Jeg kørte gerne fra Silkeborg til Nibe for at finde en "ny" computer. Selvfølgelig også fordi Tony er en god gammel ven, men hele konceptet hos IT-Nørden tiltaler mig. Den dag jeg besøgte Jer, fik jeg... もっと見る
企業が回答しました
Folkene fra It-Nørden er meget venlige og hjælpsomme. Jeg følte mig derfor i trygge hænder, da jeg afleverede min computer til rep. Efter et par dage havde de løst problemet. Det viste sig at være... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte en Lenovo Legion T5 som ankom i dag og den lever 100% op til forventningerne. Kundeservice har været yderst venlige og hjælpsomme hele vejen igennem, vi vil helt klart anbefale IT-nørden til... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk godt køb af en renoveret bærbar PC. Særdeles fin stand og ydeevne i forhold til pris skal det lyde fra en mand med mere end 35 års professionel IT-erfaring. Kan varmt anbefale IT-Nørden.
企業が回答しました
Udlejning, salg og finansieringsløsninger af nyt og brugt IT-udstyr. Hele IT-Nørdens forretningsidé er baseret på at sælge genbrugte computere til både private og erhvervskunder. ♻️ 💻
Skalhuse 13, 9240, Nibe, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tak for hurtig og professionel hjælp da der opstod computer problemer, samt økonomisk / uvildig rådgivning om it-produktet skulle udskiftes / opgraderes.
Holger Kirketerp Nielsen.

It-Nørden からの回答
God service/ reparation ,til en særdeles rimelig pris.
Blev anbefalet af min familie Anlæg Nord.
Martin Laursen.

It-Nørden からの回答
IT Noerden har ordnet det vi har aftalt til tilfredshed, da vi nye kunder har jjeg ikke flere kommentarer nu.
mvh Kai Kjær Østergaard.

It-Nørden からの回答
Jeg har lige købt en iPad hos IT Nørden, og jeg har absolut ikke noget som helst at sætte en finger på!
Hurtige svar på beskeder! Både ang. handel, men også på tekniske spørgsmål 👍🙂
Hurtig levering! I mit tilfælde var det på ca. 24 timer fra bestilling til at jeg modtog den.
Og iPad’en er i perfekt stand 👍💪🙂
En god anbefaling herfra

It-Nørden からの回答
Servicen var helt i top,der var lige et lille problem med at få computeren kodet igen,til Cromwell Carsten.

It-Nørden からの回答
Det er rigtig god service og vejledning. Ringer man derind, får man altid hjælp og søde medarbejdere i røret.
Vi giver 5 store stjerner til dem

It-Nørden からの回答
Efter et par dage havde de løst problemet. Det viste sig at være en defekt strømforsyning. Den blev udskiftet med en ny og der har ikke været problemer med min computer siden.
Jeg kan kun anbefale It-Nørden til andre.
De er meget kompetente og dygtige.

It-Nørden からの回答
IT Nørden har jeg købt computer igennem, har fået en kanon go service, kan klart anbefales

It-Nørden からの回答
De gange jeg har været hos jer både reparation og køb har det været helt ok

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。