Jeg havde en behagelig oplevelse hos jordemoder Tone i sidste uge. Hendes massage er intet mindre end fantastisk. Hun mestrer den perfekte balance mellem gode, dybe tryk og en nÊnsom, blid berÞring.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super sÞd og sympatisk jordemoder, fik en graviditet massage udvidet, og var meget glad og tilfreds med min oplevelse!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan kun anbefale! Jeg fik gravid massage ved Tone, hvilket var en meget tryg og super afslappende oplevelse. Vi lyttede ogsÃ¥ hjertelyd og Tone mÊrkede babys stilling i maven. Alt i alt en 10/10 ople... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik for lidt tid siden en graviditetsmassage hos Tone, det var en tryg, afslappende og god oplevelse. Tone er rolig, dygtig og god til at fortÊlle, nÃ¥r der skal ske noget nyt. En skÞn oplevelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Privat jordemoder i Aalborg. Jeg er jordemoder med hjerte og sjÊl, og jeg brÊnder for at stÞtte kommende og nybagte forÊldre. Jeg tilbyder tid, ro og trygge rammer i din graviditet og barsel i min klinik i Aalborg eller hjemme hos dig. Jeg tilbyder: fÞdsels- og ammeforberedelse i hold og privat, fÞdselsforberedelse med Meyermetoden, ammevejledning, fÞdselsmodning, akupunktur mod graviditetsgener, modningsakupunktur, rebozo massage, hindelÞsning, gravidmassage, efterfÞdselsmassage, jordemoderkonsultation, efterfÞdselssamtale, gravid- og efterfÞdselspilates.
é£çµ¡å
Vandmanden 18A , 9200, Aalborg SV, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@jordemodertonesuneson.dk
- jordemodertonesuneson.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kommer helt sikkert igen ðð
Jeg havde en god oplevelse hos Tone. Super sÞd og jordnÊr person som fik mig helt ned i gear med en god massage. Lige hvad min gravide krop trÊngte til. Jeg kommer helt sikkert igen ðð.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Virkelig god oplevelse med gravidmassage
Virkelig god oplevelse, hvor jeg fÞlte mig tryg under hele behandlingen. Der var også tid til at hÞre hjertelyd, som også var dejligt og beroligende.
Det var min fÞrste gravidmassage, men ikke den sidste.

Kan kun anbefales!
Jeg har brugt Tone til graviditetsmassage, samt amme- og tungebåndsvejledning. Jeg vil klart anbefale Tone! Hun er super behagelig, og skaber dermed hurtigt et trygt rum. Derudover har hun i forlÞbet givet god vejledning, ud fra vores situation. Vejledningen er altid fulgt op af en skriftlig opsummering, der skaber godt overblik over anbefalingerne.
I forbindelse med tungebåndsvejledning har Tone undersÞgt vores dreng flere gange. Det har altid vÊret på den mest omsorgsfulde og rolige måde, som har gjort mig tryg i forlÞbet.

Fantastisk oplevelse hos Tone
Fantastisk oplevelse hos Tone, det var prÊcis det jeg havde håbet på ved en graviditetsmassage. Trygt, roligt og fuldstÊndig afslappende, bare helt perfekt! Jeg har vÊret der to gange nu og det er bestemt ikke sidste gang.
Det er den perfekte velvÊre at gÞre for sig selv under graviditeten, man er helt afslappet i kroppen bagefter.
Man er i trygge hÊnder hos Tone, jeg gik derfra med gode råd, en helt afslappet krop og Þvelser, som var lige hvad jeg havde brug for.
KÊmpe anbefaling herfraðð»

Graviditetsmassage
Tone er virkelig imÞdekommende og tillidsvÊkkende, hun fik mig til at fÞle mig tryg og tilpas fra fÞrste Þjeblik.
Fik den dejligste afslappende massage, som jeg helt sikkert skal have flere af i lÞbet af graviditeten.

