De geluidskwaliteit is van JBL charge 6 is niet om aan te horen slecht!! Omdat ik slechts enkele dagen over de 30 dagen retour zit wil de klantenservice me niet helpen met het inleveren van de charge... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bought jbl endurance three and the case stop charging bought new charger fruitless best buy said contact customer service it’s still under warranty contacted them them foreigners are a verse people to... もっと見る
Maandagochtend een JBL Boombox 3 besteld. Dinsdag aangekomen. Product werkt goed en is compleet. Verder ben ik goed op de hoogte gehouden van mijn levering.
Meerdere producten gehad van JBL, steeds weer geprobeerd, maar binnen een jaar begeeft de batterij het of steeds sneller leeg, of wil niet meer opladen. De Flip 3, de Flip 4, 2 verschillende soorten... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Goede Jbl voor feestjes
Ik heb de Jbl xtreme 4 voor mijn verjaardag gekregen en hij is gewoon goed. Maar een minpuntje: de prijs. 242 euro.
Better reewad this before you make mistake
I'm lying there, and my headphones are freezing and unpausing five times every 10 seconds. I have two JBL headphones: the 460NC Live and the 670NC Live. JBL is the worst headphone company I know (in this price range). Their headphones are pathetic. What good is it if they sound good if everyone complains about the same thing in the negative comments? And I'm a fool to buy a big speaker from them. I'll never buy anything from that crappy company again. You dont have to move, headphones gona do it by itself.... Pathetic...
JBL Extreme 3
JBL Extreme 3.
Ik wil het gewoon even gezegd hebben dat ik enorm onder de indruk van de kwaliteit van de extreme 3 ben. Ik heb hem nu al 4 jaar en na intensief gebruik, doet hij het nog alsof hij net nieuw is.
Enorm blij met deze speaker, een van mijn beste aankopen ooit. Een aanrader voor iedereen: Top geluid, goede batterij, heel robuust en heel praktisch!!
Dank JBL voor dit prachtige product!
Jbl haal asjeblieft die goedkoopste…
Jbl haal asjeblieft die goedkoopste ring crack koptelefoons uit je bestand van 45€ die bedoel ik die dingen zijn zo slap vallen van je hoofd nog niet eens €10 waard. En ik koop ook geen duurdere van jullie merk want miss is die ook wel net zo nep. Voor de fabriek upgrade je game jullie product is slecht.
No update on order
Order placed more than 10 days ago.
No update in shipment. No one responds or information. Save yourself the misery, please do not order on their website directly
Black Friday deal
Black Friday deal, na een week bestelling geannuleerd door JBL maar wel zegen dat ik gelukkig geen annulering kosten krijg. Ik moest maar een nieuwe bestellen plaatsen (zonder korting)
stevig materiaal
stevig materiaal. ik heb mijn doosje van 3 hoog laten vallen en hij deed het nog.echt stevig materiaal
JBL Tour Pro 3 bij JBL gekocht
JBL Tour Pro 3 bij JBL gekocht. Wordt opgestuurd via DHL, dus dan weet je dat de problemen beginnen. En inderdaad. De bezorger wil een code, maar ik heb nooit een code ontvangen. Al mijn e-mail accounts gechecked, wel mail van JBL, geen mail van DHL, en geen code. Misschien op het webportal van DHL? Nee, wel info over de bezorging, maar geen code. Waardeloos dit. Dus wellicht zijn de JBL oortjes zelf prima, maar zolang ze DHL gebruiken, zal ik daar nooit achterkomen. Ik heb Bose QuietComfort Ultra Earbuds (2e gen) (Zwart) oortjes in de winkel gekocht. Wel iets duurder, maar erg fijne oortjes! Fantastisch geluid!
Heb me 2 JBL oortjes al met dezelfde…
Heb me 2 JBL oortjes al met dezelfde probleem oortje laat niet in de case heb de pinnen in de case met alcohol al schoon gemaakt en werk nog steeds niet. Daarbij zijn er ook geen winkel die de jbl troep kan repareren. Dikke afrader als je voor JBl oortje zoekt!!
