レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Du finder bare ikke et bedre sted end Innercise.. Jeg kom der fÞrste gang i 2022, har prÞvet 10-15 andre steder i mellemtiden og jeg vender bare altid tilbage hertil. Saunaen er bygget fra bunden og d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vil du have varme, nÊrvÊr, fantastiske dufte , sÃ¥ skal du booke saunagus med Thomas Ernst Johnsen i Sydhavnen hver anden torsdag kl 16.15. Jeg har haft fornÞjelsen af kende Thomas fra han selv sad p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Den bedste oplevelse jeg til dato har prÞvet i mit liv! Vildt, grÊnseoverskridende men også komfortabelt at overkomme. Jeg kan kun anbefale andre at prÞve Saunagus og åndedrÊt hos Innercise!

5぀星のうち5の評䟡

Havde en magisk oplevelse i gÃ¥r med Martin som gusmester. Har prÞvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nÊrvÊrende og til stede. Han fÞrste os igennem 3 runder... もっず芋る

䌁業情報

1. 地域医療センタヌ
  2. 瞑想サロン
  3. 心理孊者
  4. サりナ
  5. スパ ガヌデン
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab. Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil. Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unÊgteligt hÊnger sammen. Vi tror på at fÞlelser er drivkraften i livet med åndedrÊttet som anker. Med bevidst og fokuseret åndedrÊtskontrol, gradvis eksponering til kulde og lÊren om et ubegrÊnset mindset, hÊver vi niveauet af menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for Þget risiko for stress og sygdom.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ægte styrke

Hvis du har brug for/eller bare gerne vil have mere energi og overskud i din hverdag, så skal du prÞve bevidst åndedrÊtstrÊning. Det er ultimativt det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv og min helbred.

Den vilde fÞlelse af ro i kroppen og få visket tavlen helt ren, er så fantastisk, at alle burde unde sig selv at gÞre det nÊrmest dagligt. Også selv om man hverken lider af stress eller tankemylder.

Jeg har også fået en langt bedre nattesÞvn, og det er bare skÞnt at fÞle sig helt udhvilet hver morgen.

GrundfÞrlÞbet med super dygtige instruktÞrer, har givet mig de nÞdvendige vÊrktÞjer til at praktisere åndedrÊtstrÊning hjemme.

Kan varmt anbefale at give sig i kast med at innercise. Du vil ikke fortryde.

2023幎10月31日

Fantastic Saunagus

Merete Dam is the most amazing Gus master I have ever had the chance to experience in Copenhagen ✌💕 Her spiritual guidance and journey through the 3 rounds was absolutely fabulous! 👌As for the choice of oils and the way she moves and handle the towel 💕 It is so rare to have such an experience Gus master! Best Saunagus experience ever! She made my day!

2023幎11月5日

🙌🫶🙌🫶

Både Nikolai og David har vÊret utrolig nÊrvÊrende under grundkurset. Spurgt interesseret ind til os og givet os god guiding og svar. Intet har virket forhastet.
Derudover har der vÊret en virkelig dejlig stemning, forståelse og interesse os kursusdeltagere imellem.

Jeg startede med en enkelt åndedrÊtssession hos Steffen i Odsherred, hvor jeg nÞd at ligge på lammeskind, i teltet midt i haven med lyde fra naturen. Alligevel valgte jeg at kÞre til en ikke helt så skÞn setting i Sydhavn, fordi jeg var lidt presset over at der ikke er et toilet hos Steffen. I Sydhavn er der både toiletter og omklÊdning. Rent og pÊnt.

Jeg er spÊndt på over tid, at mÊrke om det har en effekt på mine udfordringer ift. tanker om ALT, i livet med ADHD når jeg ikke har glÊde af medicin.
Lå der bare en Innercise 30 min. fra min bopÊl, ville jeg klart deltage i mere end 'kun' kurser.
Uanset, er det et kursus, en prioritering og en livsstil jeg vil anbefale til alle ❀

2023幎10月4日
5぀星のうち3の評䟡

God gus men slÞj sauna

I er nÞdt til at gÞre noget ved jeres sauna. Den bliver jo ikke rigtig varm. Det er det tÞrreste håndklÊde, jeg har haft efter tre runder.

