4.1

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち4の評䟡

Fint nok, men også lidt misvisende

Det er rigtig fine lejligheder, der er styr på det administrative og gode faciliteter. Der er tog nÊrmest til dÞren.

"Skagen Strand" er dog efter vores mening en lidt misvisende titel på stedet. Det ligger i Hulsig, som er ca. 10 km fra Skagen by. Der er 1 km til stranden fra lejlighederne og udsigten fra hvilken som helst terasse er ikke specielt inspirerende, da du kigger ud over et smalt grÞnt område afgrÊnset af den nÊste blok af lejligheder. Der er ikke, som stedets navn antyder, noget i nÊrheden af et strandkig.

VÊr opmÊrksom på, at stedets restaurant lukker permanent, når skoleferien slutter og der er ikke muligheder for at spise ude i nÊrområdet. NÊrmeste indkÞbsmuligheder og restauranter er Skagen by. Toget er redningen, hvis du ikke har en bil.

2026幎8月17日
5぀星のうち3の評䟡

Boligen var ren ved ankomst

Boligen var ren ved ankomst, og der manglede ikke service eller kÞkkenudstyr. Selve Arpino var en spÊndende oplevelse med en autentisk italiensk atmosfÊre, som vi satte stor pris på.

Der var dog flere ting, som trak oplevelsen ned. Huset var meget mÞrkt – ogsÃ¥ nÃ¥r skodderne var Ã¥bne – hvilket gjorde, at det virkede lidt lukket. Terrassen kunne ogsÃ¥ have vÊret mere indbydende. Der var kun hÃ¥rde trÊstole, og vi fandt fÞrst hynderne senere, da de var gemt vÊk i et skab under tv’et. Derudover savnede vi et par solsenge, hvor man kunne slappe af efter dagens udflugter.

Parkeringen gav også anledning til forvirring. På billederne fremgik det, hvor man kunne parkere, men to forskellige lokale beboere fortalte os, at vi ikke måtte holde der. Derfor blev vi henvist til at parkerer lÊngere nede ad vejen. Det ville vÊre en fordel med tydeligere information om parkeringsforholdene.

Beskrivelsen af den stejle adgangsvej til huset er korrekt, så man skal vÊre opmÊrksom på, at boligen ikke egner sig til personer med gangbesvÊr. Det samme gÞr sig gÊldende, når man skal op i soverummene, hvor trappen er meget smal.

Alt i alt havde vi et godt ophold i Arpino, men der er nogle forbedringer, som ville gÞre oplevelsen af boligen vÊsentligt bedre.

2026幎7月14日

Paris lejlighed 12 minutter fra centrum

Paris lejlighed ligger 12 minutter med tog fra centrum. Ligger tÊt ved togstationen, så der kan forekomme stÞj, men det må vÊre forventelig med den beliggenhed. God stÞrrelse på sovevÊrelse, sovesofa i stuen og en god stÞrrelse på badevÊrelse og kÞkken. Lejligheden indeholder alt det vi skulle bruge og var en god base for vores ophold i Paris. Lige i nÊrheden er en dejlig sÞ, flere restauranter, bagere, supermarked og lignende.

2026幎7月18日
5぀星のうち3の評䟡

Flot natur, men lidt Þde.

Lejligheden er fin, hyggelig og velholdt med en fantastisk udsigt over bjergene. Den lille by har masser af charme og er dejligt rolig.

Det er dog vÊrd at vide, at der ikke er indkÞbsmuligheder i byen. Man er derfor afhÊngig af en bil, og det er en forholdsvis lang tur op og ned ad bjerget, hver gang man skal handle eller ned til stranden for at bade. Derudover er der ikke så mange aktiviteter i området ud over at nyde udsigten og den flotte natur.

2026幎7月20日

Sainte-Maxime 308 var ideel til os

Sainte-Maxime 308 var ideel til os. En lejlighed med alt og mere til af, hvad vi havde brug for. Fantastisk udsigt fra altanen. Men det giver også stejle skråninger og trapper fra parkeringspladsen til lejligheden. Dejlig pool, men vi foretrÊkker stranden lige neden for komplekset. Ro og dejlig natur - lige hvad vi havde brug for.

2026幎6月10日

Vence - Sydfrankrig

Vi havde 4 dejlige dage i Vence. Lejligheden er et godt udgangspunkt til at udforske det fantastiske område.
Lejligheden er ikke stor og egner sig bedst til 2 vokse, men kan også gå an hvis der er et par store bÞrn med. Trappen til sovevÊrelserne er stejl.
Stedet er rigtig fint udstyret.
Vi valgte at tilbringe et par af aftenerne i gårdhaven med lidt tapas og vin og en enkelt med en gåtur til centum af Vence.

2026幎5月20日

Så spÊndende...skÞn lejlighed

Så spÊndende...ikke så nemt at finde ....smil...når man kommer om natten...men må sige en fantastisk lejlighed...alt ok...og den flotteste udsigt over dalen...og lidt til venstre over havet...fik også lÊrt at kÞre at kÞre serpentiner kÞrsel...alt i alt en fantastisk uge..hilsen fra Inge og Niels Henrik

2026幎5月22日
5぀星のうち4の評䟡

Afslappet hyggelig base for ferie og oplevelser

Det er et meget dejligt hus i god stand med gode vÊrelser masser af balkonplads og rigtig fin havudsigt. Det ligger i et roligt område og meget centralt for med meget kort tur i bil, at nå mange forskellige og fine badestrande og spisesteder, vandreture og kultur.
Hvis man ikke forventer at kunne lige gå til vandet, restauranter eller butikker er det super afslappende.

2026幎5月26日

VelvÊre

Feriehuset var pÊnt og alt fungerede som det skulle - rart at det var tilladt at have husdyr med, det må rigtig gerne brede sig.
Restaurant måtte godt have lidt mere åbent, og morgenmadskonceptet skal nok gentÊnkes, men rigtig godt ophold.

2026幎4月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