Harman Zaaknummer 18473950
Harman Zaaknummer 18473950
Het zijn gewoon een stelletje vuile smerige zakken vullers bij JBL. Dit rot bedrijf laat mensen gewoon doodvallen er zit voor €920 euro schade op mijn spullen die veroorzaakt is door een bedrijf dat hun in huren UPS dusse en dan laten ze je doodvallen ik word al weken voor de gek gehouden de een zegt dit de ander dat en verder mag ik het uitzoeken. Het is gewoon een triest bedrijf heel die JBL
Vieze oplichters en meer niet
Koop hier niet zonder de nadelen mee te…
Koop hier niet zonder de nadelen mee te krijgen !!!!
Mijn dochter kocht nog geen half jaar geleden een tour koptelefoon €190
Super zuinig is mijn grote muziek ffan. Ook neemt ze overal het koffertje om de koptelefoon in te bewaren mee
Tot haar grote schrik een barst
Contact opgenomen met jbl,, klacht werd niet serieus behandeld. Ze kan een nieuwe kopen met 20% korting
Ze willen geld verdienen, niet eerlijk een probleem oplossen
slechte kwaliteit, hoge prijs
In het kort: wegwerpbrol waar je een hoge prijs voor betaalt.
In het lang:
Anderhalf jaar geleden kocht ik een koptelefoon van JBL (model LIVE 660NC). Na een half jaar kwamen er al kleine scheurtjes in het plastic en brak het materiaal wat af rond de scharnieren. Eerst maakte ik me geen zorgen, want ik ben een erg zorgvuldig persoon en dacht dat dit om een eenmalig, ongelukkig toeval ging. Maar nu, na slechts anderhalf jaar (voorzichtig!) gebruik, valt de koptelefoon gewoonweg uit elkaar. Het plastic brokkelt af als je er nog maar naar kijkt. Het resultaat: het oor hangt zo goed als alleen met de draad nog vast (wat simpelweg gevaarlijk is, en bijna onbruikbaar).
Met de 2 jaar garantie kom je ook niet ver, want dit is zogezegd geen productiefout en mijn eigen schuld door "vallen of onnodige druk". Dat is zeker niet het geval. Verder het kan niet normaal zijn dat een koptelefoon op deze manier spontaan desintegreert, nog minder dat een klacht hierover wordt weggewuifd. Na wat onderzoek kwam ik er ook achter dat verschillende mensen hetzelfde voorhebben met dit model. Dat klinkt dus wel als een productiefout, maar eentje die JBL niet wil toegeven en waar jij de (hoge) prijs voor betaalt. Je steekt je geld beter in een ander product dat je niet na anderhalf jaar al moet vervangen omdat het met haken en ogen aaneen hangt.
Tot nu toe heel goed geholpen door… Miriam
Tot nu toe heel goed geholpen door Miriam van de klantenservice, bedankt!
Oplichterij
Bestelling niet geleverd. Klantenservice bevestigt dat dit vaker gebeurt, maar zegt dat ze niets voor me zullen doen. Probleem hangt natuurlijk samen met verzending via DHL, waarvan bekend is dat ze vaker pakketten laten verdwijnen en toch als 'bezorgd' registreren (staat zelfs in hun eigen faq).
Kortom: nooit meer bestellen bij de jbl webshop.
Slechte klanten service ooit!!!
Slechte klanten service ooit!!!
item besteld , echter verkeerd artikel geleverd gekregen.
gevraagd of we item retour kunnen sturen en juiste item kunnen ontvangen.
Reactie: dit moet eerst onderzocht worden ??
Na twee weken en veel mailen en bellen een mail met een retour formulier ontvangen zodat we item kunnen terug sturen en geld retour krijgen na ontvangst item.
Na 14 dagen ( binnen 2 dagen was item retour bij jbl)
maar weer eens contact gezocht waneer geld retour gestort zou worden.
wederom als antwoord dat ze eerst meer info nodig hebben en het onderzocht moet worden ??
dat er per abuis iets foutief wordt verstuurd kan gebeuren maar dat dit dan na 1 1/2 maand nog niet is opgelost ?????