Varm anbefaling
Jeg var til efterfÞdselssamtale og kan varmt anbefale Tone til andre, der har behov for at tale et fÞdselsforlÞb igennem ððŒ
Det kan vÊre grÊnseoverskridende at dele noget sårbart med en fremmed, men Tone var gennem hele samtalen utrolig empatisk, forstående og vejledende på en sådan måde, at jeg både fÞler mig bedre rustet mentalt til endnu en fÞdsel i fremtiden, samtidig med at jeg har fået meget brugbart med mig ift. at bearbejde en tidligere oplevelse.

Graviditetsmassage, fÞdselsmodning
Jeg har som tredjegangsgravid haft fornÞjelse af Tones professionaliseret og kompetencer gennem alle 3 graviditeter.
Senest var jeg ude i Tones lÊkre lokaler og fik en virkelig afslappende graviditetsmassage sammen med rigtig god vejledning.
Det kan virkelig anbefales! Jeg fik gode råd med på vejen i forhold til en besvÊret graviditet, jeg kan bruge indtil fÞdslen.
I min anden graviditet kom Tone på hjemmebesÞg til fÞdselsmodning med akupunktur, hindelÞsning og rebozo.
Det var et trygt besÞg, og min mand lÊrte også gode teknikker til at hjÊlpe efterfÞlgende.
I fÞrste graviditet mÞdte jeg Tone gennem det offentlige til konsultation og ag jeg vender tilbage fortÊller, hvor dygtig Tone er.

En dejlig oplevelse
Jeg har vÊret til graviditetsmassage ved Tone omkring uge 30, og det var en fantastisk oplevelse - både for kroppen og sindet. Der er ingen tvivl om jeg senere i graviditeten vil benytte mig af muligheden igen, da det var ren luksus at få massage så langt henne i graviditeten :) Mine bedste anbefalinger til Tone!

Graviditetsmassage
At bestille graviditetsmassage hos Tone er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i lÞbet af min graviditet.

De bedste anbefalinger
Efter at have vÊret til bÃ¥de fÞdselsforberedelse og modningsakupunktur hos Tone kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger! Tone er skÞn, varm, enormt dygtig til sit fag - og en fremragende formidler. Hvis der kommer flere kÊnguruer i pungen, kommer jeg helt sikkert tilbage ð¥³

Rebozo, akupunktur og ammevejledning
Har vÊret til rebozomassage og akupunktur i klinikken, hvor man med det samme bliver mÞdt af Tones varme, kÊrlige og rolige sind, der giver én tryghed og gÞr det muligt at slappe af. Derudover har vi haft Tone hjemme til ammevejledning, hvilket får min aller varmeste anbefaling. Hun forstår at mÞde familien, hvor de er og giver sig god tid til at lytte og vejlede på bedste vis. Der plads til alle spÞrgsmål. Man er uden tvivl i de bedste hÊnder og Tone er helt klart stjernen i vores ammeforlÞb som nu kÞrer helt problemfrit efter hendes hjÊlp. Hun har også sendt opfÞlgende beskeder, for at hÞrer hvordan det går, hvilket har vÊret utrolig vÊrdsat. Vi kunne ikke vÊre mere taknemmelige.

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Tone er bare helt fantastisk!
Tone er bare helt fantastisk! Jeg er gravid med mit andet barn, og jeg elsker virkelig at komme i Tones klinik til graviditetsmassage. Det er noget af det allerbedste, jeg har gjort for mig selv i denne graviditet. Jeg mÞdte Tone, da jeg var gravid med mit fÞrste barn, hvor hun hjalp med amningen og allerede efter et enkelt besÞg, gjorde det en stor forskel for mig. Jeg håber sådan på, at Tone er på fÞdegangen, når jeg skal fÞde til januar med hendes ro og nÊrvÊr. Med andre ord - de allervarmeste anbefalinger herfra.

