Japebo.no レビュー

2,422
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Fant ut at hadde samme problemet i oktober 25 . Bestilte å fikk feil,å måtte sende i retur.Samme skjedde nå i juli 26 .Må jo si da at det frister ikke med en nye bestilling hos Japebo.Mvh Emma Thorese... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Var på jakt etter "hooker" til min mors Resound høreapparater og kom over Japebo ved en tilfeldighet. Med et par e-poster med bilder og god kommunikasjon med Mads ble riktige "hooker" identifiser... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dere er flinke til å informere om når pakken er på vei. Har gode erfaringer fra tidligere. Denne gangen har det gått over en uke uten noen pakke i posten. Når jeg ser tilbake er det nok min egen fei... もっと見る

企業情報

1. 補聴器専門店

Japebo.no について

当該企業による記述

Japebo logo

Japebo tilbyr originale reservedeler, trådløst tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra alle ledende merker, inkludert Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound.

Vi vet hvor viktig det er at høreapparatet fungerer pålitelig i hverdagen. Derfor tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på utstyret ditt – for best mulig lydopplevelse og stabil funksjon over tid. 🔊

🛒 Enkel og oversiktlig nettbutikk
Nettbutikken vår er laget for å gjøre det enkelt å finne riktige produkter. Med tydelige kategorier, søkefunksjon og detaljerte beskrivelser kan du raskt finne deler og tilbehør som passer til ditt høreapparat.

Besøk nettbutikken

🚚 Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing på alle forsendelser, slik at du kan følge pakken din hele veien.

💬 Kundeservice med produktkunnskap
Trenger du hjelp med å finne riktig produkt? Vår kundeservice hjelper deg gjerne via e-post – både før og etter kjøpet.

🔒 Trygg og fleksibel handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle trygt.

⭐ Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger og bruker anmeldelser aktivt for å forbedre vår service og kundeopplevelse.

Hvorfor velge Japebo?

当該企業による記述

Alt samlet på ett sted
Hos Japebo finner du originale reservedeler, tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra ledende merker. Vi gjør det enkelt å finne det du trenger.
Hjelp når du trenger det
Er du usikker på hvilket produkt som passer? Vi hjelper deg gjerne. Vår kundeservice er tilgjengelig før og etter kjøpet.
Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing, slik at du kan følge leveransen.
Trygg handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle med trygghet. Vi bruker kundetilbakemeldinger til å forbedre vår service kontinuerlig.

Alt du trenger til ditt høreapparat

Originale deler, rask levering og god kundeservice

優良

過去12か月のレビュー数: 462

レビューを書く

Ble godt levert

Joar,
Tusen takk for din fine tilbakemelding!Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både leveringen og leveringstiden. Vi streber alltid etter å gi kundene våre den best mulige servicen. Hvis du har noen spørsmål eller trenger videre hjelp, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.Ha en riktig fin dag!

5つ星のうち5の評価

Meget god service hos kundeservice

Meget god service hos kundeservice, Mads svarte med en gang på e-post, og ordnet opp i spørsmål jeg hadde.ReSound TV Streamer fungerer utmerket.Men, PostNord hadde en unødvendig lang forsendelse, uten sporing! Danmark- Sverige - Norge. Levert i postkassen uten melding. Bestilt 1. mars, levert i postkassen 12.mars.

Bjørn,

Alt etter boka

Alt etter boka
Lett og bestille
Rask levering

2026年2月27日

Hei Kjell,

Tusen takk for din anmeldelse!
Vi er veldig glade for å høre at alt gikk etter boka – fra bestilling til levering.
Vi setter stor pris på din støtte og håper å se deg igjen snart.

Thomas – Japebo

5つ星のうち1の評価

Mangler domer

Mangler domer. Disse er betalt .var ikke med i pakken, haster da jeg ikke har flere i reserve mvh Rolf Eidem.

2026年3月11日

Japebo.no からの回答

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager virkelig forvirringen. Det ser ut til at det ble lagt inn to separate bestillinger: én med renseservietter, og én annen med renseservietter og en pakke domer. Den sistnevnte bestillingen er fortsatt på vei.