Het kan niet slechter
Op 4 september heb ik een headset gekocht op de website. Stond duidelijk dat je het binnen 2 werkdagen ontvangt. Na 3 dagen neem ik met ze contact en er wordt doodserieus verteld dat ik fout was dat het na 2 werkdagen pas wordt verstuurd. Ik wacht rustig af na de 5de dag neem ik weer contact met zxe op en dan wordt verteld dat het niet wordt verstuurd en dat 650 klanten nog zitten te wachten want er zijn geen pouches in voorraad. In de tussentijd geen email niks. Waarom in Godsnaam neem je ons geld dan als je NIET kan bezorgen? Dit is gewoon diefstal!. Ik had gelijk mijn order geannuleerd en nu snap ik waarom ze alleen maar 2 sterren hebben. Waarschijnlijk is het 1 ster, en 1 voor de moeite dat je nog met ze kan communiceren.
Koop absoluut niks van hun!!!
Ik moest drie bestellingen plaatsen…
Ik moest drie bestellingen plaatsen voordat mijn product eindelijk werd geleverd.
Eerste poging: Het adres was onjuist omdat de website geen straatnummer gecombineerd met een appartementnummer kon verwerken. Toen ik contact opnam met de klantenservice, leek er geen enkele procedure te zijn. Het voelde alsof ik met iemand in een bar sprak. Het adres kon niet worden aangepast en de bestelling werd uiteindelijk geannuleerd.
Tweede poging: Ondanks dat ik het juiste adres zorgvuldig had ingevoerd, werd de bestelling opnieuw naar DHL gestuurd, die het pakket niet kon afleveren en het terugstuurde naar JBL. De klantenservice had dezelfde nonchalante houding als de eerste keer en vertelde me dat hij “al vaak had geprobeerd met het management over dit probleem te praten.” Zijn suggestie was om het naar een vriend of familielid te sturen met een eenvoudiger adres, met slechts één nummer.
Derde poging: Ik heb de bestelling naar het adres van een familielid gestuurd en uiteindelijk werd het pakket succesvol door DHL bezorgd.
Ik had bij elke bestelling een voucher gebruikt, maar die werd telkens geannuleerd, waardoor ik drie keer mijn korting ben kwijtgeraakt. Ik bleef alleen via de JBL-website bestellen vanwege de voucher. Anders had ik ergens anders besteld.
Daarbovenop werd de speaker geleverd in een doos die onnodig drie keer zo groot was, zonder enige bescherming. Het apparaat lag los in de doos en schudde alle kanten op tijdens het transport.
Ik zou echt niemand aanraden om via de JBL-website te bestellen. De producten zijn geweldig, maar het is ongelooflijk dat een merk van deze omvang zo’n slecht ontworpen website heeft en zulke onprofessionele klantenservice in Nederland.
JBL tune
Heb de JBL tune 3 jaar geleden gekregen werkt nog steeds goed, de accu is super goed kan makkelijk 1 week volhouden. Alleen de knopje kunnen wel makkelijk kapot
JBL Tune230NC troep
Ik ben ondertussen aan mijn derde paar oortjes begonnen van JBL. De JBL Tune 230NC. Geluidskwaliteit is super, Maar het is nu al de 3e keer er binnen een jaar 1 van de oortjes ineens weinig tot geen geluid meer geeft. De oplossing volgens internet is: betreffende oortje reinigen en dit eens per maand te doen. Dit advies heb ik na set 1 keurig op gevolgd. Vervolgens bij set 2 en 3 gebeurd precies hetzelfde. 1x per maand schoonmaken helpt dus geen zak. Hopelijk brengt JBL ook nog een keer een set oortjes uit wat langer meegaat dan een jaartje. Het was ooit een goed merk. Hopelijk kunnen ze zichzelf herpakken na zo'n slechte lijn oortjes.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。