レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde bestilt 5 mobilopladere med 5 ledninger, men havde desvÊrre ved en fejl valgt et pakketilbud, der passede til en forkert iPhone model, de nyere iPhones. Jeg skrev derfor til iP... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god service. Jeg havde bestilt en ledning til min iPhone 4.. det viste sig at jeg havde bestilt en ledning der ikke passede til min adapter. Medarbejder Daniel ydede den fineste service. Se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilt produkt fra webside var udsolgt. Men ikke angivet udsolgt. I stedet sendte I et helt andet produkt. MÃ¥tte bruge tid pÃ¥ at reklamere. Dog har I refunderet min betaling. Og sparet mig besvÊr ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service ved bestilling. Havde en ekstra ordre der skulle med oprindelig ordre, og det klarede de til fuld tilfredshed og jeg fik endda en ekstra lader med i kÞbet. Lynhurtig levering. Jeg k... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店
  2. 電池店
  3. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  4. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Hos iPhoneopladere.dk har vi et stort udvalg af opladere og tilbehÞr til iPhone, iPad, MacBook og andre enheder. Vi gÞr det nemt for dig at finde lige prÊcis den oplader eller det kabel, der passer til din enhed. Alle vores opladere og kabler er nÞje udvalgt og testet, så du trygt kan handle hos os og vÊre sikker på, at produkterne passer til de modeller, vi har angivet. Vi bestrÊber os på at besvare alle e-mailhenvendelser på hverdage inden for 24 timer, og vi tilbyder desuden telefonsupport alle hverdage. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-MÊrket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.

4.1

(1,141)

過去12か月のレビュヌ数: 82ä»¶

レビュヌを曞く

God service ved fejlforsendelse

Jeg bestilte tre iPhone opladere, men modtog desvÊrre de forkerte. Jeg fik hurtigt svar på min mail, hvorefter der blev sendt tre nye (og rigtige) opladere med beskeden om, at jeg bare kunne beholde opladerne fra fÞrste sending (som også godt kan bruges). Det er god service.

2026幎5月20日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi beklager den forkerte forsendelse, men er glade for, at vores kundeservice fik rettet op på det hurtigt for dig. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

Brug aldrig dette firma.

Dette firma er det vÊrste firma jeg lÊnge har brugt, de skal bruge utroligt lang tid til at plukke varerne og få den sendt, og så bruger de et firma der bruger 4 dage, til at levere varen 26 km fra firmaet, når man så modtager varen, er det de forkerte vare, klager man så over det, skal man selv fortÊlle den, hvordan de kan rette op på deres fejl, og når man kommer med en fair lÞsning, så bliver man mÞdt med, at de kan refundere 25 % at kÞbers pris.

SÃ¥ bruge ikke dette firma.

2026幎5月30日

Godt produkt til prisen hurtig levering

Godt produkt til prisen hurtig levering

2026幎5月8日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Brian, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de produktet, prisen og leveringen. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

Rigtig god pris

Rigtig god pris, gode varer, hurtig levering

2026幎5月5日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Jannie, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med prisen, varerne og leveringen. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

I har vÊret sÃ¥ behjÊlpelig med at finde

I har vÊret så behjÊlpelig med at finde min forsvundne pakke. Har hele tiden fulgt med. Svarer hurtigt tilbage.Tak for jer.
MVH
Lisa MÞller

2026幎3月3日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Lisa, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at hÞre, at vi kunne hjÊlpe dig med at finde din forsvundne pakke og holde dig opdateret undervejs. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse
Godt indpakket
God hjemmeside

2026幎3月3日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Mette, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at hÞre, at afsendelsen var hurtig, varen godt indpakket, og at du er tilfreds med hjemmesiden. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

opdateret

Jeg havde en dårlig oplevelse i december, men der er kommet nye ejere, som kontaktede mig for at rette op. Så de sendte mig en nye vare, og anmodede om at jeg lavede en ny anbefaling, så hermed 5 stjerne og et håb om at det virker bedrer.

2026幎2月17日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Karina, tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er rigtig glade for, at vi kunne rette op på din tidligere oplevelse og sende dig en ny vare. Tak fordi du gav os en chance til. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

2026幎2月7日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Steffen, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at hÞre, at leveringen gik hurtigt. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

Fine produkter

Fine produkter

2026幎2月6日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Kim, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med produkterne. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk