Jari Autoudstyr レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jari Autoudstyr er bare iorden,havde bestilt en fartpilot model Ab900ci,den skulle komme fra et fjernlager,så der gik lidt længere tid,men blev informeret perfekt af Lars vedrørende track and trace og... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Købte nogle varer på Jaris Autoudstyrs hjemmeside efter at have snakket med dem i telefon om leverings situationen på varen. Den blev bestilt hjem fra deres leverandør og sendt til mig på 2 hverda... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kom ind i butikken, for at finde mig nogle småting til montering af mit bilstereo. Jeg bliver mødt af jasper og Dennis i butikken jeg havde snakket med kort forinden min ankomst, trods fl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jari Autoudstyr havde de varer jeg skulle bruge og med fri fragt også den bedste samlede pris i forhold til andre web butikker. Varer blev leveret til pakkeshop til tiden og indholdet i pakken var o... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Vare endnu ikke modtaget

Jeg har købt udstødningsbandage, som jeg endnu mangler at høre det mindste fra. Lidt pudsigt at spørge efter en anmeldelse når i ikke engang har leveret produktet.

Edit: Der er åbenbart sket en fejl ved leverance, men en meget venlig mand ringede mig op og fik styr på det.

2016年6月22日

Leverandør til danske drengerøve

Det er efterhånden en del år siden jeg har handlet hos dem, men har kun haft gode oplevelser, og vil klart anbefale dem.

Tiden med bilstereo til at imponere damerne med er jeg efterhånden vokset fra, men hvis man skal have noget der er mere seriøst end Thansen, så er Jari Auto helt klart stedet!

2016年6月8日

Intet hørt

Købte en bakspejl med sugekop, sendte den retur da jeg fortrød/kunne ikke bruge den. Krydsede af at jeg ville ha pengene igen, sendte den 17/2-16, de modtog pakken den 18/2-16 iflg GLS, har stadig intet hørt...

Update: Har fået mine penge retur ;)

2016年3月8日

Ratbetræk

Jeg bestilte et Ratbetræk søndag d. 4/10 - 2015, og jeg fik det allerede 2 dage
efter. Det er et rigtig pænt betræk, så jeg er meget tilfreds.

Mange hilsen Maj-Britt Petersen

2015年10月11日

Super hurtig levering!

Jeg manglede et Ford A retro horn til min atv, og det fandt jeg hos Jari Autoudstyr. Det ankom med det samme, leveret af GLS. Det kan ikke gøres hurtigere ! Super ! Jeg kan bestemt anbefale Jari Autoudstyr , ved behov for andet udstyr henvender jeg mig i hvert fald igen.
Med venlig hilsen Hellmuth.

2015年10月4日

kom hurtigt

bestilte varen onsdag og den var allerede på adressen dagen efter. fik ovenikøbet et opkald fra dem om at den gerne skulle ligge i postkassen

2015年9月17日
5つ星のうち5の評価

Jari autodele yder en fantastisk service, der overgår hvad jeg tidligere har oplevet ved netkøb.

2015年9月13日

Meget venlige

Afbestilte min vare, da jeg alligevel ik havde brug for den. Det gik meget da der overhovedet ik var noget problem i det. Mine penge blev hurtigt ført tilbage til min konto igen. Jeg vil med glæde bestille igen hos jari autoidstyr.

2015年9月13日

Hurtig og problemfri levering

Købte klæbepude til Watch p. skive hos Jari autoudstyr.
På grund af varens meget lille format blev jeg ringet op af Jari og blev informeret om at varen blev leveret til min postkasse. Meget fin service, vil helt klart handle der igen.

2015年9月7日

Trustpilot エクスペリエンス