Jeg havde bestilt 5 mobilopladere med 5 ledninger, men havde desvÊrre ved en fejl valgt et pakketilbud, der passede til en forkert iPhone model, de nyere iPhones. Jeg skrev derfor til iP... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god service. Jeg havde bestilt en ledning til min iPhone 4.. det viste sig at jeg havde bestilt en ledning der ikke passede til min adapter. Medarbejder Daniel ydede den fineste service. Se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilt produkt fra webside var udsolgt. Men ikke angivet udsolgt. I stedet sendte I et helt andet produkt. MÃ¥tte bruge tid pÃ¥ at reklamere. Dog har I refunderet min betaling. Og sparet mig besvÊr ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service ved bestilling. Havde en ekstra ordre der skulle med oprindelig ordre, og det klarede de til fuld tilfredshed og jeg fik endda en ekstra lader med i kÞbet. Lynhurtig levering. Jeg k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos iPhoneopladere.dk har vi et stort udvalg af opladere og tilbehÞr til iPhone, iPad, MacBook og andre enheder. Vi gÞr det nemt for dig at finde lige prÊcis den oplader eller det kabel, der passer til din enhed. Alle vores opladere og kabler er nÞje udvalgt og testet, så du trygt kan handle hos os og vÊre sikker på, at produkterne passer til de modeller, vi har angivet. Vi bestrÊber os på at besvare alle e-mailhenvendelser på hverdage inden for 24 timer, og vi tilbyder desuden telefonsupport alle hverdage. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-MÊrket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.
1434, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 7ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Nem selvbetjening i webshop. Gode priser. Hurtig pakning (på en sÞndag!!!).
Mailflow spiller. GlÊder mig til at se, om leveringen spiller i lige så hÞj grad. GÞr den det er der 10 stjerner herfra :-)

O-stjerner fra mig.
iPhoneopladeren jeg bestilte hos iPhoneopladere står der Ikea på.
Det nÊrmer sig svindel.
13/3/2026 Nedenstående oprindelige oplevelse gÊlder (som oplyst overfor mig) for firmaet under tidligere ejer(e).
Ny ejer kontaktede mig og jeg fik refunderet kÞbsbelÞbet og tilsendt 2 opladere og 2 kabler uden beregning.
Jeg er ikke blevet bedt om at rette bedÞmmelsen, men man skal opfÞre sig ordentligt.
13/1/2026 "Bestilte 2 opladere og 2 kabler
Opladerne var ikke de beskrevne, men var til gengÊld hentet i Ikea - udsalgspris 39,- videresolgt til 99,-
Kabler var ikke 2 meter men 1,5 meter og ikke i den opgivne kvalitet.
- jeg gider ikke en gang henvende mig til dem efter at have lÊst andres anmeldelser.
De burde have 0 stjerner, men det er desvÊrre ikke muligt"

iPhoneopladere.dk ããã®åç
Iphoneopladere.dk har fået ny ejer, hvilket betyder at der bliver ryddet op i gamle dårlige oplevelser med tidligere ejer.
Ny ejer har helt exceptionelt valgt at råde bod på tidligere ejers useriÞse virksomhed, hvilket for mig betyder at jeg fÞrst modtog en mail om beklagelse og invitation til at finde en god lÞsning om kompensation. Jeg afslog med et pÊnt nej tak, da jeg havde skrinlagt sagen forlÊngst.
Idag modtog jeg fuld kompensation uanfÊgtet at jeg ikke lÊngere har de kÞbte produkter, og derfor ikke kan returnere dem.
Jeg er helt og aldeles blown away over denne passion, tro og målrettethed på at vende et dÞdsdÞmt firma til live igen.
Alle stjerner til ny ejer Adam. Jeg håber alle berÞrte vil gå all in og stÞtte op om Iphoneopladere.dk. Jeg vil klart kunne handle der igen uden tÞven. SjÊlendt har jeg oplevet så dedikeret og ekstraordinÊrt fint menneske som Adam. Du og dit firma fortjener den fulde oprejsning og stÞtte.
Tusind tak herfra
Datoen for oplevelsen kan ikke redigeres, der er naturligvis tale om dato for gammel oplevelse.
Ny anmeldelse tager afsÊt i de seneste to dage 10+11 feb. 2026

iPhoneopladere.dk ããã®åç
Tja har lidt svÊrt ved at anmelde, for har stadig ikke fået min bestilling
Jeg afventer stadig mine varer! Aldrig har jeg fået så dårlig service. Man skriver til dem på mail og kontaktformularen på deres hjemmeside og man får intet svar! 12-24 timers levering er i hvert fald en underdrivelse!!!

iPhoneopladere.dk ããã®åç
Opdatering 12.2: Jeg er blevet kontaktet af den nye ejer af firmaet og vi har fundet en rigtig fin lÞsning. Har denne gang oplevet virkelig god service, så kan godt anbefale at handle der.
Forkerte varer sendt og de svarer ikke på nogen henvendelser. Vil ALDRIG benytte dette firma igen!
Jeg bestilte en 25W oplader og et 2m kabel til iPhone fra deres hjemmeside. Efter kun en uge holdt produktet op med at virke. Jeg har kontaktet deres support flere gange uden at få nogen svar, og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage. Dette er en meget dårlig oplevelse, og jeg kan ikke anbefale denne webshop til nogen.
P.S 10.02.26 refunderede de mine penge, fordi de har en ny ejer nu, så jeg Êndrede min anmeldelse til 3 stjerner
Afventer også svar på reklamation her efter 1 uge, selvom I skriver Max 24 timer. 2 ud af 4 varer leveret er ikke de bestilte, men dårligere udgaver. Virker Êrligt talt bevidst. Forventer svar og som minimum levering af de korrekte varer.
Jeg bestilte en lynoplader d. 15/12, og har endnu ikke engang fået så meget som en opdatering af pakken. Har sendt en mail til deres kundeservice, men ingen svar. Tror det er en scam hjemmeside!!!!
Opdateret 14.12-25.
Jeg har hÞrt fra Iphoneopladere.dk som tilkendegiver de kunne have vÊret bedre ifht opfÞlgning på min henvendelse. De tilbyder 25% refunderet som kompensation. Det er vel ok
D. 4-12 har jeg bestilt iPhone oplader og har modtaget mail om forsendelsen via DAO. Den er endnu ikke modtaget i dag 10/12 og jeg har heller ikke fået respons på
Min mail til jer d. 8/12. Ved sq ikke helt om jeg tror jeg er blevet fusket ...
Jeg savner stadig at modtage pakken. DAO modtog den 3. Dec

God kundeservice
Fik en forkert vare men fik hurtigt kontakt og fik tilsendt den rigtige
Kontaktformularen på deres hjemmeside virker ikke, det link man får tilsendt til fakturaen virker ikke, man kan som kunde ikke logge ind på deres hjemmeside og firmaet kan ikke trÊffes på telefonen
God kvalitet. Nem bestilling. Hurtig levering.
Alt i alt en god oplevelse.

iPhoneopladere.dk ããã®åç
DAO pose var itu men det bestilte var i pose og produkt virker. Lidt lÊngere levering end jeg regnede med.