JD Logistik A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ingen problemer, det hele kÞrte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded. Nu bliver mine mÞbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, sÃ¥ hÃ¥ber jeg alt kÞrer ligesÃ¥ smidigt og... もっず芋る

JD Logistik og alle deres sÞde og professionelle medarbejdere får vores varmeste anbefalinger efter en stor flytning fra forstadshus til lejlighed i byen. Alt har klappet fra start til slut !

Virkelig god service. Der mÞdte to meget effektive og hjÊlpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr pÃ¥ flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det ogsÃ¥ er muligt at fÃ¥... もっず芋る

Vores flytning har hele vejen igennem vÊret en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde bÃ¥de fÞr, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjÊlpsomhed. KÊmpe erfaring o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 物流業
  2. 匕越し・倉庫保管業
  3. 匕越業者
  4. 保管斜蚭
  5. 倉庫

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningslÞst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlÊgger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

JDlogistik er en familie ejet

JDlogistik er en familie ejet virksomhed som tilbyder kontor leje, flytning, logistik og container leje. Der er en hyggelig stemning på ejendommen. Kundeservicen afdelingen svarer hurtigt og venligst på henvendelser. Det har vÊret dejligt at stÞtte en familie ejet virksomhed fremfor de store koncerner.

2025幎12月17日

JD Logistik

2026幎4月28日

Fin service

Ingen problemer, det hele kÞrte som det skulle! Mikkel var meget serviceminded.

Nu bliver mine mÞbler opbevaret i container indtil jeg skal bruge dem igen, så håber jeg alt kÞrer ligeså smidigt og at intet i containeren har taget skade ;-) når jeg når til den tid.

2026幎4月8日

Virkelig god service

Virkelig god service. Der mÞdte to meget effektive og hjÊlpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr på flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det også er muligt at få opbevaret mine malerier trygt og opvarmet. Kan kun anbefale JD til din flytning.

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Jeg anbefaler varmt JD Logistic A/S til alle flytte- og opbevaringsopgaver.

Jeg anbefaler varmt JD Logistic A/S til alle der har en flytteopgave eller har brug for opbevaring mm.
Vi har lige haft vores 6. Flytning med JD Logistic, og jeg giver dem min varmeste og stÞrste anbefaling for deres professionelle tilgang til opgaverne !
JÞrgen kommer og ser opgaven,beregner m3 og kommer hurtigt med et tilbud som altid er meget rimeligt !
På kontoret styrer de opgaven,leverer kasser og bobleplast,papir,tape mm i god tid inden opgaven. De kan også pakke ned hvis dette er en del af opgaven.
På dagen for opgaven kommer teamet ud og alle er altid sÞde og meget empatiske overfor os og virkelig påpasselige med at flytte alt uden skader.
Vi har brugt firmaet med stor succes i 10 år nu og vil altid blive ved at benytte dem til vores flytteopgaver og -opbevaring.
Mangler I en god seriÞs flytteforretning så kontakt JD Logistic i Hvidovre !

2026幎2月27日

Rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dette firma.
Jeg har vÊret i dialog med Mikkel og kommunikationen har vÊret nem og behagelig. Hurtige svar både på mail og telefon, samt grundig og Êrlig rådgivning ift. hvilke lÞsninger der var mest fornuftige for mig. Priserne er meget rimelige og servicen helt i top.

Jeg endte med at aflyse flytningen, fordi jeg fik fremlejet min lejlighed, og der var ingen problemer i forhold til det.

Jeg vil helt sikkert bruge dette firma fremover, når jeg får brug for flyttehjÊlp eller opbevaring. Kan varmt anbefale dem.

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Man skal ikke forvente god kunde

Man skal ikke forvente god kunde service hvis der sker fejl.
Kan ikke anbefale denne virksomhed hvis der opstår problemer. Virkelig dårlig service når man ringer.

2026幎1月6日

Hej Anders,

Jeg er ked af at det er din oplevelse og vi tager det naturligvis til os men det hele bunder i at der har vÊret en del faktura som ikke har vÊret betalt og at du ikke har reageret på vores rykkere. Derfor er sagen sendt til inkasso som har taget over på den.

De bedste hilsner

Mikkel fra JD Logistik.

Tryg hele vejen – tak til JD Logistik

JD Logistik leverede fra start til slut. Holdet var imÞdekommende, effektive og passede virkelig godt på alle mine ting. Alt blev håndteret med omtanke, god kommunikation og et hÞjt serviceniveau.
Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem – en af de bedste flytteoplevelser, jeg har haft.
Kan varmt anbefales.

2025幎12月3日
自発的なレビュヌ

Fra besÞg af flyttekonsulent til

Fra besÞg af flyttekonsulent til aflevering af lånte flyttekasser - sÊrdeles god service og meget professionel håndtering.

Vi havde booket udflytning, opbevaring og indflytning og det hele spillede bare.

Der blev endda tilbudt lån af flyttekasser, som en flink “kassemand” kom med.
God og nem kommunikation og meget servicemindede og overskudsagtige flyttefolk.