Vi forstår godt at dette har vært frustrerende, særlig når domene haster. Samtidig mener vi at en 1-stjerners anmeldelse i dette tilfellet ikke gir et helt riktig bilde, siden varene ikke manglet fra bestillingen, men ligger i en separat ordre som fortsatt er på vei.

Den siste forsendelsen skal etter planen bli levert i løpet av de nærmeste dagene, og vi håper derfor at dere vil vurdere å oppdatere anmeldelsen når alt er mottatt.

5つ星のうち5の評価

Dette er så bra ,lett og bestille,rask…

Dette er så bra ,lett og bestille,rask levering.Jeg er kjempefornøyd med Japebo,gode meldinger underveis.Supert 👏👏👍

2026年3月9日

Japebo.no からの回答

Hei Kirsten, tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Så hyggelig å høre at bestillingen var enkel, leveringen rask, og at du var fornøyd med oppdateringene underveis.

Godt fornøyd med butikken

Godt fornøyd med butikken.
Men: av 6 betalte tørketabletter fikk jeg bare 5.

2026年3月8日

Hei Stein,

Tusen takk for din anmeldelse og for de hyggelige ordene om butikken vår.

Samtidig beklager vi at det manglet én tørketablett i bestillingen din – det skal selvfølgelig ikke skje.

Vi ordner dette for deg med en gang. Ta gjerne kontakt med oss direkte, eller bekreft her, så sender vi den manglende varen så raskt som mulig.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Per – Japebo

Hei Arild,

Tusen takk for din anmeldelse og for at du valgte å handle hos Japebo.

Det er hyggelig å høre at alt fungerte som forventet. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Takk igjen for bestillingen, og vi håper å ønske deg velkommen tilbake snart.

Per – Japebo

rask levering

2026年2月24日

O.B.,

Japebo.no からの回答

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at pakken kom raskt frem og var godt pakket.

Du er alltid velkommen tilbake hos oss.

Navigasjonsproblemer

Navigasjonsproblemer. Fikk feil produkt.

2026年3月5日

Arthur,

5つ星のうち5の評価

Får det jeg bestiller raskt og uten…

Får det jeg bestiller raskt og uten mangler
Slik det skal gjøres

2026年3月4日

Japebo.no からの回答

Takk for din fine anmeldelse! Det betyr mye for oss å høre at både leveringen og bestillingen fungerer slik det skal.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen.

Nyttige produkter.

Nyttige produkter.
Oversiktlig presentasjon.
Rask levering.

Sissel,

5つ星のうち4の評価

Har enda ikke fått pakken fra dere

Har nå fått pakken. Men det tok lang tid når jeg skulle svare på oplevelsen før jeg fikk pakken

Japebo.no からの回答

Hei Reidar, takk for oppdateringen.

Vi er glade for å høre at du nå har mottatt pakken. Samtidig har du helt rett i at det er uheldig å bli bedt om å vurdere opplevelsen før pakken er kommet frem.

Takk for forståelsen og for at du tok deg tid til å oppdatere anmeldelsen.

5つ星のうち4の評価

Eg er fornøgd fekk pakken bra fort.

Eg er fornøgd fekk pakken bra fort.

2026年2月25日

Japebo.no からの回答

Hei Klara, tusen takk for at du oppdaterte anmeldelsen din, det setter vi stor pris på.

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd og at pakken kom raskt frem.

Du må bare si ifra hvis det er noe vi kan hjelpe deg med en annen gang.

Meget bra

Meget bra og god servise

2026年2月15日

Stein,

Raskt levert

Raskt levert, fornøyd med produktene.

2026年2月26日

Japebo.no からの回答

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at leveringen var rask og at du er fornøyd med produktene.

Du er alltid velkommen tilbake til oss.

GODT FORNØYD

Enkelt å greit rask levering

2026年2月13日

Japebo.no からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding, Roar!

Så godt å høre at du er fornøyd - og at leveringen gikk raskt 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。