2023幎11月2日
Innercise ロゎ

Innercise からの回答

KÊre John,
Tak for din tilbagemelding.
Vi prioriterer at alle vores gÊster har en god oplevelse hos os, og vi tager din feedback alvorligt.
Det er vigtigt for os at forstå og lÞse eventuelle problemer, der kan have forhindret saunaen i at nå den Þnskede temperatur under dit besÞg. Vi vil undersÞge sagen nÊrmere for at sikre, at alt fungerer som det skal.
For at imÞdekomme dine forventninger og sikre en varmere oplevelse, vil vi gerne invitere dig til at deltage på en af vores ekstra varme saunagus-hold.
Dette hold er for dem som foretrÊkker en mere intens varme.
Kontakt os venligst på support@innercise.dk, så vi kan finde en tid, der passer dig.
Vi ser frem til at give dig en varmere velkomst og håber at kunne vise dig at vi godt kan skrue op for varmen.
Tak igen for din Êrlige tilbagemelding. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage og give dig en bedre oplevelse.
Bedste hilsner
Innercise support

5぀星のうち3の評䟡

Ved ikke

Har vÊret i Innercise 3 gange den sidste måned, meget blandet oplevelser. 1 gang med Dennis, det var meget varmt, han havde fokus på musikken og generelt en god session. 2. Gang var d 21 sep med en korthåret kvinde, kan ikke huske navnet, hun god til at snakke om olierne samt havde noget vildt dramatisk musik med der bare var fedt. Dog var der problemer med sauna dÞren, så der var ikke så varmt. Det synes jeg er lidt et problem at man tager fuld pris for.

Idag d 2 var jeg til gus hos Merete, hun bruge 1 session på at forklare om hvad saunagus er og kan, da hun konstaterede der var en ny med. Dette var stressende at skulle hÞre på, og vi sad flere som egentlig gerne bare ville have ro og nyde musikken og gusen. De 2 andre runder var der dog stille og det gik bedre. Temperaturen var god og dÞren er vidst blevet lavet. Isbadet var ikke sÊrlig koldt, der blev heller ikke smidt ekstra is i mellem sessionerne ligesom de andre gange.

Ved ikke om jeg kommer tilbage, da jeg ikke helt ved hvad jeg kan forvente nÊste gang.
Egentlig gode faciliterer og venligt personale, der er bare for stor forskel på sessionerne.

2023幎11月2日
Innercise ロゎ

Innercise からの回答

KÊre Cecilia
Tak for din tilbagemelding og for at dele dine oplevelser hos Innercise. Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at fortÊlle os om dine besÞg, og vi er kede af at hÞre, at dine oplevelser har vÊret så varierede.
Det glÊder os at hÞre, at du havde en god session med Dennis og nÞd den dramatiske musik og lidt om olierne med Birna. Vi bestrÊber os på at skabe en varm og indbydende atmosfÊre, og det lyder til, at disse elementer bidrog positivt til din oplevelse.
Vi beklager de udfordringer, du oplevede med saunaens dÞr og temperaturen i isbadet. Det er vigtigt for os, at alt spiller, og vi tager din feedback til efterretning for at sikre, at vores gÊster får den fulde oplevelse, de betaler for. Vi har nu fået repareret dÞren, og vi vil sÞrge for at isbadets temperatur fremadrettet er iskoldt, selvom vi sjÊldent oplever at det IKKE er tilfÊldet.
Vi vil tage din feedback med i vores overvejelser for at forbedre måden, vi introducerer nye gÊster på, uden at det går ud over den samlede oplevelse.
Vi er glade for at hÞre, at du finder vores faciliteter gode og personalet venligt. Vi forstår, at konsistens er nÞglen til en god kundeoplevelse, og vi vil arbejde hårdt på at mindske den praktiske variation mellem sessionerne.
Vi håber, at du vil give os en chance for at vise dig den kvalitet og konsistens, vi strÊber efter hos Innercise. Vi vil gerne tilbyde dig en gratis session, som undskyld for dine oplevelser.
Kontakt os venligst på support@innercise.dk, så vi kan arrangere dette for dig.
Endnu engang tak for din Êrlighed.
Din feedback er uvurderlig for os i vores bestrÊbelser på at forbedre og levere enestående oplevelser for alle vores gÊster.
Bedste hilsner
Innercise support

Elsker onsdage

Elsker onsdage, de starter bare altid bedst hos Innercise. FÞrst pÃ¥ det Þvede Ã¥ndedrÊtshold efterfulgt af en fantastisk saunagus med Merete 🙌🏻

2023幎10月11日

Egenomsorg

Fra det Þjeblik, jeg trådte ind i Innercise, Odsherred, havde jeg på fornemmelsen, at dette ville blive godt.
Og det blev det.
Undervisningen var bred og vi nåede godt omkring emnet vejrtrÊkning & kulde.
Mine holdkammerater var dejlige og interessante mennesker, som var lige så meget på, som jeg selv.
Rammerne var skÞnne
teltet-haven by night-sauna & isbad
Steffen sÞrgede for at skabe et trygt & varmt miljÞ, hvor vi hver isÊr kunne lÊre, udvikle og Þve os pÃ¥ vejrtrÊkningen og de kolde bade.
Jeg er sÃ¥ glad for at jeg endelig fik meldt mig pÃ¥ grundforlÞbet. Jeg har fÃ¥et sÃ¥ meget med mig og fÞler mig anderledes til stede i verden med min nye vejrtrÊkning og de kolde bade
skÞnt!
De bedste anbefalinger til Steffen & Innercise Odsherred fra
Birgitte

