Ik heb een anti-blafhalsband (met trillen en geluid) enige tijd geleden gekocht, omdat mijn hond ondanks training helaas vaak aansloeg als hij beweging zag. Hij krijgt de halsband alleen om als ik weg... もっと見る
企業が回答しました
We hadden een waterfontijn bij JCPets aangeschaft, maar na 3 maanden functionerde hij niet zoals hij het behorde te doen volgens de beschrijving. Naar een paar keer contact te hebben gehad met ėėn van... もっと見る
企業が回答しました
Mooie automatische voerbak. Is voor mij heel handig omdat ik onregelmatig werk, en mijn kat zo altijd op hetzelfde tijdstip eten krijg. Toen er een technisch defect ontstond, kreeg ik snel reacties op... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb helaas een zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Ik bestelde ruim op tijd (3 mnd vantevoren) een autodeken voor onze vakantie om onze hond te vervoeren. De levering werd steeds (3x!)... もっと見る
企業が回答しました
Hoi, leuk dat je de moeite neemt om op onze trustpilot pagina te kijken! JC Pets is een online dierenwinkel met een ruim assortiment. Wij staan voor een goede kwaliteit met een daarbij behorende passende prijs. Ook staan wij altijd voor je klaar als iets niet duidelijk is! We hopen dat alles naar wens is.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, オランダ
ネガティブなレビューの 97%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Wij hadden een automatische kattenbak besteld. Helaas deed vanaf moment van in elkaar zetten een sensor het niet waardoor er een foutmelding in beeld bleef. Dus apparaat weer terug moeten sturen en de kosten hiervoor zelf moeten betalen. Klantenservice is vriendelijk maar erg amateuristisch. Er lijkt niets bijgehouden te worden van mijn klachten of vragen via de mail waardoor ik meerdere keren hetzelfde opnieuw moest uitleggen en weer hetzelfde antwoord kreeg. Uiteindelijk nooit mijn verzendkosten terug gekregen. Dus een nieuwe bak besteld via bol.com omdat ik het niet meer aandurfde.

JC Pets からの回答
Één ster is nog teveel. Incomplete camera gekregen in open doos. Direct gebeld en foto's gestuurd. Oplossen ho maar. Steeds beloftes doen en niet nakomen. Liegen dat het gedrukt staat over mails die ze zeggen gestuurd te hebben. Misschien maar eens tv programma Radar informeren. Die gaan vast graag op onderzoek uit.....
Edit. Nadat er missende onderdelen verstuurd waren bleek de geleverde camera defect. Direct weer gebeld. Het zou opgelost worden. Deze medewerker heeft wel gedaan wat hij zei. In de avond werden we gebeld door de eigenaar? Hij gaf toe dat er veel mis was gegaan. In ieder geval daarna snel een nieuwe set zoals we in het begin gevraagd hadden. Camera is perfect, niets mis mee. De service moet even goed naar gekeken worden.

JC Pets からの回答
Automatische kattenbak van jc pets
Titel: Mooi apparaat, maar dramatische service bij defect
Score: ⭐ (1 of 2 sterren)
In september 2025 heb ik deze JC Pets zelfreinigende kattenbak aangeschaft. In het begin was ik erg tevreden over het gemak en de geurvermindering, maar helaas was het plezier van korte duur.
Storing na 2 maanden
Na slechts twee maanden kreeg de bak een storing, vermoedelijk in een van de sensoren. Sindsdien is de bak onbruikbaar en kan ik alsnog zelf gaan scheppen. Een apparaat van deze prijs hoort na twee maanden niet al defect te zijn.
Klantenservice schiet tekort
Wat nog frustrerender is dan het defect zelf, is de afhandeling door de servicedienst van JC Pets. Ik ben nu al geruime tijd met hen in gesprek om de bak gerepareerd te krijgen, maar er gebeurt werkelijk niets. Ik word aan het lijntje gehouden en een concrete oplossing blijft uit.
Conclusie
De bak werkt prima zolang hij het doet, maar zodra er iets misgaat, sta je er alleen voor. Vanwege de slechte service en de snelle defecten kan ik dit product op dit moment absoluut niet aanraden.
Ordernummer A00096E4JT
Gekocht op 24-09-2025
4-3-2026
UPDATE
Naar aanleiding van bovenstaande review heeft JC Pets direct contact met mij opgenomen. Ze hebben de situatie serieus genomen en het inmiddels keurig opgelost: ik heb kosteloos een volledig nieuwe automatische kattenbak ontvangen.
Hoewel de opstart met de klantenservice moeizaam verliep, ben ik erg blij dat er nu een passende oplossing is geboden en ik weer gebruik kan maken van het gemak van deze bak. Hopelijk blijft dit exemplaar naar behoren werken. Service alsnog naar tevredenheid afgehandeld!

