Vi har været kunder hos IT Experterne ApS siden 2018. Vi kan kun udtrykke vores fulde tilfredshed med virksomheden -og specielt med Morten, som har været vores kontaktperson. Morten har altid v... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Morten er den bedste IT ekspert i Odense og selv om jeg holder ferie i Tyrkiet, Spanien eller på Cypern så er han til rådighed. Både som selvstændig og privat hjælper han mig altid med at f... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Danmarks billigste IT priser. Få et uforpligtende tilbud. IT support 24/7. Vi hjælper både private og erhverv. Support 24/7. Tjenester: IT Sikkerhed, Rådgivning, Sårbarhedsscanning, Awareness, IT Support.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ældre dame med 5 år gammel iMac
Min gamle iMac var blevet meget langsom, og for første gang i mit liv følte jeg lyst til at få hjælp. Jeg ringede til Morten Soelberg for en aftale om undersøgelse og rådgivning. Harddisken var slidt. Morten hjalp mig med at træffe beslutning om hvilken handling var bedst for mig. Reparation, ny iMac, alternativ anden ny computer.
Alt gik glat, køb ny iMac, overflytning af data, musikanlæg undersøgt.
Flink og effektiv service.
De gange jeg har skulle bruge hjælp fra IT-experterne har de altid givet mig hjælp og hjulpet mig til jeg var helt sikker på hvordan opgaven/problemet blev løst. Hvis jeg har haft opfølgende spørgsmål har der altid været tid til det. Morten som jeg har snakket mest med er super flink. Vil altid anbefale IT-experterne.
God og hurtig hjælp til EDB
Vi har brugt Morten flere gange både til opdateringer og fejlrettelser.
Altid hurtig og god hjælp. Han er god til at hjælpe.
UG til IT-Experterne * Morten Soelberg
Vi har haft fornøjelsen at blive serviceret af IT-Experterne siden Morten startede. for 13 år siden. Det har altid været en fornøjelse at ringe til Morten. Han har hjulpet os med alt vedrørende PC, mobiltelefon og nu senest video-overvågning. Når vi ringer til Morten kommer han hurtigt - tit samme dag. Alle problemer løses hurtigt, billigt og effektivt. Vi kan absolut anbefale IT-Experterne. De laver et godt og seriøst arbejde. Venlig hilsen Ulla og Peter, Morud
God og kompetent service.
Kompetent og hurtig hjælp.
Kompetent og hurtig hjælp.
De er hurtige og de har kompetencerne til at hjælpe med forskellige IT problemstillinger.
Klar anbefaling herfra!
Altid hurtig og professionel service…
Altid hurtig og professionel service fra Morten.
Morten klarer både store og små opgaver....
To meget tilfredse kunder hos IT EXperterne ApS
Vi har været kunder hos IT Experterne ApS siden 2018.
Morten har altid været på pletten, når vi havde et behov -stort eller lille. Morten har altid løst problemerne med stor omhu og præcision .
Således har Morten leveret vores nuværende IT system og efterfølgende service , som vi er fuldt ud tilfredse med.
Vi kan derfor give IT Experterne vores bedste anbefaling.
Helle og Henrik Stub
Morud
IT Experterne løser dine PC-problemer
IT Experterne ApS kan anbefales ved problemer med PC-en. Der ydes hurtig og competent service.
Altid god service og rådgivning hos IT…
Altid god service og rådgivning hos IT Experterne.
Har flere gange fået løst IT problemer og gjort ting nemmere i vores virksomhed.
Især dialogen med Morten er rigtig god.
Varm anbefaling herfra!
Herfra får IT EXperterne vores…
Herfra får IT EXperterne vores allerbedste anbefaling, Morten Soelberg får vores allerbedste anbefaling, når vi ringer, kommer han hurtigt, og han er meget dygtig til sit arbejde, og vi har aldrig været utilfreds med ham. Han er høflig og venlig når han er her, og giver sig tid til at lave det han skal. Vi er meget tilfredse med EX pertene, og vil forsat bruge dem, og vil gerne anbefale dem, de er meget dygtige.
God service fra IT Experterne
IT Experterne yder altid hurtig og sikker hjælp, når vi har behov for dem. Jeg kn kun give firmaet mine bedste anbefalinger.
Thorkild Bruun Jensen, SOFI-TRADE Aps
professionalism and dedication
I have been a customer now for quite some time and enjoyed IT Experterne educational services. I could only recommend this company to whomever is intentioned to develop skills and it services.
Fantastisk service!
Fantastisk service! Som kunde kan man virkelig mærke at man er i centrum og vil virkelig anbefale at man vælger at få service igennem dem. Jeg havde fornøjelsen af Morten, som virkelig tog sig tid at hjælpe med min computer da det brændte allermest på.
Stor og ubetinget ros.
Jeg og min arbejdsplads, som gennem tre år har brugt IT Experterne, har altid været utroligt glade for den service, som Mortens firma har ydet. Vi har altid fået kompetent og hurtig hjælp til at løse vores IT-problemer.
Dejligt firma
Hurtigt service, kommer på alletiders af døgnet. Upåklageligt internet
Har brug virksomheden flere gange
Har brug virksomheden flere gange. De overholder altid vores aftale, og er meget flexbile i forhold til aftalerne og tiderne. De levere altid den aftalte service og produkt. De kan varmt anbefaledes!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。