Virkelig god oplevelse
Hermed mine varmeste anbefalinger til Tones pilates & fÞdselsforberedelses hold.
Virkelig gode Þvelser og stort fagligt indhold. Lille hold med plads til at dele erfaringer.
Som anden gangsfÞdende, så fik jeg bearbejdet nogle ting fra fÞrste fÞdsel og fÞlte mig godt klÊdt på til anden.
Tone og holdet gjorde at jeg så frem til 2. fÞdsel på en uventet, men mega fed og impowering måde.
Tone har en god ro og stor viden/erfaring, og uddelte noget rigtige gode notater ud efter hver session, som jeg gennemgik hjemme i ro og mag forud for min termin.
Stor anbefaling herfra. Tid og penge var givet godt ud ved at deltage. Tak Tone :)

Den stÞrste anbefaling
Jeg har vÊret der af flere omgange, til både den mest fantastiske gravidmassage, men også fÞdselsmodning, og Tone er fantastisk til det hele.
Det er altid en fornÞjelse at komme hos Tone, hvor det fÞles som en spaoplevelse, og Tone er super professionel og super sÞd.

Trygge omgivelser og behandling
Jeg har op til min fÞdsel modtaget akupunktur og hindlÞsning hos Tone.
En helt i gennem tryg og professionel behandling og hun får mine varmeste anbefalinger.

Trygt rum
Jeg deltog i Tones Pilates & FÞdselsforberedelseshold og nÞd virkelig det trygge rum Tone fik skabt allerede fra fÞrste mÞdegang. Det var trygt og rart at opleve, at der var tid til dét som fÞltes vigtigst for mig.
Programmet var virkelig godt sat sammen og jeg gik derfra med rigtigeget god viden.

AmmehjÊlp
Jeg havde Tone ude til ammehjÊlp, da vi havde rigtig svÊrt ved at få det til at lykkedes. Hun tjekkede også min dreng igennem, fandt tungebåndet stramt, og anbefalede også osteopati
Jeg fik kyndig hjÊlp, rÃ¥d og vejledning - de varmeste anbefalinger ðð»âïž

Super sÞd og kompetent
Jeg har vÊret hos Tone ifm. ammevejledning, akupunktur mod kvalme og fÞdselsmodning. Jeg kan kun give Tone mine bedste anbefalinger, hun er sÞd, kompetent og forstÃ¥ende for ens behov og Þnsker ð

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Tryg behandling i eget hjem
Jeg fik fÞdselsmodning med modningsakupunktur, rebozo massage og hindelÞsning. Jeg var gået over tid, og var trÊt og tung. Tone var mere imÞdekommende end alle jeg havde mÞdt i det offentlige, og det var så dejligt at få besÞg af hende. Hun havde en varm energi, og selvom jeg var lidt bange for, om det ville vÊre grÊnseoverskridende at få behandling derhjemme, havde hun styr på det hele og gik ikke på kompromis med hygiejne eller professionalitet. Vil helt klar anbefale - selvom det ikke satte min fÞdsel i gang, vil jeg klart bruge hende ved min nÊste graviditet også!

Jordemoder Tone Suneson ããã®åç
Virkelig dygtig og kompetent jordemoder
Holdet Gravidpilates og fÞdselsforberedelse levede fuldt op til mit behov for at få genopfrisket alt og gÞre mig fysisk klar til min fÞrste vaginale fÞdsel. Et mindre hold, så alle kunne blive hjulpet og få svar på alle spÞrgsmål i hyggelige og rolige omgivelser.
Vi bookede også en fÞdselsforberedende samtale, så min mand kunne få genopfrisket det hele og vi kunne få snakket om og bearbejdet fÞrste graviditets kejsersnit. Endelig hjalp Tone mig med at sÊtte fÞdslen igang med akupunktur, rebozo og hindelÞsning. Det var perfekt at hun kunne komme hjem til os og jeg i ro og mag kunne blive liggende på sofaen efterfÞlgende og mÊrke det hele gå i gang. Ingen anden jordemoder har formået at få mig til at falde så meget til ro i min egen krop. De varmeste anbefalinger herfra

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã