レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

De geluidskwaliteit is van JBL charge 6 is niet om aan te horen slecht!! Omdat ik slechts enkele dagen over de 30 dagen retour zit wil de klantenservice me niet helpen met het inleveren van de charge... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bought jbl endurance three and the case stop charging bought new charger fruitless best buy said contact customer service it’s still under warranty contacted them them foreigners are a verse people to... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Maandagochtend een JBL Boombox 3 besteld. Dinsdag aangekomen. Product werkt goed en is compleet. Verder ben ik goed op de hoogte gehouden van mijn levering.

5つ星のうち1の評価

Meerdere producten gehad van JBL, steeds weer geprobeerd, maar binnen een jaar begeeft de batterij het of steeds sneller leeg, of wil niet meer opladen. De Flip 3, de Flip 4, 2 verschillende soorten... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. 携帯電話販売店
  4. 電子機器会社
  5. ハイファイ店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Superieur geluid van JBL. Draadloze speakers, hoofdtelefoons, soundbars en meer. ✓Gratis verzending! ✓2 jaar garantie! ✓Gratis retour binnen 30 dagen!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Mijn Charge 3 was kapot en heb gemaild over reparatiemogelijkheden. Dezelfde dag nog reactie gehad met de mogelijkheden.

Daarnaast een nieuwe box met defect op gestuurd voor reparatie en verliep ook goed.

2025年5月13日
5つ星のうち1の評価

0 sterren, service nergens te bekennen.

1 ster is nog te goed... ze verdienen 0 sterren.
Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n slechte service gehad als bij JBL. Ik had dit echt niet verwacht van zo'n groot bedrijf.
Ik wou een aantal dagen terug een retourlabel aanvragen, we zijn 3 dagen en 5 belletjes verder en ik heb nog niks in me mail ontvangen. Alleen maar smoesjes en beloftes die niet na worden gekomen. Vandaag heb ik weer gebeld en halverwege het gesprek hebben ze opgehangen en nu nemen ze niet meer op als ik bel.
Nogmaals, de slechtste service die ik ooit heb gehad en ik bestel gemiddeld 4/5 paketten per week.... Ik zal hier nooit meer wat bestellen en mijn advies is aan iedereen om hetzelfde te doen!

2025年8月8日
5つ星のうち1の評価

Mislukte service voor "customizen"

Ik ben absoluut fan van JBL boxen, dat vooropgesteld. Deze review gaat niet over de boxen, deze review gaat over de "customized service" van JBL en het probleemoplossend vermogen van de servicemedewerkers.

Ik heb een JBL box "customized" besteld met een eigen ontwerp. Dit ontwerp is klaarblijkelijk niet doorgekomen (grotendeels omdat de telefoon website ruk is denk ik, meerdere knoppen zoals de afsluitknop zijn niet werkzaam en blijkbaar kun je dus geen jbl box laten customizen op telefoon. Wel op laptop btw, dit ging in het verleden namelijk wél goed.)

Mijn JBL box is dus zonder ontwerp erop binnengekomen en ik heb de klantenservice hierover bericht. Ik heb gezegd dat ik het zelf fix en ik alleen wil dat ze de website gaan fixen. Ik heb in totaal 10 mails op en neer gehad (dit liep vanaf 2 maanden terug en vanmorgen was de laatste mail). De mail van vanmorgen was de druppel. Weer vertellen ze dat ze een leeg ontwerp binnen kregen met een bijlage van het lege ontwerp en dat ze dus niks kunnen doen. Dus weer heb ik een mail teruggestuurd dat het me niks kan schelen wat ze met die bestelling doen, als ze die site maar fixen.

Waardeloze service. Waardeloze medewerkers. Kunnen niet lezen. Ten slotte lijkt het mij vanzelfsprekend dat een "customized" bestelling niet zonder ontwerp wordt besteld.

2025年8月8日
5つ星のうち1の評価

Mooie producten maar zeer slechte…

Mooie producten maar zeer slechte helpdesk! Verzendlabels worden niet juist aangemaakt, wanner je hen op de hoogte stelt zijn ze niet bereid hier iets in aan te passen met als gevolg dat het pakket 2x retour gaat en je opnieuw moet bestellen.

2025年8月2日

Wat een waardeloze service

Wat een waardeloze service. Er wordt een kapot product geleverd. Het product wordt niet omgeruild maar moet geretourneerd worden en je moet zelf een nieuwe bestellen. Terugbetaling duurt 18 dagen. Het verkeerde bedrag wordt terugbetaald. Eindeloos mailen om het gecorrigeerd te krijgen.
Als compensatie wordt 15% korting geboden maar alleen op een andere website waar het originele product niet beschikbaar is. Op de oorspronkelijke website is het product inmiddels 51% duurder.

2025年8月1日
5つ星のうち3の評価

JBL charge 6

Bij de JBL charge 6 krijg je geen oplader meer!

Onder het mom van e afval minimalisatie lijkt het erop dat ook hier de graaicultuur toeslaat.

Geef er gewoon een oplader bij!

2025年7月22日

Mocht zelf alles oplossen

Mocht zelf alles oplossen. Product (siliconen tips voor mijn dopjes) bleek na 2 keer bestellen (door 1 annulering zonder uitleg) toch niet op voorraad. Kan ze twee weken later nog steeds niet gebruiken. Of ik naar de Mediamarkt wil gaan. Weer een uur van m'n leven kwijt. Whatever.

2025年7月17日

Super tevreden

Ik ben super tevreden met de producten van JBL, de beste prijs-kwaliteitverhouding als je het mij vraagt. Ik heb o.a. een DAB+ radio, draadloze earbuds en een draadloze koptelefoon van dit merk gekocht en het zijn een voor een top producten.