Vil helt klart anbefale dem til andre som skal flytte.

2025幎10月17日
自発的なレビュヌ

Tak for jeres gode service i forbindelse med min flytning.

Jeg er meget tilfreds med jeres håndtering af hele container flytningen.
En venlig chauffÞr som placerede containeren perfekt m.h.t. de vanskelige adgangsforhold.
En pÊn og rengjort container og ikke mindst de 100 gode tÊpper, som var en fantastisk hjÊlp
til at beskytte mÞbler og diverse sårbare genstande.

2025幎11月11日

kÊre JD Logistik

kÊre JD Logistik
i er bare de bedste det er en fornÞjelse at have jer til at flytte for os, jeres planlÊgning og måden i har håndteret hele flytningen og opmagasineringen for os har vÊret helt perfekt ! det har vÊret nogle rigtige sÞde rare og professionelle flyttefolk der har vÊret til stor hjÊlp med at lige at få os til at slappe helt af ved flytningen, der var ikke noget piveri med nogle af dem de var helt oppe på dupperne hele tiden og sagde bare det skal vi nok klare og det skal vi nok tage os af så i kan vÊre stolte af jeres folk og flytte forretning. hilsen Jan Larsen og Lisbeth Hjeds

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

Som lagerlÞsning er dette spild af

Som lagerlÞsning er dette spild af energi og penge. Hvis du Þnsker en samarbejdspartner der forstår dine behov, har styr på tingene og kommunikerer proaktivt, er det ikke her du skal vÊre. Spar dig selv for besvÊret og find et andet sted.

2025幎11月10日

KÊre Rapunzel,

Vi er kede af at hÞre, at i har haft denne oplevelse. Vores samarbejde bygger på klare aftaler og lÞbende dialog, og vi har lÞbende forsÞgt at imÞdekomme jeres Þnsker og behov. Vi mener derfor ikke, at din beskrivelse af forlÞbet er retvisende. Vi står altid til rådighed for en konstruktiv dialog, hvis du Þnsker at gennemgå forlÞbet konkret og faktuelt, med en ordentlig tone.

Med venlig hilsen,

Mikkel

Vi skulle skifte bolig

Vi skulle skifte bolig, men lÞb ind i dette problem:
Overdragelsen af vores hus til kÞberen og indflytning i vores nye bolig var samme dag. Planen var at vi ville lege et opbevaringsrum til midlertidig opbevaring, for huset skulle jo stå tomt på overtagelsesdagen.

DesvÊrre var det umuligt at finde et rum til vores indbo der var stort nok. Jeg sÞgte på nettet fandt firmaet JD Logistik A/S. Med et sluttede alle vores bekymringer, for personen fra firmaet jeg talte med, kunne prÊsentere mig for en samlet plan der på én gang lÞste både vores opbevaring og vores flytning.

LÞsningen: Firmaet opstillede en container ved vores hus, så vi i ugen op til overdragelsen, stille og roligt kunne flytte vore indbo. Herefter blev containeren kÞrt til firmaets adresse, indtil dagen for indflytning til vore nye bolig ,hvor containere ankom som flyttebil med alt vores gods. For JD Logistik sikkert en hverdagsting. For os en enkel og effektiv lÞsning på et stort problem.

Det er vigtig at tilfÞje at folkene hos JD Logistik, er kompetente og yderst behagelige at samarbejde med. Vi fik stillet flyttekasser til rådighed, kunne kÞbe alle slags remedier til indpakning og mÊrkning og fik tilmed bunker af gÞde råd til pakning af containeren. PrÞv dem hvis I skal flytte, det gÞr hele jeres opbevaring og flytning meget smidigere.

2025幎11月9日

KÊre Lars,

FÞrst og fremmest tak for en rigtig god dialog både op til og under jeres flytning. I er nogle skÞnne mennesker, som er yderst behagelige at tale med.
Derfor betyder det også ekstra meget at få disse rosende ord med på vejen.

Du skal have et stort tak fra os alle sammen.

God dag 😊

Bh. Mikkel

Fantastisk flyttefirma

Fantastisk firma, ALT spillede. Lige fra venlige, kompetente flyttefolk, alt administrativt , samt opbevaring, af al vores indbo. Alt leveret intakt og til aftalt tid👏👏👏👏🀩🀩🀩🀩🀩

2025幎8月7日

Hej Gitte,

Tusind tak for din gode anmeldelse - det sÊtter vi pris pÃ¥ 😊

Bh. Mikkel

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Meget fleksible og professionelle.
Kom som aftalt og var hurtige og effektive.
Havde behov for yderlige hjÊlp 2 dage efter flytningen, og de kom senere samme dag og hjalp med at flytte 3 borde mere.

2025幎7月30日

Hej Jonas,

Vi takker for den findeanmeldelse. Vi er glade for, at vi mÃ¥tte hjÊlpe dig 😊

Bh. Mikkel / JD

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。