Ingen problemer, det hele kÞrte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded. Nu bliver mine mÞbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, sÃ¥ hÃ¥ber jeg alt kÞrer ligesÃ¥ smidigt og... ãã£ãšèŠã
JD Logistik og alle deres sÞde og professionelle medarbejdere får vores varmeste anbefalinger efter en stor flytning fra forstadshus til lejlighed i byen. Alt har klappet fra start til slut !
Virkelig god service. Der mÞdte to meget effektive og hjÊlpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr pÃ¥ flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det ogsÃ¥ er muligt at fÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vores flytning har hele vejen igennem vÊret en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde bÃ¥de fÞr, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjÊlpsomhed. KÊmpe erfaring o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningslÞst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlÊgger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.
Jernholmen 54-56, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- +45 3255 6868
- info@jdlogistik.dk
- jdlogistik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fuld tilfredshed fra start til slut
Fuld tilfredshed fra start til slut. Eminent service ved alle henvendelser og flytning lige efter vores Þnske samt en god og fair pris med en god mave fornemmelse. Det var vigtigt for os at vÊlge et flytte firma med overenskomst og som havde gode vilkår for deres flytte folk og som var fleksible i både levering af materialer mm hvilket JD Logistik fuldt levede op til. Ville vÊlge og anbefale dem til enhver tid.

Great experience!
We have recently moved with JD Logistik and we would happily work with them again!
Communication was always clear, efficient and friendly (we appreciated that we could communicate with them in English).
The team did a great job moving our furniture and boxes and we felt that it was well taken care of and in good hands.

JD Logistik A/S ããã®åç
Vi har vÊret fuldt ud tilfreds medâŠ
Vi har vÊret fuldt ud tilfreds med flytning. Alle tider er overholdt. Flyttefolkene var meget sÞde og imÞdekommende. Kan varmt anbefale JD Logistik

JD Logistik A/S ããã®åç
Perfekt fra start til slut
Perfekt fra start til slut. Absolut anbefalelsesvÊrdigt, hvis man Þnsker et seriÞst flyttefirma som overholder aftaler til punkt og prikke, samt har venlige og servicemindede flyttefolk.

Fantastisk arbejde af JD Logistik
Rigtig god rådgivning, bil og lift kom til tiden og på 2 timer var container fyldt med mÞbler aflastet og kÞrt op med lift til 6. sal.
Al omlastning foregik meget omhyggeligt og alle mÞbler er uskadte retur efter 10 måneders opbevaring til absolut god pris.
JD Logistik kan varmt anbefales

Meget venlige og professionelleâŠ
Meget venlige og professionelle flyttemÊnd. De var effektive og opmÊrksomme på vores ting, så der var fuld tryghed da de kÞrte afsted med tingene. De hjalp med at sÞrge for at tingene blev stillet på den helt rigtige plads i vores nye lejlighed, så der var minimalt arbejde for os med at få styr på tingene bagefter. Stor anbefaling herfra.

JD Logistik A/S ããã®åç
Flyt med HELT ro i maven :-)
Jeg har tidligere flyttet med JD Logistik, da vi selv flyttede for en del år siden. Det gik perfekt og jeg husker isÊr den meget serviceminded tilgang og dialog. Derfor var naturlig at henvende os til JD Logistik, da nogen i familien skulle flytte. Intet er heldigvis Êndret - stadig super kommunikation, hjÊlpsomme, effektive og prismÊssigt helt i orden.
Flytningen er ikke helt overstået, så jeg opdaterer dette, når vi er helt i mål - der er lige en container som skal i opbevaring i 1œ mdr og derefter er flytningen helt i hus. Men jeg er sikker på, at alt forlÞber efter planen - de har ihvertfald max styr på og gÞr alt for, at detaljerne falder på plads.
Opbevaring af container gik også helt problemfrit.