2025年7月14日

Alles goed verlopen

Tja, had bij JBL.nl een JBL charge 5 besteld welke veel goedkoper bleek dan bij andere webshops.
Kreeg gelijk zo’n onderbuikgevoel van een scamsite en las op Trustpilot alle slechte reviews.
Niks meer aan te doen dan af te wachten dacht ik.
Om eerlijk te zijn is alles volgens afspraak gelopen.
Niet om de andere ervaringen te ontkrachten, maar ik ben er blij mee.
Kwaliteit is heel goed.

2025年7月1日
5つ星のうち1の評価

Gratis beschermtas volgends aanbieding!!

Een speaker Besteld, deze had een gratis beschermtas. Ik had een bon van de ing gebruikt voor 15% korting. Krijg je ineens die beschermtas niet omdat je een kortingsbon gebruikt. Dit staat nergens vermeld of aangegeven.

Reactie van de klantenservice was....ik kan je een koningshof van 15% geven meer niet. (Beschermtas is 50 euro)

Had betere klantservice verwacht van jbl. Beetje erg jammer dit.

2025年6月30日
5つ星のうち1の評価

RETURNED MY ITEMS AND MORE THAN 1 MONTH STAY WITHOUT REFUND!

Worst support service and store ever i see...

I made return and it was delivered to JBL 26.05.2025 and still was not processed...... I waste my time and stay as a result without items and my money while their return policy 5-10 business days after return was been delivered..... NEVER!!! NEVER MAKE PURCHASE ON THEIR STORE!!!! Opened PayPal Claim!

Bestelnummer: JB-EM-06673745

2025年7月1日

BESTEL NIET,

BESTEL NIET,

Krijg doodleuk notificatie uw pakket is in de brievenbus bezorgd van DHL.
Nooit iets ontvangen! 2 maanden verder en nog steeds geen geld of product!!!
Ze zijn vriendelijk aan de telefoon maar helpen je niet verder dan alleen maar tijd rekken!!!!
Doei geld Doei product

2025年4月25日
5つ星のうち2の評価

JBL flip 7

Heb de nieuwe JBL flip 7 gekocht. Handzaam, ziet er mooi uit, makkelijk in gebruik. Het geluid, waar het toch om draait, vind ik erg teleurstellend.
Ik had beter iets anders kunnen kopen

2025年6月19日

Koop een ander merk

Koop een ander merk! Het is een te lang verhaal om uit te leggen, maar door verkeerde en misleidende informatie op hun verpakking is mijn IPad Air vernield. Alhoewel wit op zwart bewijs, nemen ze hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid en schuiven ze de schuld door naar de verkoper van hun product! Wel beleefde en vriendelijke communicatie, maar daar koop je niets voor. Ik voel me (en ben) echt bedrogen!

2025年6月9日

JBL Tuner 2

JBL Tuner 2
Kleines Lautsprechergerät mit Bluetooth, UKW Radio FM und DAB+ Radio. Dieses Gerät verfügt über ein Display mit sehr wenig Helligkeit, sodaß es praktisch nicht nutzbar ist. Die bedienelemente sind ebenfalls kaum sichtbar, ähnlich einer Blindenschrift. Das Gerät ist eine Fehlkonstruktion. Unüblich bei JBL :(

2025年2月21日
5つ星のうち4の評価

Tevreden met bestelling!

Charge 5 besteld met drybag (actie), netjes binnen 2 werkdagen ontvangen zoals op de website staat.
Verpakking zou wat kleiner kunnen.
Met klantenservice heb ik geen ervaring.
Tevens Go3 en Tune520BT in bezit, doen het nog steeds top!
Kortom tevreden met de bestelling.

2025年6月18日
5つ星のうち1の評価

Dit is het slechtste bedrijf waar ik…

Dit is het slechtste bedrijf waar ik ooit iets heb besteld. De service is ronduit schandalig: ze schuiven alle verantwoordelijkheid af, waardoor je als klant met de gebakken peren blijft zitten. Er is geen oplossing, want volgens Harman Kardon is het de schuld van de klant!

Ik heb garantie aangevraagd voor mijn JBL Partybox vanwege een klein mankement. Ondanks dat ik aangaf het pakket zelf te brengen, vanwege de grootte, werd dat geweigerd, terwijl het wel mogelijk bleek te zijn (leuk om achteraf te horen, sublieme communicatie!). Na maanden wachten kreeg ik mijn product in niet-werkende staat terug. De box was er door de verzending nog slechter aan toe dan voorheen. Alsof dat nog niet genoeg was, moest ik ook nog eens 48 euro extra betalen voor onderzoekskosten (dat je dat zelf moet betalen, is waanzinnig bij een garantieverzoek. Betaal je niet? Dan staat er een deurwaarder op je stoep, ongelooflijk haha). Daar zit je dan, met een kapotte partybox van honderden euro’s, en een extra rekening, terwijl de box in eerste instantie voor het opsturen nog grotendeels werkte. Schandalig. Volgens de partijen was de verzendwijze niet solide genoeg. Grappig genoeg kreeg ik de box in dezelfde doos terug, niet te bevatten.

De klantenservice bij JBL/Harman Kardon is vrijwel onbestaand. Ik heb meerdere e-mails gestuurd en telefoontjes gepleegd, maar steeds weken moeten wachten op een reactie. Communicatie bestaat hier niet. Ik voelde me machteloos en bedrogen door JBL.

Kortom: een verschrikkelijke ervaring. Ze zeggen dat ze je willen helpen, maar doen niks. Ik denk dat je beter naar een Sonos kunt gaan, die weten tenminste wat service is. Bij Harman Kardon koop ik niets meer.

2025年6月10日

レビューの対象になっている企業の方へ