun god til at snakke om olierne samt havde noget vildt dramatisk musik med der bare var fedt. Dog var der problemer med sauna dÞren, så der var ikke så varmt. Det synes jeg er lidt et problem at man tager fuld pris for.
Idag d 2 var jeg til gus hos Merete, hun bruge 1 session på at forklare om hvad saunagus er og kan, da hun konstaterede der var en ny med. Dette var stressende at skulle hÞre på, og vi sad flere som egentlig gerne bare ville have ro og nyde musikken og gusen. De 2 andre runder var der dog stille og det gik bedre. Temperaturen var god og dÞren er vidst blevet lavet. Isbadet var ikke sÊrlig koldt, der blev heller ikke smidt ekstra is i mellem sessionerne ligesom de andre gange.
Ved ikke om jeg kommer tilbage, da jeg ikke helt ved hvad jeg kan forvente nÊste gang.
Egentlig gode faciliterer og venligt personale, der er bare for stor forskel på sessionerne.

Innercise ããã®åç
En fantastisk oplevelse med moderne faciliteter i KÞbenhavn!
Jeg prÞvede både åndedrÊtstrÊning, saunagus og isbad. En fantastisk oplevelse med moderne faciliteter i KÞbenhavn!
Elsker onsdage
Elsker onsdage, de starter bare altid bedst hos Innercise. FÞrst pÃ¥ det Þvede Ã¥ndedrÊtshold efterfulgt af en fantastisk saunagus med Merete ðð»
Egenomsorg
Fra det Þjeblik, jeg trådte ind i Innercise, Odsherred, havde jeg på fornemmelsen, at dette ville blive godt.
Og det blev det.
Undervisningen var bred og vi nåede godt omkring emnet vejrtrÊkning & kulde.
Mine holdkammerater var dejlige og interessante mennesker, som var lige så meget på, som jeg selv.
Rammerne var skÞnneâŠteltet-haven by night-sauna & isbadâŠSteffen sÞrgede for at skabe et trygt & varmt miljÞ, hvor vi hver isÊr kunne lÊre, udvikle og Þve os pÃ¥ vejrtrÊkningen og de kolde bade.
Jeg er sÃ¥ glad for at jeg endelig fik meldt mig pÃ¥ grundforlÞbet. Jeg har fÃ¥et sÃ¥ meget med mig og fÞler mig anderledes til stede i verden med min nye vejrtrÊkning og de kolde badeâŠskÞnt!
De bedste anbefalinger til Steffen & Innercise Odsherred fra
Birgitte
God saunamester
God saunamester, ikke alt for varmt, skÞnne iskar.
Grundkursus
Tak til Innercise og specielt Jakob.
Til dato, det bedste kursus jeg har investeret i. Et grundforlÞb til medarbejderne pÃ¥ LyshÞj opholdssted, skal skabe nye muligheder, dels for vores unge men ogsÃ¥ med en lÊring til medarbejderne som helt sikkert vil bruge deres nye viden i deres egen hverdagð
Innercise i Odsherred er enâŠ
Innercise i Odsherred er en life-changer! Steffen er utrolig dygtig og empatisk. Jeg har dÞjet med mindre vejrtrÊkningsproblemer i mange år, uden helt at kunne definere hvor den var gal. Det viste Steffen mig, og allerede efter grundforlÞbet mÊrker jeg nu store forbedringer. Og så sover jeg mange gange bedre! Nu har jeg redskaberne til at fortsÊtte alene. Jeg er dybt taknemmelig.
p.s. Saunagus hos Steffen, kan jeg heller ikke anbefale nok. Det er bedste jeg har prÞvet!!
Saunagus og vejrtrÊkningsmoduler
Jeg gÃ¥r til saunagus hver fredag hos Steffen i Innercise Odsherred. Det er rigtigt godt og Steffen er en super gusmester. Jeg bor i kbh, men kÞrer gerne den time det tager at komme til Odsherred pÃ¥ grund af hans mÃ¥de at gÞre det pÃ¥ð
Udover saunagus har jeg taget grundforlÞbet og det udvidet grundforlÞb i vejrtrÊkning og kuldeeksponering. Det har virkelig rykket mine grÊnser både mentalt og fysisk.
SÃ¥ begge dele kan varmt anbefales hos Steffen i Innercise Odsherred
GrundforlÞb vejrtrÊkning
Jeg har brugt og bruger stadig mange forskellige metoder til at overkomme senfÞlger efter alvorlig krÊftâŠ.
Her kommer en opfordring en anbefaling en jubeltaleâŠ. eller hvad man kan kalde det.
Fire aftener i september har jeg gået på grundforlÞb i vejrtrÊkning og isbad hos Steffen Kruse fra innercise i Egebjerg
Hvad har jeg fået med mig?
Teknikker til på få minutter at få mit nervesystem til at falde til ro, hvilket har vÊret hjÊlpsomt mens jeg har ventet på scanningssvar
Konkrete vejrtrÊkningsÞvelser/protokoller til at bruge hjemme. Det betyder at jeg fx kan koncentrere mig bedre (har senfÞlger efter kemo og en lidt tÃ¥get hjerne) jeg kan tage lÊngere kolde brusebade, jeg kan sidde i et isbad, og faktisk fÞle at det er RART ð
Der er et utal af helbredsmÊssige fordele ved at trÊkke vejret og bruge isbad og kolde brusebade også.
Steffen har en helt unik måde at undervise på som tager hensyn til den enkelte og som viser at han i hÞj grad har styr på sit faglige stof
Han faciliterer undervisningen i det tempo som den enkelte er parat til
Tilpas udfordring til at man stille og roligt kan komme lÊngere i sin egen proces med meditation og vejrtrÊkning
Tak! For et formidabelt kursus
ð
Steffen er den perfekte underviser
Steffen er den perfekte underviser; rolig, nÊrvÊrende og opmÊrksom.
Fantastisk oplevelse
Et ynglingsted på jorden
Innercise er blevet et fast âgo-toâ sted og jeg er taknemmelig for at have fundet det. Jeg kommer der for at blive nulstillet og for at Þve og trÊne min egen evne til at vÊre i kontroltab. Jeg elsker det.
Ã
ndedrÊtstrÊnning er vildt og grÊnseoverskridelse. Men ekstremt spÊndende at udfordre sin krop med.
Det som jeg har fundet roen i er saunagus og isbad. At finde en gus-mester som rammer spot-on er guld vÊrd og det kÞrer jeg gerne langt for og slår knuder på logistikplanlÊgningen herhjemme for at opnå. Der er mange gode bud på gus-mestre hos Innercise og de kan hver deres. Men onsdag aften hos Jesper, er noget sÊrligt. En meget varm, Êrlig og nÊrvÊrende gus - altid med et smil på lÊben. Det kan noget !
De varmede anbefalinger herfra.
Innercise en skÞn oplevelse
Hos Innercise,
Modtages jeg altid med et smil og en skÞn imÞdekommende medarbejder.
Deres Saunagus er fantastisk og med dygtige gus-mestre.
Jeg har fået mulighed for at prÞve åndedrÊtstrÊning som absolut heller ikke er sidste gang jeg prÞver.
Jeg går cykler altid fra Innercise med en skÞn ro, stort velvÊre og en dejligt smil.
Lasse
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!!
Skal helt sikkert prÞve det igenð
Super fed oplevelse
En kollega og jeg har i aften vÊret i saunagus og isbad - fabelagtig oplevelse. Ikke mindst på grund af den fantastiske gus-mester Jesper !
Det skal prÞves!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