2023幎9月26日

Grundkursus

Tak til Innercise og specielt Jakob.
Til dato, det bedste kursus jeg har investeret i. Et grundforlÞb til medarbejderne pÃ¥ LyshÞj opholdssted, skal skabe nye muligheder, dels for vores unge men ogsÃ¥ med en lÊring til medarbejderne som helt sikkert vil bruge deres nye viden i deres egen hverdag🙏

2023幎10月5日

Innercise i Odsherred er en

Innercise i Odsherred er en life-changer! Steffen er utrolig dygtig og empatisk. Jeg har dÞjet med mindre vejrtrÊkningsproblemer i mange år, uden helt at kunne definere hvor den var gal. Det viste Steffen mig, og allerede efter grundforlÞbet mÊrker jeg nu store forbedringer. Og så sover jeg mange gange bedre! Nu har jeg redskaberne til at fortsÊtte alene. Jeg er dybt taknemmelig.
p.s. Saunagus hos Steffen, kan jeg heller ikke anbefale nok. Det er bedste jeg har prÞvet!!

2023幎9月26日

Saunagus og vejrtrÊkningsmoduler

Jeg gÃ¥r til saunagus hver fredag hos Steffen i Innercise Odsherred. Det er rigtigt godt og Steffen er en super gusmester. Jeg bor i kbh, men kÞrer gerne den time det tager at komme til Odsherred pÃ¥ grund af hans mÃ¥de at gÞre det på👍

Udover saunagus har jeg taget grundforlÞbet og det udvidet grundforlÞb i vejrtrÊkning og kuldeeksponering. Det har virkelig rykket mine grÊnser både mentalt og fysisk.

SÃ¥ begge dele kan varmt anbefales hos Steffen i Innercise Odsherred

2023幎10月3日

GrundforlÞb vejrtrÊkning

Jeg har brugt og bruger stadig mange forskellige metoder til at overkomme senfÞlger efter alvorlig krÊft

Her kommer en opfordring en anbefaling en jubeltale
. eller hvad man kan kalde det.

Fire aftener i september har jeg gået på grundforlÞb i vejrtrÊkning og isbad hos Steffen Kruse fra innercise i Egebjerg

Hvad har jeg fået med mig?
Teknikker til på få minutter at få mit nervesystem til at falde til ro, hvilket har vÊret hjÊlpsomt mens jeg har ventet på scanningssvar

Konkrete vejrtrÊkningsÞvelser/protokoller til at bruge hjemme. Det betyder at jeg fx kan koncentrere mig bedre (har senfÞlger efter kemo og en lidt tÃ¥get hjerne) jeg kan tage lÊngere kolde brusebade, jeg kan sidde i et isbad, og faktisk fÞle at det er RART 😅
Der er et utal af helbredsmÊssige fordele ved at trÊkke vejret og bruge isbad og kolde brusebade også.

Steffen har en helt unik måde at undervise på som tager hensyn til den enkelte og som viser at han i hÞj grad har styr på sit faglige stof

Han faciliterer undervisningen i det tempo som den enkelte er parat til

Tilpas udfordring til at man stille og roligt kan komme lÊngere i sin egen proces med meditation og vejrtrÊkning

Tak! For et formidabelt kursus
🙏

2023幎9月25日

Et ynglingsted på jorden

Innercise er blevet et fast ‘go-to’ sted og jeg er taknemmelig for at have fundet det. Jeg kommer der for at blive nulstillet og for at Þve og trÊne min egen evne til at vÊre i kontroltab. Jeg elsker det.

ÅndedrÊtstrÊnning er vildt og grÊnseoverskridelse. Men ekstremt spÊndende at udfordre sin krop med.

Det som jeg har fundet roen i er saunagus og isbad. At finde en gus-mester som rammer spot-on er guld vÊrd og det kÞrer jeg gerne langt for og slår knuder på logistikplanlÊgningen herhjemme for at opnå. Der er mange gode bud på gus-mestre hos Innercise og de kan hver deres. Men onsdag aften hos Jesper, er noget sÊrligt. En meget varm, Êrlig og nÊrvÊrende gus - altid med et smil på lÊben. Det kan noget !

De varmede anbefalinger herfra.

2023幎9月20日

Innercise en skÞn oplevelse

Hos Innercise,
Modtages jeg altid med et smil og en skÞn imÞdekommende medarbejder.
Deres Saunagus er fantastisk og med dygtige gus-mestre.
Jeg har fået mulighed for at prÞve åndedrÊtstrÊning som absolut heller ikke er sidste gang jeg prÞver.

Jeg går cykler altid fra Innercise med en skÞn ro, stort velvÊre og en dejligt smil.

Lasse

2023幎9月20日