JC Pets からの回答
Ik heb een waterblazer/hondenfohn gekocht en het is een fijn artikel. De blaaskracht is traploos regelbaar en je kunt kiezen met of zonder warmte. Heel fijn. De honden moeten er wel aan wennen maar dat wist ik van tevoren. Bij het artikel ontbraken de connectieringen van de slang. Na mailen werd het prima opgelost.

JC Pets からの回答
Fijn bedrijf dat uitzonderlijk goede spullen levert. Heb een honden tondeuse en een honden camera gekocht. Werken bijzonder goed.

JC Pets からの回答
Betrouwbaar, snelle levering en je word op de hoogte gehouden van je bestelling door dat je je pakket kun volgen.

JC Pets からの回答
Nieuwe draadloze voerbak werkt niet zoals het hoort. Inmiddels bijna 3 maanden verder zonder oplossing. Bellen niet terug en reageren niet op e-mails. Inmiddels meerdere telefoontjes gepleegd en veel mails gestuurd maar je wordt volledig genegeerd.

JC Pets からの回答
Een waardeloos bedrijf. Op 7 januari twee artikelen besteld bij JC Pets voor katten. Pas op met dat bedrijf. Omdat de katten niet door gingen hebben wij de pakketten op onze eigen kosten (28 euro) moeten terugsturen. Wij wachten op de dag van vandaag nog op ons geld, 30 mailtjes en meer dan 30 telefoontjes helpen niet. Nooit bestellen bij JC Pets. Keurig ontvangstbewijs ontvangen van JC Pets, maar het geld? Wij zoeken er naar is het antwoord van JC Pets. Vreselijke klantenservice.
Nagekomen bericht. Gistermiddag na het plaatsen van dit bericht werd het geld op onze rekening gestort. Daarna kregen wij een mail met een smoes dat wij het product hadden gebruikt (zat volledig nog in verpakking) maar dat ze uit coulance het bedrag hebben gestort. Daarbij de opmerking of wij de review op trustpilot wilden aanpassen.
Wel een groot compliment voor Peter van de klantenservice, hij is de enige van alle belletjes en mailtjes die mij echt heeft teruggebeld. Door Peter 1 sterretje erbij.

JC Pets からの回答
Ik heb de diervriendelijke anti blaf ketting van JC Pets besteld onder het mom van baat het niet dan schaad het niet… Onze hond Juupke blafte zelfs als er een blaadje van de boom viel of als er een vogeltje over vloog. Alles geprobeerd maar ik wilde iets effectiefs hebben wat hem geen pijn zou doen. Wat een geweldige oplossing dit en wat een wereld van verschil. Ik kan dit artikel ook iedereen aanbevelen 👍🏻

JC Pets からの回答
Goed en snelle service en vriendelijke medewerker.

JC Pets からの回答
Fantastisch geholpen met een correcte en zeer vriendelijke naverkoopservice.
Het produkt zelf (drinkfontein) was ook OK.
Wel opletten met het aan- of afvinken van een herhaallevering!

JC Pets からの回答
cheap (comparing other brandmarks)
fast delivery
no wast extra packing

Levering op tijd
Nadienst hulp (via whatsapp) tijdens de installatie was uitstekend.
De camera doet wat er in de beschrijving staat

JC Pets からの回答
Heel veel mogelijkheden in aankoop van producten.
En vrij snel antwoord merci

JC Pets からの回答
When I purchased it, I was initially sceptical about the collar's effectiveness, but I am very pleasantly surprised. It is an excellent product at a competitive price and was delivered quickly. I will definitely order from here again in the future.

JC Pets からの回答
Neue Bewertung nach dem sich alles von alleine geklärt hat. Das Gerät kam und ist tip top in seinen Funktionen. Es verrichtet seine Arbeit wie es soll. Es ist laut aber macht was es soll.

JC Pets からの回答
Huisdieren luchtfilter gekocht. Wij hebben een grote hoge woonkamer dus speciaal gelet op de m2. Bij het product staat op de site voor 100 m2. Nu heb ik het geïnstalleerd in huis en check het boekje nog eens: 30m2! Dit vind ik echt misleiding.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。