Meget konkurrence dygtige priser
Meget konkurrence dygtige priser, som giver konkurrenterne baghjul, og kan tilmed levere når andre selvskaber ikke kan, som ekstra service var der flyttetÊpper med i containeren til af beskytte de nedpakket mÞbler
Vi havde ikke hÞrt noget om hvilken dag de ville komme, (da vi havde bestilt men kort varsel, og sagt vi var fleksible ang hvilken dag) så da den kom allerede dagen efter, havde jeg ikke fået gjort 100% klart, og var ikke selv hjemme da chauffÞren ringe og sagde af han var der med containere, så mens min kÊreste flyttede bilen der holde i indkÞrelsen, rykkede han selv skraldespande, en Palle og pallelÞfter samt terrassevarmer mm,
Udover det var han godt forberedt, så han vidste prÊcis hvor den skulle stå, han fortalte også min kÊreste af han ville stille den så tÊt på en lille "mur" som det var muligt, og den kan virkelig ikke komme tÊtter på, så chauffÞren kunne virkelig sit kram

Fantastisk oplevelse
Super professionel og god service. SÞde medarbejdere.

JD Logistik A/S ããã®åç
Flyttefolkene kom til tiden ogâŠ
Flyttefolkene kom til tiden og fuldfÞrte opgaven som aftalt. Tilkaldte flere folk for at nå opgaven indenfor rimelig tid. :-)

JD Logistik A/S ããã®åç
Vi har benyttet JD til at flytte og viâŠ
Vi har benyttet JD til at flytte og vi er enormt tilfredse. Flinke og pålidelige medarbejdere og super effektiv flytning.
De er hver kroner vÊrd og vil stÊrk anbefaler dem til mine venner og familie.

Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte JD logistik. Det var et utrolig kompetent, betÊnksomt og ordentlig team, som forestå vores flytning. Også LÞsning med at få opbevaret inventar hos dem har vÊret både billigt og virkelig bekvemt. Jeg kommer helt sikkert til at benytte dem igen :-)

JD Logistik A/S ããã®åç
Super fin service og meget flinkeâŠ
Super fin service og meget flinke flyttemÊnd. Kan klart anbefales.

JD Logistik A/S ããã®åç
God service på alle fronter
God service på alle fronter - og guided beslutningsproces så man får valgt det rigtige - varmeste anbefalinger fra mig.

JD Logistik A/S ããã®åç
JD Logistik for kvalitet og service
Jeg har benyttet mig af JD Logistik flere gange til flytning og opbevaring, og altid med stor tilfredshed!
De er meget professionelle i deres tilgang til opgaven, både i planlÊgningen, hvor de har vÊret meget imÞdekommende og fleksible, og under selve flytningen, hvor de var meget effektive, og samtidig havde fokus på at håndtere kasser, mÞbler m.m. korrekt og forsvarligt.
Generelt kan man sige at de har et hÞjt serviceniveau!
Måske ikke det billigste alternativ, men en meget fornuftig pris, når man tÊnker på den hÞje kvalitet!
Jeg kan på det varmeste anbefale JD Logistik.

Meget fin flytning.
Meget fin flytning.
Dygtige folk, hÞflige og meget behagelige.
Pakkemanden var helt fantastisk til at stuve containeren.
Stor ros til dit personale.
Anne-Marie og Bo Johansen

JD Logistik A/S ããã®åç
Rigtig dygtige og venlige folk
Super oplevelse, og nogen rigtig dygtige og venlige mennesker der hjalp med flytningen.

Super service af privatflytning
Vi bestilte en omlastning af en 20" fods container til levering til privatadresse og det hele spillede bare 100%.
De personlige ejendele blev ompakket i trÊkasser og blev leveret som aftalt af utrolig hjÊlpsomme flyttemÊnd.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til JD Logistisk.

Perfekt
Professionel og smidig proces fra start til slut. Oven i det, super flinke og effektive flyttefolk. Kan kun anbefale JD herfra.

JD Logistik A/S ããã®åç
Lever mere end op til forventninger!
Positiv overrasket, hver gang. HÞj kvalitet og sikkerhed, ordnede arbejds- og miljÞforhold. I imÞdekommende og lÞsningsorienteret på selv vanskelige opgaver.
Ikke den laveste pris, men utvivlsomt den Þkonomisk mest fordelagtige lÞsning.
Tak for indsatsen og godt samarbejde på opgaver, hvor vi har stået med rådgiveransvar.
A2Z Move Management
A2Z